Канадски бизнесмен е изчезнал в Китай

Майкъл Спавор е сред малкото западняци, които са се срещали с Ким Чен-ун

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще го разменят за шефката на Хуавей, арестувана в Канада.

Брей нещата съвсем се натопорчиха, и вече надхвърлят търговска война.

Китай, Русия, Изтока...само така се вразумява вече, побъркал се англосаксонец с власт и дебел бюджет от собствения си народ. Щадтлив съм безмерно, че ще дочакам и бъда ликуващ, гледайки как всеки следващ месец, света, който не лиже задника на Америка и НАТО ще ги поставя на мястото им. Да, искам Сащ да ги видя в ролята не на рухналия и преформирал се СССР, а на Либия. Бийте китайци, гнусната американска уста, нека осъзнаят, колко далече отидоха в заблудата си, че те...исторически кастриран народ и паплач, сбрана оъ утайката на цял свят, са....специалните мисионери на Съдбата ни Щастлив съм когато Америка е на колене и страда. Още...и оше...

Я как наскача сганта да се кефи. А на статиите за свирките, които Китай направи на САЩ никви ги нема. А преди бяха пак едни дитирамби и закани.

Китайска бизнесдама арестувана в Китай, Канадски бизнесмен изчезнал в Китай, всичко е напълно естествено.

Китай не е България! Там нямат Тиква за управник!

Всичко е наред. Око за око, зъб за чене.

И много правилно.Реципрочността в дипломацията е основополагащ принцип.

tonk11

Ше се появи. Нема страшно. И всичко ще си каже. Нема съмнение.

Империята отвръща на удара. И това не е цитат.

Голема работа са лицемерите, значи в Канада се говори за задържане а когато е за Китай за изчезване и то при положение, че официално е обявено за разследване.

Говори се за разследване, а не за задържане, ако правиш разлика. Съответно има 2 варианта - арестуван и укрил се. Понеже няма официално съобщение за арест какво трябва да пише. Учудващо е колко тъпи парчета сте това путлерастите.

Браво на китайците. Око за Око Зъб за Зъб .... Западните престъпнци разбира само от сила ...... Така удри евроталантик спаси дете.

ще изчезнат всички канадски бизнесмени ...що им трябваше да се хващат с шефката на ХУЙавея???