Канада търси 1 милион имигранти

Притокът ще помогне да се компенсира застаряващото население на Канада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българите ще видят Канада през кривия ми "трапер".

Имаме тука един милион подходящи. Да идват да си ги взимат.

Мелез объркан, ти не знаеш българин ли си или турчин. Нито ние, нито турците ви имат за хора..... Ти за нас не се притеснявай...

Капиталистите са готови дори да подменят коренното население, в нещастен опит да заситят ненаситната си алчност. Само, че тия новите - те не искат и не могат да работят.

Хич не се заблуждавай. Изискванията са доста високи и малцина могат да ги покрият

хората имат политика за бъдещето за разлика от тиквун!

Така правят умните и затова просперират. Ксенофобията освен до лична, води и до обществена и икономическа деградация.

Пич там "коренното" население е от мигранти. И това не е алчност а системна държавна политика за поддържане на икономиката и прираста на населението каквато липсва в България

ставаш и ще те приемат, тичай

Леле, и какви са точно изискванията? Да се казваш Хюсеин, Барак или Обонго мейби?

Защото Борисов вкарва милиарди в инфраструктура и региони,а курнела и сие се мъчат да спрат парите от Европа

За "бели" вече никъде не става за нормален живот.

Да мине още някоя годинка, да се поразредят онези с непоправимите ментални щети от комунизма, та може и на нас да ни уврат главите. Без имигранти България няма бъдеще.

Иванчо, аз съм канадския министър, ве.....първо на теб ще сложа черен печат.

Очевидно и в Канада вече няма канадци за министри.

о Господи защо изсипа всикчи тъпанари в БГ?!?

Не че съм се залетял за Канада, но когато предстои да се пенсионират голямата бройка канадци/през 2035 г./ и аз трябва да съм пенсионер.Тъй като не горя от желание да бачкам там , въпросът ми е пенсионери искат ли или не ? Никой не е казал ,че ако емигрираш там , трябва да се хвърлиш като Матросов на пазара им на труда.След време ,през 2035 г., все пак и ние ще сме забогатели повечко , така че ще търсим като немските и английски пенсионери/които идват в БГ/ спокойно място , за да си изкараме старините.

В богата и уредена държава мигрантите не са проблем . Но в една бедна държава - тя ще стане още по-бедна . Те за това не се задържат тук .

Нещо ти се бъркат причината и следствието. Нито една държава не е забогатяла без имигранти.

Касапи, канибали, ислямисти, джендъри... с предимство.

Първа подавам молба за политическо убежище в Канада ....Ние имаме най- малоумните управляващи в цяла вселена, които освен мизерия нищо друго не произведоха за 30 години, защото за мръсни богомразци и атеисти, затова са лоши, алчни, долно качество хора, знаещи едно - да крадат и избиват българите ....Аз не съм чула вече 30 години един идиот на власт в България да говори за откриване на нови работни места напр.....да не говорим за заплащането на труда и оттук за стандартите на живот в България....в Германия се борят за 20евро/ час заплащанр a ние с нашите мизерни и на власт се борим шофьорите да спят и серат с години в камионите си из европа

На времето с предимство бяха политическите имигранти, обратните и хора с уникални професии.

А, твоя "просперитет" води до ислямизация, джендаризация, морална деградация...

Директор на водопад търсят ли? Да стягам багажа.

Няма канадска, щатска, австралийска и подобни нации. Те са се образували от имигранти, които са "избутали" местното население. Показателното тук: "каза Ахмед Хюсен, министър на имиграцията, бежанците и гражданството". Разни като Сорос, открито говорят, че не искат да има разделение на нации.

Канадците гледат да си изкарат старините на топло, климатът там не е за пенсионери.

товае Канада, а не ЕС

Добре поне, че не се казва Обонго или Садик Кхан ...

Канада от самото си създаване е безродна страна - без история, без традиции. След като са избили или прогонили местното население, правителството на Канада може да си позволи да я заселва с паплач от цял свят.

Евророма къде спи - там хората са толерантни, не са като тук. Ако трябва и ние, българите ще помогнем. С пари за билети, логистична подкрепа, информация...

Да кажем , че в централна Европа все още има надежда за нормалните хора . Докога ли?

Дедо Йоцо, кво прай майка ти бре? Още ли е околовръстното, дъртата курва? :) Не й ли писна вече? :) Викаш, още си намира клиенти, а :)

Идеално, ние пък търсим как да се отръвем от близо 900 хил. цигани и турци. Моля, вземете ги. Ние ще им платим самолетните билети.

Заплатите и стандарта им на живот са космически в сравнение с кочината в България, трябва да те е срам че е Хюсеин живее нормално, а ти си мизерник, оцеляващ сред Буда и циганите

Колкото повече България отлага да приема имигранти планирано, толкова по-силно ще и се наложи да го прави безразборно след 3-5 години максимум.

нека взимат но само от бялата раса преди всичко от източна европа не им трябват негри цигани и араби

Идвайте да бачкате и да плащате данъци за да ми е голяма пенсията и да си пия биричката.

Голю Босев

само 1млн. Май са повечко...

Аз ли съм зле с математика или ... .Канада е около 35милиона, 1 процент е 350 хил. И надолу спрях да чета че сигурно нищо не е вярно

Германия има много кандидат емигранти, че и много се плодят, дори по площадите налитат, сигурно с радост ще им дава по милион на година в следващите 10 години. Ние в Столипиново и Факултета също имаме материал.

Ще е голяма, бачкай си тука на гела и теай

Именно ... същите са като Щатите. В тази светлина постинга на колегата по-горе си е съвсем на място. И като се замисля - що не натурализират Хюсеин Обонго и не го направят президент?

дира са зле и нпма надежда да се опраявт.

Малко погрешно наблягате на количеството в разсъжденията си, а фокуса трябва да е качеството. Канадците не са се засилили да си вкарат 1млн. търтей, които да им точат социалната система. Подбора е сериозен и се търсят хора, които да се трудят и да движат икономиката им, така че намеци за бежанците или нашите събратя са повече от нелепи.

Хи-хи ... единственото, което трябва да направи България е да репатрира циганите в Индия и да въдвори крадливите политици от ГЕРБ-БСП-ДПС в затворите, които ще се поизпразнят доволно след репатрацията.

Аз па викам да натурализират майка ти, та да огрее и на техното околовръстно :) Малко и те да й се порадват :)

Оттук и не схващат никога за какво се говори и мислят всички за по- прости от тях, а не се виждат, че до уши са в мизерия затънали

Ахмед Хюсеин от Сомалия ми даде ориентир какво търсят.

Да им пратим циганите.