Калин Стоянов очаква положително решение за приемането ни в Шенген наесен

ЕК отпуска 45 млн. евро за техническо обезпечаване на държавната ни граница, високопроходими автомобили и заплащане на граничните служители

Обратно в новината

Коментари - Калин Стоянов очаква положително решение за приемането ни в Шенген наесен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя есен бе Калинчо.ооо-о....

Ама само два дни след избирането му и вече е в чужбина. гГОРИ ОТ НЕТЪРПЕНИЕ ДА СЕ РАЗХОЖДА С ДНЕВНИ, НОЩНИ И ПЪТНИ ЗА СМЕТКА НС НАС

Срещнал горският Баба Меца и я попитал. Бабо Мецо, тази година ще има ли дренки? Да , горски, ще има бол. А ти откъде знаеш? Ами щото много обичам дренки. Та и наш Калинчо.

а аз очаквам да спечеля от 6/49

Господ е с нас и в случая за наше добро няма да ни приемат. Както няма и да влезем в еврозоната, отново за наш късмет.

Тези балъци не разбират, че в никакъв случай няма да ни приемат до края на годината !

Защо е този зор да приемем еврото,като много държави като Чехия,Полша не желаят еврото.

дреме ми за шенген, вече не мога да работя

Правите се сметката без кръчмаря, тоест без Холандия, която ще си гласува според нейните интереси. А те са да си защити търговията да минава през техните пристанища, а не през Солун и България към централна Европа.

аз пък съм напълно солидарен с бежанците и считам, че трябва да ги пускаме директно през България без проверка, хората са тръгнали на Запад и са дали бол пари. Всъщност, приемането ни в Шенген ще е един абсолютно хуманен акт, защото хората няма да има какво да чакат на Дунав мост, ами направо ще си продължават нататък и ще пристигат живи и здрави в крайната точка от пътуването си. Ще ни споменават с добро.

Само да припомня - така очаквахме и да ни приемат в Еврозоната. Та и монети щяхме да сечем, цени в евро да обявяваме, ама се оказа, че ще ни приемат, ама друг път. И за Шенген ще ни приемат. Спокойно. Ама друг път.

Важното е ,че цените вече са като в еврозонатс