17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аве, журналя, думата не е ли воЙн? Какво е това воин? Няма ли речници за вас? Нямам думи!

Оф, обърках статията

Ancona

Много зависи кой ще бъде кандидат за Президент. Дали е политик или не, зависи от личността. Повечето политици не стават за тази длъжност.

дали е политик или не ! Важно е какъв човек е ! Ако кандидатът е Луна, Митьо пищова, Йоло Денев, Стъки, Пулев и други, подобни на тях, естествено е да не бъдат подкрепени. Май тази година само някоя плеймейтка не се е кандидатирала ! За каква подкрепа може да става въпрос ?

Госпожо, Вие българка ли сте? Президентът Радев е 100%враг на България и българския народ, което доказва от 4 години с делата си. Той е масон, соросоид и слуга на САЩ и Европейския съюз. Не е свършил нещо полезно за 5 стотинки. Утре на 8 и 9 събира щаба на НАТО с Триморие за подготовка на война срещу Русия и срещу руските ракети. Йоло се бори 32 години по площади и с книги в защита на България за благоденствието на народа.

Досегашните,като бяха политици,какво направиха? Радев не е бил политик,но го избраха! На хората им писна от лъжливите и крадливи корумпирани политици и ще гласуват за човек,който не е бил политик,това проучване в този сайт не е народът! Тук пишат няколко стотин души,които не са народът! Време е досегашната политическа корумпирана система да се смени изцяло,старите лисугери трябва да бъдат вкарани там,където им е мястото - в затвора!

Досега имахме петима президенти. Като изключим Петър Стоянов и Георги Първанов останалите не бяха професионални политици. Спорно е и те двамата доколко бяха професионални - Петър Стоянов бе 1 година зам-председател на СДС и го изстреляха за кандидат -президент. Първанов пое председалското място на БСП в най-"горещия" период - първо хиперинфлацията, после третото място през 2001. Стана кандидат -президент и се пребори . Независимо дали сте от Герб или от БСп трябва да признаете че поне един от двамата президенти - Радев или Плевневлиев според случая - стои добре, а не е професионален политик- Голяма част от кметовете ни, които поеха големите градове в първия мандат не бяха професионални политици (Софиянски, Фандъкова, Ив. Тотев), а въпреки това останаха години наред начело на общините си да, бих гласувал и за непрофесионален политик. У нас "професионалните" политици нямат морал.

може - ако е генерал, при диктатура такива могат.

Изглежда... Изглежда като рязка статийка с анкетка с цел облъчване на съзнателното общество с малко количество платени гласувания.

Не знаех, че тук е представителната извадка на обществото.