Камион уби 6-годишно дете в село Прилеп, роднини пребиха шофьора, открит е мъртъв

Инцидентът е станал край Сунгуларе около 15,30 часа, извършват се огледи. Задържани са 7 души

Обратно в новината

Коментари - Камион уби 6-годишно дете в село Прилеп, роднини пребиха шофьора, открит е мъртъв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не камионите убиват

Не бързайте да оневинявате ромовете. Необходима е малка корекция в заглавието: "роднини на детето убиха шофьора". Убийството е доказано, установена е прободна /не порезна/ рана от употреба на хладно оръжие.

това е СЛЕД корекцията. Циганите вече са оправдани, предстоят няколко формалности.

Циганите на сапун

Истинска паплач, сган. Бясна съм от този случай. Държавата и ние сме виновни, че допуснахме тая паплач да си развява байрака, а ние да ги издържаме поколение след поколение. Дискриминирани били. Да ходят при тия дето ги интегрират и тях да нападат. Дано.

Правим се на слепи, глухи и неми и от години сме "разсеяни" за тоталното отсъствие на грижа от цигани за децата им. Може и да не е постоянно, но е системно, а това генерира все по-големи проблеми. Единственото решение е да се отнемат децата им, а на тези, които искат от тях да се помага и социализират учат и развиват, както и да отглеждат отнетите деца. Не може малолетни, алкохолици, нежелаещи да работят, наркомани да се оставят до деца, било то и техни.

Точката на кипене рано или късно ще бъде достигната. Не говоря само за България. Ние сме прашинка на общия фон. Съвсем скоро на всички в Европа ще им писне от натрапвани и налагани "ценности". От фалшива демокрация, при която на практика имаме диктатура на малцинствата върху мнозинството. Всичко това ще избие по много грозен начин, като ще доведе на власт хора, в сравнение с които, ония с мустачките е добър чичко. Ако нещо не се промени и не се спре с това налагане на трети, четвърти и т.н. полове, на бежанци, на местни малцинства и т.н., ще дойде нещо много грозно и радикално, което да се справи с тези проблеми. В подобни ситуации покрай гнилото, гори и читавото. Не всички хора (роми, бежанци, гейове) са лоши. Не всички са крадливи, досадни и нагли. Но в подобни ситуации никой не подбира. Дано се осъзнаем навреме, за да не се стига до там.

демографската катастрофа не е в цифрите. циганите все още са под 10-15%. катастрофата е в това, че унищожавайки инфраструктурата, принуждават белите, дето искат болници, училища и нормална работа, да се тъпчат като говеда в столицата и тук-таме по някой град в провинцията. мангалите изглеждат много не защото са много, а защото белите бачкат. докато те се разхождат, крадат, обират, убиват и се самонастаняват. а да става това без проблеми се грижат американските щото са с американски пари НПО-та. Започвайки с БХК и Анимус.

Пълна истина е, че заради циганизацията на селата и малките градове в провинцията, хората бягат към по-големите градове и София.

точно обратното е. циганизацията почна след като се освободи пространството. другото дойде после.

Усещането за завръщането на закона на джунглата с всеки изминат ден се засилва. А онзи ротационен примат прави реформи всеки ден.

само дето мангалите редовно си пускат децата, за да искат после откуп. е, тук детето е починало, това значеи разследване и няма откуп.

щеше да си прав, ако беше разрешено за всички етноси, вкл. и за преобладаващия, 85% етнос българи.

ще си носи по един калашников на предната седалка

Един добър човек по малко. Прави ни услуга прегазвайки малко мангалче и за доброто дело бива пребит до смърт от гнусната мангалска паплач която не си е гледала гнусното отроче. Мангалска държава станахме, няма отърване от тези черни хлебарки.

Евразийски примати.

бугарите. Вече сме еврогейци.

Пичуви и пички! Няма нищо страшно важно е да продължим промяната с гробарски стъпки в коалиция с Пеевски песни и турски кючек всичко е точно.

Тука, в кочинята, би имало бегла тадежда за промяна Ако се съберат и отидат та място семейството на загиналия, приятели,близки и доста симпатизанти ... С туби бензин, запалки и намазани въжета ... И дришлавите копойчета няма и да ги видите там, щото краставо куче рипа според тоягата ... Но ... Няма като как са стане работата, щото нема мат'реал ...

Това се случва от мнго години.Не го правят с въже, но тълпата убива човек с ножове и тояги.Това са им европейските ценности на тези индивиди.

Няма страшно важно е да продължим промяната с гробарски стъпки в коалиция с Пеевски песни и турски кючек всичко е точно.

Мое ви пука нали сме демокрация, важно е КУРбан и кючек да има търрр цак цак щрак пат пат чатлаа патла кайнана БълХария е едно номер мангал

А ще ги съдим ли за УМИШЛЕНО убийство ???

Кючек ще играим и КУРбан ще правим майна.

Тези примати си живеят в техен си свят там няма работа има помощи и всеки може да раздава правосъдие без да има никакви последствия. За съжаление във времето ще става по-зле ако не се намери някой да успокои нещата.

Свинята и къркат. Не си гледат детето и шофира виновен

Марийче, в Холивуда такива сценарии дори не могат да си представят.

В резултат на безкритичното възприемане на либерализма, в България на много места има компактно циганско население, което живее според столетните си обичаи. Случаят е "Око за око, зъб за зъб" в действие. Впредвид демографската катастрофа сред българския етнос, отдал се на разврат и консуматорство, тези случаи ще зачестяват, така че свиквайте.

Е, ко А прайм, брат?!

Ние прайм чекии!

демографската катастрофа не е в цифрите. циганите все още са под 10-15%. катастрофата е в това, че унищожавайки инфраструктурата, принуждават белите, дето искат болници, училища и нормална работа, да се тъпчат като говеда в столицата и тук-таме по някой град в провинцията. мангалите изглеждат много не защото са много, а защото белите бачкат. докато те се разхождат, крадат, обират, убиват и се самонастаняват. а да става това без проблеми се грижат американските щото са с американски пари НПО-та. Започвайки с БХК и Анимус.

Цялата тумба в затвора. Жалко че няма смъртно наказание.

На този завой в селото преди 40 години преживях подобен ужас на платното бе легнал един пиян в тъмното едва спрях. Като слязо той се за оправдава. Тогава само бог ме спаси от бедата.

Лошо.Въпроси? Скороста на тира ? Детето дали не изтичало пред камиона ?

че е изскочило чавето, без никой да го наглежда... той шофьора е тръгнал с мисия да гази, не да си свърши работата... а що след 30 години ес фондове мондове и руска мафия нямаме пътища... към пасоля се обърнете.... тва през села да минават камиони...

Gugnelid

Само така! Путин е виновен! Той и правителството ни нареди, а? И сглобката сглоби, а? И храчка не заслужаваш, да знаеш...

шофера е бил швед... ако си е между тях... тя държавата е абдикирала... докато си е между тях си е тяхна работа...

Шофьора едва ли е бил швед. Те книжка за леко МПС нямат, а за камион си е научна фантастика. Българин е бил, лека му пръст и Бог да го прости. Ужасен инцидент.

Къде е полицията ? Тия винаги са след дъжд качулка! Трябва да ходиш до съседното село. Мангустите завладяха държавата МВР абдикира

Че то и в големия град може да те заколят - и полицията нищо не може да направи освен впоследствие да залови извършителя. Полицията не е охрана на гражданите никъде по света. Задачата и основно е да разкрива извършителите. Може да защити някого единствено при навреме подаден сигнал и то ако успее да стигне навреме.

Празнували били... На първобитниците всички ценности им минават през г@за.

С ЕС и УСА няма да стане работата... Руснаците не ги дишаме гентично... май е време да възстановяваме Османската империя....

Шофьорът на камиона да не се беше друсал с ивермектин, щеше да спре, а не да се вайка после. Детето нищо не и направило на тоя дърт антивакс наркоман.

Абе кретени, спрете вече социалните помощи, пенсии, медицинска помощ за неусигурени и прочие благини! Забранете НПО тата!Ще ви дерат живи мангалите!

Измежду мангалите има и българки с деца.

Само със спирането на парите няма да стане - съвсем ще налазят домовете на хората за да ги грабят.

Евала на тези роми, показаха пътя - няма държава, има линч. Това нямаше да се случи, ако кмета не беше допуснал да се самонастанят роми в селото. Или варталния си вършеше работата. Или пък държавата беше направила тунела, вместо да блъска тежкотоварния трафик през селата. Ето това трябваше да се случи и на лицето Семерджиев. Когото полицаите, прокурорите и съдиите закриляха с години, покриха му над 200 глоби, наказателните постановления не му се връчваха, дадоха му полицейска лампа, палка, радиостанция. На когото осигуряваха ескорт и зелена вълна по булевардите. Даже стълба му носиха да се прибере и да си спи като пор в къщи, докато на булеварда събират парчетата от разкъсаните жени. И на един прокурор имаше дето долетя на момента, да си "изпълни гражданския дълг". А със съдиите, дето не говкарваха в панделата и го вадеха от затвора? Всъщност, само за едно трябва дда съжаляваме, че линча не е за истински виновните. За хрантутниците по институциите на това подобие на държава.

машшалла одупи им се. циганите са другата страна на липсващата прокурватура и полицията, дето ги пази. те са средството за тормоз, обгрижвано с пари директно от САЩ.

Цигани,нали?? Те са над закона ,за тяхното чувство на недосегаемост се грижат различни американогейски,юдомасонски ,демократични и неолиберални организации .В първите редица са "ЗАТВОРЕНО общество", Америка ЗАД България " и други техни клонинги.Те имат само права , а задължения -не

Тайно завиждаме на циганите, за това, че всъщност го правят така, както трябва да се направи. Ако го бяхме правили така, нямаше шантави дебили да гонят из населени места, без никаква идея как ще спират, ако се наложи. При дело и смешна присъда за убиеца потърпевш родител проплака към адвокат Марковски (стария) който защитаваше убиеца - Господин Марковски, вие какво щяхте да направите на мое място? Марковски късо каза - Щях да го убия. И отмина.

Не точно българите , а само онази лупенската,дегенератската част от от чалгаризираното народонаселение, с килийното образование. Има максима , "И най-лошият закон е по-добър от беззаконието".Според Вас няколко ,оскотели унтерменш ,са правосъдието ,хайде де.Да локат шльокавица, оставили малкото без надзор да вилнее ,а след това друг виновен.Даже камиона да се е движил с 30км/час ,той за една секунда изминава 9 метра разстояние.

Децата са деца независимо от това дали са циганчета, българчета или каквито и да са, ние трябва да ги пазим. Това че в БГ се кара бързо, е самата истина. Никой не спазва законите за движение !! Я да ви попитам вас дето много знаете. - Как вие бихте постъпили ако ващо дете бъде прегазено. Колко деца досега прегазиха и убииците се разхождат на свобода. Хора спрете да натискате газта, поне в населените маста. На всеки може да се случи, не пожелавам на никого. Форума е пълен с просташки драсканици.

Мангалчетата са за трепане, не са деца а потенциални изнасилвачи, крадци и убийци. Единствения добър мангал е мъртвият мангал.

Извинете Вие минавали ли сте през циганската махала, така наречения кв.Христо Ботев- София? Пътят свързва Дружба и Младост с Левски и Христо Ботев. Трафика е много натоварен, кара се с 20 км., често се спира колоната. Всеки ден минавам от там. Знаете ли колко пъти циганета изкачат внезапно на платното, колко пъти спирам колата за да се разхождат на платното и да ме гледат нагло усмихнати?? Един път след като спрях колата и изчаках да се приберат в страни две от тези деца, едното ми се скара" Къде минаваш от тука това да не ти е магистрала." Стана ми интересно, запитах се "Пътят частен ли е, на баща му ли е" Да- а а децата трябва да се пазят, но определените деца отсега са научени, че са недосегаеми. Жалко, но факт!!

Чуека карал с 50 в населено място, като видял дете край пътя намалил скоростта и бил готов и да спре, и спирайки, помел цигането. Или... Каквото повикало, такова се обадило. Всички участници са цигани, единия аксаковски.

няма тунел а проходи, но пък има цигани

Трябваше новината да завършва така "7 терористи са ликвидирани и 78 ранени"!

до кога,ц,и,г,а,н,и,тЕ ще са над ЗАКОНИТЕ

Снежнобелите в акция. Както обикновено.

В мутренска България в която няма държава. като сгазиш някой трябва да избягаш, а не да стоиш на местопроизшествието и да чакаш да те убият и теб

За простия драскач.Сега кой е виновен за липсата на акъл.Как кой - КОСТОВ

Ако караше по бавно и не натискаше веднага спирачката а ми беше кривнал в страни тоест не да спре а да избегне удара сега нещата щяха да са на 180 градуса заввъртени

Скоро няма да има БГ Закони, защото няма да има Българи След 20 гоидни Ромите ше са над 50% и тогава ще има Мешере Който е достатъчно умен да го види се е изнесъл от кочината докато е време

Цигъните са 5% как ще превземат държавата е интересно

бе убавецо?! Забравил си нулата..

Циганите са 1,5 милиона!!! Полуциганина Тодор Замфирков Жовков внесе през 1962 г. от Румъния 300 000 циганина и от Югославия 60 000 циганина. За справка цар Киро беше от Скопие. Преди 9 септември 1944 при преброяването в 1937 г. циганите са били между 25000 и 40000. Нарастването им до 1,5 милиона стана възможно след "вноса" на 360 000 от тях прз 1962 г. На всеки 25 г. те си удвояват бройката. Това е жестоката истина "другарки и другари"!!!

Няма такова нещо, нещо са понамалели та нещата не са зле кат измрът дъртите младите ще си стоят там и край с циганията

Булгаристан сър!

доказвате какъв боклук се е превърнала държавата ни. Цигани.... българи.... все гъз...еднакви сте вече.

Оле,ама как така ще го убият човека,той да не е искал да прегази детето?! Това дете как така е оставено да пресича пътно платно само. Бог да ги прости!

Това е село. Не е магистрала.

Какво от това? Защото е село изведнъж децата нямат нужда от надзор ли? Вярно, че мангалите децата ги вадят на конвейр но защо един нормален човек е загубил живота си заради безнадзорно мангалче?!

Станахме циганска държава. Дете е загинало и вина носят възрастните. Убиваш човек след саморазправа, което показва незачитане на законите. Това ни чака. Какво ще стане с децата ни? Какво ще им оставим?

Докато станем част от Туркие. После нещата ще се подредят за добро.

След още някоя година ще са повече от нас! Правете си сметката! Къде е агидката? Къде сме ние? Утре ще е някой друг, докато си върши работата!

Агидката е смела само когато са 10-15 и агидират един - двама. Като им излезе един с повече кураж насреща бягат и замерят с камъни. Това е агидката ти.

Такива неща никога не се случват в Русия. А, ако беше станало, нашият богоизбран шерпа Владимир Владимирович Путин щеше да слезе от небесата и да съживи и шофьорът и детето. За това е важно да се присъединим към родината ни Русия, и да й помогнем да победи злата америка.

Прав си. В РуZZия дори няма да го отразят по новините! За тях човешкият живот е безценен. За справка войната с Украйна – прищявка на вожда им!

За съжаление не е прищявка, а следствие от некадърноста му.

Заглавие: "Трагедия! Шофьор уби дете, след което загина" ...питам се, как е загинал? Сигурно е получил инсулт, инфаркт??? Ааааааааа, бил убит... Значи заглавието на повечето медии трябваше да бъде: "Трагедия! Шофьор уби дете, след което беше убит"

НЕ. Реалното трябва да е: "Мангасари пускат дете пред камион, след което убиват и шофьора"

Взели хората правосъдието в свои ръце. .. Такава тъпотия е в тая България. 21 век. .. Сега роднините на шофьора ще търсят мъст… Като гледам само ББ и кадрите му покрай него като дава интервюта, тръпки ме побиват. Такива прости хора.

То така станА народът подиве, почна се със саморазправата..като нема справедливост по законен ред и на никой не му брига под гъзицата от онея там с костюмите и вратовръзките , че треба да се стегнат и да турат у ред съдебната система. И то кво излезна накрая циганите са новите будители и се ориентираа първи в новите порядки...