Калоян Методиев: Извършва се пълзящ военен преврат

Началникът на кабинета на Корнелия Нинова призова за съпротива срещу служебния кабинет

Обратно в новината

Коментари - Калоян Методиев: Извършва се пълзящ военен преврат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато държавния глава цар или президент поеме еднолично управлението на страната чрез назначаване на правителство това счита ли се за военен преврат? В последните години на своето управление цар Борис еднолично е управлявал като е назначавал правителството и това не се е смятало за военен преврат.

Тоя още не е осъзнал, че 45-та година отдавна отмина!

Давайте другаре, Курс към въоръжена борба. Лято е, време идеално за копане на землянки и обиране на мандри и изби. Да се готвят Олимпус, Верея, Бор-Чвор и други ...

пРезидента трябва да се пичкоса, терористичната партия БКП/БСП ДА СЕ ЗАБРАНИ, а русофилистиците да се изгонят в русия.

Какъв е тоя дебил? От къде се пръкна изобщо?... Явно просто го е яд, че е сменил лагера и новият му потъва... Грешка, баце!

Идва "Видовден" за неудачниците от ПП и БСП, които заедно съсипаха държавата само за 6-месеца. Кой ще оправя тази съсипия сега?

Нарочно ли пропускаш ДБ или си от тях?

Идва "Видовден" за неудачниците от ПП и БСП, които заедно съсипаха държавата само за 6-месеца. Кой ще оправя тази съсипия сега?

И с кои военни? Просто президента , мечтае за президентска република , за това не харесва никое правителство!

Ако Радев наистина владее положението това може само да ни радва. Той е единственият (на позиция), който води про-българска политика и дори успява в някаква степен да се противопостави на американските колонизатори.

Не е работа на президента да определя българската политика. Основната му задача по конструкция е да подготви изборите. Връщането на хиляди калинки обратно не му е работа със сигурност.

Явно, изобщо нямаш представа, каква му е "работата" на Президента, затова по-добре не се изхождай неподготвен...

че са вътрешните проблеми на БСП, че да се заговори за безобразията, които ударно се извършват от служебното правителство на президента. Наистина будят недоумение огромните кадрови заменки.

Съвсем изтрещяхте еййй…айде вече сдс-арката Корнелия да престане с етюдите си в лявото пространство. Няма такива идиоти като този. Параноясъл, но тежко безидеен и с никаква връзка с членовете на БСП.

Нинова ако е Още няколко години на чело на БСП и столетницата ще ритне камбаната.

Някои хора нямат срам!

Този май още живее във времената, в които партията и държавата бяха едно и също. Но в такъв случай пак не разбирам защо се е загрижил толкова, след като традицията повелява лидерът на БКП да управлява до смърт или до преврат, като не е изключено двете да настъпят заедно. А той се е разпищял сякаш кой знае какво...

Дръпнаха им процентите и пачките от продажби на оръжие в чужбина и тоя заквича на умряло. Смешници!

призовава привържениците на БСП да протестират срещу президента, за да защитят нинова, че превърна БСП от еднат от двете силни партии в партия без всякаква стойност, да се присъединят към Малееви, Мартин Димитров, този наред ли е?

SirBob

Нинова направи всичко по силите си, за да съсипе БСП и успя. А сега, видиш ли, Радев и ГЕРБ й били виновни... На БСП работата им е "кой ми сра в гащите".

Значи Бойко Борисов на следващите избори ще вземе 30% гласове - 22% като лидер на ГЕРБ и 8% като лидер на опозицията в БСП.

"Никой не го е привил досега" - Последно Вие, с предишните служебни и едно кратко редовно правителства!

Не бе, С Курнелия!

Крайно време е Нинова да стане редови член на БСП, ако иска и на друга партия! Това за другата за нея не е трудно.

Какво толкова ви е направила Курнелия, Тя само назначи цялото цк на БСП в Ръководните органи на държавната администрация? Що ги махате, та това беше големия и успех?

на нинова ѝ се иска в ДБ, тя е нейната партия, дори на митинга им ходи, с мегафона, но я освиркаха, не я искат - сега прави всичко възможно да остане в БСП, вече до истерия стигна, а методиев е жалък, защото с нея си заминава и той, работил е с президента, би трябвало да е разбрал, че войната срещу президента не е печеливша тактика

ФЪФЛЕЩ ГЛУ.П.Е.Ц ! ДВЕ СВЪРЗАНИ ДУМИ НЕ КАЗА САБААЛЕ ! ОПЕТЛА СЕ , КАТО БИВОЛ/ица/ Ф КЪЛЧИЩА !

Ще гласуваме само за Герб.

Не,само за Възраждане.

Шопите имат една поговорка: "Не е лесно да си свиня и да нема кой да ти нарине у копанята." Калоянчо мамин, разбирам матросовския ти порив да се издокараш на Синята лъвица и настоящ фюрер на сектата БСП Корнела Първа и Последна. Само че, Калоянчо, в България все още се говори на български език. Има си речник на този език на Института за български език към БАН. Там има и думичката преврат: ПРЕВРА̀Т м. 1. Полит. Насилствена смяна на установено държавно управление (правителство, монарх), държавна власт, обикн. по неконституционен, незаконен начин, обикн. чрез използване на военна сила. Къде видя преврат, че даже военен и пълзящ? Превратите в политиката винаги са бързи, внезапни и никога "пълзящи". И къде видя намесата на структури на Българската армия? Това е сериозно обвинение и ако се запъне накалникът на отбраната така ще те осъди така че и децата ти ще плащат. Разбирам, че за теб и охлювите може да ти се виждат спринтьори и опасни бойци ама не са. Радев направил три партии?! Сам. Този човек е направо гений, бе Калоянчо! А по твоята логика, наистина се извършва "пълзящ преврат" в България - дебилни лакоми крадци пълзят навсякъде във властта и я убиват. Такива като тебе, Калоянчо.

Ехааа, браво

Няма да гласувам за БСП

Ще разочароваш много Курнелия!

Терминатора Корнела сложи в малкия си джоб Арнолд Шварценегер

Какви американски бомбардировки са ти създали държавата Македония бе трол смотан? Тая измислена държава Македония я създаде Коминтерна с дейното участие на българските и сръбските комунисти. БКП изселва 400 хиляди български семейства в допълнение на вече живеещите българи на тая територия. Български професор създава тоя измислен македонски език по заповед на комунистите. Сърбите провеждат целенасочена дебългаризация и геноцид срещу всеки с българско самосъзнание. Къде видя американци бе нещастник? Същото това БКП дето сега се нарича БСП. Същото това БКП/БСП докарано от червената армия на власт. Същото това БСП домъкна Радев на власт И заедно с Радев бяха против ГЕРБ и създадоха това последно правителство в дето разгони фамилията на България. Кой подскачаше с юмручето по площада срещу ГЕРБ а? Ама понеже не мина да пробутат бившия управленски партньор на БСП - ДПС като партньор на ГЕРБ, сега се опитват да пришият Радев към ГЕРБ.

Прав си, че коминтерна създаде Македония и то заради Тито и Югославия обаче, пропускаш какъв е бил статуса на България през 1947 година (едвам отървала цялата си кожа благодарение на Сталин). Удобно не казваш, че Гърция са искали земите до Пловдив а Турция до Варна. Остана Македония да бъде българска. Да не говорим и за несъстоялия се съюз между Югославия и България.

Окупирана от червената армия нещастно тролче. Това е статута на България. При това държава вече сражавала са срещу нацистите. Да ви се не види родоотстъпниците с платената пропаганда. Апропо твоя Сталин е бил пръв приятел на Хитлер. И е осигурявал всестранна помощ на Хитлер-доказано и документирано.

За коминтерна си прав, но определено не си в състояние да анализираш ситуацията по онова време. Съседите са ни третирали като съюзник на нацистка Германия и само Сталин ни е спасил от превръщането ни в държава с размерите на Княжество България, че и по-малко. Затова винаги се гледа в бъдещето а не като нашите бивши и настоящи политици дето припкат след силните на деня.

Президента го махна, отиде при Корнелия, нагуши се от сделките с оръжие, махнаха кадърните и сложиха свои хора навсякъде където можаха и сега плюе. Искал още да прибира и който му затваря вратата му е враг. Аман от смотаняци и наглеци като тоя докопали се до властта. Много е нагъл, а е Никой, секретарка на Корнелия. КАЛОЯНЧО, СЕКРЕТАРКИТЕ СА ЗА ДРУГО. СЕГА Е РЕДНО ДРУГИ ОРГАНИ ДА СЕ ЗАХВАНАТ С ОРЪЖЕЙНИТЕ СДЕЛКИ И РОЛЯТА НА ТОЯ.

Калоянчо, Оръжейния бизнес в червено , го влечеше от малък...

БСП се самоуби като изостави социалистите по села и паланки на произвола на съдбата и циганията.Никои от тия с тъжен поглед от години не се е мяркал да види по какви пътища се движат хората от провинцията.Явно само да искаш без да даваш е обречено на загуба и това ще го разберат дори в АБВ,,Няма я Вела Пеева няма го Митко Палаузов няма го и на всеки километър,Има само бедняци изоставени без магазини без медицина,без наи малки човешки отношения.Не вярвам да влязат в парламента тия чревоогодници цял живот се хранили безплатно и крали като за !,ГИНЕС,,

А сега те какво ще ручат, Като не могат друго?

Методиев определено не е наясно със ситуацията около военните преврати. В тези среди антагонизма е на такова равнище, че няма как да се постигне консенсус за единодействие и обща цел. Всеки опит е обречен от вътрешните противоборства между силовите структури и междуличностните отношения. А като сложим на масата и бойната подготовка нещата започват да придобиват комичен характер. Така, че Методиев, това дето го сънуваш много хора са го искали и преди без да предполагат какви поразии ще се случат.

Странни индивиди "работят" в БСП?! Започваме да подозираме че началниците им,, са кретени...

Да .Виж Мунчо.

Кои военни правят преврата? Натовците, или рубладжиите?

РуБлен Радев

Да премахнат червената мафия от властта, не е преврат, А освобождението на България!

Този тарикат беше председател на младежкото СДС. Класическия бояджия

Значи е тръгнал по пътя на Курнелия?

Поредния който е евтин на бомбастични езикови средства и много скъп на смисъл, вложен в тях.

Мноооо ти се ще и на теб и на Корнела да краднете още,ама нема ви се отвори вече парашуто.Твърдо приземяване с яко потрошване! Така става с всички боклуци!

Крайно време е да се разбере че единствената цел която Нинова преследва е да остане начело на БСП. Всеки който тя си помисли че може да застраши нейния пост, дори и сед години му се обявавя война. Обвинението е стандартно той искал да си сътрудничи с ГЕРБ за разлика от нея. Поредния обвинен е президента, т.като Нинова се страхува че като му свърши мандата може да застане начело на БСП. Пълна глупост,но откакто Нинова е председател на БСП тя премахва всички известни лица от БСП и я превърна в еднолична партия. Еднолична но с все по малко влияние т.като освен Нинова то друг известен в тая партия не остана, непрекъснато отлюспване на другимислещите.

Курнелата се страхува именно от това, че в скоро време ще трябва да влезе в лидерска битка за председателския пост в БСП, защото Радев като нищо може да поиска този пост и не само да го поиска, но и да го получи. Неговият най-нисък рейтинг е поне 3-4 пъти по-висок от този на Корнелия и тя няма шанс да спечели този мач освен ако не играе нечестно. Нинова унищожава активно БСП отвътре. Ако всички избягали от БСП и нароили се партии се обединят отново в една солидна лява партия, то демократите и десните в България ще имат реална конкуренция. Друг проблем е че в България десни партии правят леви политики, леви партии излизат с мерки и решения типични за десни партии и въобще е голяма бъркотия. Това допълнително обърква, отблъсква и обезверява гласоподавателите.

Медиите се опитват да вдигнат рейтинга на БСП, че както е тръгнало я минат 4-те процента, я не. Сега на ред е следващия "грандиозен скандал" в редиците, че да върви пиара. Иначе никой няма да се сети за тази умираща партия. И да не забравим - ще пуснат едно платено проучване, че са втора и аха-аха първа сила, белким балъците се вържат и гласуват за тях. Все още не знам за кой ще гласувам на изборите, но няма да е за тези.

Тоя е на много яки субстанции миличкия. Хванал се е за фустата на биволицата и няма пускане. Абе аланкоолу какъв военен преврат бе, за какво и с какво? То в България военните са по-малко от ултрасите на единия от двата столични големи отбора той военен преврат сънува. Нали първото нещо което разбиха "демократите" след 1989 г. беше именно армията, защото ги беше страх, че след няколко години като видят военните какво се прави със страната ще вземат наистина да направят един преврат и тогава много пребоядисани комунисти и новопръкнали се седесерасти щяха да увиснат по лампите на Цариградско шосе. Още при думите на Петър Младенов се насраха и знаеха какво трябва да направят с армията. И получиха пълна подкрепа от новите ни "братя". БСП да престанат да пискат и да реват за майка си, че са направо смешни и жалки, От партия, която имаше голяма подкрепа преди 10-15 години и можеше да печели избори и да управлява сега са останали един рейс хора ама и с големи претенции. Всичкият рев е че сега много клатикурци дето са се навряли по офиси, кабинети, централи и централки ще бъдат изритани както се случва винаги при смяна на властта, за да дойдат други приближени на тяхно място. Това е кръговрата на живота при политически назначените некадърници. Няма преврат, няма подобни глупости им само сменящи се некадърници и БСП в плачевно състояние, която след още два-три избора няма да може и да мине бариерата, за да влезе в парламента. Нека вместо да реват да си зададат въпроса, защо масово младите хора бягат от БСП и не са симпатизанти на тая партия.

Очертава се страхотна есен, три лелки на Орлов мост: 1. Леля Данче, 500к 2. Майчето, костинбродската невеста 3. Леля Курнелка, с мечта да управлява Тия ще уреват орталъка. От сега съм се запасил с пуканки. : )

Одавна трябваше!

Ти ще изкараш РР и ББ ортаци бе. А Нинова направо си е внедрена да "заличи" партията.

Платено и е, Има договор за управление на БСП, За цели 2 мандата

Не си разбрал, България се чисти от ПП калинките на Кирил, Асен и Курнелия с комунягите! Това е освобождението на България!

Абе уж учени хора канят в студията а говорят като с гъза си! Какъв преврат?

Червените от БСП - страдат! Курнелия е набутала цялото цк на БСП, На ръководни постове в държавната администрация!

АБРЕ, УЮ СПЛЕСКАН ... Кви ги сънуваш бре, кавал сдухан ? Няма армия=няма държава ... Особено когато копойската сган е 2 пъти повече от "армията" ... Преврат си требе, ама да си е като през `73 в Чили - с пълни стадиони с такива като теб, и без празен кестен с увиснали комуняга-демократ-комуняга-демократ ...

Бе тоз много проЗт бил, бре... Какъв военен преврат те гони, тъпанарино?! Военен преврат се прави с ДЕЙСТВАЩА АРМИЯ... С нефелниците, дето се водят "наета армия", с тех ли ще правиш преврат?! Те са те изоставили на втората минута...

Всички обичат Курнелия и се молят да е в БСП до края. С нея БСП няма шанс да надхвърли 10%, а при добро стечение на обстоятелствата 4%.

Интерес представлява един феномен сред дръзналите да се занимават с политика не само у нас, но и по света. Всеки помияр, веднъж изгонен от заеманата позиция веднага си намира друго място за изява. Сменят се партии, институции и коалиции, но помиярите остават в микса.

Абе тоя идиот ли е? Партията Нинива (не казвам даже БСП) вече удари дъното

бяхте се натопорчили да сваляте герб и 200 човека разнасяха ковчези и вмирисана риба по градовете и цапахте обществени сгради, не беше пълзящ преврат. Сега обаче, копелета се насрахте защото може и да ви разследват че и да ви окаушат рев реееев. Пукнете мръсници! Накрая народа ще ви дере!

Защо на този боклук се предоставя трибуна?

си плаща! Защо Киро лъжата не е вече в ареста, а се вихри по каналите колко бил честен?....

Прекрасно ! боклуците от бсп се мразят и ще се разделят на няколко по-малки партии. Това ще доведе до изчегъртването на червената мафия от парламента.