Коментари - Каменна скулптура уби млад мъж в Морската градина в Бургас | Днес.dir.bg

Коментари - Каменна скулптура уби млад мъж в Морската градина в Бургас | Днес.dir.bg

Коментари

Олигофрени сър!

Това коментари ли са, или тържище на глупостта и скудоумието?

Тази година наградата на Дарвин си намери лауреата. Не вярвам друг да му я отнеме но кой знае.

Кмете, слагай на всеки ъгъл статуя, инвестирай в изкуство. Барем се изтрепят до един тия малоумници

НЕКОРЕКТНО ЗАГЛАВИЕ! Личната пу простотия е довела до смъртта му! И това не е дете,а 30 годишен!

Значи не го е убила каменната склуптура, а тъпата му джендърска глава Моля да бъдете по-коректни като пишете жалките си статийки

Вандали, сър!

Никой не го е убил, а се е самоубил от глупостта си. Нищо съществено не е станало - нормален естествен подбор....

Приятелят му е трябвало да го заснеме както е затиснат от статуята.Ето това е екстремно селфи.Дерзайте.Има още много статуи.

Мало и голямо прави снимки и клипове Никой не ще да бачка Луда работа Ко Прая аз Четири месеца бачкам в чужбина Осем месеца щракане пръсти тук

Абе ти си голяма работа.

Това са били Дон Жуан и статуята на Командора, който си е отмъстил.

Ваксиниран ли е бил? С Колко дози????!

Жалко за човека….. но и малко смешно е до къде са готови хората да стигнат за едно селфи - то по влакове не скачаха, то в язовири не падаха. Да вземат да я махнат камерата от телефоните

Приятелят първо е туитнал и след това квикнал или обратното?

да би мирно седело, не би чудо видело. Кой каквото търсил, намерил.

Поредно доказателство, че простотията убива! Да си прост е опасно за живота.

лилия, каменната склуптора е неподвижна! имаш ли идея как е смогнала да издебне тоя индивид и да му скочи ??

ама моля Ви - Лилето е звездата на сайта- няма няма при нея,във всеки "репортаж" има хит меню тук например като почнете от заглавието,минете през хем морската градина хем парк Езерото (допускаме - част от морската градина)ама тя милата не обича да се напряга с подредба на думички,та стигнем до каква е разликата между статуя и монумент и за финал - покатерил се за еСтремно....

Подбор?

Ами да беше се качил на баща си на к....а , ех какво селфи щеше да стане !!!

Тия скулуптори хептен изнагляха...

Селяндурията е за цял живот.

Ей, не спря тая глупост! Избиха се заради 5 минути слава

Каквото са търсили, намерили са го.

Напипил и се увесил да троши ,но..

На 31 години се качваш на статуя да си правиш селфи? Да не сте объркали цифрите? Да не е на 13 години? На 31 един мъж трябва да е женен, да има стабилна и добре платена работа или собствен бизнес, да има апартамент или къща и да има деца. Изглежда хич не ми е жал за този.

То като е на 31 задължително ли е да е мъж! каквото търсило -намерило

Я па ти, че и женен, че и деца... Къде пише, че треа на 3я да си женен и с деца? Или така са ти го набили в главата от малък. Па чак и бизнес видиш ли.. Да те еба в идиота, всички живеете по един и същи начин, а накрая ви заравят и вас 2 метра под земята. Ама иначе се мисли за успял, като се е оженил на 30

Ами да, успял е! Успял е да завърти семейство, и да продължи рода си. След него ще остане нещо. А след теб какво ще остане? Коментар в Дира?

Тоа па прост скот. Аз на 34 нямам ни жена ни деца ни един работен ден в живота и живея с родителите си.

Завиждате ли, скотове прости? Сега извеждам дзверо и отивам да паразитирам.

Тези са от избирателите на ПП.

на майка ти шутката, избиратели на ГЕРБ са, няма начин.

Майко мила ! Тия направо изтрещяха! Мъж на 37 и в 19 00 часа качен на статуята ???? Аве пичове, в тоя град има 6 000 курви разпрани за ибани и вие вместо връз курвата да са качвати връз неква си статуя ???? Тва верно бая болни ора има

Млад мъж се самоуби с каменна скулптура...

Немалко тука пишат, че естествения подбор се е задействал, ама не се ли замислят някои, че този камък (или каквото е било там) не е трябвало да може да мръдне...тоест нещата опират или до неправилно инсталиране, или до неправилна поддръжка. Въобще нещата с поддръжката в България са плачевни - неслучайно на запад си има разписани инструкции и се спазват..като живеех във Виена, трябваше веднъж годишно да дойде майстор да прегледа газовото котле (за моя сметка) и няма тън, няма мън. В Бургас също млад мъж умря преди време именно заради изгнило дърво-паднало върху него. Пак липса на поддръжка.

да вземете да си пренаредите понятията! газово котле, скулптура...

ако не си ползвате котлето по предназначение, кой е идиотът?

А Вие не отчитате ли вероятността статуята да е поставена съвсем грамотно и да е била в съвсем прилично състояние. Просто никой да не е очаквал, че върху нея ще се катерят разни 80+ кг екстремисти и нейното закрепване да не е било изчислено за тях. Това е същото, както детските люлки, велосипеди, ролери, които не са направени да понесат теглото на дърт чичка.

Може би незнаеш, но в БГ газовите "котлета" също подлежат на ежегоден контрол срещу заплащане от страна на собственика.

Просто не ни се плаща....

Статуята на адмирал Нелсън на Трафалгар скуър в Лондон. Някой идиот може да я блъсне, тя ба падне и убие някого. Община Лондон не я е обезопасила! Некадърници, въобще не ги е грижа за хората! Да не се сетиш, че някой ще поиска да се блъсне в статуята със самолет си е 100% некадърност и безхаберие! Оставка!

-1 един олигофрен. Най-после някаква полза от тези статуи.

На бас, че сега ще изкарат някой виновен????

казва се естествен подбор

Не каменната статуя, а глупостта е убила "героя".

Алкохола води до необмислени постъпки!)

Както казват-акъл море-глава шамандура!

Чакааааам, Убит от целуууувка чакам! Само това не се е случвало в България!

Преди 25 години след тонзилектомия една мацка причини страшен кръвоизлив на гаджето с целувка

А селфито?

Естествен подбор в действие. Природата сма се чисти от.....

Стотици пъти съм писал, че ръководството на Община Бургас няма капацитет да управлява града, така че да развива даденостите му, в интерес на хората - местни и гости. Тъй като до неотдавна кметът беше част от върхушката на управляваща партия, като напишех, че някой, който е трупал базисни знания в Автото не може да ги надгради до степен, че да е добър управленец, ме триеха веднага. Специално тези скулптури са своеобразен музей на открито и при едно добро поддържане и маркетинг можеха да са една от туристическите атракции в града. Създавани са през 70-те и 80-те години на миналия век от тогава млади творци, някои от които в момента със сигурност са световно известни. Но както казах, в управлението на общината от край време се е настанила посредственост. Визията им за града е функция от тази посредственост и резултатите са налице. Вместо проспериращ град, Бургас се превръща в западаща провинция. Ако някой се съмнява, да отиде на т.н. морска гара, на която не е акостирал кораб от години и да погледне празното пристанище. От мен да знаете. Няма по-тъжна и подтискаща гледка от пусто пристанище.

Съгласен, но има по-подтискаща гледка - вървете в малките населени места и ще видите пусти училища!

Много пъти съм писал,че йодните изпарения спаружват мозъчните клетки та такива реакции са нормални за тях.......само Митьо очичките ШЪ ВЪ Опрай:)))

И какво е виновна общината, че глупакът се е покачил върху статуята?

Някъде в моя пост да прочете думите "вина", "виновен" или техни синоними? От друга страна, току виж си прав да говориш за вина. Например за това, че като собственик на произведения на изкуството, Община Бургас не ги пази от вандали, които искат да им навредят.

Всички много остроумничат по коментарите, ама ако 10-годишно лапе се беше покатерило и пребило, друга песен щяха да пеят. Нукрепени статуи нямат място в парк за обществено ползване. Точка.

Нукрепени ненукроптени , да се катериш по статуи и поменици за малоумни селфи си е чист дебилизъм. Те така се качват и по вагони ,но правят само по едно селфи и не могат и да го видят.

като 10 годишен слизах от дърветата само щото ме викаха да ям . даже пик@х отгоре

не статуята е убила идиота, липсата на акъл го е направил

ОТДАВНА ВЕЧЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ НА ХАМЕРИКАТА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ И НЕ САМО У НАС. ДА ВИ ПИКАМ И НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ДА ВИ ПИКАМ И НА ЦЕННОСТИТЕ, ДА ВИ ПИКАМ И НА ССВОБОДАТА, ДА ВИ ПИКАМ И НА СОРОСОИДИТЕ, ДА ВИ ПИКАМ И НЕ ДЖЕНДЪРСТВОТО, ДА ВИ ПИКАМ И НА НАТОТО ... И НА ВСИЧКО ДА ВИ ПИКАМ!!!!

Пикай, пикай -то Късокопейкин с това се храни.

Дошло от село да вандалства и да прави циркаджийски номера. Сега вместо гергьовско агне - подавки..

Не го е убила, а тъпакът се е самоубил

_stankow

Награда "Дарвин" за цялостно творчество ...

А произведението на изкуството как е?

Егати тъпака чии го търсиш там получил сие каквото е търсил селянин

Мъжът, заедно със свой приятел от Бургас, се покатерил върху монумента, висок около 2 метра, вероятно с цел естремно селфи. Награда нашла своего героя. Какво повече да кажеш? На 31г се катери да си прави селфи???

Ако навремето, отдавна... някой ми беше казал, че през следващия век, 31 годишни мъже ще се катерят по скулптури да си правят селфи, и ще падат, и ще умират.. Щях да съм в шок, но пък щях да добия точна представа в какъв свят с какви хора ще живеем.

И това.. Арестуваха вандали, танцували чалга върху паметника на "Майка България" в Търново Мъжете са установени - на 41 и 47 години

Обратното броене на еволюцията на човека започна. Този се е жертвал в полза на евентуалните си наследници, прекъсвайки възможността да се възпроизведе.

Съдейки по нивото, на което сме - уви, не е започнало сега.

В Морската градина б Бургас има всичко: кръчми, вонящи на кюмюр, чесън и прегоряло олио; чалготеки, разнасяйки до небесата изкуството си; свободно пуснати кучета, без намордници; летящи, където им падне тротинетки; велосипеди извън велоалеите; пешеходци, нарочно движещи се по велоалеите; люпещи слънчоглед и плюещи по земята шлюпките селяндури; хвърлящи фасовете си където им падне простаци; препълнени кошчета за боклук, който е разхвърлян от гларусите в радиус от 5 метра; огромна популация на бездомни котки, хранени от видимо психически нестабилни котколюбители; пиещи алкохол по пейките тайфички; пейки преместени от местата си, включително "инсталирани" на плажа; клошари, спящи по пейките. Има и неизброимо количество камери и една камара общински полицаи. Единствено няма контрол от последните, всичко това да го няма или поне да е в приемливи граници. Е какпри това няма да се служи нещо подобно? Даже много закъсня.

Морската градина е така за съжаление.

_stankow

Пишете "Бургас", като че ли в другите окръжни и столични градове няма такива места. Че нали това е един и същ контингент, оскотен от гледане на "Фермата" и "Ергенът" ...

във всички градове го има, но не виждам общото с Фермата и Ергенът, всъщност за Ергенът не знам, защото не съм го гледал, но съм гледал Фермата и това не ме е довело до желание да правя гореизброените простотии...

Така е и то не само в големите градове. Аз живея в град с около 8000 жители и в двата налични парка е не по-различно. Единствено няма общински полицаи. Преди време като обяснявах, че не е нормално люспите от семките да се плюят по земята масово насреща ми твърдяха, че паркът е точно за това и че е съвсем нормално пък и нали имало чистачки... какво повече да кажеш - те си го смятат за нормално...

Коментари - Каменна скулптура уби млад мъж в Морската градина в Бургас | Днес.dir.bg

Коментари - Каменна скулптура уби млад мъж в Морската градина в Бургас | Днес.dir.bg

Коментари

Олигофрени сър!

Това коментари ли са, или тържище на глупостта и скудоумието?

Тази година наградата на Дарвин си намери лауреата. Не вярвам друг да му я отнеме но кой знае.

Кмете, слагай на всеки ъгъл статуя, инвестирай в изкуство. Барем се изтрепят до един тия малоумници

НЕКОРЕКТНО ЗАГЛАВИЕ! Личната пу простотия е довела до смъртта му! И това не е дете,а 30 годишен!

Значи не го е убила каменната склуптура, а тъпата му джендърска глава Моля да бъдете по-коректни като пишете жалките си статийки

Вандали, сър!

Никой не го е убил, а се е самоубил от глупостта си. Нищо съществено не е станало - нормален естествен подбор....

Приятелят му е трябвало да го заснеме както е затиснат от статуята.Ето това е екстремно селфи.Дерзайте.Има още много статуи.

Мало и голямо прави снимки и клипове Никой не ще да бачка Луда работа Ко Прая аз Четири месеца бачкам в чужбина Осем месеца щракане пръсти тук

Абе ти си голяма работа.

Това са били Дон Жуан и статуята на Командора, който си е отмъстил.

Ваксиниран ли е бил? С Колко дози????!

Жалко за човека….. но и малко смешно е до къде са готови хората да стигнат за едно селфи - то по влакове не скачаха, то в язовири не падаха. Да вземат да я махнат камерата от телефоните

Приятелят първо е туитнал и след това квикнал или обратното?

да би мирно седело, не би чудо видело. Кой каквото търсил, намерил.

Поредно доказателство, че простотията убива! Да си прост е опасно за живота.

лилия, каменната склуптора е неподвижна! имаш ли идея как е смогнала да издебне тоя индивид и да му скочи ??

ама моля Ви - Лилето е звездата на сайта- няма няма при нея,във всеки "репортаж" има хит меню тук например като почнете от заглавието,минете през хем морската градина хем парк Езерото (допускаме - част от морската градина)ама тя милата не обича да се напряга с подредба на думички,та стигнем до каква е разликата между статуя и монумент и за финал - покатерил се за еСтремно....

Подбор?

Ами да беше се качил на баща си на к....а , ех какво селфи щеше да стане !!!

Тия скулуптори хептен изнагляха...

Селяндурията е за цял живот.

Ей, не спря тая глупост! Избиха се заради 5 минути слава

Каквото са търсили, намерили са го.

Напипил и се увесил да троши ,но..

На 31 години се качваш на статуя да си правиш селфи? Да не сте объркали цифрите? Да не е на 13 години? На 31 един мъж трябва да е женен, да има стабилна и добре платена работа или собствен бизнес, да има апартамент или къща и да има деца. Изглежда хич не ми е жал за този.

То като е на 31 задължително ли е да е мъж! каквото търсило -намерило

Я па ти, че и женен, че и деца... Къде пише, че треа на 3я да си женен и с деца? Или така са ти го набили в главата от малък. Па чак и бизнес видиш ли.. Да те еба в идиота, всички живеете по един и същи начин, а накрая ви заравят и вас 2 метра под земята. Ама иначе се мисли за успял, като се е оженил на 30

Ами да, успял е! Успял е да завърти семейство, и да продължи рода си. След него ще остане нещо. А след теб какво ще остане? Коментар в Дира?

Тоа па прост скот. Аз на 34 нямам ни жена ни деца ни един работен ден в живота и живея с родителите си.

Завиждате ли, скотове прости? Сега извеждам дзверо и отивам да паразитирам.

Тези са от избирателите на ПП.

на майка ти шутката, избиратели на ГЕРБ са, няма начин.

Майко мила ! Тия направо изтрещяха! Мъж на 37 и в 19 00 часа качен на статуята ???? Аве пичове, в тоя град има 6 000 курви разпрани за ибани и вие вместо връз курвата да са качвати връз неква си статуя ???? Тва верно бая болни ора има

Млад мъж се самоуби с каменна скулптура...

Немалко тука пишат, че естествения подбор се е задействал, ама не се ли замислят някои, че този камък (или каквото е било там) не е трябвало да може да мръдне...тоест нещата опират или до неправилно инсталиране, или до неправилна поддръжка. Въобще нещата с поддръжката в България са плачевни - неслучайно на запад си има разписани инструкции и се спазват..като живеех във Виена, трябваше веднъж годишно да дойде майстор да прегледа газовото котле (за моя сметка) и няма тън, няма мън. В Бургас също млад мъж умря преди време именно заради изгнило дърво-паднало върху него. Пак липса на поддръжка.

да вземете да си пренаредите понятията! газово котле, скулптура...

ако не си ползвате котлето по предназначение, кой е идиотът?

А Вие не отчитате ли вероятността статуята да е поставена съвсем грамотно и да е била в съвсем прилично състояние. Просто никой да не е очаквал, че върху нея ще се катерят разни 80+ кг екстремисти и нейното закрепване да не е било изчислено за тях. Това е същото, както детските люлки, велосипеди, ролери, които не са направени да понесат теглото на дърт чичка.

Може би незнаеш, но в БГ газовите "котлета" също подлежат на ежегоден контрол срещу заплащане от страна на собственика.

Просто не ни се плаща....

Статуята на адмирал Нелсън на Трафалгар скуър в Лондон. Някой идиот може да я блъсне, тя ба падне и убие някого. Община Лондон не я е обезопасила! Некадърници, въобще не ги е грижа за хората! Да не се сетиш, че някой ще поиска да се блъсне в статуята със самолет си е 100% некадърност и безхаберие! Оставка!

-1 един олигофрен. Най-после някаква полза от тези статуи.

На бас, че сега ще изкарат някой виновен????

казва се естествен подбор

Не каменната статуя, а глупостта е убила "героя".

Алкохола води до необмислени постъпки!)

Както казват-акъл море-глава шамандура!

Чакааааам, Убит от целуууувка чакам! Само това не се е случвало в България!

Преди 25 години след тонзилектомия една мацка причини страшен кръвоизлив на гаджето с целувка

А селфито?

Естествен подбор в действие. Природата сма се чисти от.....

Стотици пъти съм писал, че ръководството на Община Бургас няма капацитет да управлява града, така че да развива даденостите му, в интерес на хората - местни и гости. Тъй като до неотдавна кметът беше част от върхушката на управляваща партия, като напишех, че някой, който е трупал базисни знания в Автото не може да ги надгради до степен, че да е добър управленец, ме триеха веднага. Специално тези скулптури са своеобразен музей на открито и при едно добро поддържане и маркетинг можеха да са една от туристическите атракции в града. Създавани са през 70-те и 80-те години на миналия век от тогава млади творци, някои от които в момента със сигурност са световно известни. Но както казах, в управлението на общината от край време се е настанила посредственост. Визията им за града е функция от тази посредственост и резултатите са налице. Вместо проспериращ град, Бургас се превръща в западаща провинция. Ако някой се съмнява, да отиде на т.н. морска гара, на която не е акостирал кораб от години и да погледне празното пристанище. От мен да знаете. Няма по-тъжна и подтискаща гледка от пусто пристанище.

Съгласен, но има по-подтискаща гледка - вървете в малките населени места и ще видите пусти училища!

Много пъти съм писал,че йодните изпарения спаружват мозъчните клетки та такива реакции са нормални за тях.......само Митьо очичките ШЪ ВЪ Опрай:)))

И какво е виновна общината, че глупакът се е покачил върху статуята?

Някъде в моя пост да прочете думите "вина", "виновен" или техни синоними? От друга страна, току виж си прав да говориш за вина. Например за това, че като собственик на произведения на изкуството, Община Бургас не ги пази от вандали, които искат да им навредят.

Всички много остроумничат по коментарите, ама ако 10-годишно лапе се беше покатерило и пребило, друга песен щяха да пеят. Нукрепени статуи нямат място в парк за обществено ползване. Точка.

Нукрепени ненукроптени , да се катериш по статуи и поменици за малоумни селфи си е чист дебилизъм. Те така се качват и по вагони ,но правят само по едно селфи и не могат и да го видят.

като 10 годишен слизах от дърветата само щото ме викаха да ям . даже пик@х отгоре

не статуята е убила идиота, липсата на акъл го е направил

ОТДАВНА ВЕЧЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ НА ХАМЕРИКАТА СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ И НЕ САМО У НАС. ДА ВИ ПИКАМ И НА ДЕМОКРАЦИЯТА, ДА ВИ ПИКАМ И НА ЦЕННОСТИТЕ, ДА ВИ ПИКАМ И НА ССВОБОДАТА, ДА ВИ ПИКАМ И НА СОРОСОИДИТЕ, ДА ВИ ПИКАМ И НЕ ДЖЕНДЪРСТВОТО, ДА ВИ ПИКАМ И НА НАТОТО ... И НА ВСИЧКО ДА ВИ ПИКАМ!!!!

Пикай, пикай -то Късокопейкин с това се храни.

Дошло от село да вандалства и да прави циркаджийски номера. Сега вместо гергьовско агне - подавки..

Не го е убила, а тъпакът се е самоубил

_stankow

Награда "Дарвин" за цялостно творчество ...

А произведението на изкуството как е?

Егати тъпака чии го търсиш там получил сие каквото е търсил селянин

Мъжът, заедно със свой приятел от Бургас, се покатерил върху монумента, висок около 2 метра, вероятно с цел естремно селфи. Награда нашла своего героя. Какво повече да кажеш? На 31г се катери да си прави селфи???

Ако навремето, отдавна... някой ми беше казал, че през следващия век, 31 годишни мъже ще се катерят по скулптури да си правят селфи, и ще падат, и ще умират.. Щях да съм в шок, но пък щях да добия точна представа в какъв свят с какви хора ще живеем.

И това.. Арестуваха вандали, танцували чалга върху паметника на "Майка България" в Търново Мъжете са установени - на 41 и 47 години

Обратното броене на еволюцията на човека започна. Този се е жертвал в полза на евентуалните си наследници, прекъсвайки възможността да се възпроизведе.

Съдейки по нивото, на което сме - уви, не е започнало сега.

В Морската градина б Бургас има всичко: кръчми, вонящи на кюмюр, чесън и прегоряло олио; чалготеки, разнасяйки до небесата изкуството си; свободно пуснати кучета, без намордници; летящи, където им падне тротинетки; велосипеди извън велоалеите; пешеходци, нарочно движещи се по велоалеите; люпещи слънчоглед и плюещи по земята шлюпките селяндури; хвърлящи фасовете си където им падне простаци; препълнени кошчета за боклук, който е разхвърлян от гларусите в радиус от 5 метра; огромна популация на бездомни котки, хранени от видимо психически нестабилни котколюбители; пиещи алкохол по пейките тайфички; пейки преместени от местата си, включително "инсталирани" на плажа; клошари, спящи по пейките. Има и неизброимо количество камери и една камара общински полицаи. Единствено няма контрол от последните, всичко това да го няма или поне да е в приемливи граници. Е какпри това няма да се служи нещо подобно? Даже много закъсня.

Морската градина е така за съжаление.

_stankow

Пишете "Бургас", като че ли в другите окръжни и столични градове няма такива места. Че нали това е един и същ контингент, оскотен от гледане на "Фермата" и "Ергенът" ...

във всички градове го има, но не виждам общото с Фермата и Ергенът, всъщност за Ергенът не знам, защото не съм го гледал, но съм гледал Фермата и това не ме е довело до желание да правя гореизброените простотии...

Така е и то не само в големите градове. Аз живея в град с около 8000 жители и в двата налични парка е не по-различно. Единствено няма общински полицаи. Преди време като обяснявах, че не е нормално люспите от семките да се плюят по земята масово насреща ми твърдяха, че паркът е точно за това и че е съвсем нормално пък и нали имало чистачки... какво повече да кажеш - те си го смятат за нормално...