Коментари - ЕК ще ни глоби, ако се строи на Калиакра | Днес.dir.bg

ЕК ще ни глоби, ако се строи на Калиакра

Без заповед за забрана на строителство в зона "Калиакра" на България ще бъде наложена многомилионна санкция, посочи министър Нено Димов.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ще ни глоби, ако се строи на Калиакра | Днес.dir.bg

Коментари

Всички тия "новини" за гооолемият "проблем" да се четат: "Простите" /всички ние/, трябва да разберат, че ВСИЧКИ "управляващи", БЕЗ ГЕРБ и "простият" Борисов, СЪЗДАВАТ "проблеми", идват ГЕРБ и "ПРОСТИЯТ" Борисов ги "РЕШАВА" .... ясно ....

Ех, няма вече свободна България и отново от българите нищо не зависи. Всичко се решава във "Високата порта" - Брюксел.... Иначе в България си играем на гей-демокрация ....... Земята на Ботев и Левски - отново е робска земя !

Засега фото соларните паркове са много вредни увреждат тн ноосферична охрана..дали произвеждат ток да с е провери.. Ежегодни тестове на региони с фотосоларни паркове подават че с времето уврежданията от много жестоко вредни падат на средно вредни.

М-р Нено Димов е поредният гъзолизец в ГЕРБ на политиката на ЕС към страните от бившия комунстчески блок. ..е братя българи..нали гласувахте за ГЕРБ и политиките му, на ви сега! Протестирайте да ви дойде акъла за кого да гласувате на следвашите избори.

само смъртни присъди за продажните евро-атлантици ще ни спаси! Свобода и независимост за България

Пак събарят избирателно. На мутро-комунистите връзкари "рагиновци" не им бутат хотелите, ветрогенераторите и соларните панели, а на бедните им взимат и последната надежда. Сигурно за да не са конкуренция.

1990 г. насам в района на Балчик,Каварна и Шабла хотели,голф игрища/включително и на Кънчовците което е разположено на 1000 декара между Балчик и Каварна/,вилни зони,ветрогенератори да се съборят,а собствениците на зем.земи да се задължат да ги ползват само по предназначение,както преди 1989 г.Да се спаси района от застрояване и строеж на нов Слънчак по Северното Черноморие.

Не е по темата, ама знае ли някой какво става с дира? Не работи нормално. Някои страници, например пощата, не се зареждат...

Никой нищо ли не знае? И мъдераторите също ли?

ще ще ще глоби .Когато са засегнати бизнеси на техни или на свързани с тях лица надали ще ни глоби?И затова от осъденото до сега не сме глобени.Когато нее засегнаттехен бизнес веднага ни глобяват ?Та чак се съгласили да се обсъдите и ако има прекратяване няма да .Да обаче за събаряне не е обърнато аза прекратяване на веч не издданени такива котио не са осъществени.Търчи лаже да те маже.

Четете внимателно, какво Ви казва Министъра! С решение на Съда на ЕС от 14 януари 2016 г., България е била осъдена за нарушение на европейското законодателство за девет проекта за ветрогенератори и един за голф игрище. Три от тях не са реализирани. Съдебното решение се отнася до реално съществуващи шест вятърни генератора и голф игрище. В резултат на постигнатите договорености те ще продължат да съществуват и няма да се наложи премахването им. Шест ВГ и едно Голф игрище, са незаконни, но са в играта с цялата администрация и държавната власт, поради което те съществуват и печелят, а малките хора гледат отстрани и си скубят косите. Засипете ги с дела и им прибирайте парите, за справедливо компенсиране на загубите Ви.

Тоест, ветрогенераторите на булката и голф игрището на свинята си остават?!?!?! Димов, Димов... и вашта майка също...

Звучи малоумно! Димов трябва да се прегледа. Населени места се обявяват за "резерват". Там живеят хора бе Димов. Искаш да ги премахнеш и на тяхно място да живеят диви животни?!?! КОЙ малоумник е предложил тази територия за резерват? Кой е подписал съответния договор с ЕС? Сега ТОЙ да плаща санкции, не данъкоплатците.

Няма какво да им се извинява на тези алчни хора със санкции. Просто ИМА ПРИРОДА ИМА ХОРА. Природата Е НА ВСИЧКИ НИ НЕ САМО НА ТИЯ ОТ ДОБРУДЖА. Достатъчно гушат от туризъм.

хабитатите не могат да бъдат възстановени.Цялото Черноморие се превърна в една клоака от отпадни води и бетон, в което дори българи не искат да отидат.

Трябва да си много изпаднал за да почиваш по Българското черноморие

А по Черноморието кога? - бетонните гета на мутрите и на комунягите кога ще станат курорти отново?

Тези, които пърдят в Лиърджетите*, летейки по банки да влагат парите, са на перкогенератор собствениците И ако Лиър-бабаит турист пребие, силно плачете за бабаита, иначе , бащата почва детето Ви да кълне!

да почерпят рушветче реаниматорския министър от което перките и голфа пичелят яко.

пурво разкараите това което е застроено в момента и освободете доступа до брега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дреме ми за ветрогенераторите. Важното е да не ни закачат гей-парадите, че тогава я втасахме без евроантлантически ценности.

Що на юг нищо не събарят??? Там що дюна застроиха и изораха.. май там свърши земята и се канят да заграбят нагоре. Сега национализират, а след 5 години раздават..

Вярно не разрушаван НО И ВЕЧЕ НЕ РАЗРЕШАВАТ ДА СЕ СТРОИ КОЙ КАКТО ИСКА. Я иди след презастроения Лозенец и виж.

Браво подкрепям с две ръце, дано да продължат в същия дух и да събарят и др незаконни обекти!

lu4ka

Някой да знае, чие е това голф игрище, да се свети пожарникарския маркуч, тенис ракетата и магнолията Му, че аз не знам?

Ама сега, ако искат ЕС да правят резерват тук за да идват техните изродчета, да се напиват на прирада ...да си гледат работата! За какво ще събарят вятърни генератори? Нали искат да няма замърсяване при производство на ток и т.н.? Аре да си гледат работата....

Като не им е там мястото, да ги събарят! Само че на този плужек не му стиска да събаря, ами е тръгнал да пази не природата, а лакомите мутренски задн-ци. Половината мутроморие е за събаряне и изчистване, за да се възстанови след много години околната среда. Ама къде ти, лумпените харесват да се плацикат в една голяма лай-яна локва.

Холи ме буя. Скапана държава.

убива! След като разбра, че няма достатъчна подкрепа в Добруджа Суджук ага реши да вземе колкото може от Македония, пък добруджанци да бъдат превърнати в индианци, деградиращи в резерват, където птичките са по-важни от аборигените.

Тук сте все млади пишлемета но аз съм на години и знам че едно време Сталин като построи летището в Балчик и каза- това летище ще накара САЩ да трепери а Европа да ни се покорява.Говореше се че там има свръхсекретни оръжия на СССР.От НАТО знаят това много добре и вероятно искат да направят базата новата Инджерлик след загубата на Турция като съюзник.Щом и големи босове като ТИМ и Гергов, Райчев и ко не важат, нито пък компаниите вложили стотици милиони в перки значи работата е много дебела и заповедите идват директно от Вашингтон.

това че си стар не значи че си умен или мъдър. единственото което можем да бъдем сигурни е това че си импотентен. много е вероятно и като млад да си бил такъв

Стар и тъп като всички путинофили.

Нено, Ненчо, след като дълги години беше без работа, под какъв ъгъл се н.гъзи на мафията, че да станеш министър?

по широка публика да разбере рамката на ТТИП , нали знаете търговско споразумение неподписано при Обама, но сега приТръмп, както последва . 1. замисъл е не-притежание на земеделската земя без да има производствена база - следователно не отнасяне към редовно съдилища , а към съсловни арбитражни събрания . В случаят на Добруджа , при влизането в сила ,би означавало едни процедури познат на по широк кръг от собственици на апартаменти при продажва и спорни въпроси помежду агенция-посредник , както и купувач. нека не посветените си направят справки . 2. щом няма пазарна цена , а цена на съсловия , въпрос отива друга посока : СССР за определяне на цената ти имота ? 3. пак оврат : какво да е меродавен - дял министърство квота , дял установеното в местната земеделска служба , дял реално засяло от стопанин - цялото относно въпрос колко доходно, печалбоносно е нивата , мера , политвена площ , т.н.

Трудно прочетох твоето мнение и честно казано нищо не разбрах. Има ли и други като мен? :)

От руските тролове е. Не владеят езика и така им се получава. Понакога с гугъл преводач. Абе жалка работа, какво ли не прави човек за някоя рубла.

Къде го намериха тоя олигофрен. С всичко се съгласява.Ако беше министър на място трябва да иде при другите олигофрени от ЕК и ще настоява да няма наказателни процедури. Трябва да се намалят защитените територий те са най големите в проценти за разлика от другите държави.

замяна ,толкоз . после окрупняване. толкоз. после , събарянето на селищните образования . толкоз. после , каквото си е било къщурка ,събореното село , вече индустриална площадка . после , както вече нправено в прочутото време , срок давностният , подписан от 3-ма свидетели вкметството . общо взето , ало , западна европа , тези вече не се водят тука като живущи . интересна тематика за западни парти . за нас в изток , тема ли е ?

хъм оттърването , хъм загуба. да , милатароднина , не може хъм това , хъмдругото . а после, да имамеобш проблемс партизаните , нали , така си е било . Доналд от Вашингтон ,той ще ни оправи . Източната Добруджа да стане военизиран американски район !

Тук става въпрос за земеделска земя.Там и сега не може да се строи, освен от богоизбрани. В момента на хората там ом забраняват да извършват оран, да отглеждат жито, чушки, дини, пъпеши. Там е житницата на България ! Само който не е ходил може да пише за бетони! В момента става въпрос за хляба на тези хора, а и за нашият. Или става както в онзи филм"За кучета и котки може, а за прасета-не! Заради голф игрището до Балчик в момента взимат поминъка на хората и риболова! А за военни учения и шистов газ- няма проблеми. Ако това остане- след време ще говорим за този край като за поредния западнал и обезлюден край на България. Продажни управници!

ДЕМЕК СУДЖУК АГА ЩЕ РЕЖЕ СУДЖУК САМО НА 40-ТЕ СУДЖУЧЕТА:)))

следователно : 1. Балчик - аерогара с дълга писта иза A-360 2. магистрала Варна - Констанца 3. Балчик-Топола : Страноприемници , американски тип , Мотел , инвеститор непознат офшорен 4. Тюленово: Ел-Дорадо , хъм нефтена-газова промишленост , хъм воените с бункерите си . 5. Божирец : присъединие по план към съществуващ пасив-актив на по-надолу намиращо се почивна база . 6. от БФБ отпускане на балончета и така нататък , шампански , хайвер , гастролори , веселба , един ден , живот !

Все още няма Airbus A360 . Най-новия е А350 ,а а най-големия А380 .

сега четох в друг сайт ,че покрай всичко друго в района се забранява да сееш домати и краставици в двора на къщатата,където живееш.

loyola

Първо да отговорят на въпроса "КОЙ" разреши строежа на толкова много ветрогенератори от фирмата ей-ви-ен??? Колко пари се източиха от НЕК? Виновните да бъдат съдени да възстановят щетите (поне да им се отнемат имотите).

че и тука става арчин за окрупняване през или чрез задната вратичка , пак не чак толкоз . мота да съчувствам на 300 квадрата балчичкото с умряло политбена система , но това ли да е ? нито работна ръка нито пазарната конкурентна способност , освен ако погледнато през мини спектър на истинските българските условия на живот и доход . така че , Доналд Тръмп не ти съчувства , щом ти мине поминък , изгоден и предостатъчен от подържаната политбена влажна площ съвер балчишкото площадката за кацанена аеро-селскостопански пръскачи . Доналд гледа в Situation Room Washiington на Google ивижда , че след утижието с Русия, осъщественото одържавяването , тази площадка Топола (Балчик) ще се раздържавява на-ново като голф-хотел-приемна-вили-плюс ал-инклусиф летище за 747

частното пак се гони от страната.искат да строят министрите. на протест!!

Нека да сме малко-по-малко-по-вече реалисти , въпреки гаражната ракия , вконтекст на Европа , европейската идея , даже да боли , загуби , реални финансови . Съединенито направи сила : 1. да , одържавяване за магистралата до Констанца ще има . 2. да , летищета Балчик се намира в тактическо планиране на НАТО. 3. да, Топола е предвидено в такъв план като бараки-подръжка-техника на бомбардировачите. 4. да, Тюленово заради направени по фашисткото и после съветското изкопки скрито подводно пристанище влиза в състав на НАТО тактика 5. да , Тюленово естествено където бликне нефт нефтодобиващи компании имат интерес 6. да Божурец било продадено вилната зона на 101 % законен начен , но сега има други надвишени интереси 7. да , ама да . а сега другата страна на монета : добре де , да предложат поне два варианта ! единият - изплащане. другият - замяна . определено ми е ясно какво дрънкулям тука . но , даВи кажа , на почти 70 съм , а мойте наследници да се заемат ,занимават с френско говорещи джурналисти по.край едни истории, засягащи в край на крайщата имота ми ? нека да си направимхъм избор , хъм свободно решения, вместо адвокати-администраци-съдилища,и пак още веднъж същото да е вярно . имам 3-та категория в района , дай ми трета категория в района. и довиждане , живот, здравето.

тия дето са строили в нарушение да си бутат за своя сметка и да си плащат глобите, тия дето са им разрешили и са намазали, да вървят в панделата

частната собственост е неприкосновена!

за часният бетон ли говориш алчен темеруд

Че кой твърди обратното. Неприкосновена не означава, че можеш да правиш с нея каквото си искаш, а че никой не може да тия я отнеме или да ти противостои или да самоуправства в нея.

От 10 г. сме в ЕС. Е как пък една добра дума не чухме - само презрение, хокане, глоби и заплахи. Руснаците, като бяха сайбии тука бяха по-хитри - братушка, прегръдка, усмивка, подарък. И вървеше работата, народите още се имат ! Немецът стиснал устни гнусливо, пуснал най-големите омрази от дойчевеле и само колко пари да вземе го интересува. Няма да го бъде ортаклъка.

мръсен трол дано немците си отидат и стоиш на опашка за руска тоалетна хартия, там където има комунизъм трева не никне

stan_posta@

Е защо да съм трол, регистриран съм, казвам си мнението. Кажете си и вие вашето ! Харесва ли ви отношението на ЕС ? На западняците ? Нали уж "але меншен верден брудерс" ? По братски ли се държат ? Даже е излишно да се ядосвате, камо ли аз да съм имал такава цел !

Нима ЕС ни е виновен, че сме най-бедни. ЕС вижда че нещата тук не вървят и затова показва пръчката. Когато Франция, Италия и други искат единна минимална работна заплата нашите веднага скачат, че видите ли няма как да стане тук.

stan_posta@

А кой да ни е виновен, че сме най-бедни, освен собствениците на България ? Взеха ни всички заводи, банки, мини - всичко е на западняците. Да има да няма тук-таме 5% български едър капитал, предимно криминален. Всичко друго е на западняците. За жълти центове го взеха, заводи, дето бащите и дядовците ни са строили. И после викат западняците - ама сте бедни. Е как няма да сме бедни, работим им преко сили, а ни ограбват с неравноправен обмен. За 43 милиарда лева изнасяме. 17 милиарда лв. са им печалбите за една година. 30 милиарда лева плащат за заплати. Никъде няма такова отношение печалба/заплати. Свръхпечалба и свърхексплоатация.

Аз не виждам проблем, като толкова много искат да строят нека строят но нека отворят банкова сметка която да захранят с достатъчно пари, които да стигат за глобите от ЕС!!!

тия селяндури и мафиотски сдружения да строят незаконно а ние да плащаме глобите им

набъбва инфо-поток . да не се занимаем с чак толкоз не-важен. били изтъкнати мнения както цената земеделска земя , както рентата , така и за квота обезщетения вслучай одържавяване за ... автомагистралата до Констанца . да Ви споделям , уважаема аудитория , щом ми предлагат , ехъм обезщетяват, ехъм одържавяват , ехъмправят както бчившия около София постъпил трохи в размер на 10% от пазарната стойност , ехъм ми се поглъща езикът. Точка по-въпрос , жената мида вика линейка . Точка по-въпрос , защото при жега от над 40 градиси Селсиови , нямамда преживея такъв пристъп , нито линейката ще пристигне на времеда ме опаси с сладолед Мелба , истинско италиянска , а не от швейцарската NESTLE , произведен в гараж на блока край Нас.

TIREX

нищо няма да съборят просто текат изисквания за рушвети натискат мангизлиите щото не се знае колко още ще са на власт.

Перки! Как не написахте "Мелници"? :)

давай Бойко мачкай бантускотската измет ....говедата само от ръжен кютек разбират.... по турско и комунистическо иго бяха рахат

Случая много напомня КТБ - едни олигарси си правят в защитени зони ветропаркове и голф игрища - /сигурно държавата си е затваряла очите не срещу пари!!!/. После министъра отива и защитава интересите на тези олигарси, като жертва елементарните права на гражданите / дето ще плащат масрафа/ . Целта е да се покрие далаверата. На народа иска стабилно управление и го получава! В КТБ народа плати с депозитите и плаща с банкови такси, парите дето ги вложиха в апетитни предприятия разпределени на безценица между същите олигарси!!!

"Съдебното решение се отнася до реално съществуващи шест вятърни генератора и голф игрище. В резултат на постигнатите договорености те ще продължат да съществуват и няма да се наложи премахването им."Значи ветрогенератори и голф игрище на олигарси и управляващи няма да се бутат,а само къщи и вили на народа.

Ами да ги национализират (перките и игрището) и така няма да пострадат само хората, ами и олигарсите, а ползата ще е за всички! Нали всички плащат санкциите, нека и ползата да е за всиочки!

Национализация при капитализъм???Чуваш ли се,значи едни капиталисти дето си имат държава да си прехвърлят имуществото пак на себе си...Че от това накъде повече да си го прехвърлят?От 100% тяхно да стане 110% по-тяхно ли как го разбираш ако го разбираш въобще или си приказваш общи приказки колкото да не заспиш?

Защо не се наложи забрана за строителство в зона с диаметър от 10 км от народното събрание до 50 км от народното събрание -защото там е место живеене на сиво искърско говедо . /изчезваща порода/

минат и надолу да съборят някое и друго бетонно гето.... Може и да си върнем морето.

Коментари - ЕК ще ни глоби, ако се строи на Калиакра | Днес.dir.bg

ЕК ще ни глоби, ако се строи на Калиакра

Без заповед за забрана на строителство в зона "Калиакра" на България ще бъде наложена многомилионна санкция, посочи министър Нено Димов.

Обратно в новината

Коментари - ЕК ще ни глоби, ако се строи на Калиакра | Днес.dir.bg

Коментари

Всички тия "новини" за гооолемият "проблем" да се четат: "Простите" /всички ние/, трябва да разберат, че ВСИЧКИ "управляващи", БЕЗ ГЕРБ и "простият" Борисов, СЪЗДАВАТ "проблеми", идват ГЕРБ и "ПРОСТИЯТ" Борисов ги "РЕШАВА" .... ясно ....

Ех, няма вече свободна България и отново от българите нищо не зависи. Всичко се решава във "Високата порта" - Брюксел.... Иначе в България си играем на гей-демокрация ....... Земята на Ботев и Левски - отново е робска земя !

Засега фото соларните паркове са много вредни увреждат тн ноосферична охрана..дали произвеждат ток да с е провери.. Ежегодни тестове на региони с фотосоларни паркове подават че с времето уврежданията от много жестоко вредни падат на средно вредни.

М-р Нено Димов е поредният гъзолизец в ГЕРБ на политиката на ЕС към страните от бившия комунстчески блок. ..е братя българи..нали гласувахте за ГЕРБ и политиките му, на ви сега! Протестирайте да ви дойде акъла за кого да гласувате на следвашите избори.

само смъртни присъди за продажните евро-атлантици ще ни спаси! Свобода и независимост за България

Пак събарят избирателно. На мутро-комунистите връзкари "рагиновци" не им бутат хотелите, ветрогенераторите и соларните панели, а на бедните им взимат и последната надежда. Сигурно за да не са конкуренция.

1990 г. насам в района на Балчик,Каварна и Шабла хотели,голф игрища/включително и на Кънчовците което е разположено на 1000 декара между Балчик и Каварна/,вилни зони,ветрогенератори да се съборят,а собствениците на зем.земи да се задължат да ги ползват само по предназначение,както преди 1989 г.Да се спаси района от застрояване и строеж на нов Слънчак по Северното Черноморие.

Не е по темата, ама знае ли някой какво става с дира? Не работи нормално. Някои страници, например пощата, не се зареждат...

Никой нищо ли не знае? И мъдераторите също ли?

ще ще ще глоби .Когато са засегнати бизнеси на техни или на свързани с тях лица надали ще ни глоби?И затова от осъденото до сега не сме глобени.Когато нее засегнаттехен бизнес веднага ни глобяват ?Та чак се съгласили да се обсъдите и ако има прекратяване няма да .Да обаче за събаряне не е обърнато аза прекратяване на веч не издданени такива котио не са осъществени.Търчи лаже да те маже.

Четете внимателно, какво Ви казва Министъра! С решение на Съда на ЕС от 14 януари 2016 г., България е била осъдена за нарушение на европейското законодателство за девет проекта за ветрогенератори и един за голф игрище. Три от тях не са реализирани. Съдебното решение се отнася до реално съществуващи шест вятърни генератора и голф игрище. В резултат на постигнатите договорености те ще продължат да съществуват и няма да се наложи премахването им. Шест ВГ и едно Голф игрище, са незаконни, но са в играта с цялата администрация и държавната власт, поради което те съществуват и печелят, а малките хора гледат отстрани и си скубят косите. Засипете ги с дела и им прибирайте парите, за справедливо компенсиране на загубите Ви.

Тоест, ветрогенераторите на булката и голф игрището на свинята си остават?!?!?! Димов, Димов... и вашта майка също...

Звучи малоумно! Димов трябва да се прегледа. Населени места се обявяват за "резерват". Там живеят хора бе Димов. Искаш да ги премахнеш и на тяхно място да живеят диви животни?!?! КОЙ малоумник е предложил тази територия за резерват? Кой е подписал съответния договор с ЕС? Сега ТОЙ да плаща санкции, не данъкоплатците.

Няма какво да им се извинява на тези алчни хора със санкции. Просто ИМА ПРИРОДА ИМА ХОРА. Природата Е НА ВСИЧКИ НИ НЕ САМО НА ТИЯ ОТ ДОБРУДЖА. Достатъчно гушат от туризъм.

хабитатите не могат да бъдат възстановени.Цялото Черноморие се превърна в една клоака от отпадни води и бетон, в което дори българи не искат да отидат.

Трябва да си много изпаднал за да почиваш по Българското черноморие

А по Черноморието кога? - бетонните гета на мутрите и на комунягите кога ще станат курорти отново?

Тези, които пърдят в Лиърджетите*, летейки по банки да влагат парите, са на перкогенератор собствениците И ако Лиър-бабаит турист пребие, силно плачете за бабаита, иначе , бащата почва детето Ви да кълне!

да почерпят рушветче реаниматорския министър от което перките и голфа пичелят яко.

пурво разкараите това което е застроено в момента и освободете доступа до брега *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дреме ми за ветрогенераторите. Важното е да не ни закачат гей-парадите, че тогава я втасахме без евроантлантически ценности.

Що на юг нищо не събарят??? Там що дюна застроиха и изораха.. май там свърши земята и се канят да заграбят нагоре. Сега национализират, а след 5 години раздават..

Вярно не разрушаван НО И ВЕЧЕ НЕ РАЗРЕШАВАТ ДА СЕ СТРОИ КОЙ КАКТО ИСКА. Я иди след презастроения Лозенец и виж.

Браво подкрепям с две ръце, дано да продължат в същия дух и да събарят и др незаконни обекти!

lu4ka

Някой да знае, чие е това голф игрище, да се свети пожарникарския маркуч, тенис ракетата и магнолията Му, че аз не знам?

Ама сега, ако искат ЕС да правят резерват тук за да идват техните изродчета, да се напиват на прирада ...да си гледат работата! За какво ще събарят вятърни генератори? Нали искат да няма замърсяване при производство на ток и т.н.? Аре да си гледат работата....

Като не им е там мястото, да ги събарят! Само че на този плужек не му стиска да събаря, ами е тръгнал да пази не природата, а лакомите мутренски задн-ци. Половината мутроморие е за събаряне и изчистване, за да се възстанови след много години околната среда. Ама къде ти, лумпените харесват да се плацикат в една голяма лай-яна локва.

Холи ме буя. Скапана държава.

убива! След като разбра, че няма достатъчна подкрепа в Добруджа Суджук ага реши да вземе колкото може от Македония, пък добруджанци да бъдат превърнати в индианци, деградиращи в резерват, където птичките са по-важни от аборигените.

Тук сте все млади пишлемета но аз съм на години и знам че едно време Сталин като построи летището в Балчик и каза- това летище ще накара САЩ да трепери а Европа да ни се покорява.Говореше се че там има свръхсекретни оръжия на СССР.От НАТО знаят това много добре и вероятно искат да направят базата новата Инджерлик след загубата на Турция като съюзник.Щом и големи босове като ТИМ и Гергов, Райчев и ко не важат, нито пък компаниите вложили стотици милиони в перки значи работата е много дебела и заповедите идват директно от Вашингтон.

това че си стар не значи че си умен или мъдър. единственото което можем да бъдем сигурни е това че си импотентен. много е вероятно и като млад да си бил такъв

Стар и тъп като всички путинофили.

Нено, Ненчо, след като дълги години беше без работа, под какъв ъгъл се н.гъзи на мафията, че да станеш министър?

по широка публика да разбере рамката на ТТИП , нали знаете търговско споразумение неподписано при Обама, но сега приТръмп, както последва . 1. замисъл е не-притежание на земеделската земя без да има производствена база - следователно не отнасяне към редовно съдилища , а към съсловни арбитражни събрания . В случаят на Добруджа , при влизането в сила ,би означавало едни процедури познат на по широк кръг от собственици на апартаменти при продажва и спорни въпроси помежду агенция-посредник , както и купувач. нека не посветените си направят справки . 2. щом няма пазарна цена , а цена на съсловия , въпрос отива друга посока : СССР за определяне на цената ти имота ? 3. пак оврат : какво да е меродавен - дял министърство квота , дял установеното в местната земеделска служба , дял реално засяло от стопанин - цялото относно въпрос колко доходно, печалбоносно е нивата , мера , политвена площ , т.н.

Трудно прочетох твоето мнение и честно казано нищо не разбрах. Има ли и други като мен? :)

От руските тролове е. Не владеят езика и така им се получава. Понакога с гугъл преводач. Абе жалка работа, какво ли не прави човек за някоя рубла.

Къде го намериха тоя олигофрен. С всичко се съгласява.Ако беше министър на място трябва да иде при другите олигофрени от ЕК и ще настоява да няма наказателни процедури. Трябва да се намалят защитените територий те са най големите в проценти за разлика от другите държави.

замяна ,толкоз . после окрупняване. толкоз. после , събарянето на селищните образования . толкоз. после , каквото си е било къщурка ,събореното село , вече индустриална площадка . после , както вече нправено в прочутото време , срок давностният , подписан от 3-ма свидетели вкметството . общо взето , ало , западна европа , тези вече не се водят тука като живущи . интересна тематика за западни парти . за нас в изток , тема ли е ?

хъм оттърването , хъм загуба. да , милатароднина , не може хъм това , хъмдругото . а после, да имамеобш проблемс партизаните , нали , така си е било . Доналд от Вашингтон ,той ще ни оправи . Източната Добруджа да стане военизиран американски район !

Тук става въпрос за земеделска земя.Там и сега не може да се строи, освен от богоизбрани. В момента на хората там ом забраняват да извършват оран, да отглеждат жито, чушки, дини, пъпеши. Там е житницата на България ! Само който не е ходил може да пише за бетони! В момента става въпрос за хляба на тези хора, а и за нашият. Или става както в онзи филм"За кучета и котки може, а за прасета-не! Заради голф игрището до Балчик в момента взимат поминъка на хората и риболова! А за военни учения и шистов газ- няма проблеми. Ако това остане- след време ще говорим за този край като за поредния западнал и обезлюден край на България. Продажни управници!

ДЕМЕК СУДЖУК АГА ЩЕ РЕЖЕ СУДЖУК САМО НА 40-ТЕ СУДЖУЧЕТА:)))

следователно : 1. Балчик - аерогара с дълга писта иза A-360 2. магистрала Варна - Констанца 3. Балчик-Топола : Страноприемници , американски тип , Мотел , инвеститор непознат офшорен 4. Тюленово: Ел-Дорадо , хъм нефтена-газова промишленост , хъм воените с бункерите си . 5. Божирец : присъединие по план към съществуващ пасив-актив на по-надолу намиращо се почивна база . 6. от БФБ отпускане на балончета и така нататък , шампански , хайвер , гастролори , веселба , един ден , живот !

Все още няма Airbus A360 . Най-новия е А350 ,а а най-големия А380 .

сега четох в друг сайт ,че покрай всичко друго в района се забранява да сееш домати и краставици в двора на къщатата,където живееш.

loyola

Първо да отговорят на въпроса "КОЙ" разреши строежа на толкова много ветрогенератори от фирмата ей-ви-ен??? Колко пари се източиха от НЕК? Виновните да бъдат съдени да възстановят щетите (поне да им се отнемат имотите).

че и тука става арчин за окрупняване през или чрез задната вратичка , пак не чак толкоз . мота да съчувствам на 300 квадрата балчичкото с умряло политбена система , но това ли да е ? нито работна ръка нито пазарната конкурентна способност , освен ако погледнато през мини спектър на истинските българските условия на живот и доход . така че , Доналд Тръмп не ти съчувства , щом ти мине поминък , изгоден и предостатъчен от подържаната политбена влажна площ съвер балчишкото площадката за кацанена аеро-селскостопански пръскачи . Доналд гледа в Situation Room Washiington на Google ивижда , че след утижието с Русия, осъщественото одържавяването , тази площадка Топола (Балчик) ще се раздържавява на-ново като голф-хотел-приемна-вили-плюс ал-инклусиф летище за 747

частното пак се гони от страната.искат да строят министрите. на протест!!

Нека да сме малко-по-малко-по-вече реалисти , въпреки гаражната ракия , вконтекст на Европа , европейската идея , даже да боли , загуби , реални финансови . Съединенито направи сила : 1. да , одържавяване за магистралата до Констанца ще има . 2. да , летищета Балчик се намира в тактическо планиране на НАТО. 3. да, Топола е предвидено в такъв план като бараки-подръжка-техника на бомбардировачите. 4. да, Тюленово заради направени по фашисткото и после съветското изкопки скрито подводно пристанище влиза в състав на НАТО тактика 5. да , Тюленово естествено където бликне нефт нефтодобиващи компании имат интерес 6. да Божурец било продадено вилната зона на 101 % законен начен , но сега има други надвишени интереси 7. да , ама да . а сега другата страна на монета : добре де , да предложат поне два варианта ! единият - изплащане. другият - замяна . определено ми е ясно какво дрънкулям тука . но , даВи кажа , на почти 70 съм , а мойте наследници да се заемат ,занимават с френско говорещи джурналисти по.край едни истории, засягащи в край на крайщата имота ми ? нека да си направимхъм избор , хъм свободно решения, вместо адвокати-администраци-съдилища,и пак още веднъж същото да е вярно . имам 3-та категория в района , дай ми трета категория в района. и довиждане , живот, здравето.

тия дето са строили в нарушение да си бутат за своя сметка и да си плащат глобите, тия дето са им разрешили и са намазали, да вървят в панделата

частната собственост е неприкосновена!

за часният бетон ли говориш алчен темеруд

Че кой твърди обратното. Неприкосновена не означава, че можеш да правиш с нея каквото си искаш, а че никой не може да тия я отнеме или да ти противостои или да самоуправства в нея.

От 10 г. сме в ЕС. Е как пък една добра дума не чухме - само презрение, хокане, глоби и заплахи. Руснаците, като бяха сайбии тука бяха по-хитри - братушка, прегръдка, усмивка, подарък. И вървеше работата, народите още се имат ! Немецът стиснал устни гнусливо, пуснал най-големите омрази от дойчевеле и само колко пари да вземе го интересува. Няма да го бъде ортаклъка.

мръсен трол дано немците си отидат и стоиш на опашка за руска тоалетна хартия, там където има комунизъм трева не никне

stan_posta@

Е защо да съм трол, регистриран съм, казвам си мнението. Кажете си и вие вашето ! Харесва ли ви отношението на ЕС ? На западняците ? Нали уж "але меншен верден брудерс" ? По братски ли се държат ? Даже е излишно да се ядосвате, камо ли аз да съм имал такава цел !

Нима ЕС ни е виновен, че сме най-бедни. ЕС вижда че нещата тук не вървят и затова показва пръчката. Когато Франция, Италия и други искат единна минимална работна заплата нашите веднага скачат, че видите ли няма как да стане тук.

stan_posta@

А кой да ни е виновен, че сме най-бедни, освен собствениците на България ? Взеха ни всички заводи, банки, мини - всичко е на западняците. Да има да няма тук-таме 5% български едър капитал, предимно криминален. Всичко друго е на западняците. За жълти центове го взеха, заводи, дето бащите и дядовците ни са строили. И после викат западняците - ама сте бедни. Е как няма да сме бедни, работим им преко сили, а ни ограбват с неравноправен обмен. За 43 милиарда лева изнасяме. 17 милиарда лв. са им печалбите за една година. 30 милиарда лева плащат за заплати. Никъде няма такова отношение печалба/заплати. Свръхпечалба и свърхексплоатация.

Аз не виждам проблем, като толкова много искат да строят нека строят но нека отворят банкова сметка която да захранят с достатъчно пари, които да стигат за глобите от ЕС!!!

тия селяндури и мафиотски сдружения да строят незаконно а ние да плащаме глобите им

набъбва инфо-поток . да не се занимаем с чак толкоз не-важен. били изтъкнати мнения както цената земеделска земя , както рентата , така и за квота обезщетения вслучай одържавяване за ... автомагистралата до Констанца . да Ви споделям , уважаема аудитория , щом ми предлагат , ехъм обезщетяват, ехъм одържавяват , ехъмправят както бчившия около София постъпил трохи в размер на 10% от пазарната стойност , ехъм ми се поглъща езикът. Точка по-въпрос , жената мида вика линейка . Точка по-въпрос , защото при жега от над 40 градиси Селсиови , нямамда преживея такъв пристъп , нито линейката ще пристигне на времеда ме опаси с сладолед Мелба , истинско италиянска , а не от швейцарската NESTLE , произведен в гараж на блока край Нас.

TIREX

нищо няма да съборят просто текат изисквания за рушвети натискат мангизлиите щото не се знае колко още ще са на власт.

Перки! Как не написахте "Мелници"? :)

давай Бойко мачкай бантускотската измет ....говедата само от ръжен кютек разбират.... по турско и комунистическо иго бяха рахат

Случая много напомня КТБ - едни олигарси си правят в защитени зони ветропаркове и голф игрища - /сигурно държавата си е затваряла очите не срещу пари!!!/. После министъра отива и защитава интересите на тези олигарси, като жертва елементарните права на гражданите / дето ще плащат масрафа/ . Целта е да се покрие далаверата. На народа иска стабилно управление и го получава! В КТБ народа плати с депозитите и плаща с банкови такси, парите дето ги вложиха в апетитни предприятия разпределени на безценица между същите олигарси!!!

"Съдебното решение се отнася до реално съществуващи шест вятърни генератора и голф игрище. В резултат на постигнатите договорености те ще продължат да съществуват и няма да се наложи премахването им."Значи ветрогенератори и голф игрище на олигарси и управляващи няма да се бутат,а само къщи и вили на народа.

Ами да ги национализират (перките и игрището) и така няма да пострадат само хората, ами и олигарсите, а ползата ще е за всички! Нали всички плащат санкциите, нека и ползата да е за всиочки!

Национализация при капитализъм???Чуваш ли се,значи едни капиталисти дето си имат държава да си прехвърлят имуществото пак на себе си...Че от това накъде повече да си го прехвърлят?От 100% тяхно да стане 110% по-тяхно ли как го разбираш ако го разбираш въобще или си приказваш общи приказки колкото да не заспиш?

Защо не се наложи забрана за строителство в зона с диаметър от 10 км от народното събрание до 50 км от народното събрание -защото там е место живеене на сиво искърско говедо . /изчезваща порода/

минат и надолу да съборят някое и друго бетонно гето.... Може и да си върнем морето.