Канада прие семейството на загиналия Айлан

Семейството на малкото сирийско момче Айлан Курди, чиято снимка като удавник на гръцки плаж развълнува света това лято, получи право на убежище в Канада.

Обратно в новината

Коментари - Канада прие семейството на загиналия Айлан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А честито на канадците, да си го вземат тоя дето си сложи спасителна жилетка само на себе си и големия син, а жена си с 2 по-малки деца остави да се удавят. Вместо да го съдят те го награждават. Хак са им после всички неуредици на тия.

Ами като кандците имат нужда от терористи да си ги вземат. Когато в близко бъдеще този изрод се гръмне в Монтреал и отнесе със себе си няколкостотин човека, канадския народ да знае защо и кой им е натресъл терористи....

Стига глупости бе. Нали тъпия баща сам разказа, че можел и пред това да иде в Канада ама искал в Германия щото щели да му оправят зъбите без пари а в Канада трябвало да си плати. Този жив да го дерът му е малко.

Скъпо и прескъпо ще платят канадците за глупавата си добрина!! НЕ СА ИМАЛИ СРЕЩИ С РЯЗАНИ ИЗЧАДИЯ И БЕЗУМНАТА ИМ ШИБАНА РЕЛИГИЯ, ОГЛАВЕНА ОТ СКАПАНИЯТ ИМ АЛЛАХ-ТАКЪВ ЗВЕР НЕМА!! СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ АТЕНТАТИ И ВЗРИВОВЕ-ВСИЧКО ТОВА ЩЕ Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ПРИЕТИТЕ НА ТЯХНА ЗЕМЯ ИЗРОДИ-МЮСЮЛМАНИ!! ТОГАВА ЩЕ ГИ ПОГНАТ, НО НАЛИ ЩЕ ИМА СКЭПИ ЖЕРТВИ, А МОЖЕШЕ ДА БЪДАТ ПРЕОТВРАТЕНИ, АКО НЕ БЯХА ТОЛКОВА ЖАЛОСТИВИ КЪМ РЯЗАНИТЕ ВРАГОВЕ!!!?

Напротив, имали са, имат, а явно им харесва и си искат още. Министърът на отбраната на Канада е рязан чалмар от Индия или Пакистан. Западният свеят е болен и има спешна нужда от хирургическа намеса (най-добре от руски хирурзи).

Много( Атака)по този форум,направо смърди отвратително!

Само каква сила са медиите. Влизаш във фокус и хоп светло бъдеще. Да не стане както със спънатия "треньор" в Унгария. Та бащата е доказан трафикант. Разнасяли са телцето на детето по брега за да се намери най-добрата поза. Мръсно и подло е на гърба на едно невинно същество да се постига подобен статус. Няма да питам дали е доволен бащата, за майката също. Тя съсъ сигурност никога не е имала думата.

ще приемат сирийци - браво и чест, без шекга. а на нас добричкият трафикант Ердоган ще ни праща афганистанци и пакистанци. е, и тук-таме по някой взвод обикновени, умерени главорези.

Личи си последицата и психологията от тежкото 45 год комунистическо тоталитарно време подчинено и ръководено от братската нам Москва,та затова разбирам ,че е нормално да има такива човешки мнения по въпроса за спасяването на нещастните хора,дори и България не е атрактивна за живеене на голяма част от населението си!

Нещастен си ТИ, защото нямаш мозък да мислиш. Европейската цивилизация в момента си отглежда и обжгрижва екзекуторите, а КРЕТЕНИ като теб продължават с идиотщините на тема "комунизъм" в стил от 1990г.

Всички сте отвратителни лицимери!

Канадците бяха наказани за проявената свръх небрежност с трагедията Халифакс. Сега си поръчват нови подобни изживявания.

Браво,радвам се,че хората са получили убежище и условия за нормален човешки живот във едно културно и икономическо общество! Това е благородно от стрАНА на Канадското правителство! Не им завиждам че съм тук в България но дай боже повече късмет и на други хора и нека доброто победи над лошото,завистта и злобта в които няма нищо благородно!

Канадците първо са отказали убежище, сега ги приемат след като половината семейство е загинало. Що за демагогия и ПР?

Оня, дето го спъна журналистката, го прибраха в Испания, че и треньор го направиха. После се оказа, че е джихадист и е убил десетки хора. Само аз ли помня, че по телевизиите казаха, че детето се е удавило на друго място и после е било преместено, за да го снимат журналистите. Освен това, как жената на тоя е плувала отгоре като балон? Че и децата. За да изплува удавник, той трябва да е бил във водата няколко часа. Тая случка май смърди.

ДА НЕ ИСКАШ ДА ТИ ГО ВЪРНАТ?

ОТЪРВА НИ ОТ ОЩЕ 5 МЪРЗЕЛИВИ МАЙМУНИ!!!

Колко хубаво стои в медиите. ПР, та дрънка. А останалите 2 милиона подчовеци, Канада оставя на нас, но за това платените медии не пишат.

От българската ...уста не може да излезе положителен коментар ,само гнусотии, време е да се осъзнаете какво пишете, престанете с тази гнусна злоба!

Що? Твоята уста каква е? А сигурна ли си, че в твоята не са влизали "гнусотии"?

Ако твоята уста е българска, ти си още едно доказателство за твърдението си. Но от друга страна, ако си българка, е време да се осъзнаеш и на какво са подложени българите, и че всъщност, това са нормални реакции, обаче, на гнусна действителност. А, ти в най-добрия случай, си жертва на патологична толерастия. Толерастията не е заболяване, а просто проява на етически примитивизъм. Остани си със здраве и все така пУзитивна.

А ти избяга ли ... т.е. махна ли се от "скапаната държава"? Ако си , още един боклук по-малко тук!

А дадоха ли му да прочете писмото на оня кмет от Квебек.

Кой каквото сам си направи, друг не може да му го направи.

Речта на Бумедиен в ООН трябваше да предизвика тревога. Но не би! В същата 1974 г. Организацията ислямска конференция в Лахор, Пакистан, приключи срещата си с решение за увеличаване потока на имигранти към Европа. В резолюцията се казва, че континентът трябва да бъде покорен чрез демографско превъзходство.

"Сърцераздирателната снимка на малкия Айлан, загинал на плаж на гръцкия остров Кос при опита на семейството му да достигне Европа," се оказва идеално прикритие за нахлуването на милиони касапи и манафи, с прясно обръснати бради в християнските държави по света и у нас.

Това е чудесна новина! Сега чичото, лелята и петте им деца, до края на годината - още 10000, догодина - стотици хиляди! А американците нямало да приемат бежанци ... ще ГО поемат те, ама от Канада :)

Като толкова "оторени" да ги товарят на самолети и да си ги прибират в Канада всичките мургави паразити.

глупаци са си канадците

Тия са като циганите - децата и жените за тях са стока. Нали само бащата беше със спасителна жилетка. Каква история сега ни разказват. Баси мръсното!!!!!!!!!!!!!

Канада са много хитри имат закон специално за бежанците - приемат само семейства. Сами мъже не. Да не се правят на много милостиви просто и в трябва работна ръка.

Бе, колко сирачета и проститутки се въртят около ид. Ще комплектоваме десет хиляди семейства. Пък ако потрябва и сто хиляди.

не пиши глупости

Ей даиба мааму даиба. На 7 ракия съм, замезвам си тука и си викам Ибах аз вашта мама циганска. На тия 7 мангала по 1000 еври на калпак от социал, пък аз тика бъхтам цело лято да събирам джанки, мигар изкарам стотина кила ракия колкото да изкарам зимата. А да сте живи и здрави!

Какво стана с първоначалната информация че от цялото семейство само бащата е бил със спасителна жилетка?!?! Не беше опровергана а в същото време и никой вече не я споменава. Полуистините които се разпространяват, а често и откровнната дезинформация отностно същността на имигрантите дразни хората в Европа. Ефекта е обратен на това да ги предразполага да ги приемат и засилва недоверието към медийте и официалните власти.

Да ги "дразни"... колко да ги дразни, щом не си надигат гАза, да пометат антихристиянските си, античовешки "политици".

Абе, ей! Цял свят знае, че: 1. Плажът е в Турция, не в Гърция. 2. Тялото на детето е било нагласено, дори почистено и е поставено за да го снимат, защото не е било открито от прославилия се в последствие турски полицай, а от местни бачкатори (двама), които са отивали рано на работа. 3. Според пътували в същата лодка, бащата е от организаторите - контрабандисти, бил е пиян и всъщност точно той е този, който е обърнал лодката...

99% от вас са абсолютни боклуци и няма спасение

Аз от кои съм?

Някоя друга виза и реклама в цял свят. А че канадците подкрепяха именно онези, които забъркаха кашата в Сирия това няма значение.

Канадците да не са далеч от модата и те, за да не скучаят искат някой друг атентат, че и тях света да ги спомене :).

На север от прериите тайга голяма - на всеки бежанец по 10 декара земя и да се спасяват ... който не ще да работи обратно в пустинята ... сега от моите данъци и помощи ще им дават, айде де.

Абе много скъпи станаха тия канадски визи! Тоя тъп фес утрепа половината си семейство за канадска виза!

Браво, вече са кореняци-канадци. А ние тука да си налеем по една парцуца с кренвирши "от месо".

Приемайте,приемайте,ще им сърбате попарата скоро!

Жалки, наивно лицемерни - да пуснем 10/20 000 потенциални масови убийци, а като се взривят двама - трима в някой мол или кино и завлекът със себе си 200/300 жертви ще виеме на умряло и ще се взимат "мерки" за справяне с "бежанската криза". Аз подобно на гръцките граничари бих им пукала лодките и ще ги гледам как отиват където им е мястото - на дъното на Средиземно море. Това дете не е никаква жертва на европейската нетолерантност, то е жертва на умишлено убийство, извършено съвсем целенасочено от неговия баща ( който по случайност единствен от семейството е бил снабден със спасителна жилетка ). А сега Канада ще приеме бащата - убиец, който утре ще затрие 10/15 канадски деца. Бялата раса върви напористо към края си, жалко че толкова много от нас ще станат жертви просто защото нямаме право на глас, а такива като Меркел и Оланд ще ни тикат към заколението. Малко им е на французите, голям дял имаха в отварянето на европейските порти за сганта.

То и сега, в Канада е такава шарена сган, че след, не повече от трийсетина години, ще се чудят как да се оправят.

Ти си към Аллаха, нали? Предпочиташ на мястото на малкия Айлян да са десет християнчета, разкъсани от пластичен експлозив? Бягай към Сирия и да те няма. Аз имам дете и трябва да мисля за бъдещето му, заради това не искам сганта в Европа, въпрос на оцеляване, приятел. Ако още не си разбрал - ние вече не сме свободни хора, войната чука на нашта врата.

Контрабандистът каза, че вълните са много високи, скочи от лодката във водата и избяга. WTF ?

Бащата и майка си удавиха детето, какви са тези ценности ??? Животински .

Ай стига глупости и лицемерие! Сърцераздирателни снимки!!! Има преки отговорни за смъртта на детето и това са родителите му - те са го качили на тази лодка! И колкото и да ми показват снимката, няма да се почувствам виновен! Не аз съм ги хвърлил в морето и не аз съм ги канил да идват в Европа! Ама съм сигурен, че и на Меркел и е през оная работа за удавеното дете, ама не си го признава за разлика от мен! А Канадците са изключително прости да ги приемат след последните събития в Европа. Ама на който не му влиза в главата му влиза в г*за!

Семейството плаща 2 хиляди евро, но вместо моторна лодка за пътуването получава надуваем съд, който се преобръща в бурните води. Да попитам, на кой са платили тези 2000 евро? Значи Тирция наистина умошленно е създала кризата в Сирия.

една вълна европейски икономически бежанци към Саудитска Арабия, Катар и Бахрейн..?!

Голямо сърце имат. Дано само да не се промъкне в Канада някой и друг терорист, че ще съжаляват за глупостта си. В Европа цари страх, хората не щат квоти, а канадците си прибират от добра воля хиляди нелегални.

Основата на Канада да е стабилна е плащането на данъци. Социалната система болници пенсии най-важното е тези дето цоцат заплати и си клатят краката да имат всеки месец пейчек. И оттам трябват данъкоплатци млади хора имигранти да плащат данъци. Цялата система е пирамида смучат милиони работоспособно население отвсякъде за да плащат пенсии

обаче точно тези няма да работят и да плащат данъци. Ще си живеят на социални помощи и ще направят още 10 деца - също на помощи. На гърба на работещите канадци.

Не е точно така, там е пълно с черни, жълти, кафяви, мургави и други колорити, които живеят на социални плащания от данъците на работещите.

ами така е тук в цанада. сега ще вземат петте деца на чичото а тя лелята била вече тук. не знам дали еуропе или америца ще се затрие по-рано. и тук са едни наивници, дажте та помагаме. линк *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи за теб, келеша от село може, а за тях не може, а?

Точно така: за него от наше село може, за арабите - не може. Прав е човекът. А ти имаш ли нещо да кажеш?

не знам как да добавя линк. има петитион против иммигрантите, амо кож ти пита. ако си отвориш устата и вче си "расист". забрадки все повече и повече. апелират ако може да приютим някое семежство, да се включим с 10-20 хиляди $ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти на какъв език пишеш???

Кое семейство?Нали остана само бащата и не искаше да ходи никъде.Нали каза,че си остава в Кобане?Нали семейството му загина заради решението на единствения останал жив?

Това е една от многото трагедии... За жалост те не спират!

Ами що не изтеглат всички от Европа даже и тези, които ще пристигнат през следващите 50 години!?

Какво сърцераздирателно лицемерие! Не е лошо да приемат още 100-200 хиляди от тези дето ще ни бъдат на границата до напролет!