Калина Илиева обвинена, че сама е фалшифицирала дипломата си

Бившият изпълнителин директор на ДФ "Земеделие" Калина Илиева сама е фалшифицирала дипломата си, установи разследването. Това съобщиха пред БТА от Районната прокуратура в София.

Обратно в новината

Коментари - Калина Илиева обвинена, че сама е фалшифицирала дипломата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да беше само тя, с мед да я намажем! Колко ли още "висши" кадри има с фалшиви или купени дипломи? Интересното е, че оня от Свищов дето хем е професор, хем не е нищо не му направиха за дипломите дето продава, а Калинчето ще го съдят.

Ам парите дет са раздадени, кво правим с тях?

halidas

Чичо ОЛАФ що не казва нищо по въпроса ами мълчи като сръбски партизанин?

само по дебилното изражение на лицето интелигентния човек може да си направи извода, че вапросната калинка е сащество с много нисак интелект и не е вазможно да заварши някакво образование, още повече не каде да е, а в германия. очевадно е, че тези, които са я назначили на работа са сащите.

случая доказва, че ни управляват идиоти. в нормална и цивилизована даржава кандидат за работа не се назначава поради притежаването на някаква диплома, а след обстоино професионално интервю. в допалнение кадровите отдели проверяват за автетичност всички представени от кандидат документи и препорачителни писма.. случаят доказва, че целия даржавен апарат е некадарен, необразован и некомпетентен. балгария се управлява от идиоти, аферисти и мошеници.

Политиците са професионални лъжци и измамници. Днес се кълнат в едно, утре в друго. Вчера се кланяха на Кадафи, след това го бомбардираха. Изобщо не е чудно че мамят и лъжат за дипломи.но Министър в Германия плагиатствал, президента на Унгария и той преписвал и обявили дипломите им за невалидни, тази бивша министерска служителка на по-ниско ниво си написала диплома. Май полицията трябва да проверява политицити като рисков контингент за документни измами. Меркел например е физик, който не отбира нищо от физика! Винаги е била комсомолски секретар или политик. Та за какви реални дипломи става дума? Трябва да им издадат дипломи за професионални лъжци. На опашка при Насрадин Ходжа и Хитър Петър!

деер

Какво е виновно момичето? Ами тия с редовните дипломи им трябват 18 месеца, за да установят по "съмнително" достоверен начин, че слънцето изгрява от изток! Ето , това ни е българската работа! Как никой не се усъмнил във нейните възможности до момента на паричния конфликт? Тя не се е клела за България, а е обещала да слуша, но стават и грешки.... 6 човека знаеха, когато преи назначаването и, че няма диплома! 6-мата са за разстрел, а не тя!

SUV

Печелим доверие в институциите - предвидима среда и правила. Въобще МОРАЛ некъв си! Не знам какъв опит ще клонира? Графичен софтуер и цветен принтер?! Мноо хай-тек. Ако въобще са ползвани... "Става момичето" - за какво?! За ръководител или за "духовата музика" ?! Тука мненията ша са бая разнопосочни... Да отчетем "принципния мерак", с източник снимки с ниска резолюция. п.с. Обикновено си по-смислен. Лично наблюдение.

Какво толкова я коментират тази кифла?? Това си е гаф на Миро Найденов и висшестоящите му - вице и премиер!!

Това е пример как българите разбраха демокрацията - разгул на фалшификатори, криминални типове, айдуци на най-висше държавно равнище. Който мине, мине, става милиардер, другите плащат и за него. Плащаме с живота си, с този и на нашите деца. Разсипаха държавата и не спират. Вече са организирани в държава, имат си органи, съдии, армии от частни охранители-лумпени. България е в цайтнот Надеждите, че младежта ни ще оправи това дивашко положение, не се сбъднаха. Генът е сбъркан, чипът е дефектен. Остава ни смъртта като изход. Жалтко е, че сме си избрали земя на диви, мръсни лидери.

Тази долна твар още ли не е в затвора?

Дайте името на лекаря, издал болничните. Накажете и тези, които не са проверили надлежно дали дипломата е истинска. Политиците, добутали я до този пост, също трябва да си понесат последствията. Ако сте журналисти на място, давайте имена и факти.

Има много други на висока държавна служба с фалшиви или неистински документи. Защо прокуратурата не провери истинността на дипломите.

Ами министърчето Делянчо кога ще го разследваме за фалшива диплома.

Па бравос! Защо я махнахте? Някой много учен и завидя?!

то за това и земеделието и държавата такава като калина

Много ме кефи тази мома. Браво на нея,показа им на всички ,че и без диплома може да ги врътка както си иска. Е испростя малко с тази бременност,но кой ,,докто" давал болничните ?????Някой да е чул за това ????

halidas

Само че забравяш кой я връткаше нея.

Ами, то ,завалийчето, има вид на лудо?! Този, който го е назначил на отговорен пост, трябва да е по-луд ...

Покрай скандала с дипломата някак си остава на заден план един по-важен въпрос. Това че беше крайно некомпетентна и неподходяща за този пост. А пък за критата бременност редно беше и за издателите на болничните листа да се вземе някакво отношение от лекарския съюз, от НОИ, може би и от прокуратурата.

отношение дръжки ....Боко умного и Цецо тъпото ли да вземат отношение?

И кой сега много подходящ/а наследи "точи пост"????

Ми Дилянчо Добревото....той кога ще си признае а??? че не учил у Хамериката и че нее стъпвал в Унсс то?))))

Това не е вярно щото не може да е вярно!! Цецооооу кажи им ва....))))

Калина трябва да проговори и да напише книга, ще бъде много забавно четиво и ще има материал за цялата Бойкова дружина ...

halidas

Направо научен труд да напише -как се прави фалшива диплома от западен университет.

Какъв е изводът? Никога не си крии бремеността! Подписка? Колко години е наказанието за подправени документи, че минала само с подписка?

Разчита се на чисто съдебно минало и семейно положение (вероятно има малко дете сега).

Подписката не е наказание, а мярка за неотклонение. Надявам се да я осъдят както си трябва. На поне 2 години ефективен затвор.