Коментари - Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Бих разпуснал МВР изцяло, никоя партия няма да излезе чиста от това | Днес.dir.bg

Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Бих разпуснал МВР изцяло, никоя партия няма да излезе чиста от това

У нас няма корупция, има кражби - в случая, изглежда, ни обират Митниците, която е една от банките на гражданите, коментира анализаторът

Обратно в новината

Коментари - Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Бих разпуснал МВР изцяло, никоя партия няма да излезе чиста от това | Днес.dir.bg

Коментари

Като начало, се саморазпусни себе си и повече не се появявай никъде, некадърник!

Нищо ново бих казал.Преди няколко години нали хванаха баш началника на Отдел за борба с наркотиците с куфари кокаин ли беше хероин ли беше в студенстки град!Какво стана с него,някой разбра ли!НИЩО!Осъден ли е?Едва ли!Вероятно още е в системата на МВР.Толкова е прогнило всичко,че според мен държавна полиция е един безсмислен харч в който потъват милиарди.Да става частна полицията ,за да се търси ефективност и отговорност.Иначе резултата го виждаме всички.Тумбаци и шапкари без никакъв стимул за работа.

кънчо комуниста иска анархия по нечий заказ

Много даряващи френски ласки се навъдиха. Малко бяха "изтеклите" снимки, че и кънчовци се включиха в даването на ласки.

Поредният социолог ! Да си гледа социологията ! МВР не е за доказани дебили !

Хайде - хайде- познаваме се. Чиста вода -ненапита. по-чиста и от Мария- Магдалена. По- светец от поредният Папа. И не се изчервява а си мърда устните и ги ниже "дълбоко огорчен". Ако на него му направят бегъл анализ на автобиографията и сравнят декларираните доходи с реалните активи, плюс тези на семейните отрочета- какво ще излезе- правилно- омърсени ще са проверяващите и осведомените. Ама не ели хванат- не е крадец. Омърсен от това което си дава сметка ,че другите са откраднали. Лицемер.

Разпускане на МВР като в Грузия! Пълна чистка за борба с кормпираните мързеливци!

Да. Сега си прав.

Правилно- само психолозите ,доказани с "работата си " в 1-во Главно могат да са арбитри.

Абе направо пускай зомбитата, какво частични мерки.

Уж не е, а повечето са баш такива.

"Не ни трябват хора, които променят законите - трябват ни хора, които спазват законите." Ами не искат да ги спазват, искат да ги променят и за съжаление го правят с мисълта законите да им бъдат удобни, по мяра - да си бъркат в медеца и да не им се месят в лапачката от прокуратурата и президентството! България, казват била парламентарна република - ще си крадваме само ние парламентаристите и онези които ни плащат за услуги! Така стоят нещата... Тъжна работа!

Щом системата е допуснала откровен пасивен гей да ѝ е шеф, значи закривай системата.

И поръчката прокуратура да се разпуснат-престъпни структури. В момента всичко е много удобно за да се отклони ситуацията от Нотариуса. Позната до болка постановка, но да не забравяме 80% от населението какъв капацитет имат

60млн население - 59 хиляди милиционера, Панеленото гето престъпно 6 млн 65 хиляди милиционера. Гнусна милиционерска кочина

Най-смислената идея която съм чувал напоследък!

и аз бих ги разпуснал

"Ако наблюдаваме подобно поведение на върха, какво остава за нивата по структурата по-надолу" бих изчакал да видим пРезидента колко е откраднал и тогава ще правя заключения казах ви да взимате пуканките а още не е почнало!!!!

"Това се лекува само с много радикални мерки." Да да всичко може да се оправи само с реформи, промени, мерки и радикални реформи, промени и мерки. И въпреки направеното, накрая всичко си е все същото!? Истината е че просто няма контрол! И всеки си позволява напълно да игнорира и да не зачита въобще законите. Ето например според конституцията, когато редовният кабинет падне веднага се приключва с НС и се работи по сформирането на служебен кабинет. Но ето че реалността е друга! Три седмици кабинета в оставка продължава да функционира и същевременно се опитва да прокарва промени с две гласувания в един и същи ден. Като даже министрите в оставка молеха за Още време защото имало още какво да Свършат!?!?!? Е щом тия игнорират законите какво остава за другите? Всеки си прави каквото иска, никой не се явява да промени това! Имаме цяла пътна агенция чиято единствена ш.бана работа е да следи за качеството при ремонтите и изграждането на обектите, но вместо това плаща на една и съща Частна фирма да им върши работата. И постоянно фирмата излиза с доклади как всичко е перфектно, докато не стане инцидент и не се окаже, че всичко е наопаки. И въпреки това продължава да се използват услугите на частната фирма!?

А аз бих разпуснал и съкратил веднага така наречената "демокрация" барабар с всичките ѝ "ценности" и хората ще заживеят нормално. Всичко друго е ала-бала.

Саакашвили УВОЛНЯВА ЦЯЛОТО МВР на Грузия. 3 месеца Грузия няма нито 1 милиционер. През това време се извършват конкурси и обучение на млади и мотивирани полицаи, нямащи нищо общо със старата Милиция. На полицаите се дава подобаваща европейска заплата. За половин година Саакашвили с тази нова Полиция превръща Грузия от най-корумпирана и бандитска държава в СССР в държава от Европа. Колите стоят отключени на улиците с личните вещи и никой не смее да ги пипне. Саакашвили ПРЕМАХВА социалното медицинско безплатно обслужване. Днес.грузинците са живи и здрави и без "безплатна медицина".

И кво, като затвориме МВР, нали същите тея ще отворят МВР 2. Като закриеме държавата, нали същите тея ще направят и ще ни пробутат Държава 2?! Проблемът е в матряла! Трябват честни, достойни и трудолюбиви хора. Всеки закон, всеки договор, всяка уговорка съдържа слабости, които могат да бъдат експлоатирани. Въпросът е какви хора боравят с тези- мошенници и отявлени престъпници или нормални хора. Ако щете да вземеме законите на Англия, пак няма нищо да стане в нашата действителност.

Кънчо бате колко мъка има в твойта душа. Пак изпълзя от клозета ...

По-скоро прокуратурата е за закриване. И Данс.

Напълно разбирам логиката да се търси експертно мнение от такива като Кънчо и Андрейчо по отношение на краденето! Все пак те са пионерите на криворазбраната демокрация в България, едни от първите носители на 'куфарчета с пари' по онези времена, настоящи български олигарси! Истински патрЕоти!

Съдът и прокуратурата също са за разпускне.

Еее кой ще ни краде тогава като ги закриете

Да ти имам проблема!!....

Е, нали искахте демокрация, те ви демокрация!

Ами след като теб и онзи, ръкомахащия, не могат да ви хванат толкова години, най-добре да разпуснат МВР... Много добре си знаете, че не вършат работа...

Да си оправи първо Русия, че там, и без демокрация, колко се краде, никой не може да ги стигне! :) :)

От времето на Бойко Тулупа е така и него го има на снимки с мафиоти преди да стане ген сек полицай....естествено той е бил назначен или поставен там от същите мафиоти........как сега да се почистят сами, дори да разчисти всички той пак ще назначи същите тулупи

"Колкото и скандално да прозвучи - аз бих разпуснал МВР! Бих го разпуснал изцяло, бих го съкратил основно...." Кънчо, това е стилът на ПеПейците. "Никога повече..." и т.н. Това НЕ е позиция. Това е черен ПР, агитпроп по старому. Ако имаш идея, кажи каква да се прави. Ако не, по-добре мълчи по темата.

Е то точно този, след като разпусне МВР, като се сетя, кой ще назначи после, по-добре да не го разпуска... :) :)

А нима обслужващите социолози, политолози не са за разпускане? А нима глаташаите и размиващи и покриващи медии не са? Нима лекарите издаващи фалшиви медицински или фалшива инвалидност не са? А уяители, доценти и професори бълващи фалшиви дипломи? Строителен контрол, противопожарни служби, контрол на храните? Цалата ни държавна администрация са наследствени кланове, приобщили отрочетата към схеми и модели. Шайка от 150-200 крадци създадоха ореол и са пример вече за поколения, нароиха кучетата си пазачи и държантките си, а побската глава, която сабя не сече ги последва и сме на дъно, но тук всеки мрази, всеки е завличан 100 пъти, но защото и той веднъж го прави е "голяма работа". Пропадаме, но без МВР се още по-зле, защото и ще ни превземат не крадците с интелект, а тия дето бият. И пак ще ни крадат, но и ще ни бият. Сега само ни крадат. Трябва да има и друго решение. Едното е да се конфискува - не както сега десятък и то върху доказаното, а да се конфискува брутално. Престъпност се бори с конфискуване - от 30 години на никой не са взели парите или имотите, до степен да е на социални помощи.

Точно така, ние сме една провалена държава, която има късмета да е в ЕС и паричен борд.

Този изрод и мега корупционер, хайдутин и крадец Бойко МУТРАшков отдавна вече трябваше да е арестуван, съден и в затвора, където манафите по цял ден да му порят крадливата, корумпирана гъзяга! Ама кой да го арестува, кой! Кой след като хайдутлука в БГ кочината е целенасочена държавна политика и начин на препитание на всички ганьовски дегенерати по цялата вертикала от горе до долу, от царя до пъдаря! Български дегенерати, а не народ! Дегенерати оскотели, озверели и обезумели от алчност, лакомия, простотия и най-вече - от лошотия! Какъвто народът(т.е. 99% от мършата), такива и управниците и политиците и обратно - каквито управниците и политиците - такъв и народа. Не хора и човешки същества, а истински дегенерати и подчовеци, за които единствената ценност в техния мизерен и безсмислен живот са само ПАРИТЕ и нищо друго! Дегенерати, които за пари са готови на абсолютно всичко! Абсолютно никъде по света няма такава пропаднала държава, територия и население - такова нещо няма дори и при черните в Африка! След 35 години бандитизъм и хайдутлук накрая дойде време да се плаща сметката - това е краят на всичко и на всички! Никоя хайдушка държава не е просъществувала вечно! Никой народ, чиято единствена ценност са само парите не е оцелял и просъществувал вечно! Това е!

да разпуснем и съда и прокуратурата и всичко нали на всякъде е корупция, да видим тогава като няма нищо как посолството ще ни управлява :)))

не разбрах това с русия. нашите полицаи и там ли крадат

Да и като ги разпуснеш кво ? Ще отидат да съветват бандюгите или ще им правят конкуренция, а ти ще изграждаш ново МВР от пълни новаци. И кой ще спечели тогава ? То ако ставаше тъй и цялата прокуратура и съд са за закриване.

да дойдат не могат да ни спасят. Ще се научат да пушат и пият, ще се научат на шуробаджанащина, корупция, сива икономика и т.н. Те за това не кацат на земята, защото знаят че нищо хубаво няма да научат от нас.

Късмета в кавички ли?

Да, но най-вече ,,дебило-татите” , че те източват бюджета с ненужния си голям брой и всячески опити да останат в София завинаги с цялата си селска фамилия…

Трябва да се започне с разформироване на ДАНС. Всеки един проблем тръгва с донос от там.

Не знам кой ще ви оправя ама ако искате нещо да се развали повикайте Бойко Рашков. Той е като Александър Томов. С каквото се е захванал все провал е. Едва ли е случайно.

Сам казваш за Баце преди да стане- а този хубавец се снимал докато е главен секретар. Колко трябва да му е акъла?

За повечето неща, е прав Кънчо,...НО не е САМО ..МВР за "разпускане"....Ами, Прокуратурата ??..ами Съда ?? ..за останалата Държавна и Общинска Администрация да не говорим ! Това е "МОДЕЛ" и метастазите.. са му проникнали навсякъде!! Ок ..Мутрите от 90-те години ...почти ги Няма ...ИЗТРЕПАХА ги ..Самоизтрепаха се помежду си , НО .."Моделът" за Бързо Забогатяване...чрез Политиката и Държавните Постове..стана "Модерен",...още в началото на управлението на Боку-Толупа и се развива Мълниеносно !!;) Политиците се "Състезават"...ще се Изтрепят КОЙ ..ПРЪВ да Открадне ..ПАРИ, ..Милиони...! Всичките квичат и се бутат като прасета за да се уредят пост от "държавното Корито" и да си потопят Крадливите ръчички ..до Лактите в него ! За това си въртят Мазни номера и се топят ...за да Крадът Още и още и още !;) Няма,.. и няма да има ВЛАСТ...която да се справи с този Раков Тумор ..САМО и ЕДИНСТВЕНО ...НАРОДА.. МОЖЕ...когато му се изчерпи Търпението и му се Отворят Очите ...и като,.. извади Народната Тояга..и ги помете,.. Тогава нещата ще тръгнат към Оправяне ! Иначе ....НЕ !!;)

Кънчо. Гаси лампата. И бягай към. Втори терминал.

Късмет е че се намираме. На това място. Където. Сеебътконтинентите. На всяко друго място. Щяхме. Да сме. В трета глуха.

Защо полицаите нямат други приятели освен други полицаи ?

Коментари - Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Бих разпуснал МВР изцяло, никоя партия няма да излезе чиста от това | Днес.dir.bg

Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Бих разпуснал МВР изцяло, никоя партия няма да излезе чиста от това

У нас няма корупция, има кражби - в случая, изглежда, ни обират Митниците, която е една от банките на гражданите, коментира анализаторът

Обратно в новината

Коментари - Кънчо Стойчев пред Dir.bg: Бих разпуснал МВР изцяло, никоя партия няма да излезе чиста от това | Днес.dir.bg

Коментари

Като начало, се саморазпусни себе си и повече не се появявай никъде, некадърник!

Нищо ново бих казал.Преди няколко години нали хванаха баш началника на Отдел за борба с наркотиците с куфари кокаин ли беше хероин ли беше в студенстки град!Какво стана с него,някой разбра ли!НИЩО!Осъден ли е?Едва ли!Вероятно още е в системата на МВР.Толкова е прогнило всичко,че според мен държавна полиция е един безсмислен харч в който потъват милиарди.Да става частна полицията ,за да се търси ефективност и отговорност.Иначе резултата го виждаме всички.Тумбаци и шапкари без никакъв стимул за работа.

кънчо комуниста иска анархия по нечий заказ

Много даряващи френски ласки се навъдиха. Малко бяха "изтеклите" снимки, че и кънчовци се включиха в даването на ласки.

Поредният социолог ! Да си гледа социологията ! МВР не е за доказани дебили !

Хайде - хайде- познаваме се. Чиста вода -ненапита. по-чиста и от Мария- Магдалена. По- светец от поредният Папа. И не се изчервява а си мърда устните и ги ниже "дълбоко огорчен". Ако на него му направят бегъл анализ на автобиографията и сравнят декларираните доходи с реалните активи, плюс тези на семейните отрочета- какво ще излезе- правилно- омърсени ще са проверяващите и осведомените. Ама не ели хванат- не е крадец. Омърсен от това което си дава сметка ,че другите са откраднали. Лицемер.

Разпускане на МВР като в Грузия! Пълна чистка за борба с кормпираните мързеливци!

Да. Сега си прав.

Правилно- само психолозите ,доказани с "работата си " в 1-во Главно могат да са арбитри.

Абе направо пускай зомбитата, какво частични мерки.

Уж не е, а повечето са баш такива.

"Не ни трябват хора, които променят законите - трябват ни хора, които спазват законите." Ами не искат да ги спазват, искат да ги променят и за съжаление го правят с мисълта законите да им бъдат удобни, по мяра - да си бъркат в медеца и да не им се месят в лапачката от прокуратурата и президентството! България, казват била парламентарна република - ще си крадваме само ние парламентаристите и онези които ни плащат за услуги! Така стоят нещата... Тъжна работа!

Щом системата е допуснала откровен пасивен гей да ѝ е шеф, значи закривай системата.

И поръчката прокуратура да се разпуснат-престъпни структури. В момента всичко е много удобно за да се отклони ситуацията от Нотариуса. Позната до болка постановка, но да не забравяме 80% от населението какъв капацитет имат

60млн население - 59 хиляди милиционера, Панеленото гето престъпно 6 млн 65 хиляди милиционера. Гнусна милиционерска кочина

Най-смислената идея която съм чувал напоследък!

и аз бих ги разпуснал

"Ако наблюдаваме подобно поведение на върха, какво остава за нивата по структурата по-надолу" бих изчакал да видим пРезидента колко е откраднал и тогава ще правя заключения казах ви да взимате пуканките а още не е почнало!!!!

"Това се лекува само с много радикални мерки." Да да всичко може да се оправи само с реформи, промени, мерки и радикални реформи, промени и мерки. И въпреки направеното, накрая всичко си е все същото!? Истината е че просто няма контрол! И всеки си позволява напълно да игнорира и да не зачита въобще законите. Ето например според конституцията, когато редовният кабинет падне веднага се приключва с НС и се работи по сформирането на служебен кабинет. Но ето че реалността е друга! Три седмици кабинета в оставка продължава да функционира и същевременно се опитва да прокарва промени с две гласувания в един и същи ден. Като даже министрите в оставка молеха за Още време защото имало още какво да Свършат!?!?!? Е щом тия игнорират законите какво остава за другите? Всеки си прави каквото иска, никой не се явява да промени това! Имаме цяла пътна агенция чиято единствена ш.бана работа е да следи за качеството при ремонтите и изграждането на обектите, но вместо това плаща на една и съща Частна фирма да им върши работата. И постоянно фирмата излиза с доклади как всичко е перфектно, докато не стане инцидент и не се окаже, че всичко е наопаки. И въпреки това продължава да се използват услугите на частната фирма!?

А аз бих разпуснал и съкратил веднага така наречената "демокрация" барабар с всичките ѝ "ценности" и хората ще заживеят нормално. Всичко друго е ала-бала.

Саакашвили УВОЛНЯВА ЦЯЛОТО МВР на Грузия. 3 месеца Грузия няма нито 1 милиционер. През това време се извършват конкурси и обучение на млади и мотивирани полицаи, нямащи нищо общо със старата Милиция. На полицаите се дава подобаваща европейска заплата. За половин година Саакашвили с тази нова Полиция превръща Грузия от най-корумпирана и бандитска държава в СССР в държава от Европа. Колите стоят отключени на улиците с личните вещи и никой не смее да ги пипне. Саакашвили ПРЕМАХВА социалното медицинско безплатно обслужване. Днес.грузинците са живи и здрави и без "безплатна медицина".

И кво, като затвориме МВР, нали същите тея ще отворят МВР 2. Като закриеме държавата, нали същите тея ще направят и ще ни пробутат Държава 2?! Проблемът е в матряла! Трябват честни, достойни и трудолюбиви хора. Всеки закон, всеки договор, всяка уговорка съдържа слабости, които могат да бъдат експлоатирани. Въпросът е какви хора боравят с тези- мошенници и отявлени престъпници или нормални хора. Ако щете да вземеме законите на Англия, пак няма нищо да стане в нашата действителност.

Кънчо бате колко мъка има в твойта душа. Пак изпълзя от клозета ...

По-скоро прокуратурата е за закриване. И Данс.

Напълно разбирам логиката да се търси експертно мнение от такива като Кънчо и Андрейчо по отношение на краденето! Все пак те са пионерите на криворазбраната демокрация в България, едни от първите носители на 'куфарчета с пари' по онези времена, настоящи български олигарси! Истински патрЕоти!

Съдът и прокуратурата също са за разпускне.

Еее кой ще ни краде тогава като ги закриете

Да ти имам проблема!!....

Е, нали искахте демокрация, те ви демокрация!

Ами след като теб и онзи, ръкомахащия, не могат да ви хванат толкова години, най-добре да разпуснат МВР... Много добре си знаете, че не вършат работа...

Да си оправи първо Русия, че там, и без демокрация, колко се краде, никой не може да ги стигне! :) :)

От времето на Бойко Тулупа е така и него го има на снимки с мафиоти преди да стане ген сек полицай....естествено той е бил назначен или поставен там от същите мафиоти........как сега да се почистят сами, дори да разчисти всички той пак ще назначи същите тулупи

"Колкото и скандално да прозвучи - аз бих разпуснал МВР! Бих го разпуснал изцяло, бих го съкратил основно...." Кънчо, това е стилът на ПеПейците. "Никога повече..." и т.н. Това НЕ е позиция. Това е черен ПР, агитпроп по старому. Ако имаш идея, кажи каква да се прави. Ако не, по-добре мълчи по темата.

Е то точно този, след като разпусне МВР, като се сетя, кой ще назначи после, по-добре да не го разпуска... :) :)

А нима обслужващите социолози, политолози не са за разпускане? А нима глаташаите и размиващи и покриващи медии не са? Нима лекарите издаващи фалшиви медицински или фалшива инвалидност не са? А уяители, доценти и професори бълващи фалшиви дипломи? Строителен контрол, противопожарни служби, контрол на храните? Цалата ни държавна администрация са наследствени кланове, приобщили отрочетата към схеми и модели. Шайка от 150-200 крадци създадоха ореол и са пример вече за поколения, нароиха кучетата си пазачи и държантките си, а побската глава, която сабя не сече ги последва и сме на дъно, но тук всеки мрази, всеки е завличан 100 пъти, но защото и той веднъж го прави е "голяма работа". Пропадаме, но без МВР се още по-зле, защото и ще ни превземат не крадците с интелект, а тия дето бият. И пак ще ни крадат, но и ще ни бият. Сега само ни крадат. Трябва да има и друго решение. Едното е да се конфискува - не както сега десятък и то върху доказаното, а да се конфискува брутално. Престъпност се бори с конфискуване - от 30 години на никой не са взели парите или имотите, до степен да е на социални помощи.

Точно така, ние сме една провалена държава, която има късмета да е в ЕС и паричен борд.

Този изрод и мега корупционер, хайдутин и крадец Бойко МУТРАшков отдавна вече трябваше да е арестуван, съден и в затвора, където манафите по цял ден да му порят крадливата, корумпирана гъзяга! Ама кой да го арестува, кой! Кой след като хайдутлука в БГ кочината е целенасочена държавна политика и начин на препитание на всички ганьовски дегенерати по цялата вертикала от горе до долу, от царя до пъдаря! Български дегенерати, а не народ! Дегенерати оскотели, озверели и обезумели от алчност, лакомия, простотия и най-вече - от лошотия! Какъвто народът(т.е. 99% от мършата), такива и управниците и политиците и обратно - каквито управниците и политиците - такъв и народа. Не хора и човешки същества, а истински дегенерати и подчовеци, за които единствената ценност в техния мизерен и безсмислен живот са само ПАРИТЕ и нищо друго! Дегенерати, които за пари са готови на абсолютно всичко! Абсолютно никъде по света няма такава пропаднала държава, територия и население - такова нещо няма дори и при черните в Африка! След 35 години бандитизъм и хайдутлук накрая дойде време да се плаща сметката - това е краят на всичко и на всички! Никоя хайдушка държава не е просъществувала вечно! Никой народ, чиято единствена ценност са само парите не е оцелял и просъществувал вечно! Това е!

да разпуснем и съда и прокуратурата и всичко нали на всякъде е корупция, да видим тогава като няма нищо как посолството ще ни управлява :)))

не разбрах това с русия. нашите полицаи и там ли крадат

Да и като ги разпуснеш кво ? Ще отидат да съветват бандюгите или ще им правят конкуренция, а ти ще изграждаш ново МВР от пълни новаци. И кой ще спечели тогава ? То ако ставаше тъй и цялата прокуратура и съд са за закриване.

да дойдат не могат да ни спасят. Ще се научат да пушат и пият, ще се научат на шуробаджанащина, корупция, сива икономика и т.н. Те за това не кацат на земята, защото знаят че нищо хубаво няма да научат от нас.

Късмета в кавички ли?

Да, но най-вече ,,дебило-татите” , че те източват бюджета с ненужния си голям брой и всячески опити да останат в София завинаги с цялата си селска фамилия…

Трябва да се започне с разформироване на ДАНС. Всеки един проблем тръгва с донос от там.

Не знам кой ще ви оправя ама ако искате нещо да се развали повикайте Бойко Рашков. Той е като Александър Томов. С каквото се е захванал все провал е. Едва ли е случайно.

Сам казваш за Баце преди да стане- а този хубавец се снимал докато е главен секретар. Колко трябва да му е акъла?

За повечето неща, е прав Кънчо,...НО не е САМО ..МВР за "разпускане"....Ами, Прокуратурата ??..ами Съда ?? ..за останалата Държавна и Общинска Администрация да не говорим ! Това е "МОДЕЛ" и метастазите.. са му проникнали навсякъде!! Ок ..Мутрите от 90-те години ...почти ги Няма ...ИЗТРЕПАХА ги ..Самоизтрепаха се помежду си , НО .."Моделът" за Бързо Забогатяване...чрез Политиката и Държавните Постове..стана "Модерен",...още в началото на управлението на Боку-Толупа и се развива Мълниеносно !!;) Политиците се "Състезават"...ще се Изтрепят КОЙ ..ПРЪВ да Открадне ..ПАРИ, ..Милиони...! Всичките квичат и се бутат като прасета за да се уредят пост от "държавното Корито" и да си потопят Крадливите ръчички ..до Лактите в него ! За това си въртят Мазни номера и се топят ...за да Крадът Още и още и още !;) Няма,.. и няма да има ВЛАСТ...която да се справи с този Раков Тумор ..САМО и ЕДИНСТВЕНО ...НАРОДА.. МОЖЕ...когато му се изчерпи Търпението и му се Отворят Очите ...и като,.. извади Народната Тояга..и ги помете,.. Тогава нещата ще тръгнат към Оправяне ! Иначе ....НЕ !!;)

Кънчо. Гаси лампата. И бягай към. Втори терминал.

Късмет е че се намираме. На това място. Където. Сеебътконтинентите. На всяко друго място. Щяхме. Да сме. В трета глуха.

Защо полицаите нямат други приятели освен други полицаи ?