Канада ще поставя предупредителни надписи срещу тютюнопушенето върху всяка цигара

Производителите имат срок до юли догодина да започнат да спазват изискванията

Обратно в новината

Коментари - Канада ще поставя предупредителни надписи срещу тютюнопушенето върху всяка цигара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво лицемерие. Алкохолът убива в същия мащаб, но там никой не смее да гъкне.

Етанол, никотин и кофеин са двигател на човечеството и на прогреса. Има племена в Африка и Южна Америка, които не ги употребяват но и не строят нищо по-сложно от колиба покрита с листа. Пропагандата срещу тези вещества е пропаганда в полза на затъпяването.

В България на кутиите като има разни изращения да не би да са отказали пушачите? Да не говорим пък и че тепърва излизат анализи, според които вейпа носи редица други сериозни проблеми след себе си

както употребата на марихуана води към употреба на все по-силни опиати, каквито са хероина и подобни! ДОКАЗАНО! Употребата на марихуана тласка мозъка към потребност от все по-силни опиати! Това обяснява значи дивотиите с "предупрежденията" за вредата от ТЮТЮНОпушенето, което не носи вреди на разсъдък и мозъчна дейност, напротив. Много лекари пушат (не, по кутия на ден разбира се) за да разтоварят напрежението и прочие. Така че прав е колегата НОРМАЛНО по долу, че явно целта е ЗАТЪПЯВАНЕ износване на мозъка и рестрикция на мисловната дейност! за съжаление!

Ти пък къде отиваш... Почва се от алкохол за да се стигне до дрога бе.

Никотина е агонист (увеличава нивата) на ацетилхолина, който е основен невротрансмитер отговорен за мисловната дейност. Също така подобрява функцията на никотиновите (дори така са кръстени) рецептори в нервната система и допълнително действа противовъзпротивително.

До моята къща има голям шопинг център с огромен и популярен магазин за хранителни стоки и магазин за канабис. Всеки път се изумявам как пред магазина за храна има по-малко коли отколкото пред тоя за марихуана. А това педалче Трюдо нямам търпение да се пазкара от политиката. Имахме си Стивън Харбър и го заменихме с недоразумението Трюдо.

Да мрът пушачите колкото си искат! Тъкмо няма да тровят нормалните люде.

ти си достатъчно натровен като те слушам. От толкова "мране" на пушачите станахме 8 милиарда половината с цигара в уста.

Направете цигарите още по-отровни като добавите и изгоряло мастило към дима. Чупят тъпометъра тези. Така и не се разбра с какво им пречи никотина на определени "кръгове".

Възпитание в послушание... Това е основната причина...

На този надпис мастилото е по-отровно от никотина в цигарата. И да вземете да махнете това листо от байряка, че ще Ви пратим Кирчо и там да основе партия на Предимно Простите и ще Ви разгони майката !

Няма как пушачите да са 13%. Никъде не се толерират. За няколко десетилетия в Онтарио специално мога да кажа са се мяркали тук там общи работници с цигари, бездомници и хора от най-ниските социални слоеве плюс някой друг келеш пред гимназиите. Дрогата марихуаната са много по-масов проблем. Лицемерното правителство на Трюдо може би е време да затвори официалните магазини за марихуана в страната преди да се лигавят с надписи по цигарите, които и без това никой нормален не пуши.

Трябва да се дигне легалния вече пазар на марихуана там. Тя води към затъпяване, което е добре за политическата шайка.

И алкохолът води до затъпяване, но това не те спира да пиеш.

Филип Морис пройзвеждат такова Боро за Щатите както за в България там сигурно ще им подпалят фабриките .