Мит Ромни влезе в битката за президент на САЩ

Републиканците официално номинираха Мит Ромни за свой кандидат на президентските избори в САЩ, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Мит Ромни влезе в битката за президент на САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обонго се издъни отвсякъде - похарчи трилиони долари (част от които взе на заем от китайците, а другите ги напечата), безработицата остана по-висока от 8% в продължение на 40 месеца, намалиха кредитния рейтинг на САЩ (пак по негова вина) и т.н. Но какво друго може да се очаква от президент, който никога не е работил в реалната икономика, а знае само как да харчи чужди пари. Ромни е бизнесмен и знае как да печели пари, Обонго знае само как да ги харчи. Както някой беше казал (мисля че беше Мишел Малкин): поддръжниците на Ромни се подписват от предната страна на пейчека, а поддръжниците на Обонго - отзад :)

не знам защо е толкова орязана статията... Ако се получи така че Путин е президент на РФ (факт) и Ромни стане президент на САЩ (възможност), Третата световна ни е в кърпа вързана. И даже вече не ми изглеждат толкова безумни мненията, че светът щял да свърши на 22.12. Тогава Ромни ще е 1 месец на власт вече...

Дори и да бъде избран, Ромни ще встъпи в длъжност 20 Януари 2013г.

Това българите са много умни, обаче ето ви една идея: Когато започнем така да си избираме управниците, че доходите на нашата средна класа да станат поне наполовина от минималното почасово заплащане в южните щати (което е около 6 долара, при позици, без бакишиш) тогава да почнем да оценяваме политиците, които те си избират. Иначе е малко все едно ученик от спортен интернат да дава съвети на Юсеин Болт как да тича.

Този иска да управлява Амарика като фирма, т.е. работниците да опъват шии за мизерни заплати, а ръководството (в случая корпорациите и едрия бизнес) да взимат тлъстите пари. Който отпадне зад борда, да се оправя както може. Амо Ромни стане президент ще сме свидетели на огромни социални вълнения!

Боже, боже, направо да се разплачеш! Поредния изключителен спасител, щял да изправи Америка на крака, макар че тя няма никаква представа какво ще се случи през следващите 5 години! Ха ха ха. Този идиотски филм сме го гледали. Няма ли да проявят малко повече въображение. Явно смятат, че хората са тъпи овце, лесни за манипулирани, и не е нужно много да си дават зор. Колко лесно, колко просто!

Много точно казано. Обама преди 4 години също щеше да е спасител. Въобще ако се погледне какво говорят кандидат президентите там в последните поне 60 години ще се види, че е едно и също - все някой е спасител, все ще издигат Америка на нови висини, ще се връщат към ценностите на предците им и т.н. кухи фрази, щото мислещите хора отдавна знаят, че не президентите, а други финансови и оръжейни кръгове управляват тази страна.

Тоя нали беше мормон или някакъв подобен сектант? Значи 100% няма как да стане президент. За пореден път ни демонстрират "демокрация" като казват - избирай м/у Обама и един по-зле.

Речта на жената е фалшиво клише, а "този мъж" ще забърка америката в още по-дълбоки конфликти и войни... макарче може би точно това иска среднестатистически американец...