Коментари - Етичната комисия на ВСС иска дисциплинарно уволнение за Ситнилски | Днес.dir.bg

Етичната комисия на ВСС иска дисциплинарно уволнение за Ситнилски

Етичната комисия към ВСС ще внесе предложения за дисциплинарни наказания на члена на ВСС Камен Ситнилски, апелативния прокурор на Бургас Емил Христов и окръжния прокурор на Хасково Иван Ванчев заради скандала със СРС-тата. За Ситнилски то трябва да е уволнение.

Обратно в новината

Коментари - Етичната комисия на ВСС иска дисциплинарно уволнение за Ситнилски | Днес.dir.bg

Коментари

Доста хитро и плъзгаво измъкване! А ако не успеят да докажат че е лобирано, това значи ли автоматично, че наистина не е?

Много важно е и излъчването на един висш магистрат или политик. Този Ситнилски има излъчване на крайпътен кебапчия, който преди малко е заредил скарата и вече е на 2 големи ракии. А, всъщност, това е съдия, висш служител на Темида - ще раздава правосъдие, ще решава човешки съдби. Срам!

Мистър Х, ти па си много убав!

Благодаря ти, драга. Не знаех, че ме познаваш - трогнат съм.

много е важно dir-човци накъде искат да наклонят мнението на четящите - прави впечатление, че когато искат да предизвикат реакция срещу Пеевски например слагат най-уродливата му прасешка снимка, когато искат да предизвикат благосклонност, се появява друга негова снимка, от която те гледа блага, усмихната, другарска Личност. Същото за справка може да се види при снимките към статиите за този от комисията за конфликт на интереси, за новия областен на София и т.н. стига човек да не реагира първосигнално, не може да не забележи тенденцията...

Егати мазната мутра.

Нагла ченгеджийска мутра.

Имаме здраво разчистване на сметки и узурпиране на властта. Не съм вярвала че това което го дават по филмите един ден ще го видя в България.

Не е разчистване на сметки а прочистване от ГЕРБЕРАСТИ драга ми Сорилеа.Вижте как само са се наредили ГЕРБЕРАСТ до ГЕРБЕРАСТА БУДИСТ до БУДИСТА ФИДОСКА до ФИДОСКА.Заради такива хора като теб не мога да подкрепя на 100% протестиращите, щото зад част от искрените и морални искания прозира реваншизма на ГЕРБЕРУНДЕЛИТЕ, отново да дойдат на власт и да замажат всичките си мърсотии.

За Ванчев добре, а за любовницата???

Има нещо НАГЛАСЕНО в това срещу СИТНИЛСКИ. Сигурно не е удобен на ЦАЦАРОВ и САРАФОВ. Вижте само ОЛИГОФРЕНСКИТЕ протести за отстраняването му. Протестиращите срещу него незнаят за какво протестират, а лозунгите им едни и същи на едно и също място правени. Според мен всичко това срещу него е ОРГАНИЗИРАНО. Него не го познавам и може и нещо да е виновен, но по-скоро не вярвам. Прекалено много още ДС има в управлението на страната от тук идват проблемите. Бриго Аспаруховци и др....

Да не би този Синтилски да е от квотата на ГЕРБ, та така се натягаш? Не го мисли, ако е ГЕРБ-аджия. Скоро ще го уредят на някоя ясла! ГЕРБ си има много добра кадрова система изготвена от Цветанов по подобие на бившата ДС!

Олееееее ама ти слуша ли записите бре, кое е нагласено?Те го хванали с кола на дупката а то отрича.Е те на това аз му казвам ГЕРБЕРУНДЕЛСКО ДЕБЕЛООЧИЕ.

Не е от квотата на ГЕРБ, а от квотата на Гоце Първанов. Започват вътрешнопартийни чистки.

Нагли физиономии. Безочието е изписано на гнусните им муцуни.

според мен този завалия е първият, който ще си отиде поради "закването" на Пеевски в ДАНС и съм склонна да вярвам, че цялата атака срещу него е защото не слушка, очевидно за разлика от другите, срещу които поне засега никаква анонимка-разработка не "изтича" удобно в медиите.

Според мен, ако всички висши магистрати бяха подслушвани, голям цирк щеше да се получи. Какви ли машинации щяха да излязат на светло. Жалко, че Цветанов не ги е метнал тях. Че корупцията при тях е грандиозна, вярвам на всички им е ясно.

тези наглеци от всс имат ли представа какво е етика? та те всичките до един са корумпирани типове, обслужващи комунистическата мафия.

докато всички олигарси с раздадени бизнеси - като баневи,гигов,маждуков, сашо маионези,минио стаиков,арабаджиеви,рекламния бос,женен за анорексичната простирутка и други подлоги на комунистическата партия/сега партията на сер-гея не варнат всичко на дарявата тази страна няма да се оправи,а и забравих наи големите крадци- лубо папката с дилянчето,която се оказа голяма мрасница,софиянски сас зловещата усмивка,огнян с аптекарския бизнес, делян пеевски с дебелата си маика.вечно да има стачки в тая шибана дарява- крадци и убиици на народа-това е партията лубима- маика кармилница.

Не мога да си обясня как е възможно такова неграмотно писане. Пълно непознаване на граматиката на българския език. Чудя се от какъв етнос си. Дори чуждестранните студенти след първата година подготовка по езика пишат по-правилно. Съветът ми е - незабавно връщане в четвърти клас.

Без това да е оправдание, човекът не пише на кирилица. Ако не разбираш това, а не си просто злобен комуноид, ти също не си кой знае колко изкласил. Защото дори и да не изглежда добре, написаното е вярно, макар и да не изнася на "некои другари".

А за НС няма ли етичната комисия?

Има де - и доскоро психично Волния я оглавяваше. Но откакто започна да се бори срещу етиката му я взеха и му оставиха само борбата с корупцията. Смях!

МАНГАЛИИ, наистина!!! Без да обиждам ромите !

АМИ ДА ГО УВОЛНЯТ, КАКВО ЧАКАТ! Кога ще се прочисти тази съдебна система? Това е единственият начин да се докаже, че корупцията и зависимостите няма повече да управляват съдебната система! Тя трябва да е независима! Така ще успокоите протестите, ако наисина искате това!!! ИСТИНСКА ПРОМЯНА ИЛИ ОСТАВКА ВЕДНАГА!

Абе какъв е тоя Висш съдебен съвет ??? !!! Най- много промени трябва да има в Върховния касационен съд, защото Върховен касационен съд = Върховен корупционен съд !!! Който плаща ВКС го пускат. В затвора влизат тези които не са им платили на ВКС.

Абе тъпан ти или си роднина или си дърт галош комунистически .нямам думи за наьалството ви.

Ти туко що извърши престъпление. България е приела конвенцията за защита на човека, а там са описани видовете насилие, сред които е обидата. Едни от най-големите грешки които съм виждал в правосъдието са под влиание на общественото мнение. Някой може да влезне или не в затвора заради такова, а не според закона. Показва, че не може да имаш доверие на съда. И то нищо не ме свързва със съда. Но си спомням една година - имаше няколко грешни решения, оценено дори само по телевизията. Например един се оплакваше, че негов познат е в ареста една седмица, защото е протестирал срещу бъдещото ни влизане в НАТО с пречупен НАТО-вския кръст, като фашиски - сигурно единствения случай в който е ясно, че не прави фашиска пропаганда, при издигане на много места като мачове на такива. Като са го арестували, след като президента токава Петър Стоянов е казал да го махнат, вероятно да не се "излагаме" пред американците. Единствения политически арест за когото съм чувал. После имаше един общинар ударил полицай, заради кавга на някакъв паркинг. Стоя в ареста 3 дни. За да се удължи от 1 ден ареста, се прави по два мотива. Ще се укрие - което е абсурдно. Или ще извърши ново престъпление. Например ще отиде пак да удари полицая, каето пак е абсурдно. Направиха го за общественото мнение. Друг случай бе с загиналите деца в дискотека - Ялта ли беше. Вкараха в ареста собственика и му искаха гаранция от 10000лв. И това при очевидното, че ако открият нещо нередно, то нямаше да е по случая и примерно максимум можеха да го глобят с 500лв. И че ако там се обвинява някой и не се приеме за нещастен случай, то собственика ще е много назад в очакваните виновници. В едно гласуване тук бе на 4-то място. На първо бяха децата, а на 2-ро родителите. С което съм напълно съгласен. Имаше още няколко такива грешки, но не ги помня в момента.

Ако са виновни, добре и да ги съдят ако могат. Но поводът е лош. Съдът не трябва да се влиае от общественото мнение. Единственото което трябва да ги интересува е законът.

Нима си толкова наивен да вярваш, че тези хора, ако нямат натиск от обществото, биха си изпълнявали съвестно и морално задълженията? Ние, българите, сме особенно племе. Затова дойде време разделно да воюваме за правото си да живеем като нормални хора. Обаче сегашните управляващи като хора без грам чест, достоинство и морал, са готови да ни съсипят с алчния си гьонсуратлък!

Аз не подкрепям никого, дори не съм запознат с случая истенски. Казвам, че ако имаше нещо, то тъй или иначе, трябваше да има същите последици. Дори само по това което гледам по телевизията, не мога да се сетя за случай, когато общественото мнение е повлиало положително за процес. За обратното има много примери, с очевидно неспазване на законите и основанията за действия. И не само в България, а и в САЩ и Западна Европа. Общественото мнение е менящо се и манипулирано. Ето сега огромна част сипят обвинения към политици, но ако трябва да го докажат, ще е нещо съвсем различно. И ти да влезнеш в политиката, след 1 година сигурно ще си оплют и омърсен.

Мръсна корумпирана паплач! Протестите трябва да са пред ВСС не пред правителството. Катарзиса трябва да започне със съдебната система! Не само да го уволнят но и да започне криминално разследване!

Ако се докаже,че ситнилски е виновен, той щял да си подаде оставката?! Щом е член на ВСС, той трябва да знае със сигурност дали е виновен или не,, и ако е виновен, веднага да си подаде оставката, а не да чака резултата от проверката! Ясен е според мен моралът на ситнилски и той няма място във ВСС!!! Но, дали само той е "гнилата ябълка" в съдебната система? Едва ли!!!???

TOZI CHICHKO IMA KETAP ZA OBRAZOVANIE LI, BE ? KOI IZDIGA TAKIVA KARIKATURI NA TAKIVA VISOKI POSTOVE ? PO KAKVI KRITERII ? TA NA TOZI MU DAI KARUZA I KON I PO-STE MU PRILICHA !

комунистическите разбоиници се страхуват като дявол от тамян от подслушване. те са си осигурили закон да не бъдат преследвани, садиите и прокурорите са техни и въпреки това ги тресе лют страх от подслушване, защото не им е чиста работата. на обикновените българи, които не са крали и марсували като комунистическите разбоиници им е все тая дали ще ги подслушват. комунистите мразят да бъдат подслушвани, но дават мило и драго да подслушват своите политически противници.

jingiby

ББ и ЦвЦв ли визираш?

Само като му видиш физиономията и ти става ясно.

Дреме му на отвеса.

СМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ И НА ИЗБОРИТЕ С НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ВАС ДА ВИ ИЗБИРАМЕ МОЙ ЩЕ Е НАЙ ХУБАВО

Не само уволнение ! Пълна проверка от НАП и към затвора . Тая крадлива отрепка не може да докаже и 1% от доходите си. Същото важи и за " етичната " комисия от всс.

тоя човек няма ли морал та ще го гонят какво ще кажат внуцитему

какъв морал този нагло и мастито каза '' в никакъв случай'

Лобизъм има навсякъде, дори и в Щатите, шерифите и губернатори, като тръгнат на избори минават с едни голями облепени със снимки автобуси и уговарят всеки срещнат да гласува за тях, това уговаряне ли е .Изпратете снимка как трябва да изглежда анти комуниста.

Едно е да агитираш обикновените избиратели да гласуват за теб (това го правят и у нас полит. партии), а съсем друго е да уговаряш други магистрати от които зависи избора ти да гласуват за теб.

"...На извънредно заседание на комисията по етика беше обсъден казусът с публикуваните записи от СРС-та, от които личи лобизъм при избора на членове на ВСС от прокурорската квота, единият от които е именно Ситнилски..." ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА- СВЪРЗАНОСТТА Й С ПОЛИТИЦИТЕ ЧРЕЗ ВСС.

Вие платените лумпени сте малоумници, протестиращите пред ВСС . Камен Ситнилски, минава покрай вас а вие не може да го разпознаете защото сте платени клакьори, пишете без да знаете, кой е и за какво се бори. СМЕШНИЦИ.

Жоре, пий си ракята и не пиши глупости. И виж малко се ограмоти. Точки, запетайки?! Има си правила за тях.

ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КАТО ПОГЛЕДНЕ ТАЗИ МАЗНА ФИЗИОНОМИЯ, ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ОТВСЯКЪДЕ ЛЪХА НА КОРУПЦИЯ. ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА ХИЕНА!!

За какви морални нарушения на етичният кодекс говорят тия странни хора.Не само на всички българи но и на цяла Европа стана ясно че в основата на падението на България стои правосъдната и правораздавателна система.Нас буквално ни унищожана тоталната липса на справедливост а те си говорят за етика и морал до като на лице е едно отвратително и продължаващо без край престъпление срещу морал и закон.

Жалко , ако го уволнят, Той е един от Достойните Магистрати, поръчан е.

Ти си малоумник!!!

ТоЯ само като му видиш физиономията (за името да не говорим) , би трябвало да ти светне за какво иде реч! Съдебната с-ма е пълна с такива...

Коментари - Етичната комисия на ВСС иска дисциплинарно уволнение за Ситнилски | Днес.dir.bg

Етичната комисия на ВСС иска дисциплинарно уволнение за Ситнилски

Етичната комисия към ВСС ще внесе предложения за дисциплинарни наказания на члена на ВСС Камен Ситнилски, апелативния прокурор на Бургас Емил Христов и окръжния прокурор на Хасково Иван Ванчев заради скандала със СРС-тата. За Ситнилски то трябва да е уволнение.

Обратно в новината

Коментари - Етичната комисия на ВСС иска дисциплинарно уволнение за Ситнилски | Днес.dir.bg

Коментари

Доста хитро и плъзгаво измъкване! А ако не успеят да докажат че е лобирано, това значи ли автоматично, че наистина не е?

Много важно е и излъчването на един висш магистрат или политик. Този Ситнилски има излъчване на крайпътен кебапчия, който преди малко е заредил скарата и вече е на 2 големи ракии. А, всъщност, това е съдия, висш служител на Темида - ще раздава правосъдие, ще решава човешки съдби. Срам!

Мистър Х, ти па си много убав!

Благодаря ти, драга. Не знаех, че ме познаваш - трогнат съм.

много е важно dir-човци накъде искат да наклонят мнението на четящите - прави впечатление, че когато искат да предизвикат реакция срещу Пеевски например слагат най-уродливата му прасешка снимка, когато искат да предизвикат благосклонност, се появява друга негова снимка, от която те гледа блага, усмихната, другарска Личност. Същото за справка може да се види при снимките към статиите за този от комисията за конфликт на интереси, за новия областен на София и т.н. стига човек да не реагира първосигнално, не може да не забележи тенденцията...

Егати мазната мутра.

Нагла ченгеджийска мутра.

Имаме здраво разчистване на сметки и узурпиране на властта. Не съм вярвала че това което го дават по филмите един ден ще го видя в България.

Не е разчистване на сметки а прочистване от ГЕРБЕРАСТИ драга ми Сорилеа.Вижте как само са се наредили ГЕРБЕРАСТ до ГЕРБЕРАСТА БУДИСТ до БУДИСТА ФИДОСКА до ФИДОСКА.Заради такива хора като теб не мога да подкрепя на 100% протестиращите, щото зад част от искрените и морални искания прозира реваншизма на ГЕРБЕРУНДЕЛИТЕ, отново да дойдат на власт и да замажат всичките си мърсотии.

За Ванчев добре, а за любовницата???

Има нещо НАГЛАСЕНО в това срещу СИТНИЛСКИ. Сигурно не е удобен на ЦАЦАРОВ и САРАФОВ. Вижте само ОЛИГОФРЕНСКИТЕ протести за отстраняването му. Протестиращите срещу него незнаят за какво протестират, а лозунгите им едни и същи на едно и също място правени. Според мен всичко това срещу него е ОРГАНИЗИРАНО. Него не го познавам и може и нещо да е виновен, но по-скоро не вярвам. Прекалено много още ДС има в управлението на страната от тук идват проблемите. Бриго Аспаруховци и др....

Да не би този Синтилски да е от квотата на ГЕРБ, та така се натягаш? Не го мисли, ако е ГЕРБ-аджия. Скоро ще го уредят на някоя ясла! ГЕРБ си има много добра кадрова система изготвена от Цветанов по подобие на бившата ДС!

Олееееее ама ти слуша ли записите бре, кое е нагласено?Те го хванали с кола на дупката а то отрича.Е те на това аз му казвам ГЕРБЕРУНДЕЛСКО ДЕБЕЛООЧИЕ.

Не е от квотата на ГЕРБ, а от квотата на Гоце Първанов. Започват вътрешнопартийни чистки.

Нагли физиономии. Безочието е изписано на гнусните им муцуни.

според мен този завалия е първият, който ще си отиде поради "закването" на Пеевски в ДАНС и съм склонна да вярвам, че цялата атака срещу него е защото не слушка, очевидно за разлика от другите, срещу които поне засега никаква анонимка-разработка не "изтича" удобно в медиите.

Според мен, ако всички висши магистрати бяха подслушвани, голям цирк щеше да се получи. Какви ли машинации щяха да излязат на светло. Жалко, че Цветанов не ги е метнал тях. Че корупцията при тях е грандиозна, вярвам на всички им е ясно.

тези наглеци от всс имат ли представа какво е етика? та те всичките до един са корумпирани типове, обслужващи комунистическата мафия.

докато всички олигарси с раздадени бизнеси - като баневи,гигов,маждуков, сашо маионези,минио стаиков,арабаджиеви,рекламния бос,женен за анорексичната простирутка и други подлоги на комунистическата партия/сега партията на сер-гея не варнат всичко на дарявата тази страна няма да се оправи,а и забравих наи големите крадци- лубо папката с дилянчето,която се оказа голяма мрасница,софиянски сас зловещата усмивка,огнян с аптекарския бизнес, делян пеевски с дебелата си маика.вечно да има стачки в тая шибана дарява- крадци и убиици на народа-това е партията лубима- маика кармилница.

Не мога да си обясня как е възможно такова неграмотно писане. Пълно непознаване на граматиката на българския език. Чудя се от какъв етнос си. Дори чуждестранните студенти след първата година подготовка по езика пишат по-правилно. Съветът ми е - незабавно връщане в четвърти клас.

Без това да е оправдание, човекът не пише на кирилица. Ако не разбираш това, а не си просто злобен комуноид, ти също не си кой знае колко изкласил. Защото дори и да не изглежда добре, написаното е вярно, макар и да не изнася на "некои другари".

А за НС няма ли етичната комисия?

Има де - и доскоро психично Волния я оглавяваше. Но откакто започна да се бори срещу етиката му я взеха и му оставиха само борбата с корупцията. Смях!

МАНГАЛИИ, наистина!!! Без да обиждам ромите !

АМИ ДА ГО УВОЛНЯТ, КАКВО ЧАКАТ! Кога ще се прочисти тази съдебна система? Това е единственият начин да се докаже, че корупцията и зависимостите няма повече да управляват съдебната система! Тя трябва да е независима! Така ще успокоите протестите, ако наисина искате това!!! ИСТИНСКА ПРОМЯНА ИЛИ ОСТАВКА ВЕДНАГА!

Абе какъв е тоя Висш съдебен съвет ??? !!! Най- много промени трябва да има в Върховния касационен съд, защото Върховен касационен съд = Върховен корупционен съд !!! Който плаща ВКС го пускат. В затвора влизат тези които не са им платили на ВКС.

Абе тъпан ти или си роднина или си дърт галош комунистически .нямам думи за наьалството ви.

Ти туко що извърши престъпление. България е приела конвенцията за защита на човека, а там са описани видовете насилие, сред които е обидата. Едни от най-големите грешки които съм виждал в правосъдието са под влиание на общественото мнение. Някой може да влезне или не в затвора заради такова, а не според закона. Показва, че не може да имаш доверие на съда. И то нищо не ме свързва със съда. Но си спомням една година - имаше няколко грешни решения, оценено дори само по телевизията. Например един се оплакваше, че негов познат е в ареста една седмица, защото е протестирал срещу бъдещото ни влизане в НАТО с пречупен НАТО-вския кръст, като фашиски - сигурно единствения случай в който е ясно, че не прави фашиска пропаганда, при издигане на много места като мачове на такива. Като са го арестували, след като президента токава Петър Стоянов е казал да го махнат, вероятно да не се "излагаме" пред американците. Единствения политически арест за когото съм чувал. После имаше един общинар ударил полицай, заради кавга на някакъв паркинг. Стоя в ареста 3 дни. За да се удължи от 1 ден ареста, се прави по два мотива. Ще се укрие - което е абсурдно. Или ще извърши ново престъпление. Например ще отиде пак да удари полицая, каето пак е абсурдно. Направиха го за общественото мнение. Друг случай бе с загиналите деца в дискотека - Ялта ли беше. Вкараха в ареста собственика и му искаха гаранция от 10000лв. И това при очевидното, че ако открият нещо нередно, то нямаше да е по случая и примерно максимум можеха да го глобят с 500лв. И че ако там се обвинява някой и не се приеме за нещастен случай, то собственика ще е много назад в очакваните виновници. В едно гласуване тук бе на 4-то място. На първо бяха децата, а на 2-ро родителите. С което съм напълно съгласен. Имаше още няколко такива грешки, но не ги помня в момента.

Ако са виновни, добре и да ги съдят ако могат. Но поводът е лош. Съдът не трябва да се влиае от общественото мнение. Единственото което трябва да ги интересува е законът.

Нима си толкова наивен да вярваш, че тези хора, ако нямат натиск от обществото, биха си изпълнявали съвестно и морално задълженията? Ние, българите, сме особенно племе. Затова дойде време разделно да воюваме за правото си да живеем като нормални хора. Обаче сегашните управляващи като хора без грам чест, достоинство и морал, са готови да ни съсипят с алчния си гьонсуратлък!

Аз не подкрепям никого, дори не съм запознат с случая истенски. Казвам, че ако имаше нещо, то тъй или иначе, трябваше да има същите последици. Дори само по това което гледам по телевизията, не мога да се сетя за случай, когато общественото мнение е повлиало положително за процес. За обратното има много примери, с очевидно неспазване на законите и основанията за действия. И не само в България, а и в САЩ и Западна Европа. Общественото мнение е менящо се и манипулирано. Ето сега огромна част сипят обвинения към политици, но ако трябва да го докажат, ще е нещо съвсем различно. И ти да влезнеш в политиката, след 1 година сигурно ще си оплют и омърсен.

Мръсна корумпирана паплач! Протестите трябва да са пред ВСС не пред правителството. Катарзиса трябва да започне със съдебната система! Не само да го уволнят но и да започне криминално разследване!

Ако се докаже,че ситнилски е виновен, той щял да си подаде оставката?! Щом е член на ВСС, той трябва да знае със сигурност дали е виновен или не,, и ако е виновен, веднага да си подаде оставката, а не да чака резултата от проверката! Ясен е според мен моралът на ситнилски и той няма място във ВСС!!! Но, дали само той е "гнилата ябълка" в съдебната система? Едва ли!!!???

TOZI CHICHKO IMA KETAP ZA OBRAZOVANIE LI, BE ? KOI IZDIGA TAKIVA KARIKATURI NA TAKIVA VISOKI POSTOVE ? PO KAKVI KRITERII ? TA NA TOZI MU DAI KARUZA I KON I PO-STE MU PRILICHA !

комунистическите разбоиници се страхуват като дявол от тамян от подслушване. те са си осигурили закон да не бъдат преследвани, садиите и прокурорите са техни и въпреки това ги тресе лют страх от подслушване, защото не им е чиста работата. на обикновените българи, които не са крали и марсували като комунистическите разбоиници им е все тая дали ще ги подслушват. комунистите мразят да бъдат подслушвани, но дават мило и драго да подслушват своите политически противници.

jingiby

ББ и ЦвЦв ли визираш?

Само като му видиш физиономията и ти става ясно.

Дреме му на отвеса.

СМЕНЕТЕ ЗАКОНИТЕ И НА ИЗБОРИТЕ С НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ И ВАС ДА ВИ ИЗБИРАМЕ МОЙ ЩЕ Е НАЙ ХУБАВО

Не само уволнение ! Пълна проверка от НАП и към затвора . Тая крадлива отрепка не може да докаже и 1% от доходите си. Същото важи и за " етичната " комисия от всс.

тоя човек няма ли морал та ще го гонят какво ще кажат внуцитему

какъв морал този нагло и мастито каза '' в никакъв случай'

Лобизъм има навсякъде, дори и в Щатите, шерифите и губернатори, като тръгнат на избори минават с едни голями облепени със снимки автобуси и уговарят всеки срещнат да гласува за тях, това уговаряне ли е .Изпратете снимка как трябва да изглежда анти комуниста.

Едно е да агитираш обикновените избиратели да гласуват за теб (това го правят и у нас полит. партии), а съсем друго е да уговаряш други магистрати от които зависи избора ти да гласуват за теб.

"...На извънредно заседание на комисията по етика беше обсъден казусът с публикуваните записи от СРС-та, от които личи лобизъм при избора на членове на ВСС от прокурорската квота, единият от които е именно Ситнилски..." ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА- СВЪРЗАНОСТТА Й С ПОЛИТИЦИТЕ ЧРЕЗ ВСС.

Вие платените лумпени сте малоумници, протестиращите пред ВСС . Камен Ситнилски, минава покрай вас а вие не може да го разпознаете защото сте платени клакьори, пишете без да знаете, кой е и за какво се бори. СМЕШНИЦИ.

Жоре, пий си ракята и не пиши глупости. И виж малко се ограмоти. Точки, запетайки?! Има си правила за тях.

ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК, КАТО ПОГЛЕДНЕ ТАЗИ МАЗНА ФИЗИОНОМИЯ, ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ОТВСЯКЪДЕ ЛЪХА НА КОРУПЦИЯ. ТИПИЧНА КОМУНИСТИЧЕСКА ХИЕНА!!

За какви морални нарушения на етичният кодекс говорят тия странни хора.Не само на всички българи но и на цяла Европа стана ясно че в основата на падението на България стои правосъдната и правораздавателна система.Нас буквално ни унищожана тоталната липса на справедливост а те си говорят за етика и морал до като на лице е едно отвратително и продължаващо без край престъпление срещу морал и закон.

Жалко , ако го уволнят, Той е един от Достойните Магистрати, поръчан е.

Ти си малоумник!!!

ТоЯ само като му видиш физиономията (за името да не говорим) , би трябвало да ти светне за какво иде реч! Съдебната с-ма е пълна с такива...