Симеонов: Ще има компенсации за защитената зона ”Калиакра”

Донякъде не е вярно, че хората в Черноморска Добруджа няма да могат да използват земите си за земеделие, тъй като става въпрос предимно за пустееща земя.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов: Ще има компенсации за защитената зона ”Калиакра” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съвсем добронамерено ми е виждането, предайте на този човек да промени предмета, който задава смисъл на живота му, защото ще се чуди на последствията. (Дано е много стара снимка)

Каква промяна има в това момченце а? От силен критик на властта, до основният ѝ джандар и рекламиращ има само едни преговори. Много се надявам да не са били за пари и функции даващи пари...

"Има и участък от акваторията, в който е забранено "тралянето". Риболовът не е забранен. Риболовът е разрешени.", а с въдици ли ще правиш риболов? На този етап въпросът със защитена зона Комплекс Калиакра ще бъде решен с компенсации или с възмездяване с земи, тъй като става въпрос за неголеми територии . Става въпрос за тясна ивица покрай самия бряг. Да хората ще бъдат компенсирани със земи около Видин, така ли?

Този е един от най-наглите и високомерни политици, които същевременно са тъпи та направо вдлъбнати. Ясно е, че е замесен с трафика на "бежанци". Дано един ден изселим всички незаконно влезли и трафикантите бъдат вкарани в затворите.

Ще Вземете от здравето и образованието на децата за да ги защитите голф игрището и перките който Ви носят Милиони ! Браво Те това е Патриот !

Валери, Валери, нима не знаеш, че покемона с малките обуща е един лъжец и манипулатор и ако знаеш, защо му ойдисваш на акъла да забранявате палатките, след като се видя, че хората са в състояние да протестират седмици на ред.

На бас, че сред най-големите компенсирани ще е някой мастит патриот, а протестите са инсценирани. Патриотите и Канариев почти със сигурност са комбина. Видяхте протестиращите - всички с плакати с еднакъв размер и шрифт.

от твоя джоб ли ще извадиш компенсациите?!? Аман от този ДЕБИЛ!

А кой друг, освен мизерстващият български народ, ще плаща тези компенсации, глоби и санкции???, ... а отделно плащаме и 10-тократно по-скъпата електроенергия на мафиотите с перките?!

Вятърните перки когато взеха да се слагат към 2007 -8-9-10 и 11 още тогава една камара народ каза че там не е мястото им! Бе казано и изпращани писма от Брюксел че в Натура 2000 неможе да се строи и там където минават птците! Тия които са строили и са им давали разрешения са знаели че има проблем. Включително и първото правителство на Биг Брадъра !

Къде отидоха милионите за Хитрино бе, ВЪШКАР, кой ги открадна я си кажи!

Наврете си компенсациите в задниците както си спастрихте и комисионните.. Не съм искал да влизаме в еврогейския и не ми трябват обезщетения за собствения ми имот който като частен е защитен от много международни закони..

До сега не съм чул за международни закони, ама щом казвате ...

То и властващите бая години ''не са чули'' ама само за техните гешефти милиони обезщетения платихме и ще плащаме...

loyola

Едно време в САШ бяха спретнали така схема за забогатяване - наши хора изкупуваха земя, през която ще минава влакова линия и после я продаваха на държавата за баснословни цени. И тука така - изкупиха земи в натурата и сега ще получат компенсации ... Браво на хитреците.

Обади се бияча на бабички, който членове на неговата партия превозват мигранти !!! Най-противния и мазен лъжец като та видя ще те плюя всички да те видят каква си мишка!