Българи задържани заради камиона с мъртви бежанци в Австрия

Трима българи и афганистанец са арестувани от унгарската полиция във връзка със смъртта на 71 мигранти, открити мъртви в изоставен камион в Австрия в четвъртък.

Обратно в новината

Коментари - Българи задържани заради камиона с мъртви бежанци в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера дори СНН споменаха за Тримата Българи- рядко явление,споменават Б-я 2-3 пъти в годината макар че сме им най-послушните съюзници- Митов,ББ,кунева демек де. а хамериканците не правят разлика между ългари и бълг.граждани,ама у тях викат афроамериканци! Все пак цялата история е business as usual. Ами тези гемийки дето потъват в Средиземно море някой да не им помага и то по нечии държавно нареждане.

Отново начело на всички световни новини-престъпления извършени от българи. Най-отвратителното племе сме. Заслужаваме си изчезването като народ. Престъпления и простотия. А джагалите от изтока трябва да се спират на турската граница, не да се прекарват за пари на запад. Струва ми се обаче че тази негативна визия може да има и някои добри последствия- да отблъсне арабско африканската сган от границите на тази "лоша България" където трепат и бият правоверните. Ще видим какво ще се случи в бъдеще с "миграцията в Европа".

ако пък има и книжка ...

абе нито бг нито унгария са вече държави а са само страни в ес, та требе дирника да се изразява политкорекно - българоевропеец и унгароевропеец щот сега сичките сме европейци и такива изказвания навеват дискриминация

Еврбългарин,Еврунгарец,Евргерманец.!

Значи за ливанец може български паспорт, а за българи не може. Но не се възмущавайте толкова. Ако случаят стане известен сред потенциалните "бежанци" може и натискът да намалее. Нека да мислят, че българите убиват нашествениците.

Това е пълен абсурд - как са се събрали 71 човека в този камион, при това да позволят доброволно да ги затворят вътре. Това е абсолютно невъзможно, трябва да са били в насипно състояние...нещо гнило има тук...и толкова време да седи камиона на магистралата без нито един патрул да го провери...

отвратих се отново за поредното престъпление на българи.Гадно ми е да принадлежа към народ от престъпници.По добре няма такъв народ на земята,да изчезне за винаги.

от австро-унгарците ли,те ни обичат от време оно.

Лазарова вижте снимките им в други сайтове.Не са българи а абсолютни цигани.За едно сте права.Такъв етнос по-добре да изчезне завинаги от лицето на земята.

One, two, three, four, five, A hare went out for a walk. Suddenly a hunter appeared And shot the hare. Bang bang oh oh oh, My hare is going to die. He was brought home And he turned out to be alive.

компоти, и не ни ги връщат . кой поставен в безизходица от кой?

Най-удобния виновен, както винаги България.

Тц, хубава работа ама българска.

"Българи задържани заради камиона с мъртви бежанци в Австрия" "Единият арестуван е мъж с ливански корени" Редакцията прави ли разлика между НАРОДНОСТА Българин и БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, което е коренно различно от народност, или и ливанците вече станаха българи по народност?

Дойде време разделно, то ясно ни показа кой милее за България и кой само вее байрака! Кой е прикрит подлец дето се навърта наоколо, за да ни забие ножа в гърба! Българите отново доказаха, че се справят добре в трудни моменти! Жалко, че един ливанец е допринесъл за смърта на други ливанци, но това е техен вътрешен вътреобщностен проблем и не е наша кауза!

Само дето забравяш за другите двама, които не са ливанци!

Аз знам, че няма да спрете лайномета при никакви обстоятелства, естествено, вие сте на работа, обаче фактите показват следното: българите и България се справят най-добре към момента с трудната световна обстановка. Да имаме си и трудности, но на фона на глобалните проблеми, където ще се разпадат големи държави и ще стават сериозни проблеми, нашето е бял кахър! Да имали сме по-ниски заплати и какво от това, като ще си имаме държава! като излезем от световната криза ние ще сме от спечелилите! А ти вей байрака!

аз мога много лесно да реша имиграционния проблем.нужни са ми само 10 кораба.пълня ги със 50 хиляди имигранти .пускам котва пред статуята на свободата,и с плуване до Манхатън.бъдете сигурни ефекта ще е мигновен.а ако греша и няма никакъв ефект,мога да повторя операцията в ливърпул ,хамбург и марсилия.докато "великите сили"не усетят на гърба си ,че са отворили "кутията на пандора",оправия няма да има

Абе байно, какво си се загрижил за другите държави? Нали в България бежанците не искат да остават - тогава какъв точно ти е проблема?

булгар, булгари-т'ва сме...просто едни булгар, булгари

Ти не си българин. И като гост в нашата страна се дръж прилично иначе си ходи у вас!

Да си призная (без бой ;-) - Все-Повече Съм Убеден че 'наште' --> СА на пангара ! ...поради Което - Напоследък Навсякъде из дискусиите-Ни - Е Ад.

Имам чувството, че или страдаш от раздвоение на личността или си най-обикновен проЗД форумен тол...

И-хааа ! ---> Взривих И чекистшентсътъ !!! Савушкинец ! --> Бегом-Марш към Москава !!!

Има проблеми с превода, шефовете се стискат и го карат да превежда с безплатната версия, а тя не е от най-добрите. Горкият човек за хляба работи не го съдете.

Някъв долу взе да Хмм-мънка... пък И Тиранозавърът се Изпоти да го пази изпод крива трънка. - Абре, Хмм-мънка ! - мигар имаш барем-Няква междуушна гънка ?!

Вече ми става и тъжно. В Гърция , замесени българи в трафика. ютук в ююунгария пак. Защо толкова лесно за "мулета" се хващат българите.

Потвърждавам . ...а щом Има 'мулета' - Неминуемо има И 'мулетоСъздатели', Колега ! - те тия Палати и возила за по 5-6СтотинХиляди Всяко на 'наште' - НЕ са от спестени банички !

Лош ви е гугъл преводача платете си една програма за превод излагате се. Как ви се иска да се представите за българи и да ни оплюете от името на българин. Защо англичаните, французите, американците, англичаните и скандинавците отиват в ИД. Жал ми е за тях!

Как да Ви/ви кажа я ?! - за 'наште' и Техните гаулайтеря ---> Прошка и Давност НЯМА .

Това което БГ преса не пише е, че тези българи, които са арстувани, са 'дребни изпълнители' в една добре организирана мафия за превеждане на бежанци и всякакви други, които си платят, до Западна Европа. Като знаем каква корупция се шири в съвременна България, допускам, че босовете им са на добри длъжности в гранична полиция или полицията в България ...

вероятно си прав, иначе как да си обясним и хванатите в Гърция

Внимателният анализ на събитията през последната година показа, че финансираните със стотици милиони долари неправителствени организации във всички държави с външни европейски граници, а не само в България, осъществяват безпрецедентна пропагандна кампания за да представят подмяната на местното население като хуманен процес породен от случайни събития. Засилват се подозренията, че Арабските революции и гражданските войни в Близкия изток бяха подпалени и подпомогнати, и за да се ускори миграционното нашествие към стария континент. Вижда се, че ключови политици от ЕС също всячески съдействат на тези процеси, независимо дали разбират каква е крайната цел на евентуалните сценаристи. За всеки здравомислещ става ясно, че след като навсякъде около Европа горят войни, нашествието на многомилионните емигрантски мюсюлмански армии на Стария континент ще доведе до логичния си резултат Гражданска война в обеднялата и объркана Европа.

Изключително-Едностранчив/Целеви анализ, Колега (Извинете !) --> Защо потокът бежанци Не е към обетованите/Проспериращите земи в Бл. Изток Тогава ?!

Са ли ОАЕ, Катар и т.н. на една ръка разстояние ?! Са ли Цитираните страни де-факто Идентични по религия и ориентираност на Всички бежанци ?! ...и Ако не Ви/ви стига --> Е ли Възможно да се сравнява Стандарта-на-живот в Европа с този в Цитираните страни ?!

Притеснително е, че процесът за подмяната на населението в Европа се подпомага не само от неправителствените организации, но и от най-големите медии с неевропейска собственост, от големите, вече все по-формално европейските политически групи в Европейския парламент, ключови фактори в ООН и анонимни и трудно идентифицируеми глобалистки лобита. Изглежда главата на Европа е на дръвника, а тя не го разбира, докато й пеят омайни песни за сладко бъдеще. Европейската икономика се изнесе в Китай. Християнските и семейни ценности бяха целенасочено сривани с десетилетия, за да бъде объркано младото поколение от масмедии, филмова индустрия, политическият естаблишмънт и играчи зад сцената. Ислямското миграционно цунами само ще довърши процеса. Най-вероятно, след чудовищните сътресения на европейския континенти, които става все по-логични, ще спечелят неевропейски финансово-политически фактори, които ще пристигнат под формата на военни умиротворители.

Много точно. Въпросът е как да избавим себе си и Европа от тази нерадостна участ, подготвена от най-перфидната и човеконенавистна част на човечеството?

Тези хора приемат политиката на Европа и я харесват. Защо мислиш че задължително трябва да са ислямисти? А и 10% от Сирийците са православни християни, познай кои са гонените на сам.

И Защо Нонстоп се Опитвате да Инсинуирате ?! (Ако сте савушкинче и/или 'наш' интернетчик - да Ви разбере Човек...) --> Китай Днес - прааас ! Валутата. Пазарите. Борсата. ..че И ! - Цели Новопостроени ГРАДОВЕ - Празни ! --> Европа Днес - Сериозни стъпки ЗА Адекватно и Ефективно Управление ! - агроиндустрията + животновъдството ! - данъчната Система и Процедирането-й ! - Реално сформираните Локални вериги-за-потребление ! - реалинирането в-ход на Конкретния туристически сезон ! ... ТА ! - ако позволите - с туй това Вашето на-задунайкаю-С-балалайкаю - НЕ вървой ! (Извинете !)

"И защо нонстоп се опитвате да инсинуирате?" - защото господина е руска подлога, затова.

До този момент всичките ми коментари са били в смисъл, че бягащите от ужасиите в Сирия са жертви и трябва да бъдат приемани като такива. И сега не се отказвам от тези си думи. Зачудих се дали вместо да заливат държави, които са им чужди като култура и нрави, на тези хора не може да им се предложи заселване в в бежански лагери (или град) в и без друго разградената Сирия, който да бъде охраняван от коалиционни сили? Едва ли ресурсите, които сега се заделят в момента са по-малки. Съзнавам, че идеята е доста откачена.

Нова палестина ли предлагаш?

Това което Изказахте - Е на Тезгяха, Колега (Браво !) ... Бих предположил че Именно-Затова 'наште' и Безподобията-им Ускориха керванирането.

Хора ! - Сме ли Първи по Всички Отрицателни класации Световно ? -> Сме ! - Сме ли Доказани КРАДЦИ на еврофондове ? -> Сме ! - Сме ли Доказано В керванирането на бежанци ? -> Сме ! - Сме ли Доказано В наркотрафика ? -> Сме ! - Сме ли Доказано в Нелегалния трафик/продажби на оръжия/боеприпаси към Вагабонти ? -> Сме ! - се ли ОказваСега (от тази Ужасия) че сме И ..(в Ясно-Какво) ? -> Да ! И ! : ----> на Кой/и Трябва да 'благодарим' Подобаващо че Целево Ни Навря(ха) в тезиВсички Недопустимости ?!

чипчето, чипчето ... българското продажно чипче

Даааа... => Двустъпковата ! ... Глобално !!! (Благодаря Ви !)

Горките хора, лека им пръст. Понеже в този случай правосъдието няма да бъде извършено от независимата българска съдебна система, вероятно ще се стигне до дъното и ще има осъдени. Малко ще се отклоня от темата. Не би ли следвало нормалните мъже в страна, в която се води война да защитават с оръжие в ръка мирното население от набезите от психопати- радикализирани ислямисти, вместо да съставляват 80% от мигриращото население? Кой се очаква да защитава собствените им села и градове? Очевидно това не се отнася до жените, децата и възрастните.

На Жертвите на трафика на Хора - лека Им пръст ! ...колкото до Нещата у/ЗА-у Нас - Доброволните Отряди - Фунционират .

someone

освен основната трагедия - покоиниците, всичко това е много лоша публичност за българия. утре идеш да подадеш молба за работа в чужбина, кажеш - българин, хората те гледат с подозрение, гледали този камион по новините в цяла западна европа. мислят - не ти е чиста работата.

Определено, Колега ! - а това - Е Само Малка част от Целевите 'усилия' на 'наште' .

Нали се разбрахме теб те гледат с подозрение, защото не си за гледане, нормалните българи нямат такъв проблем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тази история ми прилича на една друга такава, по време на ВСВ, когато един трафикант на хора с корабчета е прекарвал евреите до Израел от Европа. И тогава има един потънал кораб, но сега Евреите го смятат за герой, а ако не се лъжа и останалата част от света

Много заблуден си.Бежанците са предимно сирийци,както пишат.Сирия по вечето от половината територия и е завзета от ИД срещу който уж света се бори.Същата е картината и в Ирак.Има и деца,те да не би да са терористи?Те бягат именно от ИД.Не е изключено да има и терористи,но това не значи на всички бежанци да им се приписва това качество.По данни на организацията на международните лекари,бежанците са около 3 милиона,предимно от разрушените държави.

Някакви мили душици по човешки жалят жертвите. Но не отчитат времето,в което живеем, не виждат опасността за всички нас в бъдещето. Не са се запознали с битието на тези хора,които от години живеят на запад, с културата и манталитета им.Ако го бяха направили щяха да знаят,че жалят войната,която идва с тези хора, бедността, разруха и хаоса. Християнството и исляма ще се сблъскат в Европа, няма да има победители.

Внимателният анализ на събитията през последната година показа, че финансираните със стотици милиони долари неправителствени организации във всички държави с външни европейски граници, а не само в България, осъществяват безпрецедентна пропагандна кампания за да представят подмяната на местното население като хуманен процес породен от случайни събития. Засилват се подозренията, че Арабските революции и гражданските войни в Близкия изток бяха подпалени и подпомогнати, и за да се ускори миграционното нашествие към стария континент. Вижда се, че ключови политици от ЕС също всячески съдействат на тези процеси, независимо дали разбират каква е крайната цел на евентуалните сценаристи. За всеки здравомислещ става ясно, че след като навсякъде около Европа горят войни, нашествието на многомилионните емигрантски мюсюлмански армии на Стария континент ще доведе до логичния си резултат Гражданска война в обеднялата и объркана Европа.

71 човека в хладилен камион.Нещо невъзможно.Широчината не е по голяма от 2,5 м,дължина от 5,5 до 7м за такъв вид камиони.Излиза ,че на човек се падат някъде по 25 квадратни сантиметра.Жалка картина,за съдбата на бежанците.

Вярно че ако го сметнеш излиза доста тясно дори икамиона да широк 3 метра и дълаг 8 което е невъможно.... страна работа... знам ли!

Какви см? Вие па елементарната математика отебахте. Излиза по около 0.5м2 на човек, плътност като на първите митинги за демокрация. Ефекта при тази плътност и в двата случая е видимо гаден.

Като човек чете повечето коментари и разбира,че няма нищо случайно!Що за ЧУДОВИЩЕ трябва да си да се радваш на смъртта на 71 човека!Гнус срам и позор бре!!!

71 талибанина, не са точно човеци!

защото тия идват да режат главите на неверниците и да правят от Европа халифат троле :))Не са хаби,жалбите ти вече не хващат дикиш,общественото мнение е вече негативно в цяла европа към прииждащите орди войни на халифата

Тъжно ми става като чета коментариите, но за съжаление са точни! Като се борят големите за надмощие в региона (особено хамериканците), защо не си ги проберат в щатите? Аз също не искам имигранти в квартала... стига ни дпс-то, с етническите си безумия!

А защо всички така наречени"мигранти " напоследък от арабския полуостров и Африка са само млади мъже ????Някой може ли да даде информация/????

Ето ти цитат, дава отговор на въпросите ти: "71 трупа, от тях 8 жени и 4 деца ... Значи 59 са мъже! "Мигрантите" са предимно мъже, забелязал ли си? Тези отиват да водят война, а не да бягат от такава! И това ще са бащите на бъдещото "европейско" поколение, замисляш ли се? Минава ли ти през ума, че бъдещите европейци ще са обр.зани и с бради, а бъдещите европейки - с бурки?"

Ако на ЕС и разни други международни бадити им пукаше за мигрантите и за европейските народи нямаше да ни забраняват да вдигнеме ограда! Вместо това щяхме да организираме бежански лагири в Африка и близкия изток и там да им помогнем! Самоче не това е целта евроге*ете нарочно правят войни за да разрушът държавите им и да ги докарат тук и с тях да унищожат всички европейски народи! И СЛЕД ВСИЧКО КОЕТО ВЪРШАТ НЕКА НЯКОЙ КАЖЕ ЧЕ В ЕС Е "ХУБАВО"! ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!

--> Незабавно Разкарване на Всичката РУСКА Измет и 'наште' Техни гаулайтеря-Инсинуатори от Земите-Ни !

И с какво "руската измет" ви е виновна за собствена корупци, безхаберие, продажност. С какво виновна "руска измет" за това че твои хазаи разпалиха война по целия изток. търсиш виновни да те бършат л..на? Не ,драги , поемаш отговорност - солидарно с Европа за това което сте направихте.

bmaleev@abv.bg

Къде видя нещо "руско" в поста ми?

дето има боклоук, няма начин да не е замесено говедо от бг проиzhод

Булгарплод - разплод!

Е браво, намерихме с какво да се прочуем. Е колко безпаметно тъп и малоумен трябва да си да затвориш 70 човека в хладилен камион, откъдето няма и процеп за въздух за ДЕН? Честно? Тия "българи" имат ли поне 1-ви клас завършен? Кофециентът им на интелигентност трябва да е някъде колкото на кокошка максимум ... ама имат книжки? Потресен съм и ужасен. Дайте им имената на тия ...

тия са от новите българи от арабски произход получили гражданство и бежански статут - не се учудвай на ниския коефициент

Каквито ще да са бе, човек, това е убийство по особено жесток начин на 70 човека. Или е някакъв нов Менгеле, или е абсолютно тъп, в посока вдлъбнат. Ужасяващо е.

Е Невъзможно да са Без съответното 'чадъро'Осигуряване на 'наште' !

И кво сега Австрия пак ли лицемерно рони сълзи за пропуснатия шанс да храни още 70 талибана и да ги интегрира в цивилизацията???

Това само чудовищата български за пари могат да го направят бре!Надминаха и Андрес Брайвик бре!Той поне убиваше от идеализъм!!! Но това е нищо спрямо 5-те ЧУДОВИЩА в БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ които за по 50 000$ на калпак убиха със СПИН цели 459 деца в Бенгази,Либия!Българите са БОГОПРОКЪЛНАТ народ!Единствено е добре че изчезват с 9 на час!!!

да така е ,българския кан Тервел едно време спасил Европа от арабите :))) а ти троле спри и поеми въздух- не си ли българин ???

А наследникът му Шимон първи тичаше при арабите от Фатимидския Халифат да прави партия с тях за да гътат Василевса и да взимат Константинопол - ограмоти се атакистче........

Казваш "Българите са ...", а ти какво си?

ТОЙ Е БЪЛГАРИН ОТ СИРИЙСКИ ПРОИЗХОД ИЛИ ОТ ЛИБИЙСКИ

какви 459 деца в Бенгази? Какви 5 лева? Ако имаш малко акъл, сигурно ще е колкото на муха!!! Сега, изпълни следните инструкции: 1. намери въже 2. намери стол 3. вържи въжето на нещо, така че да виси свободно надолу 4. направи примка 5. качи се на стола 6. сложи примката около врата си 7. бутни стола в страни

До некакъв робот(или андроид?)с фабричен 75715 !!! Ей сега ще те послушам бре!Ти явно си го правил-за жалост явно неуспешно!!!Лекар съм по професия(в Китай де!) и съм наясно със случая в Бенгази!!! Убийци на деца!За пари-като тея трафиканти бре!!!

Тези нашенци заслужават по-голям камион, за да могат другия път да натоварят още повече "мигранти"!

Българин от ЛИВАНСКИ произход - сега тоя който му е дал български паспорт - в затвора. Не стига че и на мангалите даваме българско гражданство, че ни срамат в Европа ми сега и на талибани. Още от древността всички араби са известни с търговията с РОБИ и НАРКОТИЦИ и всякакви гнусотии. МИННО ПОЛЕ НА ГРАНИЦАТА!

всички талибани да ги товарят в такива камиони

Оказва се че Почеркът на 'наште' и Доказания престой на камиона у Нас --> ще Активират И-други Видове Неща към 'наште' .

Лупаш-ли-Лупаш, 'нашенски' Шмоко -->минусоСамоосовяване Дълбоко !

Тия може и да са ги убили нарочно - ограбват квото има и адиос....

Сега ако поискат съдействие от нашите служби, всичко ще си остане скрито-покрито...

тия трябва не да ги арестуват ,ами да ги наемат за постоянен превоз- хем да им обират парите на талибаните дето американците им ги раздават ,за да идват в Европа,хем да ни спасяват от тях,добра работа,повече такива камиони нека има

Това са поредните цигани, родни или натурлизирани мангали с български паспорти.

отървали Австрия от 50 талибана хрантутници ,айде стига вече ,и без това идат още хлебраки насам