17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ти селско Паргов ,не смей да се появяваш публично ,а камо ли да коментираш иииии предлагаш каквото и да е!!!

БСП има най-голям шанс да спечели избори, когато кандидатът не е техен.

Как така сама не може да спечели избори в София? Та тя си е конкретно и отдавна ваша, на червените, стопроцентова кандидатура. Другото, то си е ваш камуфлаж, ако се хване някой... Само, че. Тази ваша кандидатура е обременена с тонове неприсъщи на позицията отрицателни характеристики, които никой не е в състояние да промени.

гд.... Кратно, точно е описал... Бравос, който и да си, ако ще и дуган да си...

А намериха ли и юридическата диплома?

243Win

Каква подкрепа ве, тя си е ваш кадър, руско/БКП-ейски! Не се правете на умрели лисици, кажете си в прав текст, че това е вашия кандидат. И на Масква! Аман от социалистическа демагогия!

Няма ли кой да обясни на БСП, че ако НЕ подкрепят Манолова, то тя би имало по-големи шансове за успех?!

Шанс има диплом няма

Комунист Скрий се и не смей да пръднеш даже Трябваше на 10 ноември 1989 да се забрани комунизма и всички свързани с предишния режим осъдени и в затвора за минимум 10 години Изверги

Честно казано не е зле Манолова официално да съобщи че се отказва от евентуална подкрепата на БСП-то след като иска да бъде напълно независим кандидат на изборите.Но за нещастие всяка нейна изява е за това как герб я саботират и плашат постоянно.

Пълна шизофрения. Мая не е от ултра левите БСП, ама щели да я подкрепят ако изпълнява тяхна програма. Мая не е от ултра десните-бесни, ама щели да я подкрепят ако изпълнявала тяхната програма. Не е от АБВ, ама ще я подкрепят, ако ги слуша. Не е и от ДПС, ама и те щели да я подкрепят, ако слуша. В същото време не съм чул никакви смислени програми за управлението на София, освен пожелания за туй онуй и празни приказки, за самата Мая да не говорим, ла-ла-ла и толкова. Никой от тях не е казал на какво ще превърне града, с какво ще го направи, с кой, как, защо и т.н.т. Тотална шизофрения!

Много чудно, след като БСП се отказаха от Мая Манолова преди няколко години как сега изведнъж ще я подкрепят. Аз ако бях на Мая бих се дистанцирала от тях.

тези селяни дето взеха властта разказаха играта на всички, в погледа на този няма грам интрелект

Ех, какво лицемерие ..... че г-жа Манолова винаги е била от БСП. И напълно се вписва в техния кадрови модел - устата, агресивна и никога нищо не свършила до края. Има една сладкарница в София - "Двете фукли", не знам дали не е кръстена на нея и на Нинова ...