Нова тв представи версия за служебни министри

Нова телевизия съобщи спрягани имена на евентуални министри от бъдещото служебно правителство.

Обратно в новината

Коментари - Нова тв представи версия за служебни министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Клоуна-президент ще състави идеалното правителство!! Този от снимката оправи банките, сега и премиер! Ще видим"модерното" правителство на Роско! Поредното забатачване!!

Те тез Неща - Така Не Стават ! ---> Двустъпковата, Българ(к)и !! От и За Нас-Всички-Заедно. В Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност. (Тихо, кротко, И ! - Докрай.)

Е тоя нали беше министър, защо нищо не направи за кризата?

Какъв е тоя Плъшок на снимката???

Соломон Паси е интелигентен и образован, НО Е КРАЙНО НЕПОДХОДЯЩ ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР, ЗАЩОТО ИСКА ДА ВКАРА "БЕЖАНЦИ" от Азия и Африка. Ако искат да го използват е подходящ за министър на образованието.

Момент ! - Не Соломон керванира у Нас 'бежанците', Колега ! а ! : ----> 'наште' чрез Доказано-финансираната от тях Фатикова автомафия. (Извинете !)

И на децата е ясно, че Плевнелиев е пристрастен, раЗделител на нацията и не е в състояние да направи правителТво, а само калинки и герберски некадърни марион етки.

Е те сеа е моментот да станем и язека менистър оти сум чел Вазов и Костов, ма не тоа, а оня - Ст. Л., както и бае Алеко, и ги отбирам тие работи. Разгеле се отвори место и че управлеваме.

....чета мненията във форума и си мисля следното - не само по тази тема, но и въобще, забелязвам че във форума цари страшно разделение.То не са ругатни, обиди и цинизми.Всеки отрича тезата на другия, малцина са склонни на диалог и нормален спор, без обиди на политическа основа.Комунисти и антикомунисти, съответно, русофили и русофоби и т.нт. Добре, питам се, ако извадят 240 човека от форума и ги направят депутати, дали ще е по-различно??? А дано, ама надали! Като гледам нетърпимостта и неуважението тук си давам сметка, че депутатите в Парламента не са виновни.Те просто са част от нас.Всички сме замесени с такъв манталитет, това сме си ние българите. Затова нацията и съответно държавата ни е такава.Шепа хора сме, колкото населението на един от големите градове в света, а сме разделени, агресивни и наежени едни срещу други.Не виждам нищо позитивно, градивно, нещо, което да ни обедини.Просто българинът обича да хули другия, да обвинява другия и да счита себе си за единствено прав!Казано е отдавна - всеки народ си заслужава управниците.Колкото и тук разни хора да се пенявят, ние си избираме политиците. - да приличат на нас.Тогава да не им се сърдим.Проспериращите нации имат идеал, около който се сплотяват и карат напред.А при нас плюенето ще продължи - и при служебния кабинет, и след новите избори и при по-следващите.....би трябвало всеки от нас да се вгледа в себе си какво представлява, какво е постигнал, какво е направил за народа и държавата си и какво е готов да направи. Според мен, нацията ни е на ниво - 1990г., а държавата - току-виж ни сполетяла "Лукановата зима"...тази зима.Жалко, много жалко и тъжно, уви...а другите пост соц.страни са в ...2014г....не е лъжа, който иска да отиде и да види....

Тъжните Криле на съдбата-Ни, Колега ! - Нищо де - ще Се Справим !!! Ние. Всички. Заедно. ТА ! : - Да живей България ! Единна. Силна. Преуспяваща.

Тя управляваше България през последната година. Не Орешарски, не Станишев, не Местан. Делян Пеевски плюс Цветан Василев като наместници на уж оттеглилия се Доган. Те но от негово име разпределяха порционите в държавата. Те но от негово име крепяха балансите в проблематичната етно-национал-социалистическа коалиция. Те но от негово име въртяха парите на държавата, вложени в трезорите на КТБ и промиваха мозъците на българите с вестници, сайтове и телевизии. И затова е доста нелепо да се задават персонални въпроси, свързани с това управление. Включително тътнещия повече от година въпрос: кой предложи Пеевски. Никой не е предложил Пеевски. Той се е предложил сам. Защото той беше държавата или поне половината от нея. Справка: Ако не гласуваме Пеевски, правителството пада. Думи на Сергей Дмитриевич Станишев, бивш лидер на БСП и настоящ евродепутат. Кой е този, дето може да поставя такива условия на мандатоносителя? Отговорът е прост някой, над който няма дори Господ има само Доган. Само дребното, подличко ченге от Първо главно, дето върти на пръста си държавата от четвърт век насам.

Правителството щяло да бъде от демократи и проевропейци ... Паси проевропеец ли е или проамериканец? Ами Бакалов? Ами самата Плевня, не избълва ли против Русия простотий, които дори американците не бълват? Отврат!

Дано най-накрая кадърните да поемат енергетиката.

Както винаги, след бкп-потоп!

В дира виждам коментари само на гербери и комундели. А няма ли умни хора?

Значи, Няма да са тия!

...разходи,за какво са ни тези тулупи?!

Ех президенте пак обсужваш интересите на някои хора браво!!?

Няма страшно дами и господа, от Трънския фонд с а готови да осигурят трънски надзорен регулаторен механизъм , съчетан с чуждестранни трънски инвеститори, наблюдатели и спасители на електората. Предоставят се и широки възможности за избор на депутати, ръководители и всякакви артисти - широка палитра от малоумници и лъжци- обещатели. Както се казва, няма страшно ,Тръската комисия е зад нас ,с нас ,пред нас,над нас и около нас. Ше се опраим.

Как така Нова телевизия ПЪРВА представи версия за избора на Плевнелиев за новото служебно правителство?

Дано да се сетят да създадат нов пост - министър на банките, който да се заеме да реши конкретния проблем с КТБ, Искров явно не може.

Също и министър на водопадите, че тая вода как така ще си тече както на нея и се иска...

Какво друго, освен омерзение може да предизвикат естественият идиот Росен Плевнелиев и официалните медии?!?

пак с калинките и европарашутистите, тоя Плевналиев за нищо не става, поне това е сигурно.

Плевня, слагай пак бат Марин за служебен премиер. Човекът е дялан камък, цял живот е на лежерни служби, а и знае как след свършване мандата на сл.правителство да се самоназначи на ново топло място. Всъщност, няма значение кой ще е на този пост - той ще е послушко или долен хитрец, а може би и двете заедно.

A министър на образованието?

Кво образование, кви пет лева? Избори идват! Партиите трябва да лапат!

без избори се прави правителство.как така?

С тия познания направо сме си за друга планета...

Не си позволвайте , да си играете игрички

Голям късметлия е президента Плевнелиев за един мандат за втори път ще има цялата власт.....Друго си беше агент гоце 10 години живот само приказки тип партиен секретар и никаква отговорност, е и ходене на лов....

Ако ДСБ не спечели изборите, ще му се наложи и трети път да има цялата власт.:)

А имаше тролове на Кутев, да ти е кеф да ги бъзикаш... А сега скука...

Този идиот Плевнелиев, продължава да ръси глупости. Задачата на служебното правителство е да подготви изборите, а не да подготви начините за спечелване на изборите от посочените от посолството на САЩ хора. У нас вече има синдром, непризнаване на изборите. Това говори, че трябва да се отстранят всички партии участвали в управлението на страната в мътното безвремие. Те нямат поддръжката на поне 65 % от хората. И юнак Бойко, който се изхвърля като ч.. на пясък има общо около 10% от имащите право на глас. С гласове под 50% не се управлява държава.

Типична за Герб и Плевнелиев.

Хайде малко да изпростеем! Служебен кабинет: МП - ББ зам. МП - ББ Министерство на движението - ЛП Министерство на храненето - ИФ Министерство на съобщенията - ЦвЦв Другите министерства се закриват!

завършек на статията! Ще бъдат, значи, демократи и проевропейци!?!Щях да се изненадам,ако бяха диктатори и антиевропейци! Значи сега пак да вярваме на критериите на Роско, които определят кой е демократ и кой проевропеец! А самият Роско, освен крупен собственик на имоти, какво друго е?

Както паднаха незаконните къщи на циганите в Лозенец, Стара Загора, така този път ще падне комунизма!

Ще падне незаконната къща на Плевнелиев в Черноморец?

Няма начин - не можеш да унищожиш нещо, което не съществува и никога не е съществувало. Виж, лакомията и некомпетентността на "политиците" ни ако може да "паднат" - това вече ще е постижение и току-виж донесе нещо добро на тази изстрадала страна!

НЕ ТАКА МОЛЯ ЗАЩО НЕ Е ОБСЪЖДАНА КАНДИДАТУРАТА НА ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ЗА ПРЕМИЕР МИНИСТЪР. АЗ МНОГО Я ХАПЕСВАМ ТЯ Е ЕДНА КРАСИВА И РЕЧОВИТА А КАКВА БИОГРАФИЯ ИМА САМО. ОТ СТРУГАРКА ДО ПАРТИЕН СЕКЕТАР НА ПЛЕВЕНСКСИЯ ОКРЪЖЕН СЪД.

бе хора, какво ви пука кои ще са министрите! Не виждате ли , че каквито и да сложат, резултатите са едни и същи! Нещо друго трябва в тая нещастна страна да се промени! Нека говорим за промяна на системата, била тя изборна ,правосъдна , ценностна и др.

не ни карай да мислиме бе! Да си оплюеме някой и да кажем евалла на друг ни е най лесно!

ще бъде в четвъртък.

следващият "нов десети ноември" кога , казваш ще е? След още 25 години???

А защо в България не си сглобим едно "щатно" служебно правителство? Като се издъни Парламента и Правителството(следващите ги чака същото като тези) веднага е на ход готовото служебно Правителство!

От месец насам не свършват напрегнатите петъци..

Трябваше Пеевски да е премиер, В. Цветанов на финансите, Волен на външните работи, а на вътрешните братя Галеви. Бареков министър на културата, а М. Манолова на отбраната.

Ц. Василев де. От БНБ всеки ден му бъркат името и аз се обърках накрая.:(

Герберски ТЪПАК

Да виждаш да съм предложил някой от ГЕРБ? Толкова ги мразя комундета, че до сега не съм гласувал за никоя партия в която забележа тази измет.

а ББ портиер в някое министерство.

Бойко не става. Малко дебел и плешив ми се вижда.

БМБ ли им подхърли листчето, та да опита да ли избора му е добър?

Са синчета и щерки на червената номенклатура, това ли са ти "демокртите" бе плевня комсомолец0, ЗАСРАМИ Се!

Един човек във фаза на некомпетентност може да излъчи само такива като себе си. Слаба Богу, че такива случайности ще мътят водата само два месеца.

С финансите на държавата вероятно ще се заеме подуправителят на БНБ Калин Христов.... Е той ще дооправи финансите...

Впрочем един от възможните министри във виждането на пишман-президента е...Соломон Паси... Коментара оставям на вас, а аз ще...червена точка...червена точка...червена точка...

Що ревете против Роско, когато АТАКА искаше да го смени Вие къде бяхте????