"Мисия 9 000 000 българи" - първият проект на Стратегическия институт за национални цели и политики

Негов председател е Калоян Паргов, а в ръководството са Дора Янкова, д-р Таня Андреева, проф. Боян Дуранкев и проф. Ваня Добрева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не, не може! Политическата класа в България е възпитана от САЩ и Великобритания, да управлява КОЛОНИЯ. Политическата класа в България се ФИНАНСИРА и ПОДДЪРЖА от САЩ и великобритания. Политиците само ПРАВЯТ ПАРИ в България, но ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В България И докато не я прежалят като в Авганистан, ще УПРАВЛЯВА! Най-странното е. че единственните що-годе патриоти са ДПС, защото единственно те ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ В България ...

Какви 9 000 000 българи? Това не е фантастика, това е шизофрения!

Ами хайде де! Откога чакам да ги копаме тези

Как се прави реална политика за доброто на останалото население тук. Такова нещо последните тридесет гадини не е имало. Как ще се прилага такава политика от политически гангстери, които изобщо не смятат да освободят местата си от управленските позиции в умиращата територия. Това са добри идеи, но предстои да видим реализация от политици, които са били тук и пред погледа им благосклонно се е крало вече тридесет години. Успех.

яяяя, бсп-бкп имат дългосрочна доктрина за оцеляване на нацията? ма това от кога бе? и коя по ред дългосрочна доктрина на комунделите е това??

Къде е България в това нещо. Кой ще храним като ЕС ни сринаха икономиката нарочно.

Не знам защо ама като глдам снимката и ми замириса на мухъл. Руски мухъл.

Да. Но те виждат територията България като част от нова Османска империя. Не казвам че това е лошо, може даже да е добро за нас, защото е ясно че в ЕС ние скоро ще изчезнем като народ. А по турско 500г са ни опазили турците от самите си нас :) Но, трябва да се знае, че бъдещето на Турция не е свързано с Европа (което може и да е добре, като се има предвид какво е ЕС сега).

Нация имаше преди 30 години, сега сте само нежни, продажни джендъри.....

ше коляме политици като нема гас и топло, те ша ни праштат жандарми нии ша ги тапаме дет ги добараме

Мда, ГАЗОВОТО ФИАСКО ще отнесе и БИВШИТЕ политици. ... Името на проф. Дуранкев в МОЗЪЧНИЯ тръст е ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА. :)

Що? При сащ цъфнахме и вързахме.....

Единственният начин да се възстаним е: 1. Забрана на всички, които не са живели последните 5 години в България да гласуват или да се избират. 2. Забрана на всички, които не са плащали данъци в България последните 5 години да гласуват или да се избират. 3. Забрана на всички, на които децата им не живеят в България да гласуват или да се избират. 4. Забрана на всички, които имат или са имал друго гражданство да се избурат. Тези хора не работт и не искат свързват бъдещето си с България. И нямат право да определят нейното бъдеще.

Честно казано, малко ме смущава това начинание. Прилича ми на предизборно ПР-мероприятие. А и не е ясно, кой дава парите за такава мащабна научна дейност. БСП (и Паргов заедно с нея) беше толкова време във властта. Къде бяха тези научни капацитети с техните предвиждания и прогнози, стратегии, докртини и какво ли не още тогава? Или не са ги правели качествено (ще ми се да не е така) или БСП просто не ги е слушала и те са служели за оправдаване на политиката й, което пък е най-отвратителното нещо за един експерт. В крайна сметка, дори и да сътворят нещо качествено, няма никаква гаранция, че някой (БСП) ще се вслуша в тяхното мнение.

Червените боклуци, заради които от България избягаха 2 милиона българи, пак правят планове и стратегии, докато фалират България при всяко свое управление..

Газовото фиаско е на сметката на Кики, Асан, Корни и Ристю.

Както и друг път е казвано, демогреафията не зависи от парите или икономиката. Ако беше така Нигерия и Африка нямаше да имат бум в населението а Германия и Европа като цяло демографска криза. Населението отива нагоре когато имаш бедно и аграрно общество без висше образование и надолу когато имаш по богато, модерно общество с висши учебни институции (качеството го оставяме на страна). Няма доказаен метод за справянето с този проблем в държави по развити от тези в Африка и за това се внасят имигратни!

Можем да станем 9М българи ако приемем 2.5М бежанци от украйна. Не вижда иначе как с тоя матрял и с тези политици.

Но с 3 съм малко против, а и няма как да стане все пак.

Хора, вие сериозно ли! После защо няма пари за науката и културата.

Паргов на доста снимки и то отскоро го има в компанията на Стоян Денчев, т.е. библиотекарския институт дава парите.

Не разрах - участвщите се нвеждат и заплождат ...и така до 9 млн .

Е да ама украинците казаха че не им се живее с цигани. И са прави.

Почти бяхме стигнали 9 но дойдоха американците...

Със същият успех може да има проект за полет, до нещо много близо до земята ,като звездата Сириус.В навечерието на безкрайният ,демократичен ,американогейски ,неолиберален преход ,бяхме 9 милиона без 15000 .Както каза един американски посланик ,по видимост от женски пол "”Вие не ни трябвате повече от 4 милиона” – посланикът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец, 1997 год."" И да подчертая ,семинара е на СДС

Евтина енергия и ресурси, всичко това са само мечти. А след повишаването на цената на газта днес, прревръща мечтите в лудост.

славчо прати космонавт толкова и тия

Това ми звучи като България на три морета. Мина вече това БГ 9 млн,и скоро не се очертава да се сбъдне. Трябва малко реализъм,да се поогледате на къде върви или се води света.

Тия, които от "хубавиня" вече са зад граница, броят ли се? Ако, да, значи, за да се достигне до 9000000 българи, трябва още около 6500000 да напуснат територия Булгаристан. Че тогава ще останат само политици, известна бройка пластмасови бидони с патешки човки, 1 батальон нацепени и татуирани батки, гледащи "кофти", известна бройка застаряващи чалга певачки, около 150000 украински туристи и 1/2 гето евророми, около 50-ина "бизнесмени" с антуражите, тук-таме някой разносвач на пици с кристалчета и около 1000 плебеи, обслужващ персонал. Е, поне ще им е широко. До петилетка, сигурно ще се реализира проекта. Ако се върнат Кико и Кокорчо, гарантирано замисълит още през април догодина ще е реализиран, но тогава ще има от тези 9000000 поне 1500000 починали от студ и глад. Но бройката ще се спази, де.

Всички, ама всички проблеми в България имат един и същ корен - корупцията. Колкото и бордове, стратегии, седянки и политики да правите, в крайна сметка не се ли изкорени корупцията, демографията няма да се подобри. Така, ясно ли стана. Този стратегически център може значи да бъде затворен, защото 1) не му е работата да бори корупцията и 2) каквото и да предложи за ''оцеляването на нацията'' няма да проработи без да се сведе корупцията до приемливи нива. Сега разбирате ли защо все става въпрос за Гешев и Пеевски, малоумни кратуни?

С Украйнци ли ще ги постигате? В Бг няма никаква подкрепа за семейства никакви децки градини.... Никакви заплати.... Само мечти и празни обещания.

Супер. Значи всичко си идва на мястото. Библиотекарите.... Мамка им.

Имаме много проблеми, но тази инициатива е добра. Слава на България!

Хубаво като инициатива, но досега не си спомням професори и доценти да са спасили България. Боян Чукова в едно видео беше изредил съвсем конкретни стъпки за спасението ни. Такива като него мислещи глави и патриоти като един младеж от Бургаско, земеделец, който казваше, че ако някой каже, че иска да направи био градина или нещо полезно от този род, веднага отива да оре, такива хора ни трябват. Хора, духовни, които да възпитават децата си да оценяват простите неща, а не в празни и двулични "европейски ценности" .

Детски градини

Украинците не работят, само вземат от нас. Трябват ни хора с българско самосъзнание , които са образовани и работят в България и раждат и отглеждат децата си тук и ги възпитават с българско самосъзнание.

Скоро ще разбереш какви патриоти са дпс

Новата доктрина "Мисия 9млн роми" @2050г. Напълно достижима цел другари и другарки. Дори няма нужда да се прави нещо. П.с. Дали ще сменят името на Р. Рома ?!?

Приятелски кръжец, който се организира за да снабдява с "наши хора" овакантени постове след изборите.

продължават с популизма..само дето не виждат пълното падение..

До тогава на територията няма да остане читав българин а само римляни а те и без доктрини се плодят.

Кой плаща на всичките тия хрантутници и в какво аджеба ще се изразява тяхната работа ?

Иначе на пазаря на труда има страшен глад за квалифицирани кадри. Е как няма да има - две дузини образовани експерти ще взимат заплати за кибичене…

Това за което тези хора говорят, и надявам се го желаят, се иска от всеки нормален Българин, независимо дали живее в БГ или извън нея! Основите за да се постигне трайно увеличение на населението в БГ са: върховенство на закона, равнопоставеност пред закона и сила на данъкоплатеца! Има много допълнителни детайли, но всички те, по един или друг начин, са функция на изброените аргументи! Поне на този няма нищо конкретно в това отношение споменато от тази група! Аз лично бих запитал всеки един от изброените учредители на този проект къде бяха и какво направиха когато: В БГ се създадоха силовите групировки които де факто контролираха населението и де юре бяха защитени от държавата! В БГ се проведе масовата приватизация, разбирай масовото разграбване и безконтролното кредитиране на определени хора като всичко това бе платено от обикновения данъкоплатец. В БГ за последните 12,може би и повече, години безконтролните европейски средства бяха разграбени или безвъзвратно загубени! Обикновено държавните проекти в БГ са безконтролни и финансово безотчетни! Видяхма какво стана с проекта за изясняване на спорните моменти със Северна Македония! Абсолютно нищо! Няколко години група неадекватни, по- скоро полуграмотни индивиди, се разкарваха безцелно докато нещата излязоха извън контрол, поне от Българска страна, и, исторически погледнато, за пореден път, фундаментален въпрос за БГ, нейното минало и най- вече настояще трябваше да се разрешава от Франция! Срам и позор!

Знаем знаем- как беше??? И деца ще ви направя.

Те имат ли деца и по колко?

Ето основните пречки: 1.Новото нормално - жените отказват да раждат. Половината не искат деца, другата половина повече от 1 дете отказват. 2.За да има многодетни семейства, е нужно заплатата на мъжа да е достатъчна, за да покрива разходите на цялото семейство и майката да може спокойно да се грижи за децата вкъщи. 3.Липса на детски градини и учиилища. Сгради бол във вече опустялата провинция. Половин България е в София. Това е беузмие. Някой направи ли нещо по тези 3 въпроса за 30 години? Всъщност направихте ТОЧНО ОБРАТНОТО!

Тука си е същото

Точно това са проблемите за решаване. :-) Има начин, но трябва като за начало да се премоелира обществото, чрез медии и информация. За съжаление моделирането върви активно в точно обратната посока.

Хайде, сега все жените ви виновни,че не искали да раждат!!! А, вие замисляли ли сте се защо не искат да раждат или пишете глупости на килограм, за да имитирате мозъчна дейност??? Може би, защото човешкият живот в България, не струва нищо, може би, защото мъжете в България освен от егото си, да избиват комплекси във соц мрежи, да се насмучат яко с алкохол, да се сбият, да се нашмъркат с наркотици, после да се качят в колите си, да блъснат някой човек или да се забият в някое дърво, после да избягате като страхливци, да завъртят някоя ганьовска далавера или сделчица, за да изкарат някой лев, а другата половина са гейове и какво свястно остана!!!! Смели и достойни мъже като Левски, Раковски, Ботев, Каблешков, Дюстабанов, Капитан Петко войвода, Пенчо Семов и много други липсват в днешно време !!! Разбира се, че има и много свестни мъже, и слава на Бога, които са изключение, и които се опитват да отсрамят мъжкото съсловие и много се надявам, те стават все повече и повече, за да има смисъл жените да раждат деца, които да не бъдат убивани на пътя или да не бъдат отвлечени за бели роби в чужбина!!!