БНБ: Да не бързаме за еврозоната

България "не бърза" да се присъедини към еврозоната и предпочита да следи събитията в засегнатия от кризата валутен блок преди да продължи напред, заяви подуправителят на Българска народна банка Калин Христов в интервю за агенция Дау Джоунс Нюзуайрс.

Обратно в новината

Коментари - БНБ: Да не бързаме за еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е-ех ялта,ялта

На този етап не сме готови.

Що бе нали това беше приоритет Н:1 на ГЕРБ? Ама като не стана и хайде да не бързаме, за да може мафията да надуе инфлацията и да си богатее.

Влезем ли, ще станем по-зле от Гърция и Ирландия заедно.

булгаря е вурзана с еврото така или иначе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да бе, само така си мислиш, Гърция уж също беше вързана вече, ама като въведоха еврото им се отели вола!

първо си погледни в цървулите в краката и тогава говори за Европа. добре че ни приемат защото от такива измамници като българите по нагоре са само руснаците и украинците. за там си ти и стабилния ти лев, рубла да ти сложат

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас.

Не съм и чакал друга агитация от господата "БЪЛГАРСКИ" банкери. Защото в еврозоната лихвите са други - подчинени на някаква наистина финансова логика.

МНОГО СМИСЛЕНО ИЗКАЗВАНЕ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТАКА СТОЯТ НЕЩАТА.

Има нещо такова. Еврозоната има външни дългове. Ако ни гушнат и в нея, на нас ще ни дойде отгоре да плащаме и тях.

Да ме прощава г-н Хачату ... извинете -- Хампарцумян, де се е чуло и видяло арменец да води банка ?!( , била тя и на препродавачи на стари коли )

"Не бързаме...няма смисъл да тичаме ОТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ".....

Ама че кисело станало това грозде там горе на високото! Ни гу ща!

А пък и туй, Шинген, у-у-у хич ни на тряба!