Десетки бежанци открити мъртви в камион в Австрия

Поне 50 бежанци са били открити мъртви в камион в Австрия. По първоначални данни хората са починали от задушаване. Камионът е с унгарска регистрация.

Обратно в новината

Коментари - Десетки бежанци открити мъртви в камион в Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОРЕДНАТА "НОВИНА" НА ПРПАГАНДНАТА ХОЛИВУДСКА МАШИНА. ЕДНА СНИМКА НА КАМИОН И ГОТОВО.ПОКАЗВАМЕ ГО ПО СНН.??? -БЛЕСТЯЩ ОТГОВОР НА СТРОЯЩИЯТ СТЕНА ОРБАН. -БИНГО ЕДНА ТОЧКА ЗА БАРАКАТА....

може ли да обясни логично, защо Запада така разтваря обятия и толерира всичко това? Не приемам отговори като хуманност. То хуманност, хуманност, но това са капиталистически държави от както свят светува и сиренето там си е с пари.

че Европа е рай и спасение побърка всички от разбитите арабски държави. Както преди време корабите с емигранти потеглиха за Америка и беше хаос, идва нашия ред..

nai posle da se nameri nikoi advokat i da dade merkel na sad.togava babata mnogo lesno shte si kaze koi finansira tova preselenie!!

Тези явно са ги обгазили и са си умрели. Вероятно сами са влезли в камиона, така че сами са си виновни. Но тежко и горко на тези, които например ги взимат на стоп в колите си, защото например в Гърция ги съдят като транфиканти на хора. Само автобусите спонсорирани на държавата са разрешени за трафик на хора от Солун до македонската граница.

ciganite bezanci,sega podlagvat i ukraincite.oshte kvo ima da vidite s tez demokrati,a?

а бе натоварете ги и ги изпратете в САЩ -основния виновник за съдбата на тия народи ЕВРОПА ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ НО МНОООГО КЪСНО

А, огромните капиталистически богатства на дрОгарете комунисто-капиталисти, дали искаш да ги национализираш отново!?Ей това, не ми стана ясно в плана ти!?

Този шофьор и помагачите му са масови убиици! Дано ги хванат и осъдят доживот в затвора. Само така другите ще се обезкуражат да превеждат бежанци до Европа.

не ,този шофьор и помагачите му не са убийци. убийците са в белия дом и брюксел. това е истината ,приятел ,пък ако щеш плюи ме от тук до вашингтон

много съжелявам да ти напиша -че тези хора които тук пишат са си чисти фашисти - човеко -мразци, жалко за България.

1. Да такива сме. 2. Бежанците са открити в камион с унгарска регистрация. 3. Унгария е в Европа, извършителите са европейци. 4. Явно ценностите на на тези европейци, са да печелят пари от трафик на хора. 5 Кой е по голям фашист, тези които ръсят обиди или тези които печелят от, илюзията на тези хора. И как ще очакваме нещо добро от тези хора, Като "Европейските ценности" на едните и на другите само им вредят?

какви глупости пишеш. Прочети тук какво пише народа!

Кое му е европейското - румънските мафиоти ли? Мурзилка, брой си рублите и гледай 1ви канал.

че е с унгарска регистрация нищо не значи. Много румънци си регистрират колите и в БГ.

А Янош Кадар знаеш ли кой е???

Уважема редокторке /цензор, Защо скрихте коментара ми като етнически нетолерантен? Защото исках задължително къпане, обезпаразитяване, мед. преглед и чисти дрехи за емигрантите???

значи, досега си мислех, че само минирането на границата може да ни спаси от тоталното нашествие, но сега ми хрумна и друга идея, защо не върнем соца, по това време религия нямаше джамиите бяха складове за вторични суровини а в църквите ходеха само бабите година две преди да умрат. а всякакви престъпници малки и големи си лежяха в затвора а хората си живуркаха дори по добре от сега.

а те чий са го търсили в този камион?И сега всички трябва да са съпричастни и страдащи за това,че няколко термита са намерили това дето са търсили.

ще търсиш и ти в някой камион, ако и тук станат такива кръвопролития!Простотията и обезумяването ти, повече от явно са, в геометрична прогресия!

Защо се крият като мишоци??? Ако нашите деди хукваха през глава при всяко подрънкване на оръжие сега нямаше да пишеш тук или поне нямаше да е на български език, а на фарси или арабски!!!

Защо сменихте заглавието 50 бежанци загинаха с десетки бежанци загинаха?!

Щото така е по-яко!

сега съобщиха по нова, че от над 10 000 бежанци поискали убежище у нас само 6% имат средно или више образование. точно както очаквах, за германия средната класа и образованите при нас най гладните. и това е само началото гладните са 1000 пъти повече от другите, така, че си правете сметката кой път ще хващате.

Хей кой иска да остава в България? Дори и бежанците знаят къде да отидат!

vasil

Висшистите още турците си ги задържат.

Сега Меркел ще си сложи черна забрадка.

този е бил някоя ,,немска,, антика!!! с ,,ауспухът,, в каросерията!!!

Най-големите толерасти бяха Комунистите и по Заповед на Москва - Тодор Живков докара купища африканци, сирийци... дето си оставиха семето насам натам из Родината!

Айде по-леко с лъжите. Да имаше специални араби тук, примерно Фатик. Но това бяха еденици и вероятно е имало политически съображения. В сравнение с сегашните бандити, бай Тошо беше светец.

50 умрели и 500 000 влезнали.Виж да беше обратното да се напъне да каже човек някоя добра дума.Ми те в ЕС от катастрофи умират повече на ден.

Не знам за вас,но мен ме притесняват заглавия от рода "БГ ще се стопи с еди колко си до еди коя си година" и " Млн орки ще заселят Европа в търсене по-добър живот". Все едно,че на нас са ни издали смъртните актове, или пътните карти на имигранти,а те получават нашата земя,държава ,ресурси и т.н.

за каква държава и за какви ресурси става дума?

а това моме на снимката не е за изхвърляне. Сигурен съм, че доста хора с удоволствие биха го настанили в дома си

Това мнооого са се постарали докато го намерят да го снимат.

наша ,,ромка,, е!!! сега е по лесно в европата да си ,,бежанец,,!!!

БЕЗВИЗОВА УКРАИНКА

хубав ден за българската демокрация

Жалко за хората, но трябва да се замислим дали това не е направено нарочно. 50 задушени в камион е новина, която ще настрои общественото мнение да е по-приемливо към милионите бежанци прииждащи от азия и африка. За миналата година са дошли 2 милиона, а 2000 са се издавили. Това е 0.1% от дошлите. Само че заради тези 2000 вестниците вдигнаха вой до небесата и сега има редовен транспорт от либия с военни кораби, които ги пприбират на 20 км от африканският бряг. Така ще стане и сега- ще се пуснат специалн влакове за имигранти Ако погледнем в перспектива- ако накараш 2 000 000 българи да пътуват с коли от Афганистан до Германия, по пътя ще има повече жертви само от бабаитлък с колите

Такива случки със задушени се случват най-редовно! Стига с тия конспирации!

хората от африка и азия трябва да бъдат образовани в ценностите и знанията на страните към които се стремят! след като идват в европа значи искат европейските ценности! глобализация интернет обучителни центрове в африка и азия те трбява да направят държавите си по примера на европейските за да се чувстват добре там! демокрация образование диктатурите и простотията трябва да бъдат оставени в миналото

"хората от африка и азия" Това прави към 3.5-4милиарда поне. Как точно ще обучат такова количество народ?

Е, това като стане, за чий ще идват в Европа?

Тва камионите-душегубки и газовите камери са си част от историческите ценности. Гей-браковете са нещо модерно и явно също много ценно...

Само 50 ли ? Ми повече е трябвало...

Трафиканти ще има, докато има хора, които знаят, че Европа ще ги приюти, стига да стъпят на европейска земя.

БЕЖАНЦИТЕ БЯГАТ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА НА ЧИЧО САМ В СЕВЕРНА АФРИКА

Като ви се казва ,че бежанците не минават през граничните дебри ,трънаци и драки а през добре организирени и платени канали на КППтата а вие си правете извода кой ни ги натриса?????

както го наричате Обонго ,г-н Обама е виновен за това-Нее,та може ли една не...че от някакъ остров да е всесилно.Това се причинява на Европа и Европейците от световната банка,МВФ,римски клуб,Билдербертгите,Трилитералната комисия и др .

Добре де, но защо не разследват КОЙ им е броил по 2000 евро на калпак за да си платят билетите в камиона-морга?

КОЙ ПРИДИЗВИКА ТАЗИ БЕЖЕНСКА КРИЗА. ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ СИ МЪЛЧЪТ И НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ ПО ТОЗИ ВЪПРОС И ДА ОСЪДЯТ ВИНОВНИЦИТЕ .ИЛИ СА СЪУЧАСТНИЦИ СЪС ТЯХ.

Високата раждаемост в тия страни! Достъпът до модерна медицина и ваксини!

Аз

Жалко за хората... Всичко останало се развива просто супер - ЕС капут тотално...

израел капут тотално след като иран изстрля ракета с специални ядрени поздрави на евреите

Трябва да се атакува причината тези хора да бягат от своите родни места! Трябва да се атакува САЩ!

А бе да се атакуват САЩ, ама Атлантическият океан не ти е като Средиземно море - хоп 200 души в гумена лодка, и хайде в Италия, например.

50 на един път. Хитлер ряпа да яде.

МИНИРАЙТЕ ДВУСТРАННО ГРАНИЦИТЕ-ПРОБЛЕМ НЯМА ДА ИМА! МИНИ-ДАЛ ГОСПОД! С ДОБРО НЕ СТАВА!

Това е най-евтиното и хуманно решение. Два реда лека мрежа за пилци, между тях мини. Табелки че има мини /ако трябва и с картинки/ и за всеки случай пред оградата и един ред сигнални мини /те са като китайски фойерверк безопасни/ и който тръгне през всичко това си е самоубиец и никой не му е крив.

Е, па пишеше - "МИНИ" и я минах!

Ето още една довод, за да вземете на сериозно предложението ми за решаване на бежанската криза - сини каски да осигурят територии близо до домовете на всеки, който се чувства застрашен. А ООН да им праща помощи. Така хем е по-евтино, хем няма да бъдат изключени хората, които нямат средства да пътуват, хем ще се избегнат такива нелепи трагедии като тази например.

в България ги биели... а в Австрия само не им дават да дишат

кой е виновен за това, не българският народ е платил за курса, натоварил е имигрантите в камиона и ги е извозил до територия на ЕС. кога малоумницата, гедерейска физичка и зализаният френски лидер с холандска фамилия, ще влязат в час и ще спрат да уйдисват на акъла на обонго от бялата къща. докога нащите управляващи ще дават на анонимни пришълци 1200 лв. на месец, а на работещите граждани МРЗ. кажете, келеши смотани.

Сега трафикантите да бъдат съдени за, както за трафик, така и за причиняване на смърт поради престъпна небрежност.

Нека тежат на съвестта на ония, които са ги "посъветвали" да тръгнат към Европа, които ОРГАНИЗИРАТ това преселение. А също така на съвестта на Юнкер, Меркел, Оланд и всички троянски коне на САЩ в ЕС, които продължават да НАСЪРЧАВАТ имиграцията, вместо на висок глас да съобщят, че Европа НЕ МОЖЕ да приема повече имигранти. Тези хора вместо да се разпореждат от високите си постове, трябва да бъдат изправени НА СЪД за допускане на геноцид, хаос и потенциален тероризъм в ЕС!!! ТЕ са не ръководителите, а РУШИТЕЛИТЕ на Европа!

едва ли знаят къде се намира и какво е това Европа ,да не говорим за България(защото дори германците не знаят къде е България),но прииждат,прииждат,прииждат,явно някой ги насочва и им плаща за това да прииждат,прииждат необеспокоявани.

Тези дето идват от Африка не знаем и ,какво пренасят в Европа,може да са болни от всякакви африкански болести,като Ебола,Малария и тем подобни... Лошото е,че е така си минават границите без никакво обезпаразитяване и може да пренесат,какви ли не болести...

Един вирус броди из европа, вирусът на толерастията.

Стига с тая дума"" бежанци"". Бежанци са ако идват от някоя страна от Европа. Тия са Мюсюлмански Нашественици и Терористи. Да умират Гадовете.

Въпреки оградата с бодлива тел по границата със Сърбия, в сряда на унгарска територия навлязоха над 3000 души, от които около 700 деца. Тези са като марокански скакалци, нищо не ги спира. Тези нищожества , наречени западноевропейски лидери, начело с Меркел, рано или късно ще си платят за политическата си безотговорност.

Петров, лошата новина е, че плащането ще го направим ние, а не Меркел. Време е да вземем нещата в свои ръце и да се защитим.Трябва да престанем да седим безучастно и да наблюдаваме като овце какво ни подготвят т.н. "евро лидери "- унищожители на континента ни, живота ни и бъдещето на децата ни.