Цеков: Тоалетните на ”Калотина” -крупно инженерно съоръжение

Открили хората санитарен възел на ГКПП "Калотина". Какво толкова - това е крупно инженерно съоръжение.

Обратно в новината

Коментари - Цеков: Тоалетните на ”Калотина” -крупно инженерно съоръжение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А паметна плоча ще сложат ли, лично от кой и кога е открито това мега хидро съоражение?! :)))

Валерито - патрон на "крупното инженерно съоръжение WC. Wалери Симеонов

Как се открива тоалетна? Като изс...реш едно голямо, червено, миризливо ла...но ли?

Нали и Сидеров откри ремонтирана отсечка от 4 км. при Стралджа. Явно са решили-на всекиго по нещичко. Големите дела има кой да ги върши.

Това гнусно ЧЕНГЕ освен иронични писаници друго не може!

... . Крупно инженерно и културно съоръжение . . .. Липсата му е признак че стъпваш в България .

Е построена тоалетна на КИлотЕно най- после,е в реда на нещата. Но,в 21 век да я откриваш официално е печално. Разочаровах се.Такова КРУПНО ИНЖЕНЕРНО СЪОРЪЖЕНИЕ да бъде открито без духова музика, си е направо обида за всички........Гърците направиха прекрасни тоалетни по целите си магистрали,пък не биха барабани. Изостанали хора...

Симеонов имаш ли съветници? Ако имаш - смени ги всичките!!!

Брях, каква гордост е за Него.!!! Сега откриха ТЪРжествено това КРУПНО съоръжение....лично..ВеЦеПремиера. После по време на председателството ще открият АМА много ГОРДО и друго..още по-голямо съоръжение с двойно повече места(дупки) снабдени с най-модерното разделно водоподаване... Може да се организира и впечатляващо лазерно шоу .. оцветяващо вече използваната вода в цветовете на гордостта и величието.... ГОСПОДИиии!!! БЪЛГАРИОоооо!!! То бива , бива аматакова ПАДЕНИЕ, никога, НИКОГА не е имало по тези земи....

Чета постовете и се възмущавам на недалновидността на форумците. На това съоръжение трябва да се погледне по мащабно. Това не е някаква обикновена постройка. Не случайно се открива от WCпремиер. Това съоръжение е предназначено да събира продукт, който ще остава на наша територия, а няма да бъде оставян да напуска Родината и от него да се възползват съседите. Така,че освен удобство, това съоръжение е много важно и има голямо значение.

До там ли стигнахме за четвърт век. От страна с развита индустрия, построени не малко сложни съоръжения, днес да смятаме за събитие построяването на обществена тоалетна. Не че не е необходимо съоръжение, но едва ли е нещо което трябва да се открива от вицепремиер .

Ами за скотовете то си е велико постижение. Нали цял живот са го вършили на двора при животните. А иначе Ориента започва от там където тоалетните са мръсни и миришат. Вечно намиращите кусур, като Теню чушката.

Цеков, да не дава Господ да търсиш тоалетна когато ти трябва, а няма. Затова-замълчи!

За кво толкова са ни? Сърбите ша си окат у Бугарско, а ниъ - у Сръбско...екологично!

от този циганин. До там ли падна вицепремиер, та клозети да открива? Явно това му е равнището, толкова му е и акъла.

са потвърждение, че всеки народ си заслужава управниците...

Не се подигравайте на Валерито, защото единствено такъв обект е "достоен" за отриване от него - лЕпи му по мярка. Какъвто вицепремиер - такъв обект!

Великата българска оградка на югоизток и мъжка тоалетна с фаянсови цукала (10 бр.) на запад. Ако изберем Б-4, може да ни ощастливят и с женска тоалетна.

Борисов ходеше да открива тържествено бензиностанции, тоз пък - тоалетни. Сега ще изпратят някой да строши казанчетата, и да реват после, че БСП съсипва построеното.

21 век се хвалим с тоалетни.Сега ако ги подържате немиризливи,ще ми се издигнете в очите.

Паднала ограда,кенефи!!!ми толкоз му е капацитета на валерко!!!

Божкеее.....

Коалиционните партньори все по-често се докосват до ленторезането и Славата!;) Така и трябва - докато Баце се занимава с висш пилотаж по международни дела;), вицето реже ленти на ВеЦе-та!;) Е,к'во пък - и това трябва да се свърши...

Варели Симеонов...вЕцепремиер!!

Тоалетни имаше и преди но бяха много далече от самото КПП-е където (от година на година) все по прости и дебели ,,служители,,се правят,че вършат нещо друго освен да забавят максимолно приминаващите с автобуси и да просят рекет от турските шофьори! На червените тролове които осират форума бих препоръчал да висят 3-4 часа на Калотина без да могат да се изходят и да водим доли ще плюят толкова!

До довечера шафьорето ши осерат кенефо и аде пак ремонто.

abasador

мога, да кажа само едно, ... откриване на крупно инженерно съоръжение от световна величина! Тримата учени носители на тазгодишната Нобелова награда за физика, за приноса им към работата на Лазерно-интерферометричната обсерватория за гравитационни вълни (LIGO) и наблюдението на гравитационните вълни, могат само да замълчат скромно и да сведат глави пред вицепремиерът на България г-н Симеонов. Лек ден.

Народе,народеееееееее......Идио....тите,вече и на кене...фите режат ленти.Е,те,друго такова животно нийде нЕмаааааа.....Никой ли не знаеше до сега,че граничен клозет може да бъде КРУПНО ИНЖЕНЕРНО СЪОРЪЖЕНИЕ..... УААААУУУУ,...Е...ВАХ....МААМУУУУУ....

Вицепремиер открива тоалетни ... Далавери вече и от кенефи разбира. Тва музики, тва демография, тва икономика, тва огради, тва незаконни строежи, тва лифтове ...

Будалкат ни!Областният кътев откри кенефа за 45000лв,след това назначи племенника си за комендант на Калотина.Идва и сакса, но се обърка и заради митата обруга гранична.Беше големо шоу!

Лично Ве Це Премиера ги откри :)

Аре дано ви се досере некой път на това място да ви видя сеира. Добре би било да ви очкава екип на Господари на ефира. Ще е забавно.

ПИПО

Пич, проблема е, че заради един кенеф се вдигна такава патардия. Проблема е, че заради един кенеф се затвори границата и цял зам. министър председател отиде да я открива. Не ми се мисли какво ще стане ако направят и баня...

ТОВА ТРЯБВА ДА Е НА ПЪРВА СТРАНИЦА НА ПРЕСАТА В БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА!БРАВО!!!

Е, тогава да ги закарат и до гьола, и до водния обект с невъзвръщаема инвестиция, и да ги информират колко пъти сме фалирали като държава, и от кого, и да направят преглед на непродаваемите реактори,и ...

Нали царя преди години откри тоалетни там.

Близо 60 години никой не е построил една тоалетна там. Сега има и същите хора плюят върху това. Няма как България да върви напред с този начин на мислене.

ПИПО

Така е мама му стара. Заради тази тоалетна бяха затворили границата 3 часа. Обяснявам им аз, че един такъв мащабен строеж трябва да бъде открит от минимо от зам министър председател, а те не та не. Сега минавайки от там все българин трябва смирено да сведе глава пред тази национална придобивка

Така де, да бяха поканили на откриването и някое европейско величие-я Юнкер, я някой друг...А то само един ве-це премиер!

Ех Валка, Валка, квот Ленчето не можа да ти натрави, сам си го направи.... Валка, Валкаааа...

нова тоалетна в кенефа БГ

Явно нещата са много зле щом WC открива вицето на Боко.Толкова ли не остана нещо за откриване ?!

Вече вместо "вицето" ще му казваме "WC-то" (ве це-то) :)))

ВЕце-премиерът Симеонов. Отива му и на тена.

Да! Добър си! :) Идеално му лепна на вресливия малоумен монголоиден гном - WCпремиерът патреот! :)

А като изпадне от политиката ще отиде да работи на тоя същия кенеф - да събира стотинки. Амин!

Аре дано ви се досере некой път на това място да ви видя сеира. Добре би било да ви очкава екип на Господари на ефира. Ще е забавно.

Не се напъвай, ще ти падне пакета с хероин от задника...

Аз тоалетни на обществени места ,дори в мои приятели не ползвам !Вкъщи само си ходя до това помещение !

М-да...сега вече Шенген не ни мърда. Да му мислят.

Силно ме интересува Валерката рязал ли е лентичка или това е запазено само за Бащицата.

Тоалет папир е рязал.

Мили боже, министър открива тоалени, колко още може да паднем бе хора. Прав е коментатора на статията. Що не го снимаха патриота и как пуска първото л.а.й.н.о, това вече щеше да е грандиозно откриване

Грандиозно не знам,ама силно впечатляващо и запомнящо се.....

Не е само министър, а ЗАМЕСТНИК МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!!! То, откриването на клозед, не е работа за обикновен министър..И не е работа за всеки. Акъл се иска за тай работа, акъл!

Като чета от сутринта колко прехласнати има от откриването на един кенеF направо ми става жал. Професора направо е сбъркал процентите по-вече са.

все пак дяволът е в детайлите. А цивилизованите хора със сигурност предпочитат нови и чисти тоалетни.

Прав си, но това не може да бъде централна тема и работа за вицепремиер.

"Професора" може да се прави на професор само пред неграмотници, които бъркат изписването на елементарни думички, като "повече. Не че строежът на кенеф е повод за гордост, но червените боклуци имаха достатъчно време да го построят през 45-те години "светъл социализъм" и поне половината преход през, който управляваха под една или друга форма.

абсолютна истина

Цеков, те хубаво са открили тоалетни, (без тях не може), но ти какво си открил? Май без теб може!

на бас, че цеков е свикнал единствено с клечаща тоалетна. Иначе нямаше да се изцепи с коментар за новите тоалетни на Калотина, в което между другото, няма нищо лошо. Напротив!

""Можем много да блеснем по време на председателството, ако заведем Жан Клод Юнкер на откриването на инсталация на климатик на автогарата в Долни Дъбник." Да ви имам и амбицйите!

няма да блеснем, ако го поканим по родните места на депутатите с клечащи тоалетни! Така че, браво за тоалетните!!!

Амбиций някакъв римски патриций ли е?

Може и да само тоалетни но Комунягите не ги направиха , НАЛИ !?

Боко и ЦвъкЦвък измиха срама от челото на бившата си партия.

Това е най-важно постижението на Герб :) С туалетните вече може и в Шенген :))