Коментари - Ситнилски готов да напусне ВСС, ако обвиненията се докажат | Днес.dir.bg

Ситнилски готов да напусне ВСС, ако обвиненията се докажат

Членът на ВСС Камен Ситнилски предлага да бъде създадена анкетна комисия сред делегатите от прокурорската квота, които са гласували за него и колегата му Румен Боев. Ако се докаже, че съм манипулирал някого, ще си отида, ако не, продължавам да работя, каза Ситнилски, който бе изслушан от Етичната комисия.

Обратно в новината

Коментари - Ситнилски готов да напусне ВСС, ако обвиненията се докажат | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя с едно СРС и един разговор и чатър-патър ще го изгонят , а Бойко колко рзговори , колко простотия и наглост , но не могат го пипна - като свещенна крава на българската простотия е!!!

Те обвиненията ако се докажат - тогава само с напускане няма как да мине. Тогава говорим за затвор.

Бил готов да напусне ако се докажело. Ама може и да не напусне, защото това че е готов незначи , че ще го направи. Ако сме нормална държава не ще се чуди дали да напусне а направо в дранголника ще постъпи за 10г мандат.

Ти виновен съдя, прокурор или министър да си видял. Та това са най-чистите и свети хора. Кристални сълзи, които се рздават за благото на простия народ.

Докато беше зам. главен прокурор беше известен като ПОРЪЧКОВИЯ прокурор за гадни и мръсни номера. Естествено стимулирани от ... Хвала на съдебната ни система!

"Членът на ВСС Камен Ситнилски предлага да бъде създадена анкетна комисия сред делегатите от прокурорската квота, които са гласували за него и колегата му Румен Боев. Ако се докаже, че съм манипулирал някого, ще си отида, ако не, продължавам да работя ..." Остава някой глупак да се хване на тази плиткоумна подлост. Кой подлизурко, гласувал по указание на местния си вожд /окръжен прокурор/ ще признае, че е участвал в корупционната схема, с цел бъдещи облаги? Това не е ставало насила - окръжните прокурори са влияели на избора на делегати, като са избрали послушни на тях хора на принципа "аз на теб, ти на мен". Остана някой да се хване на трика на този определено нечист човек.

Имаме ли съдебна система?Нямаме!Съдебната система е гръбнака на обществото!От нея трябва да се започне първо!Да се изметат всички корумпирани съдии,адвокати и нотариуси!Тогава държавата ще тръгне напред!

Г-да и г-жи магистрати, превърнахте професията си в мръсна дума !!! Честит ви нов статус в обществото, дълго ще се радвате на него и наследниците ви също!

Кажи му "прокурор" и повече не го обиждай! Същото важи за съдиите, депутатите, министрите и т.н. сволоч!!!

Мръсник си беше, мръсник си остана!!!

А бе Г-н Гладен прокурор няма ли кой да разскрие тези ченгенце-мешленца дето пускат анонимки както и СРС-ТА -а вие се хващате това вашето е слугинаж

Може би е прав -съдебната система е част от държавата и тези,които се опитват да провалят държавата гледат да разсипят и съдебната система.

СерГей има СРС-та за висшите съдии и прокурори, затова му играят по свирката!! Системата е толкова КОРУМПИРАНА че просто не мажете да си представите--бедна ви е фантазията!!

Ако се съди по вонята, която разнасяте, и резултатите от труда ви, съдебната система изобщо няма глава. Виж задник има и то какъв! Някой ако знае, моля да обясни на какво е прикачена гушата :)

Според мен, ако всички висши магистрати бяха подслушвани, голям цирк щеше да се получи. Какви ли машинации щяха да излязат на светло. Жалко, че Цветанов не ги е метнал тях. Че корупцията при тях е грандиозна, вярвам на всички им е ясно.

Дано теб да те обезглавят на площада, престъпник долен !!!!!

И как се обезглавява нещо без глава?Това отдавна е само сграда,очакваща да се започне работа в нея.

деер

Смях!!! Протестирайте без камъни и дървета, тя зимата идва с гръм и трясък....

Ей наглец, млъкни и изчезни.

Системата ОБЕЗГЛАВИ народа ни!Системата ви направи самодоволни ..пре-богати и безотговорни към съдбините му!

Не само опит това трябва да стане г-н Ситнилски!За да се оправи България от вас трябва да се започни г-нСитнилски!Веи сте най корумпираната система г-н Ситнилски!

Опитват да обезглавят съдебната система ! Ами няма да е голяма загуба. Даже трябва и да я одерът.

На тая ГАД първо трябва да му отрежат главата и после да събират доказателства... Защо ли не сме Япония...

Не знам кой е и какво е сторил Синилски, но видях "протестиращите" срещу него. Бяха от т.н. "тъмно зелени" наши съграждани, явно мотвирани с древните финикийски знаци!

Коментарът ви драги е тотално встрани и далеч от истината за нещата. Събудете се! нима българите в чужбина (по целия свят) са също мотивирани по начина, за който говорите. Недейте така, срамно е да се правите на щраус! Бъдете (ако можете) почтен спрямо себе си...

ЙОРИК, ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ?

Вярно е, че не живея в България, но какво е сторил "въпросния" - "търгувал с влияние" и ходатайствал за нечие си назначение - Чие? Не искам въобшще да го защитавам, но по Т-V то се видяха "братята", които висяха с плакати пред (по-скоро в страни) на Съдебната палата.

Когато човек няма собствени мисли и мнение, той се превръща в медиен продукт! Ето , това е отговорът на въпроса ви.

Bravo, na prodazhnitsi kato teb samo tova im razhda mozaka, junak si ti! Strashna koruptsiya i veche nyama kogo da lazhete!

Съдебната система е обезглавена отдавна или се управлява от хора, преследващи единствено личните си интереси и бързо забогатяване.

Кога съдебната система е имала глава, че да я обезглавяват?!?

Абе, друже, защо вие от т.нар. съдебна с-ма се изживявате като най-важната институция в държавата, без която държавата едва ли не няма да я има! И всъщност в какво се сътои приносът ви за добруването на Б-я, имайки предвид до сегашното положение , в което се намираме всички?! Достатъчно е човек само да обиколи сградите, в които се помещавате и ще зяпне от удивление! Ами че няма друга институция, която да разполага с най-луксозните офис-сгради в ц. на София: Бившата сграда на Електроимпекс (зад ц. Хали), сградата на ъгъла на Екз. Йосиф и Борис I (където е ВСС и ВКС), наскоро луксозно ремонтирана, сградата на Бул. Стамболийски с/у м-во на културата (бивша сграда на м-во на образованието), сградата на Бургарплодекспорт на ъгъла на Стамболийски и Леге, сградата на Машипоекспорт (на ъгъла на Бенковски и Славянска (с/у м-во на отбраната), м-во на правосъдието (залепено за м-во за отбраната), Съдебната палата на Витошка, Соф. гр. съд на Римската стена в Лозенец?! Какво оправдава такова разхищение на издръжката на съдебната институция , изхождайки от населението на Р.България - това е меко казано скандално! В същото време няма пари за онкоболни, за лечение на редки болести при децата, огромна безработица и пр. и т.н. ?!...Какъв стожер на законността сте , след като с проф. и лич. битие давате пример за тъкмо обратното?!

Карбовски и Валя Ахчева да се разходят из тези офиси на съдебната с-ма и да направят репортаж. Всяка от изброените сгради е с капацитет да приюти едно нормално министерство! Тези хорица от съдебната с-ма в Б-я се занимават преди всичко със собствения си професионален и личен уют, и ако остане време и между другото (доколкото имат интерес от това) си изпълняват задълженията, залегнали в служебната характеристика за съответната длъжност. Неприятна и тъжна е тази констатация, но тя е факт.

То затова се иска Велико народно събрание,защото само то би могло да рестартира нещата в съдебната система,да има избор на магистрати и еФективен контрол и нормална,човешка справедливост-а иначе-защо ли няма емигрирал адвокат,магистрат?Доктори,програмисти,работници напускат България всеки ден прогонени от тарикатите от гилдията ''ако се докаже"

И за кого ще работи ако остане. За незанисима съдебна система или за часни интереси около него. Морално е да си направи самоотвод и подаде оставка.

Тъ коги съдебната система е имала глава, та да я обеззглавят! Как се обезглавява червена амеба?

ТОЯ ,...ПРЕОТКРИ хАМЕРИКА !?!? ДО СЕГА ,ЗА 24г., КЪДЕ БЕШЕ ---СЪД.СИСТЕМА ????? ---В ОТПУСК---24г.

Към Ситнилски: А какво си направил за да изобличиш и осъдиш мафията в България, от високия пост на който седиш, за да се чувстваш заплаха за някого ? Единствено борещите се срещу мафията в България са застрашени, иначе другите, незастрашените във вашата система са нагаждачи и кариеристи работещи единствено за своя сметка !

Ама то имали съдебна система, като почнеш от най гладния прокурор и цялата система е пропита от корупция, за смях сме станали на всички. Сома ни гледат и се чудят от къде сме се взели, пълни лебедари сме.

Той и Цветанов щеше да си тръгне "ако се докаже". И тук това "Ако се докаже" звучи като "Ако ме хванат ще си призная".

Ако се докаже че е манипулиран вота тоя трябва не просто да си отиде, ами да отиде в панделата, като преси това заплати разноските по доказването на вината му. Друг е въпроса че при съмнения за почтеност в белите държави веднага си отива съдията защото иначе върху всичките му дела и решения има сянка на съмнения.

Представяте ли си този мафиот е във ВСС и ще атестира останалите магистрати за действията им. Ето за това сме до тука. Който го слушка ще папка, който не, няма кариерно развитие. Сто конституции да промениме тази мафиотска съдебна власт пак ще ни заведе до червената олигархия. Колкото по-бързо го разберат много хора, толкова по-бързо ще прекратим тази плутократски модел, завещан ни от БКП през 1990г.

В онези "тъмни години" Ситнилски си спомняме че Ситнилски бе адвокат на Косьо "Самоковеца", след това го взеха в "честната " ни съдебна система и той и досега не е престанал да бъде адвокат на някой.

Ама моля ви се, недейте така. Те хората по закон, такова, се държат един за друг. Как така ще ги обвинявате? Я вижте какви са задружни! Няма да им разваляте седянката.

НЕУДОБЕН СИ НА НАРОДА БЕ КАПУТ! Ама и ти си същият, като Олигарски

До истината се достига само с ----УДАР ,МОРАЛ НЯМА !

Абе тея от съдебната система са по-нагли и от политиците. ПОследните крадат, ядат па си отидат поне за един мандат. Тея от съдебната система и за ден не се махат....

ВСИЧКИ ДОКЛАДИ ЗА БЪЛГАРИЯ : 1/СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ! 2/КОРУПЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ НА ВСИЧКИ НИВА ! ......КАКВО ПОВЕЧЕ, ОТ ТОВА ? За сега НЯМА ДЪРЖАВА ,ЗАЩОТО И : Вносът в Бг е -----90%!

Отиваш си безусловно. Иначе повличаш и прокуратура и правителство. Да пробваме ли?

ВСЕКИ ,ИМАЩ ВЛАСТ в Бг Е ------МАНУПУЛАТОР ! Практиката го ---доказа ,24г.!

Продължаваш да работиш и да изпълняваш поръчките на Р.Овч. и другите олигарси от енергетиката.А някои от поръчките прехвърляш на дъщеряти Мимето Ситнилска да ги върши в Административния съд-София. МАФИЯ!

Когато е между партийци, това се нарича "приемственост" - бащата дава властта на сина си - в случая дъщерята.. когато е между гербери е "шуробаджанащина".. Важното е, че е запазена експертността!

Ех, знаеш ти, дърта номенклатуро, че "ако искаш нещо да се забатчи - създай комисия". Айде - сега докато се създаде комисията, докато се одобрят правилните й членове, докато се разберат на течаща вода в гори тилилейски как да процедират... ехеййййй, следващия и по-следващия мандат може и евентуално да се произнесат по "казуса Ситнилски". А на нас ни остава да разчитаме на естествения подбор - белким Господ забележи, че концентрацията на елитен боклук в България е достигнала критични граници!

.."ще си тръгна, ако се докаже.." Ей това й е готиното на Съдебната система - доказва се това, което й е угодно! Само дето касови бележки и фактури не издават за тези услуги, но се работи по въпросът ;) Ехххх! С този дядо активен борец, с тази Партия-майка да имах и един Баща-Съдия, направо щяхте да ме търсите в Космоса!

Това е първото ми жълто мнение! Отивам за кебапчета - не може да не почерпя! Търсете ме под десния стабилизатор на чинията на Бузлуджа!

Иди на пилона пред НДК - и там дават кебапчета, пък и по-близо е.

А кога ще получиш и жълта книжка, та и за нея да почерпиш?

Напротив, много си удобен на Станишев и на Цацаров (подлогата и Троянския кон на БСП), толкова си удобен, че не можеш да си представиш даже. Само дето ще те използват още 1-н път като WC хартия.

Много нагъл е този Ситнилски. През 1992г. го изхвърли Татарчев, защото покри делото за Чернобил.Това е старо ченге, свързано с Гоце и аверите му и работи в тяхна полза. Каквото се случи на Кокинов, трябва да се случи и на Ситнилски, иначе е двоен аршин в полза на гепените от ДС магистрати.

Днес получих отговор на жалба с/у инспектор по труда за неспазване на етичния кодекс на държавния служител. - Та в жалбата пише : След направена анката на колегите му и разговор с прекия му началник се установи, че лицето се държи с гражданите според изискванията на кодекса" ГОЛЯМО разследване ви казвам!

Коментари - Ситнилски готов да напусне ВСС, ако обвиненията се докажат | Днес.dir.bg

Ситнилски готов да напусне ВСС, ако обвиненията се докажат

Членът на ВСС Камен Ситнилски предлага да бъде създадена анкетна комисия сред делегатите от прокурорската квота, които са гласували за него и колегата му Румен Боев. Ако се докаже, че съм манипулирал някого, ще си отида, ако не, продължавам да работя, каза Ситнилски, който бе изслушан от Етичната комисия.

Обратно в новината

Коментари - Ситнилски готов да напусне ВСС, ако обвиненията се докажат | Днес.dir.bg

Коментари

Тоя с едно СРС и един разговор и чатър-патър ще го изгонят , а Бойко колко рзговори , колко простотия и наглост , но не могат го пипна - като свещенна крава на българската простотия е!!!

Те обвиненията ако се докажат - тогава само с напускане няма как да мине. Тогава говорим за затвор.

Бил готов да напусне ако се докажело. Ама може и да не напусне, защото това че е готов незначи , че ще го направи. Ако сме нормална държава не ще се чуди дали да напусне а направо в дранголника ще постъпи за 10г мандат.

Ти виновен съдя, прокурор или министър да си видял. Та това са най-чистите и свети хора. Кристални сълзи, които се рздават за благото на простия народ.

Докато беше зам. главен прокурор беше известен като ПОРЪЧКОВИЯ прокурор за гадни и мръсни номера. Естествено стимулирани от ... Хвала на съдебната ни система!

"Членът на ВСС Камен Ситнилски предлага да бъде създадена анкетна комисия сред делегатите от прокурорската квота, които са гласували за него и колегата му Румен Боев. Ако се докаже, че съм манипулирал някого, ще си отида, ако не, продължавам да работя ..." Остава някой глупак да се хване на тази плиткоумна подлост. Кой подлизурко, гласувал по указание на местния си вожд /окръжен прокурор/ ще признае, че е участвал в корупционната схема, с цел бъдещи облаги? Това не е ставало насила - окръжните прокурори са влияели на избора на делегати, като са избрали послушни на тях хора на принципа "аз на теб, ти на мен". Остана някой да се хване на трика на този определено нечист човек.

Имаме ли съдебна система?Нямаме!Съдебната система е гръбнака на обществото!От нея трябва да се започне първо!Да се изметат всички корумпирани съдии,адвокати и нотариуси!Тогава държавата ще тръгне напред!

Г-да и г-жи магистрати, превърнахте професията си в мръсна дума !!! Честит ви нов статус в обществото, дълго ще се радвате на него и наследниците ви също!

Кажи му "прокурор" и повече не го обиждай! Същото важи за съдиите, депутатите, министрите и т.н. сволоч!!!

Мръсник си беше, мръсник си остана!!!

А бе Г-н Гладен прокурор няма ли кой да разскрие тези ченгенце-мешленца дето пускат анонимки както и СРС-ТА -а вие се хващате това вашето е слугинаж

Може би е прав -съдебната система е част от държавата и тези,които се опитват да провалят държавата гледат да разсипят и съдебната система.

СерГей има СРС-та за висшите съдии и прокурори, затова му играят по свирката!! Системата е толкова КОРУМПИРАНА че просто не мажете да си представите--бедна ви е фантазията!!

Ако се съди по вонята, която разнасяте, и резултатите от труда ви, съдебната система изобщо няма глава. Виж задник има и то какъв! Някой ако знае, моля да обясни на какво е прикачена гушата :)

Според мен, ако всички висши магистрати бяха подслушвани, голям цирк щеше да се получи. Какви ли машинации щяха да излязат на светло. Жалко, че Цветанов не ги е метнал тях. Че корупцията при тях е грандиозна, вярвам на всички им е ясно.

Дано теб да те обезглавят на площада, престъпник долен !!!!!

И как се обезглавява нещо без глава?Това отдавна е само сграда,очакваща да се започне работа в нея.

деер

Смях!!! Протестирайте без камъни и дървета, тя зимата идва с гръм и трясък....

Ей наглец, млъкни и изчезни.

Системата ОБЕЗГЛАВИ народа ни!Системата ви направи самодоволни ..пре-богати и безотговорни към съдбините му!

Не само опит това трябва да стане г-н Ситнилски!За да се оправи България от вас трябва да се започни г-нСитнилски!Веи сте най корумпираната система г-н Ситнилски!

Опитват да обезглавят съдебната система ! Ами няма да е голяма загуба. Даже трябва и да я одерът.

На тая ГАД първо трябва да му отрежат главата и после да събират доказателства... Защо ли не сме Япония...

Не знам кой е и какво е сторил Синилски, но видях "протестиращите" срещу него. Бяха от т.н. "тъмно зелени" наши съграждани, явно мотвирани с древните финикийски знаци!

Коментарът ви драги е тотално встрани и далеч от истината за нещата. Събудете се! нима българите в чужбина (по целия свят) са също мотивирани по начина, за който говорите. Недейте така, срамно е да се правите на щраус! Бъдете (ако можете) почтен спрямо себе си...

ЙОРИК, ТИ КЪДЕ ЖИВЕЕШ?

Вярно е, че не живея в България, но какво е сторил "въпросния" - "търгувал с влияние" и ходатайствал за нечие си назначение - Чие? Не искам въобшще да го защитавам, но по Т-V то се видяха "братята", които висяха с плакати пред (по-скоро в страни) на Съдебната палата.

Когато човек няма собствени мисли и мнение, той се превръща в медиен продукт! Ето , това е отговорът на въпроса ви.

Bravo, na prodazhnitsi kato teb samo tova im razhda mozaka, junak si ti! Strashna koruptsiya i veche nyama kogo da lazhete!

Съдебната система е обезглавена отдавна или се управлява от хора, преследващи единствено личните си интереси и бързо забогатяване.

Кога съдебната система е имала глава, че да я обезглавяват?!?

Абе, друже, защо вие от т.нар. съдебна с-ма се изживявате като най-важната институция в държавата, без която държавата едва ли не няма да я има! И всъщност в какво се сътои приносът ви за добруването на Б-я, имайки предвид до сегашното положение , в което се намираме всички?! Достатъчно е човек само да обиколи сградите, в които се помещавате и ще зяпне от удивление! Ами че няма друга институция, която да разполага с най-луксозните офис-сгради в ц. на София: Бившата сграда на Електроимпекс (зад ц. Хали), сградата на ъгъла на Екз. Йосиф и Борис I (където е ВСС и ВКС), наскоро луксозно ремонтирана, сградата на Бул. Стамболийски с/у м-во на културата (бивша сграда на м-во на образованието), сградата на Бургарплодекспорт на ъгъла на Стамболийски и Леге, сградата на Машипоекспорт (на ъгъла на Бенковски и Славянска (с/у м-во на отбраната), м-во на правосъдието (залепено за м-во за отбраната), Съдебната палата на Витошка, Соф. гр. съд на Римската стена в Лозенец?! Какво оправдава такова разхищение на издръжката на съдебната институция , изхождайки от населението на Р.България - това е меко казано скандално! В същото време няма пари за онкоболни, за лечение на редки болести при децата, огромна безработица и пр. и т.н. ?!...Какъв стожер на законността сте , след като с проф. и лич. битие давате пример за тъкмо обратното?!

Карбовски и Валя Ахчева да се разходят из тези офиси на съдебната с-ма и да направят репортаж. Всяка от изброените сгради е с капацитет да приюти едно нормално министерство! Тези хорица от съдебната с-ма в Б-я се занимават преди всичко със собствения си професионален и личен уют, и ако остане време и между другото (доколкото имат интерес от това) си изпълняват задълженията, залегнали в служебната характеристика за съответната длъжност. Неприятна и тъжна е тази констатация, но тя е факт.

То затова се иска Велико народно събрание,защото само то би могло да рестартира нещата в съдебната система,да има избор на магистрати и еФективен контрол и нормална,човешка справедливост-а иначе-защо ли няма емигрирал адвокат,магистрат?Доктори,програмисти,работници напускат България всеки ден прогонени от тарикатите от гилдията ''ако се докаже"

И за кого ще работи ако остане. За незанисима съдебна система или за часни интереси около него. Морално е да си направи самоотвод и подаде оставка.

Тъ коги съдебната система е имала глава, та да я обеззглавят! Как се обезглавява червена амеба?

ТОЯ ,...ПРЕОТКРИ хАМЕРИКА !?!? ДО СЕГА ,ЗА 24г., КЪДЕ БЕШЕ ---СЪД.СИСТЕМА ????? ---В ОТПУСК---24г.

Към Ситнилски: А какво си направил за да изобличиш и осъдиш мафията в България, от високия пост на който седиш, за да се чувстваш заплаха за някого ? Единствено борещите се срещу мафията в България са застрашени, иначе другите, незастрашените във вашата система са нагаждачи и кариеристи работещи единствено за своя сметка !

Ама то имали съдебна система, като почнеш от най гладния прокурор и цялата система е пропита от корупция, за смях сме станали на всички. Сома ни гледат и се чудят от къде сме се взели, пълни лебедари сме.

Той и Цветанов щеше да си тръгне "ако се докаже". И тук това "Ако се докаже" звучи като "Ако ме хванат ще си призная".

Ако се докаже че е манипулиран вота тоя трябва не просто да си отиде, ами да отиде в панделата, като преси това заплати разноските по доказването на вината му. Друг е въпроса че при съмнения за почтеност в белите държави веднага си отива съдията защото иначе върху всичките му дела и решения има сянка на съмнения.

Представяте ли си този мафиот е във ВСС и ще атестира останалите магистрати за действията им. Ето за това сме до тука. Който го слушка ще папка, който не, няма кариерно развитие. Сто конституции да промениме тази мафиотска съдебна власт пак ще ни заведе до червената олигархия. Колкото по-бързо го разберат много хора, толкова по-бързо ще прекратим тази плутократски модел, завещан ни от БКП през 1990г.

В онези "тъмни години" Ситнилски си спомняме че Ситнилски бе адвокат на Косьо "Самоковеца", след това го взеха в "честната " ни съдебна система и той и досега не е престанал да бъде адвокат на някой.

Ама моля ви се, недейте така. Те хората по закон, такова, се държат един за друг. Как така ще ги обвинявате? Я вижте какви са задружни! Няма да им разваляте седянката.

НЕУДОБЕН СИ НА НАРОДА БЕ КАПУТ! Ама и ти си същият, като Олигарски

До истината се достига само с ----УДАР ,МОРАЛ НЯМА !

Абе тея от съдебната система са по-нагли и от политиците. ПОследните крадат, ядат па си отидат поне за един мандат. Тея от съдебната система и за ден не се махат....

ВСИЧКИ ДОКЛАДИ ЗА БЪЛГАРИЯ : 1/СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ! 2/КОРУПЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖ.ИНСТИТУЦИИ НА ВСИЧКИ НИВА ! ......КАКВО ПОВЕЧЕ, ОТ ТОВА ? За сега НЯМА ДЪРЖАВА ,ЗАЩОТО И : Вносът в Бг е -----90%!

Отиваш си безусловно. Иначе повличаш и прокуратура и правителство. Да пробваме ли?

ВСЕКИ ,ИМАЩ ВЛАСТ в Бг Е ------МАНУПУЛАТОР ! Практиката го ---доказа ,24г.!

Продължаваш да работиш и да изпълняваш поръчките на Р.Овч. и другите олигарси от енергетиката.А някои от поръчките прехвърляш на дъщеряти Мимето Ситнилска да ги върши в Административния съд-София. МАФИЯ!

Когато е между партийци, това се нарича "приемственост" - бащата дава властта на сина си - в случая дъщерята.. когато е между гербери е "шуробаджанащина".. Важното е, че е запазена експертността!

Ех, знаеш ти, дърта номенклатуро, че "ако искаш нещо да се забатчи - създай комисия". Айде - сега докато се създаде комисията, докато се одобрят правилните й членове, докато се разберат на течаща вода в гори тилилейски как да процедират... ехеййййй, следващия и по-следващия мандат може и евентуално да се произнесат по "казуса Ситнилски". А на нас ни остава да разчитаме на естествения подбор - белким Господ забележи, че концентрацията на елитен боклук в България е достигнала критични граници!

.."ще си тръгна, ако се докаже.." Ей това й е готиното на Съдебната система - доказва се това, което й е угодно! Само дето касови бележки и фактури не издават за тези услуги, но се работи по въпросът ;) Ехххх! С този дядо активен борец, с тази Партия-майка да имах и един Баща-Съдия, направо щяхте да ме търсите в Космоса!

Това е първото ми жълто мнение! Отивам за кебапчета - не може да не почерпя! Търсете ме под десния стабилизатор на чинията на Бузлуджа!

Иди на пилона пред НДК - и там дават кебапчета, пък и по-близо е.

А кога ще получиш и жълта книжка, та и за нея да почерпиш?

Напротив, много си удобен на Станишев и на Цацаров (подлогата и Троянския кон на БСП), толкова си удобен, че не можеш да си представиш даже. Само дето ще те използват още 1-н път като WC хартия.

Много нагъл е този Ситнилски. През 1992г. го изхвърли Татарчев, защото покри делото за Чернобил.Това е старо ченге, свързано с Гоце и аверите му и работи в тяхна полза. Каквото се случи на Кокинов, трябва да се случи и на Ситнилски, иначе е двоен аршин в полза на гепените от ДС магистрати.

Днес получих отговор на жалба с/у инспектор по труда за неспазване на етичния кодекс на държавния служител. - Та в жалбата пише : След направена анката на колегите му и разговор с прекия му началник се установи, че лицето се държи с гражданите според изискванията на кодекса" ГОЛЯМО разследване ви казвам!