Коментари - Камион катастрофира и разпиля домати в Кресненското дефиле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

айде не бавете камиона с ракията , че доматите ще идат зян ....

Голема работа!¡!

То пък едни домати... пластмасови... :)))

Затваряйте пътя през дефилето за тежкотоварни автомобили в събота и неделя !

,Значи ние ядем гръцки домати , а домати натоварени в страната напускат в посока Гърция. Много странно!

Защо, не може ли да ги е карал от Благоевград до Сандански?

докато не излязат по евтините летни домати, оранжериите ни изнасят всичко навън, защото печалбата им е по голяма. В България пускат само излишъщите и по ниското качество. Та, тъй.

Не се карайте, тепайте се ))))))))))) Племето е на нож заранено и това личи на пътя - агресия на макс!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Трябва да се приеме закон за присъда за превишена скорост - повече от 20 км - 10 дни у кауша. И никакви адвокатски врътки да не са позволени.

Значи доматите най-много клатят камиона. Сега някой ги е клатил и имат да си връщат ли, какво е, не знам. Ама много клатят. Това домат да те разклати по-голямо клатене няма. Като млад карах домати от Йордания. В Турция полицията като види, че съм с домати, хич не ме спира да ме клати. Сега правя курсове Солун Илиянци с китайски гуменки. Родих се! Това се вози меко, няма да тече, няма да скърца, въобще не клати! Ама колегата аджамия да се хване на доматите. Домати най-добре с влак. Нека клатят влака ако могат го разклати.

на всеки 10 км на това дефиле трябва да има полицаи,защото тона е най - опасното място в цялата републиканска мрежа! добре,че не са пострадали други, защото това е самоубийствено каране - да обърнеш камион трябва да си карал като луд...

Пътят изобщо не е опасен. В дефилето има ограничение от 60км (почти в цялото протежение). Я всички да карат с 60км (максимум, защото никъде в закона не пише, че задължително трябва да се кара постоянно с максималната скорост) пък да видим дали ще има повече от 2 катастрофи месечно и 0 жертви годишно. Най-опасната отсечка у нас е Русе-Бяла. Там ограниченията (то и ги няма много) не помагат през зимата. Постоянно има мъгли, заледявания, а тирове и състезатели са бонус.

значи никога не си минавал по този път когато вали. непрекъснато има свлачища и паднали камъни.лично аз съм бил потърпевш. а и не може да става и дума за натовареност - виж статистиките - най - натоварен годишно път е Е79

Айде спри се. Всеки ден го минавам в двете посоки. Път като път. Камъни падат есента след първия глям дъжд.. Обрушват ги за един ден и пак е чисто. Значи пътят си е ок, ама идеотите не изтрайват 15 минути да го минат. Затова се блъскат. Момчето с камиона нещо е заспало или е спукало гума.

При все още, неизяснени обстоятелства. Дрън, дрън. С просто око се вижда на снимката, как поддържащите пътното платно, са го почистили от пясъка и камъните.

Едпа подробност, на входа на "Дефилето", винаги чакат, служители на КАТ.

...боже господи! Прочетох без да искам-камион се обърна и разпиля диаманти!

Гладна кокошка просо сънува