Калин Стоянов: Тенчо Тенев носи в телевизионните студия торба с лъжи

Вътрешният министър обяви, че е бил подложен на натиск да назначи бившия шеф на КАТ за съветник или зам.-министър

Обратно в новината

Коментари - Калин Стоянов: Тенчо Тенев носи в телевизионните студия торба с лъжи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този жалък кариерист Тенчо Тенев/чирпанският козел/ е толкова смешен и фалшив,че чак ме е срам да го гледам как "лиже" задници само и само да се докопа до власт.В КАТ нищо не направи ,където отиде винаги се проваля,сега и от ПП ще го издухат.

Калинчо слуга на Буда ,след 2-3 месеца ше духаш буламача който сам си сготви за да се правиш на по по- най.

Може да е слуга на всеки ,но си върши идеално работата и ви лъска кирливите ризи постоянно.Скоро чакайте нова порция истински факти за вашите смешни шефчета.

Запознати твърдят, че Калин Стоянов бил осиновен от Делян Пеевски.

Калинчооо, а ти какъв лъжец си пиле шарено....ама скоро и това ще стане ясно! Особено след като вече не си му нужен на пълничкото момче!

Съгласен съм. Всички лъжат. Вярвам само на Борисов, Пеевски, Калин Стоянов, Сарафов и тази симпатичната прокурорка Кирилова. На тези симпатяги винаги може да се вярва. И на ПИК, разбира се.

Калинката много обича да се обяснява като ученичка!!! А Кангалджиев е поредния представител на Шишко, който ще отговаря за изборите след като за ръководител на щаба за изборите беше определен Гвоздейков!!!

са новите ви часовници.

Калине ,къде е батко /Паскал/ .Защо още не е арестуван?Нали е двигателят на контрабандата.

Аз ,не знам-Рашков тъй каза...

PEYTSCH

Тенчо, Дренчо...нанас тези еднодневки ни омръзнаха...Пътувало му се на Ники, владствало му се на Тренчо и тъй нататък...

Мъжка муха ? - Мухльо А мъжка Калинка ? - Калин

Да бъдем честни- Калин стоянов няма снимки с Димитрови, Банкова, Паскал. Няма и доказани срещи с тях. За сметка на това, доста голям фотоалбум има на Коцев с контрабандистите, на Рашков, на Тенев. По-добре да се спрат на тази тема, че да бъде позабравена преди изборите. Иначе, ПП-ДБ ще получат още негативи.

, но ги пазят за да работят бутоните!

Шило

Ако имаше, Рашков нямаше да излиза от тАлАвизиите.

Рашков, а при Пеевски. Така и тиквеника го контролират.... не ви ли е кристално ясно, как и Кой управлява?

Тянката откакто го изритаха от КАТ за корупция, обикаля по студия и се прави на голям експерт. А всъщност иска пак да се намърда на държавната софра и да му дават по една шапка пари за този дето духа! Дори май сапуненият академик го бе взел за съветник, щото и той е голям специалист!

Каза Калин Честното.

Ха, ха, ха, дошъл да смени ударен преден номер? Този ни мисли за глупави, като него. Значи, който иска да си смени предния номер, ходи при шефа на КАТ. Говорят си, кой откъде е, кой кого познава, такива ми ти работи. Само за справка, в КАТ не можеш да смениш само предния номер, независимо колко е ударен, дори да си от Хасково. Можеш да смениш и двата, барабар с документите на автомобила. Номерата се правят на друго място. Там, къде с молба, къде с някой лев, може да ти ударят една табела, със същия номер.

сичките сте торби с лайна а не торби с лъжи

но чувалът е на дондуков 2

в банкя и при парапетниците щото оттам мирише яко на вас мравоядите дето плавахте за росенец и пихте мазното кафенце на свинските бедра