17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За профанизираните хейтъри на "наркомани" да обясня: Легализирането на канабис е сложен процес предшестван и съпътстван от строго контролирана система за превенция за взимане на упойващи и наркотични вещества в ранна възраст. Моделът работи успешно в цял свят, но тук сме "експерти" и отричаме и забраняваме по презумция вместо да се работи със семейството, учители, психолози за да се избегне възможността да се развие зависимост. Включително и към алкохол и цигари. Освен всичко това значителното подобряване на достъпа до информация, лечебни заведения за наркотични вещества е част от стратегията. Какво има в България? Причини: Неразбиране на проблема от министерства и институции, отказ за съставяне на междуведомствена комисия за по-добър контрол и информираност при прилагане на разпоредбите на Здравното, Социалното министерства и МВР, нежелание за истинско вникване и решаване на проблема от нито една институция, отричане на факти за проблемна социална среда- семейство, училище, работа. Резултат: Ниска култура и рязък спад във възрастовата граница при употребата на наркотични вещества (включително алкохол и цигари), ниска възрастова граница на първи сексуални контакти и липса на превенция от болести. За профаните: И за това не е виновен ЕС и Канада, а социалната нагласа и среда, сред която сте и вие. Pass it to the left

Баси колко наркозависими уроди изпълзяха в сайта. Това е бъдещото ни поколение. Плюя на тази демокрация и така наречените им ценности.

Най ме е страх от фанатици, пияници и наркомани - точно в този ред. По нагоре прочетох много фанатизъм. Човечеството страда от много зависимости (алкохол, цигари, веганство, видеоигри, футбол, политика, наркотици...), но не съм чувал за пристрастени към марихуаната... Към тютюн - да... ама това не се обсъжда толкоз. Апропо, лично за мен, няма нищо по-лошо от глупоста и невежеството...

Само честно и обективно сподели колко от наркоманите с усложнения от медицински характер са декларирали, че са започнали с марихуана? Имаш ли данни или си "невежа"?

Ненчо

Може би точто толкова, колкото са започнали с алкохол, "хапчета", сироп за кошлица, лепило, дизайнерска дрога и така нататък. Генерализирането на проблема е несъвместимо с маргинализирането му, а това се опитваш да направиш ти, а и доста от този поток във форума. И да, може да съм невежа, но се опитвам да се информирам и разсъждавам, а не просто да соча с пръст и да клеймя наред. И ако направя препратка към един събирателен образ на толерантноста и човеколюбието (сети се сам кой): Нека най-безгрешния да дойде да ме съди!

Няма нужда и да знаеш, само че като ти направят тест за наркотици и ще си стоиш в къщи цял живот без да можеш да работиш и някой трябва да плаща вместо теб за да живееш ти. Или като тази напушена мацка дето кара не помня колко мили в насрещното движение и си умря заедно с нейното и на брат и детето.

Законопроектът вероятно ще получи кралско одобрение подписан указ от генерал-губернатора, който представлява кралица Елизабет Втора. Това е всичко, което трябва да знаете за Канада като "самостоятелна държава".

И сега тъй като знам, че веднага ще почнете да философствате, да ви насоча в правилната посока - Ленин се е опитал да направи същото с Украйна. Сталин след това е доразвил тази линия. При създаването на ОН, прераснала по-късно ООН Украйна е имала право на самостоятелен глас.

Много лоша новина. Голяма част от канадците са тъй нареченият "уайт траш" - "бял боклук" тоест хора, които изцяло "лежат" на социалната система на Канада, а това е заради суровият климат и точно това правят пушат марихуана. Като цяло много голяма част от тези хора са доста неадекватни със забавени реакции и ограничен речник именно по тази причина за съжаление. Като за това на канадците, които работят им се удържат близо до 50% такси от заплатите.

90% са уайт траш!Или бояришник мусор или стекломой рабиш

Красота

Е, там определено е в пъти по-зле.

Де да беше само в Канада само. от коментарите , и минусите и плюсовете към тях тука, разбрах за секунда, че живеем в обезлюдена държава на наркомани ...сега разбирам защо се избиват по пътищата. Хак им е, кормят се с брадви синове и бащи, жени с мъже, пропаднала администрация, политици....с в България към днешна дата са останали около 2 ,5микуина българи, от които 50% са плоскомозъчни еднокнижковци - тип Буда и 50% наркомани

Всеки ден грижовно ни информирате за делата на сатана. Но "Затова се яви Божият Син (Исус Христос), да съсипе делата на дявола." 1 Йоаново 3:8

и где е Исуската сега??? Канадците не са малко народ че бай ти господ да не е забелязал че подписват тоз закон...

"В Него бе животът и животът бе светлина на човеците. И светлината свети в тъмнината; а тъмнината я не схвана." Йоан 1:4‭-‬5 "И ето що е осъждението: светлината дойде на света, и човеците обикнаха тъмнината повече от светлината, защото делата им бяха зли." Йоан 3:19

Марихуаната не е по-малък наркотик от цигарите и алкохола.Тя си расте по естествен начин в природата още много преди нас.

Ах кога ще ги стигнем Канадците?!!!!

...товарният влак за Канада заминава на пет и петнайсе от трети челен коловоз....

В Холандия не знам местните да имат проблеми с наркотиците , а познавам доста холандци . Който иска да се друса едва ли ще го спре забраната . Разликата е , че парите отиват в държавата , а не в някой джоб.

Дай една цигара на сина ти и почивайте в мир

ако се почиваше в мир от една цигара марихуана... от цян калий ще си направо паметник...

Ми как ще имат проблем като вероятно по-големият процент от хората си стоят в къщи замаяни и щастливи, а държавата им вероятно ги изхранва с нашите пари от Източна Европа и цари мир и спокойствие, което ние плащаме.

Нищо не е в състояние да затрие човечеството така бавно и методично както то самото .

Имало е няколко масови измирания в историята на земята, Остави ги да се надрусат яко, утре може да са умрели

Първо забраниха тютюнопушенето , сега легализират наркобизнеса ! Какви ли " ценности " са намислили още ? :)

Кое според теб е по-вредно за организма?

Света отива към пълен душевен разгул и морална деградация.

Това го разправят още от 2000 години!!!

Да, но днес избиха и обезлюдена твоята държава на 1300 години нали ?

Нали? Айде бегай сега да си сипеш една ракийка и да запалиш малко тютюнец.

Честито на бизнеса и работодателите в канада - напушени ще ви оперират, напушени ще ви возят в самолетите и влаковете, напушени ще ви обучават децата, напушени ще управлява АЕЦ-овете там

Каква е разликата между алкохола и наркотиците?!!! Дали ще е пиян или надрусан?!!! Ай сиктир от демагози!!!

С наркомани не споря

От пияният и лудия бяга!

Защото до сега го правеха пиани ли? Понеже няма сух режим и алкохола е легален? Поне мислете като пишете

Когато всички са надрусани, кой ще проверява за надрусани !? Сигурно марсианците - хаха , то ако не бяхте такива тъпаци, нямаше да легализира те ни цигарите, ни алкохола, камо ли наркотиците

Следвайки вашата логика е възможно и вас пияна акушерка да ви е израждала, пиян шофьор да ви е возил и пияна учителка да ви е обучавала ! Време е да излезете от 20 век, за всичко си има тестове. Образовайте се !

Бегай да се друсаш бе , наркоман, до гуша ми е дошло от такива наркомани...вие цигарите не можете на контролирате, треперите, ако не сте пушили 5 минути, ще ви видиме сега с марихуаната. Да ти кажа, много ми е зор за тебе и за другите наркомани, но за масовата престъпност от зарибени наркомани , останали без пари за наркотици , мислиш ли? Пенсионерите по селата ще бъдат избити, циганите не ги довършиха, но наркоманите ще ги....дано макйка ти е първата

Така или иначе се продава, по-добре държавата да печели, не наркобароните. Ние не само заради за това мислене.

Няма да печели държавата, а политическата мафия става посредник между наркобароните и консуматорите.

Подобни решения се случват само след сериозен лобизъм. А там се плаща здраво. Кой е платил в този случай?

Какъв лобизъм, бе?! Наркобароните губят от това!

Наркобароните са вече отдавна премиери бе

марихуана за развлечения Аз пък се надявах да е за работа.

"подписан указ от генерал-губернатора"...ето къде ги управляват като колония, но ние сме принудени да им слушаме съветите и настваленията из всички международни институции? Една нагломасонска рекетьорска шайка разиграва целия свят с маймунджулъците си.

Ако незнаеш, Кралицата "управлява" още Австралия и Нова Зеландия. Сега се замисли, дали са по-зле от нас, че и от "източния блок"?

Ние бройлерите сме си много по добре от онези изостанали и назадничави фазани в гората.