Кънчо Стойчев: Предсрочни избори вероятно ще има към края на годината

Масовото настроение в Европа е за прекратяване на войната, а елитите разказват как тя трябва да продължи до последния човек, каза социологът

Обратно в новината

Коментари - Кънчо Стойчев: Предсрочни избори вероятно ще има към края на годината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще ви се ... отново чорапи, комисионки, копринки

Тоя шаман никога не пиознава.

Избори ще има, когато каже Галя от Посолството!

Иска ви се ! Сега ще бъдете изметени .

Ще има и гласоподавател ще е само Кънчо

Западни ветерани от 3 войни избягаха от украинския фронт, след като видяха за какво иде реч - а Макарон говори за война на ЕС с Русия? Никакъв шанс. "Хората", които мислят да ни пращат там, не знаят и не искат да знаят какво представлява това. Престъпно безумие.

... разбира и от рецесията в Европа, и от "масовите настроения" в Европа .. абе страхотен капацитет ... и като се изказа против събарянето на Монумента на съветската окупационна армия даде аргиумента, че майка му се била биела в "Отечествената война" ... това смао доказва кое "отечество" е неговото - СССР или България. Такива червени комунистически шамани, като него и другият изкуфяващ вече Андрей Райчев са жалки и излагащи професията на социолога.

Предсрочни парламентарни избори ще има, след като Украйна капитулира и Русия тръгне да вразуми и останалите марионетни правителства. Тогава не знам нашите управници "лизачи" накъде ще бягат кожите си да спасяват.

Я има, я няма.

Предсрочни парламентарни избори ще има, след като Русия капитулира и НАТО тръгне да вразуми и останалите проруски марионетни правителства. Тогава нашите русоробски "лизачи" накъде ще бягат да спасяват кожите си, не знам.

за какво говориш, но ти отговарям по принцип - този и останалите като него ще ти тровят живота до девето коляно. Само гледай!

ТОП Кънчо.

Абсолютно точен анализ !

"Според него воденето на васална политика от страна на Европа по отношение на САЩ не е от вчера и от днес. Това е основен проблем в европейската политика в последните 15-20 години." Изключително повърхностно изказване. Васалната политика на Европа е спрямо Русия, не спрямо Америка. Десетки години Европа купуваше евтин руски газ и си затваряше очите пред настъпващия фашистки режим в Кремъл. А след като Путин започна Третата световна война, Европа категорично отказва да прати войски в Украйна и да спре войната.

Абсолютно точен анализ! Не искам и да си спомням какви ги говореха Меркел и Саркози за Русия. Изкарваха ги наши първи приятели, а то какво се оказа.

Истината е една, ако тези са на власт в България до края на годината, ще плащаме с кайсийките десетилетия за техните противобългарски решения. А ако Макарон и Ко отидат на война в Украйна, ще се бият държавите от източния блок, не Пиер и Ханс. И в цялата тая дандания Ганя си седи, люпи семки, тегло кредити, и не мисли, че влзиането в Еврозоната, зелените политики на ЕС, загробването на енергетиката, новите рекатори за Козлодуйу, които ще струват кой нае колко и кога ще са готово, излизането на свободния пазар без регулации след година ще му бибипа бибипката до степен, да не може да си плати тока зимата. Тва като минимум. Трагедията, която се очертава е тотална. Но разговора се води на банално тъпото ниво русофоби, русофили, ЛГБТ, либерали и уж консерватори. Докато всичко отива по дяволите.

И за колко цента се продаде, смешко?

Аз едно не мога да разбера - вие русоробите обичате ли Русия или просто ви е страх от нея?

Шпиндел.

Този човек е описал Тежката Реалност в ЕС и България по Най-добрият начин възможен!!!! . Всяка дума! . Българи!!! Да се Измъкнем от Западната нацистка Хипноза и да си Върнем държавата и живота обратно!!! Сглобката от ДБ,ПП ГЕРБ ДПС са смъртоносни!

Ето това е дефиницията за Малоумие. Наистина сте много вредни.

А тук Малоумие на квадрат.

Имаме избягал от лудницата. Бързо усмирителната.

Коя държава ще си връщаш? Руската кагебейска колония ли? Сателита на Брежнев. Последните 20 години България си върви добре икономически поне. Чисто демографски има добри признаци - например брой родени деца от една жена. ТАм вече стоим на доста добро място в ЕС. Какво ще връщаш бе каун? БКП ли? Доносничеството ли? Келявите комуняги да дърпате назад предприемчивите. Забрави. Запрятай ръкави, работи, учи, изкарвай пари и пак работи, учи, изкарвай пари дорде имаш сили. Какво ще връщаш? Ако не са САЩ малоумните диктатори ще ти разкажат играта. Беляне ли ще връщаш, Слравена ли? Какво ще връщаш тъпанарино?

Хау... хау... хау... и... и... и... ми....... ми... ми

Българи!!! Да се Измъкнем от Руската нацистка Хипноза и да си Върнем държавата и живота обратно!!! Отечествения фронт от Възраждане, ИТН, БСП са смъртоносни!

не е от бога дадена, а ако е дадена трябва да се защитава. Чиста и свята република не е кагебейска руска кочина все пак.

Чиста проба демагогия и пропаганда. Голи твърдения без никакви факти и обективност. Поредното платено мнение на поредния псевдоексперт.

Ако си искаш Белене и Скравена не може. Путин си има ГУЛАГ. Отивай. До 2-3 години ще иумреш от тромб. Ако изкараш толкова. Чемодан, вокзам, Масква, Владивосток, Магадан, Колима.... тругвай. Вечнозамръзналия север те чака да строиш комунизъм.

няма да има избори не се разрешава

Изключително повърхностен анализ. Васалната политика на Европа е спрямо Русия, не спрямо Америка. Десетки години Европа купуваше евтин руски газ и си затваряше очите пред настъпващия фашистки режим в Кремъл. Дори след като Путин започна Третата световна война, Европа категорично отказва да прати войски в Украйна и да спре войната.

Дано да си прав.

Преди само 10 години ЕС имаше БВП на ниво около 92-93 процента от БВП на САЩ. Сега ЕС има БВП около 67 процента от БВП на САЩ. Проверете си сами. Това няма нищо общо с войната. Войната просто още ще влоши нещата, защото ЕС се колебае фатално. Бута фитилите на Украйна да мрат украинци, но помощ няма. Не можело снаряди да се дават на Украйна ако не са произведени в ЕС. Войната си има свои закони и Франция и Германия скоро може да го разберат по сложния начин. Защото Световната кагебейска кочина - Световен СССР май още е на дневен ред в главите на московските мечтатели от КГБ.

Я си бибипай бибипката, точно заради кауни като тебе ще береме лайката. И ти си в примера за разговори на елементарно ниво, хахо.

къде са хапчетата

Черната дупка погълна с гравитацията си джуджетата. Следва въпросът колко джуджета ще бъдат необходими, за да изплатят дълга и да запушат дупката?

Данните са от сайта на ЦРУ продукт на щатите за 2021 в долари - 21,132 трилиона; продукт на евросъюза за 2021 в долари - 19,739 трилиона; Само това като проверя и го забравям този "експерт". Лъжец за обща кнсумация.

Повечето българи ще гласуваме за Възраждане

За 2021 продукта на евросъюза е 93.41% от този на щатите.

А кое е разминаването с това, което Кънчо казва?!

Повечето от кои българи? И какво ще възраждаш като Коцето не е казал нищо по въпроса. Той само говори за разваляне. Чети книги, помага.

Казва, че сега е 67%, което не е вярно. КАто четете ззащо не разбирате прочетеното?

повечето от малоумните......

Фашистки режим има днес е ЕС. В Русия има силно централизирано управление, доста силово, но не е фашистко. 2018 в Бундестага докладваха за фашизма с Украйна и всички депутати ръкопляскаха на предложението Германия да предприеме мерки. Днес Урсула изнудва държавни лидери против политическите им възгледи и платформата, с която са избрани. Интервенира директно под покрова на САЩ, чиито интереси изпълнява пряко интересите на европейските народи, прави го систематично. Има фашистки методи, директно заплашва. И отнема суверенитет от държавите на Европа, и предава суверенитета на ЕС на САЩ. До сега не съм чел друг анализ, който толкова да съвпада с моя анализ въз основа на това, което получавам като информация от официални, неформални медии и от хора, които живеят в упоменатите региони. Използват страх от комунизъм, който приписват като заплаха от Русия, в мъглата прекарват и фашистки образ, с целият фарс е ‘Крадецът вика: дръжте крадеца!’ И усещаме, че САЩ извличат ресурса на ЕС, за да се лекуват от нелечима болест на неолиберализма, септичното издаване на де факто фалшиви пари, с които отровиха света, а накрая себе си. Ако искаш не вярвай, само питай над средно интелигентен американец и ще научиш онова, което явно не знаеш още. Въпросът е, че д трудно да намериш над средно интелигентен американец. Рядкост са. Целта по-рано е била Русия. Но когато войната започна, цел стана да се инволвира ЕС в така организираната от САЩ война и да се счупи икономиката му - за да остане доминантата на САЩ, докато самите САЩ така се влошиха, че ЕС можеше да се откаже от робството под САЩ. Това не са нещата, които задължават да ти говорят по телевизията. Защо ли? Защото сме в режим, момчето!

Коцето говори за РЕФОРМИРАНЕ на ЕС. АЙ свери си часовника.

Ясно, точно, конкретно и най-важно вярно определяне на ситуацията в Европа, България и света. Ако има кой да чете с разбиране и да вземе предвид насоките на развитие в бъдещите решения на управляващите. А дано, ама надали.

Зависимостта на Европа от САЩ вече е толкова голяма, че тя е непреодолима. Американският военнопромишлен комплекс победи. Десетилетия напред Европа ще бъде въоръжавана с американско оръжие, а не със свое собствено - Европа не може да го произведе в нужните количества и качество, защото пропусна момента, когато имаше тази възможност Ми много правилно разсъждава човека, прав е и че ЕС беше много добра идея в правилна посока .... но БЕШЕ! Щом след хиляди години войни и безумия човечеството не можа да узрее да живее в мир и разбирателство, обуславящи просперитет и развитие все по-логично звучат сценариите за самоунищожение в резултат на ядрен конфликт или ИИ ще ни затрие като вреден за планетата вид. Извода е, че не само нашия народ е прост.

Райчевизацията в действие. Тоя, от кой нафталин го изкопаха?

Коцето е малоумник.

Сега сигурно купчина "евроатлантици и адпти на колективния запад" ще се хвърлят на амбразурата, громейки горния обективен анализ като @путинофилска пропаганда". Нещастници....