Камери заснеха младежи да вандалстват в центъра на Русе

Драскали със спрей сгради и обекти по улица "Александровска"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някой да им плаща дребни суми за да рушат и след това тнякоя фирма да вземе пари от общината за ремонт?

така ще бъде докато няма наложени жестоки санкции, не може да се разхищават парите на данъкоплатците, всичко опира до строг контрол и санкции от 1000лв и ако им харесва да заповядат отново

Това са отрочета на богаташите е Русе. Децата на на работещите не са такива - те не харчат пари за спрейове. Огледайте се в Русе - по всяка новобоядисана сграда има драсканици от такива боклуци. Драскането по сградите трябва да се третира, като криминално деяние и посегателство срещу лична вещ и трябва да се изиска заплащане и наказание.

тъй си е! децата на пролетариата са класово осъзнати и пишат само одобрени от партията столетна лозунги!

Аз съм от Русе. Не бих казал, че хората за без акъл, но някои прекаляват вече. Това е един вид изкуство, но не трябва да бъде ,,пльокнато" някъде просто ей така. По-добре да рисуват, отколкото да се занимават с всевъзможни простотии, но не е мястото там за тези действия.

Русе умря ,останаха само дебилчета които ги мързи да гледат и чакат на мама и тате.От нямане на какво да правят главите им раждат простотии една след друга.Хубаво графити но поне да нарисуват нещо не да мажат.

И тия идиоти са бъдещето на България! Бог да пази България от подобни олигофрени. А сградите в Русе изглежда имат проблем. Не са идиотоустойчиви!

И ако ги разпозная, казвам "ако", какво ще им направят? И ушите им, даже, не могат да издърпат! Ще ги предадат на родителите им - пак същото. Те ако можеха да ги възпитават, щяха да ги научат да ценят труда и собствеността на другите.

вандали бе ?! Това е изкуство ... Така поне смятаха преди време за подобни деяния мнозина от прокурорите във Варненска РП !

В Сингаппур, стандартното наказание за подобно деяние е 10 удара с камшик. Това освен глобата и почистването. Няма да е лошо да почерпим от световния опит.

Вандалите днес са в Чехия, Словакия и Полша. Всяка трета красавица в Карлово вари се казва Ванда.

Културни Ценности в Руската Губерня булгаристан ....

Грешка братко! При презреният социализъм такива неща нямаше. Има ги при американската демокрация.

Едното псевдо гъзарче с къси панталони посред зима. Егати смешниците , жалки изнежени хулиганчетааааа

Това ме навежда на мисълта, че живеят наблизо. Бъдещето на нацията, цветът на русенската младеж. На такива да им изпразниш спрейовете в гърлата.

хем с къси панталони хем изнежен... странна "логика"

Е какво толкова ... Позабавлявали са се момчетата.