Турция произвежда ”дронове камикадзе” (Видео)

Турция пусна в масово производство "дронове камикадзе", продукт на местната отбранителна индустрия.

Обратно в новината

Коментари - Турция произвежда ”дронове камикадзе” (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

камикадзетата са си запазена марка на чалмосаните....

таз година полупроводници другата цели проводници. следващия преврат ще гонят ердоган-баба с дронове камикадзе/джихад аферим ефенди.

Явно крилатите ракети са си трудна работа, за това засега турците си правят камикадзета. Евентуално ще се научат, някой ден.

Пляскаме на крака и пием шампанско в чест на новите си турски братушки!

Ейййй голем страх от тази Турция бре,ами то как няма да се страхуват след като са им чели правителствената програма да 2023 година ,който е чел тази програма ще разбере ,че Турция ще се нареди между петте най силни държави,почнаха вече проекти са собствено самолетостроене,корабостроене,военна техника,изграждането на едно от най-големите пристанища във света ,най-големите летищни бази във Европа, създаване нещо като ИМФ за азиатски и други капитали , и още и още и още.

Смех. Голем.

Първият безпилотен летателен апарат турско производство Байрактар ТВ2 от септември м.г. играе важна роля в антитерористичните операции.

Абе, с тези играчки, много лесно ще се пасат уфцете, ако ги направят и да лаят като кучета. Ама никой не мисли за това, ами само как да се убиват хора.

Това си е някаква неудържима мюсюлманска тъпотия. Няма разумни основания за това, дрона да не откачи заряда, да го пусне и да се върне, вместо да се разбива. Все едно пилотът вместо да пусне бомбите да се върне, да натовари и пак да бомбардира, да вземе да се разбие на първия полет.

Ми ако се замислиш малко повече, ще видиш, че точно така е най-ефективно, вместо по-голяма и скъпа акумулаторна батерия, която да има ресурс да върне дрона, по-добре сложи по-голям боен заряд и да е за еднократна употреба.

Докато всички модерни държави с умни политици начело се ориентират към евтини безпилотни системи, то нашите си мислят как да прахосат маса пари за нови самолетчета (разбирай комисионни).

И то искат трета употреба самолета, след като станахме автоморга на европата, какво прече да станем и авиоморга.

да се разбие над Русия и глей после кво става с Истанбул - бум!

Да, тъпия русофил така си мисли (не забелязах някаде да се споменава Русия в статията). И между другото Русия е поне 1000 пъти по-голям приятел с Турция отколкото с България, по-скоро над София ще стане бум, сети се преди няколко месеца бяха приписали азбуката ни, че е с корени в Македония.

Все повече се убеждавам, че ако човешката мисъл се канализираше за дейности, в полза на човечеството а не за засищане на егоизма на определени владетели до сега да сме стигнали поне до Алфа Кентавър ... Но не би ...

Малко повече военна история трябва да прочетеш, много иновации тръгват именно тях, вземи например интернета. Просто военните разполагат с пари за големи инвестиции. Ако я нямаше атомната бомба, сега най-вероятно нямаше да има и ядрени реактори и енергетика.

Само тези дронове, да не тръгат към България. Тежко и горко ни.

Ако са насочени към циганската ма'ала - нямам нищо напротив...

Няма страшно, те ако се насочат към бг, то целта ще са политиците, така че даже полза може да има от цялата работа.

Това са "джихаддронове" или "шахиддронове"- напълно в стила на изтрещелите ислямисти от Анадола

И такъв дрон като гръмне какво? Да не би да срещне 99 девствени дронки в Рая, които да му правят свирки?! Никой истински джихад не би отстъпил тази висша привилегия на дрон!

Терористите ще имат нови играчки ... опс тия май ня бяха теристи или пък бяха? Взех да ги бъркам вече. Нещо като онези дето имат паметник с София, а пък я бомбандирали и избивали невинно население, със знание че няма военни обекти в столицата ... Новата история ще е със старите муцуно и повече бомби! Този лудият с рязаната пишка, не го очаквам да е по-малко луд от онзи с нестандартният мустак ... на такива хора не трябва да им се дава власт, понеже слагат мирното население да умира като хлебарки в името да си имат империя ...

Веднага да се създаде "Движение за защита на дроновете, да не са камикадзета".

Ми, какво да се прави, луд умора нема. Да бяха направили дрон да им разнася чая по капалъ чаршията, по голяма файда щеше да е.

Една здрава телена мрежа и/ или комарник и ефектът му ще е почти неутрализиран....

и с един честотен заглушител ще има да им гърмят още на пуска :)))) поне да бяха купили един китайски да го снимат на живо бре .. жив майтап

Значи единия се казва знаме а другите джихат. Евала, ашколсум, аферим, машала, ташак.

Дали няма да се използва за тероризъм? Промитите мозъци намаляват, дванадестте девици в рая се оказват 12 брадати загорели талибани. А това чудо може да избие стотици хора. Колко му е да го програмират да крещи Аллах акбар.

Да, ама може да се направи да крещи и "Джизъс акбар!"...

това е оръжие за поразяване на цивилни, за модерно въоражена армия не представляват опастност, един високочестотен генератор и тия ще изпадат като круши

Няма общо с алах или турците - това е човешката амбиция да превръща всичко в разрушение... е ще си го получим накрая разрушението за всички...щом толкова много го искаме ...

нова руска технология

алах акбар

Грънци. Всеки може да си го направи това. Трябва ти дронче купено от магазина и познания по химия. Малко тренировки за управление и посещение в кварталния магазин за материали за бомбичка. И си готов.

Абе има малка разлика между домашна самоделка и военна бойна глава/заряд ... ама по принцип си прав- вече всеки може почти всичко , жалко ,че малко народ правят добри и хубави неща, повечето ги сърби за лошотии ...

Следващия им дрон ще е дрон-сюнетчия. Ще обрязва необрязаните отдалеко След това дрон-манаф...

дейли сабах! дейба заглавието ти дейба турско , дейба! смес от турски и английски! ех вашта мама турска дейба как се случихме съседи с вас, как ве!

Всяка жаба да си знае гьола!

Сагласна сам с тебе братко! Нашия башта Ердоган здраво оправлява родината ни!

малък заглушител и дрон йок йок

Зетя на Ердоган ги прави, затова са така радушно приети.

Кой ще гарантира, че това ще се използва само и единствено за борба с тероризма?

1. Защо някой трябва да гарантира за какво се използва едно или друго оръжие? Гарантирано е само, че се ползва за убиване (оръжие е все пак, не е захарно петле). 2. Как си представяш гаранциите? Нещо от рода на надпис на дрончето - "това е бомба само за хуманитарни бомбардировки" Ми няма проблем, тази гаранция вече е пробвана в Сърбия - става.

Войните в Украйна и Сирия, показаха че тези китайски играчки стават и за сериозни неща. Първите просто служеха за коректировка на артилерията и за разузнаване. После взеха да им закачат стъклена чаша с граната вътре. При удар в земята чашата се чупи и се освобождава запалката на гранатата. После вече и по-сериозни неща взеха да им закрепват.

А чудно! Как да помелим другите докато сме зад компютъра. А може и да ги фикснат да крещят "Аллах Акбар!" като се забиват.

dobrin

е българия и турция са част от нато ...