Коментари - Калин Стоянов или Тенчо Тенев прави внушения? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван пелтека свинята от Хасково наебан от "момата" агент от свинефермата на Теньо свинаря ли е???Гонят ли го още магаретата???

И Тенчо Свинаря - агент на ДС Създателят на Източноевропейската петролна компания донасял на Държавна сигурност Любителите на конспиративната теория, че Държавна сигурност планирано е дирижирала пряко прехода от социализъм към капитализъм през последните 25 години и е направила бившите ченгета милионери, получават още една доза аргументи в своя полза. Тази седмица Комисията по досиетата публикува документи за длъжниците, или т.нар. кредитни милионери, на Юнионбанк. Между тях е и създателят на "Източноевропейска петролна компания" АД (ИЕПК), небезизестният в харманлийския край Тенчо Христозов Тенев, по прякор Свинаря. Компанията, която е била в процедура за несъстоятелност през 2002 г., беше обвинявана в контрабанда на горива по време на югоембаргото и беше регистрирана в хотел "Орбита", както много други фирми на служители на ДС и мутри от борческия контингент. Името на Тенев беше забърквано в множество контрабандни дела, свързани с харманлийския район. Тенев беше съдружник и с бившия зам.-шеф на първо главно управление на ДС, о.з. ген. Любен Гоцев, във фирма "Дител" ООД, регистрирана на същия адрес в хотел "Орбита". През нея Свинаря и Гоцев изнасяли агнета с покойния лидер на кръга "Орион" от времето на правителството на Жан Виденов Румен Спасов. В края на 90-те години на миналия век името на Тенчо Тенев-Свинаря се свързваше с производството на цигари от фирма "Норт"

Паскала никога не се е крил за да бъде разкриван!

1. Не ГДБОП а ДАНС разкри ПАСКАЛ! 2. Вношения или не, работата на ГДБОП не е била свършена!

Май Тенчо забрави като го разследваха за далавери при обществени поръчки с горива като шеф на полицията в Асеновград???

И двамата са за затвора

И двамата лъжат като дърти милиционери така са научени

Теню,лъжеш като дърт сиганин !

като...

Да не забравяме, че Стоянов е свързан преко със случая Нотариуса, като се твърди, че жената на убития първо е звъннала на Калин. Също така много вероятно назначение на жената на нотариуса в ГДБОП да е с помощта на Калин Стоянов, защото по назначаването и има доста странни обстоятелства, а след това Рашков я уволнява, но съдът после я възстановява.

Шило

Не внушавай. Звъняла е на Коцев

Калин Стоянов все повече се изявява като говорител на Баце и Шиши

Калинчо Стоянов като безсребреник и борец против корупцията, бил хванал за ръчичката от Бойко Рашков и той ,Рашков, запознал с контрабандистите.........ха,ха

Два въпроса към Тенев.Казва,че не познава бащата Димитров и го виждал само един път пред КАТ като се заговорили като земляци.Първо: на какво основание са се заговорили,ако не се познават и няма как да знае предварително,че са земляци.Второ: със всеки непознат пред КАТ ли има навика да разговаря.Там всеки ден минават хиляди хора,този човек ако говори само с около 5% от тези хора работния му ден ще прикючва преди да е влязъл в КАТ.Този защо мисли,че хората са толкова прости и наивни,иначе щеше да си направи труда да измисли действително някаква по-достоверна версия.

Слушай сега, батковото - от въпроса ти личи, че си млад и неопитен, но не мисля че си прост трол, защото въпросът ти ми се струва искрен, та да ти обясня. Когато едно опитно ченге иска да установи КОНТАКГ с някой (дй кажем на някой пост, или като евентуална връзка, вкл. към друг) ТОЙ ПРОЕЧВА “ОБЕКТА” - в случая Тенчо Тенев. Кой е, от къде е, какви са му интересите, хобитата, слабостите, близки и роднини, жената, децата, родата… Така действат - виж Мутрите Борисов, Пеевски, Румен Петков, Трактора,… Той не мисли хората за прости, на много хора са наивни и неинформирани, а и наистина прости! Не ми благодари!

Инфо, забрави да споменеш снимката на Бойко Рашков с въпросният Тенчо пред "хасиендата" му в Хасково........И Тенчо да обясни КАК с държавна заплата е построил само оградата на "виличката"/ за палата не питам/ само за оградата са около 100 000 левчета.........Ама иначе ПРОЕЧВАЙ.......