Калфин: Неприемливо и непрофесионално е Митрофанова да поставя ултиматуми

Грешката на управлението беше голямата самоувереност на една трудно сглобена коалиция, смята бившият вицепремиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Понеже господина, по някъква случайност, беше и на позиция на мин. но външните работи, нека да отговори на въпроса: Професионално ли е американците да ни поставят условия и да ни заливат със нонпейпъри?

Митрофанова прави това което и наредят. Знаем кой го прави. Името му завършва на утин. За тези които не досещат

За член на партията на Жириновски това е нормално. Друго щеще да бъда ако започне да се държи професионално.

Пак ще ви колим на дръвника, мплете нато да ви спасява, Русия ще ви гледа сеира

Когато наша Митрофанова пръдне в посолството, всичко от "Възраждане", ИТН, БСП и президенството се насира.

Оригиналният лаф е: Когато пръднат във Фашингтон в Лондон и Брюксел се на...ират!

колко ли на месец взимат от рашистите тоя и другите идиоти около него? одете си в рашистан бе, какво дирите в ЕС???

Г- КАЛФИН. А каква ще е ресипрочната мярка на Русия, ако САЩ изгонят всичките руски попове . Имат правото, защото тази РПЦ е била винаги против установената Република и Свободата. Била е съща така и против нашите възрожденци милеещи а една такава чиста и свята РПебулки какато са познавали в младите си години. Вероятно не знаеш, че Собода или Смърт е съкратен вариант на лозунг проведен от Патрик Херни нявга през 1776 година!!

Някой съмнява ли се

Ивайло Калфин от десетилетия е протеже на чужди сили, като от време на време изпълнява техни политически поръчки. През 1997 г. малко преди изборите, напусна БСП и заедно с Александър Томов (не писателят, а някогашният президент на ЦСКА) основа Евролевицата. Осем години по-късно, той се върна в БСП и след парламентарните избори през 2005 г., "блудният син" се оказа толкова незаменим кадър, че го спуснаха за външен министър в правителството на Тройната коалиция. След това отново напусна БСП и се включи в АБВ, отрочето на екс-президента Първанов. Поредното му политическо номадство отново бе възнаградено с министерски портфейл в първото правителство на ГЕРБ. Предвид цялостната политическа биография на Калфин, на него му приляга не да дава оценки на дипломати от кариерата, а да напише книга "За Номадството и успеха". Със сигурност книгата ще се продава добре в някои арабски страни.

Каква гладна въшка си ти...

Калфин къде си на заплата?

С големи топки излезе Петков,разгони съвремените Щирлици за ужас на путинофилските гниди.

"Бай Иван", "Бай Тодор" и дриги "байни" - на грешната страна на историята сте. Вашата демонстрация на руско поклонничество е без никава мярка. На мен сте ми смешни. И жалки.

Елена Поптодорова №2. Това е Ивайло Калфин. Човек достоен за презиране! Казваш, че е непрофесионално Митрофанова да поставя ултиматуми? Къде видя ултиматум? Уж си бил на дипломатическа работа, а не знаеш елементарни неща. Митрофанова има право на позиция и тази нейна позиция със сигурност е консултирана с външното министерство на Русия. Това не е нейна самостоятелна акция. Че това е така ще стане ясно съвсем скоро, когато Русия затвори дипломатическата си мисия в София. Елементарни неща не виждаш, Калфин. Професионално ли е да изгониш над 100 руски дипломати с обвинение, че са шпиони? Къде са доказателствата? Какво са шпионирали у нас? Какво толкова секретно имаме ние за шпиониране, че Русия е съсредоточила цялото си внимание към нас? Как се садят марули ли?Ни виждаш ли абсурдността на всичко това? Не се ли сещаш, че не става дума за шпионаж, а за други неща?Даже Русия прояви твърде голяма търпимост към нас, защото "гоненето на шпиони" върви много отдавна и те отдавна трябваше да закрият мисията си в София. И това ще стане. Не е въпросът какво казва само Митрофанова. Вчера Лавров каза, че при тия условия мисията не е в състояние да работи нормално. Какво означава на дипломатичен език, Калфин? Сещаш ли се, или ти трябва жокер?! Жалка работа си!

А бе Калфин,ти като си калфа на краварите много ли е приемливо и професионално? Русия ще ви покаже кое е приемливо и професионално.

Вдигна пенсиите на жените от 60 на 65 години

Другарю! За коя крайна говориш? Ха ха ха ха За незаконната крайна, на която президент е Янукович? Ха ха ха ха И кой първи наруши договора и споразумението , гаранти бяха Германия, Франция и Полша? Ха ха ха ха

Говоря за договора между Украйна и Русия по силата на който Русия гарантира териториалната цялост на Украйна включително към Донецк и луганск замяна на ядрените оръжия на Украйна. И още нещо хлапенце договорите се сключват между държави а не между съответния управляващ в момента.

Значи казваш на тоя крайна са нарушили договора между Русия и Украйна гарантиращ териториалната цялост на Украйна в замяна на ядрените ракети и незаконно са накарали Русия да окупира Крим? Викаш Украйна и НАТО са изпратили руски войници в Донецк и луганск? Викаш Украйна и НАТО водят война на руска територия????? И като не си шовинист как по-точно подкрепяш държава водеща война на чужда територия и избиваща цивилни???? И може би ти подкрепяш и Хитлер щото нали и той тръгнал да отстоява правата на германците В другите държави. И какво те прави анти шовенист? Готовността да си свалиш гащите пред всеки дето те заплашва с война???

УКРИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ! ТОЗИ ПЪРШИВЕЦ , НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ. МАЙСТОР !

Я се скрий бе Подлога ! На теб кой ти даде думата за да се обаждаш от Блатото ? Ако всеки Сульо и Пульо започнат да се обаждат , скоро ще им Гражданска Война ! Спрете ги аз не искам Вътрешна Война и за такива плашипутарници !

Бе ти откъде изпълзя?

точно по това: "Ако говорим за довода за реципрочност - аз се сещам и са по-големи представителства на чужди държави у нас" си разсъждавах и аз, че ако искат да покажат, че спазвт реципрочността тогава би трябвало да покажат анализ с числа, в който да покажат, че тази и тази държаава има толкова и толкова дипломати и технически персонал (особено за по-големите по площ , за които естествено ще има и повече дейности по издаване на визи и прочие), тази и тази - толкова , т.е - ето наистина тази има прекалено много и трябва да се намалят, а пък други такива с толкова голям персонал няма. Така ще си защитят позицията, която са заели, ако наистина биха могли с данни да си я докажат.

Че кой ги има за хора Путин и тази Мутро-фанова ли беше..ха.ха Нека си дрънкат. Тук е България и те не ни са господари за каквито мечтаят да са..ха.ха

Ей Плашипутарник , Русия е Велика Държава и трябва да се съобразяваме ! Помниш ли Дю Кабан Френския Посланик и гнилите ябълки !

Посланиците не взимат политически решения, те само ги изпълняват. Те са нещо като говорители към чуждата страна и информатори към тяхната. Не Митрофанова е решила за нотата , тя само я е внесла по заповед на руското външно.

Това не е ултиматум. Митрофанова просто ни каза какво ще стане. Изборът си е наш, и последствията също. Само недейте да мрънкате после.

Щели да махат Митрофанова и на нейно място ще назначат Рамзан Кадиров с екипа му.

Аз съм един от тия дето в нощта на белия автобус пробиха кордона. Аз съм един от тия дето са служили в българската армия и съм дал клетва да защитавам България а не Русия. Пък ако искаш да се видим излез с портрета на Путин на площада и развявай руското знаме. Гарантирам ти че ще дойда и няма да съм само аз. Но неееее-вие никога няма да се посмеете да се покажете извън виртуалното пространство. Дори когато бяха демонстрациите в подкрепа на Украйна и против войната нито един от вас не посмя да си покаже носа навънка. Но иначе пишехте хиляди коментари всеки ден. И аз съм един от тия, дето е против сегашното правителство и знаем много добре какви поразии направиха до момента. Но разбира се за такива като тебе всеки дето е против сегашните измамници е задължително за Русия.

Ти ли си от паразитите, за които живеят цял живот от данъците на хората, на които доброволно не биха дали и сух хляб? Ти ли си от тия дето се мислят за голяма работа, защото са направили насилието своя професия? Ти ли си от тия, които нямат никакви морални задръжки да отиват да убиват човешки същества, когато му го заповядат? Имаш ли си представа какво презрение изпиват хората?

Не съм военен аз съм служил в армията. И не чакам на хлапенце като тебе да ми дават каквото и да било. Не съм също и наследник на партиен секретар като тебе. Дето все се надява да дойда отново комунизма за да си има привилегиите. А ти какво си? Някой с маникюр дето непрекъснато врещи как някой нещо не му бил дал? Самите ти думи показват че за тебе България е просто дума лишена от смисъл.

Мразите видите ли военните мразите за дето убиват хора обаче възхвалявате Русия която в момента води война и избива хора.

Аз вероятно съм твоят най-голям кошмар. И знаеш ли защо? Защото не съм шовинист! Украйна и НАТО водят война срещу Русия! Русия е единствената, която иска мир! Фактите говорят и още на първия ден на операцията Русия спря настъплението за мирни преговори! И това те вбесява, нали? Защото дълбоко в тебе знаеш че НАТО е терористична организация.

Ти ли бе мухльо? Къде беше 1997 ма? Или до 1989 та? Сега ти е много лесно! Ха ха ха ха

Не си бил планирал нали?

Студент! Ха ха ха ха Хюмненце!

Ето тоя ,така го мразя! Без ха ха ха ха

Люспа Бесепарска комунистическа трябваше навремето да ви затрият веднъж завинаги, ама продажниците бяхте много...

Кой да ги затрие? Ха ха ха ха На 10 ти не знаехте какво става! Ха ха ха ха Костов още пишеше реферати за комунизма! Ха ха ха ха

След Румен Шадраваня, Гоцье Шлема и тоя почна да реве и къса ризи за руЗЗия. Нищо, че същата тая руЗЗия е една фашистка държава и върши всекидневно военни престъпления в Украйна. Но от червени гащници и каскети толкоз.

Соросоидно издание с намигване наляво.

А нашето Бе приемливо и професионално, освен законно?

Не давайте трибуна на мекерета като Атанасов и Мирчев... Единия носеще секретни документи в Американското посолство директно, а другия провали тирговската политика на фирма Микроинвест... Това са продажници екстра класа...

Ивайло Калфин на кое посолство е "калфа"?

Отдавна е ясно, че е нахранилка на Брюксел. Не знаеше ли? Но за ноамрланизация на ситуацията е нужно и двете страни да дадат назаден ход. Емоциите са излишни и вредни.

Нищо професионално няма нито в нейната реакция, нито в нашите действия. От различни подоки я задърпаха Българията, каче ли сутеньори се бият по нощите за секс труженичка. Превърнахме дори дипломацията си в цирк с безсмислен драматизъм.

Соросоидни боклуци.Американците само на Лозяк са повече от2400 човека. Американския посланник не се меси в държавните работи,той управлява директно.Гадно ми е от американските подлоги.

Я отиди пак да ги преброиш.

Всеки политик, който иска война с Русия трябва да бъде наказан с доживотен живот!

Ние извършваме абсолютно резонните дипломатически действия обявяване на лице с дипломатически имунитет за персона нон грата.

Прочети конституцията, защото на вас русофобите законите са ви непознати.

Къде в конституцията на Република България уважаеми руски той пише че България няма право да обявява руски дипломати за персона нон грата? Къде в конституцията на Република България господин руски трол пише че обявяването на руски дипломати за персона нон грата е обявяване на война? Да не бъркате руската конституция дето Путин си я дописва както си поиска? Бихте ли ми цитирали господин руски трол В коя част на българската конституция пише че обявяването на руски дипломати е обявяване на война? И още нещо не уважаеми господин руски трол-в закона ясно е посочено наказателната отговорност за лица водещи пропаганда в полза на вражеска държава. А да пропуснах-България не закрива руското посолство в България. Русия заплашва да закрие руското посолство в България. Което също си е нейно право.

Колега, защо не си реалист? Нима дипломатите от другите дип. мисии не слухтят? Това си е чиста политическа поръчка и трябва много малко ум, за да се разбере. Калфин и той е мазна филия - да изгониш 70 дипл. било нормално за България и руския посланик трябвало да мълчи! Ами нека изгоним поне 10 немски дипломата и тогава гледай какво става!

Но според платените руски тролове единствено руското посолство съставено изцяло от шпиони не слухти и не провежда никакви действия на територията на Враждебна държава. Само че пропускате дребната подробност че ние сме част от Европейския съюз и НАТО и на практика цялата интересна информация в България е тази за европейския съюз и НАТО.

Всеки път като пишете "платените руски тролове" ставате за смях! Вашите лъжи си ги наврете където слънцето не грее! Хората ви мразят безплатно!

Кои са тия хора дето не желаят нищо руско и не желаят да ходят в Русия обаче напълно безплатно водят пропаганда изписвайки хиляди коментари в полза на Русия? Боли ли като ви казвам истината. Дори фактът че редиците ми намаляха драстично след като тия дипломати си тръгнаха е изключително показателен. Някои от най-наглите руски тролове вече ги няма.

Ти кой си? Име Фамилия и ЕГН! Айде бе отворко!

Еврейчето от Русе пърди със Сорос ,Порошенко и Зеленски в една кратуна ,кръвта на вода не става ,оставям на страна че службичката му в ЕВРОСЪЮЗА му носеше добри доходи за тях Калфин е готов да продаде България за жълти стотинки

Значи държа да отбележа че от руското посолство явно не са ви обяснили правилно нещата. Пропуснали са да ви кажат че България 45 години беше най-верният слуга на Съветския съюз. И всичко включително и посолствата на България бяха по руски образец. В руските посолства навсякъде по света без изключение единствения служител дето не е шпионин е самия посланик. И това се знае от абсолютно всяка държава но явно на вас не са ви го обяснили. И ако сега Ви попитам какво точно вършат тия 70 човека в посолство в държава с размерите на България няма да можете да ми отговорите. Ако сега Ви попитам В коя държава руския посланик си позволява да се държи по тоя начин пак няма да можете да ми отговорите. И понеже почвате да извъртате всеки път. Няма как да обвиняваш арестуваш или съдиш служители на посолството. Можеш единствено да ги обявиш за персона нон грата и това се прави в абсолютно всяка държава. И обявяването на служител на посолството за персона нон грата е напълно нормална практика и може да бъде правено дори и ако съответния служител си позволява непристойно поведение. И ако вие смятате думите: Или отменяте решението или затваряме посолството. Че не са ултиматум, то това показва или пълната ви липсва на мозъчна дейност или факта че пишете единствено платен коментар. По ваш избор.

"В руските посолства навсякъде по света без изключение единствения служител дето не е шпионин е самия посланик." То бива абсурди, ама такива като вас не заслужават въздуха, който дишат!

Хлапетата дето са се продали за дребни стотинки и да пишат коментари да не говорят глупости като тебе. Това е съветската доктрина и е така още от преди студената война. Българските посолства бяха изградени по времето на комунизма на същия принцип. Включително шофьора градинаря чистачката и така нататък. Така че хлапенце не се излагай следващия път А колкото до заплахите тия си ги разправяй на играчките в къщи.

Всеки път когато говориш хабиш въздуха който не заслужаваш! Твоето съществувание е хабене на околната среда и пресъпление срещу природата!

Хайде излез с портрета на Путин на площада и с един плакат на който да пише че всеки дето говори срещу Русия няма право да диша въздуха и е престъпление срещу природата. Хайде клавиатурно плъхче:)))) Следващия път първо си намали дрогата и си избърши бялото около устата.

Колега, само ми обясни, защо мислиш, че само руските посолства се занимават с шпионаж? Всички останали посолства са вода ненатита. Кой прави розовите революции, сами стават??? Наивник с розови очила!

Само че единствената интересна разузнавателна информация в България е по линия на НАТО и Европейския съюз. Така че посолство на нато-вска държава няма какво да шпионира в България.

Всеки на мястото н Митрофанова щеше да постъпи така! Простакът про100киро е марионетка и трябва да му се напамня непрекъснато, че е тъп слугинаж!

А ти какво си? Пропагандатор на режим, който е отречен от цял свят, и то може би за без пари, докато шефовете ти вземат много за това? Как се нарича човек като теб - малоумен, психо, полезен идиот или просто идиот?

В коя друга държава руският посланик се държи по начина по който се държи митрофанова?

Украинският посланик в Германия няколко пъти обиди канцлера. Митрофанова не е обидила никой, а каза истината!

Щом е казала истината ти какво правиш във форума а не си пред руското посолство да развяват руското знаме и портрета на Путин в защита на Русия?

Защото като ти пиша тук ще ти е по-гадно!

Калфин ви обясни професионално, ако сте го гледали, как се правят нещата! Но понеже са ви промили мозъците и коментирате по опорки и със злоба , не вниквате в проблема, което води до грешни решения които се вземат! Ниво ПростоКиро за съжеление!

Хайде и тоя охлюв се изказа, само той липсваше. Митрофанова не е поставила никакъв ултиматум, просто каза какво следва ако не бъде отменено решението. Посолството в крайна сметка си е на РФ и те ще направят каквото счетат за добре. За умствената импотентност ширеща се в правителството на Република БъГ, представителите на РФ не носят абсолютно никаква отговорност. Те действат според съзадалата се обстановка, а именно: вилнеещ истерясал луд на висока позиция, заобиколен от безмълвни ловци на моментна делавера, щедро подкрепяни от външна сила, ръководена от човек навършил отдавна пенсионна възраст с доказани интелектуални дефицити, воден от умопомрачителни амбиции, заобиколен от оглупяли клакьори със съмнителни кариерни амбиции.

Вън от България, руска сволоч!

Калфин май е на 4000 лева и директно с тактиките нанКГБ - 30% истина от новините и след това порой лъжи и манипулации. Първо броя руски дипломати в България като бройка е ограничен на 48. Какво да пращат руснаците? Те са я запълнили тая бройка сега. Второ кои са тия държави с големи представителства? След руските 140 човека - сега 48, имаме САЩ с 80, Турция с 55, Германия с 40 и Китай с 35. Другите държави са с по-малко дипломати. Та кой са тия посолства с много дипломати? А Калфин лъжльо смотан Трето от къде знаеш кое правителство колко е стабилно? Бойко Борисов изкара почти цял мандат със зоатния пръст на Волен. Един депутат! Аман от Петоколоници и манипулатори

- гонене на руски дипламати два пъти в началото на годината - "Бензиностанция с ракети" - налагане на санкции срещу Русия - непускане на самолета на Лавров.. а после някои се чудят и възмущават защо сме обявени от Русия за неприятелска държава?! Кое точно е неприемливо и кое е и приемливо от наша страна?! Или ние винаги сме прави, щом се подчиняваме на САЩ?

Наложи същите санкции срещу Русия не уважаеми господин руски платен трол. България не е единствената държава изгонила руски шпиони. Обаче не виждам в някоя друга държава руският посланик да си позволява такова държание. Вие господин руски платен пол бихте ли ми посочили друга държава в която руският посланик се държи по същия начин? Бихме препоръчали да започнете от Полша, която мрази руснаците и директно предоставя оръжие на Украйна.

Отговор не чакай, човека си е взел вече копейките и е отишъл бързо да ги обменя в долари, че нищо не се знае.

Стига с тези руски тролове, глупако! Сам виждаш, че руското посолство не работи (за разлика от американското) и никой нищо не плаща, ама много ви е яд, че някой има виждания различни от вашите, че някой има памет и помни кой освободи България и каква икономика е имало преди великата демокрация!

Такива като теб трябва да се лишат от българско гражданство за колаборационизъм с неприятелска държава.

Но пък има дипломатически имунитет.

Е, сега поне вече официално стана ясно, че сме поредната краварска колония и така ще бъде, докато П.утките от Промяната и/или други васали на САЩ са на власт. Същото се отнася и за ЕС, докато в ЕК се разпореждат американски мекерета, като Урсула фон дер Лайен, Жозеп Борел, Шарл Мишел & co.

Неприемливо и непрофесионално беше тъпото изцепване на тъпото. Това няма как по никакъв начин да доведе до нещо добро.

"Бензиностанция с ракети" беше приемливо и професионално, така ли? И защо никой не го коментира, и всички се направиха на глухи и слепи? След това една цяла серия от професионални и приемливи действия на един неуравновесен премиер. Приемливо и професионално е по прищявката на същият този премиер една цяла страна да си самоспре газта, после да се пилеят пари на инат за газ дето я няма. Приемлив е речникът "някакъв министър" и да се гаври с този министър. Митрофанова го била свалила? Това е подходящо за дете от детската градина. И този премиер тръгна да си го връща и прави рекорди по изгонени служители на посолство. Меко се е държала Митрофанова с такива нищожества.

Дето заслужавате да бъдете унищожен с ядрени ракети. Според изказванията на руснаците.

Неуспешен опит за смислена риторика. Опитайте пак.

Тоест вие твърдите че лавров не нарече българите страхливци? Включително и вас ако въобще сте българин. И не помните думите на рогозин за сармичките? Толкова ви е хванала склерозата може би?

Вие матура по БЕЛ взимали ли сте? Можете ли да направите анализ на написан текст? Никой не е заплашвал България с ядрени ракети. "Прилети" не означава изстреляна към България. Но дори да мислите иначе, сега смелият Петков неутрализира "възможният ядрен удар", така ли? С тези си простотии Петков де-факто причини такъв ако разбирате от метафори.

Щото по мое време такива матури нямаше. Но за сметка на това пък за приказки срещу Съветския съюз или срещу партията вкарваха в затвора. Така че не е лошо да се сетиш откъде знам всички тези неща. Със сигурност не е от сбирките на младежкото БСП. Ако бяха разположени на територията на България ядрени оръжия и бяхме казали на лавров че за минитмен ракети няма граници това щеше ли да е заплаха или не?

Но и ние гоним 70 дипломати без доказателства.Не е ясно какво целим,освен безмислена канфронтация с Русия.Доколкото ми е известно ние членуваме в НАТО за защита, а не да нападаме други държави.САЩ успяха с Украйна да предизвикат Русия,но Украйна не е член на НАТО ,а България е.Ако предизвикаме Русия да ни нападне, НАТО ще ни защити и войната на НАТО и Русия ще бъде факт на наша територия.Може би мизерията ни е малко,че и война ни трябва.Ние в мовента не мислим няколко хода напред а се поддаваме на евтини манипулации.Няма значение какви са руснаците,защото те не се занимават с нас.Защо им се зъбим след като пред тях сме като въшка пред лъв.

Всяка държава има право да обявява всеки ползващ се с дипломатически имунитет за персона нон грата. И срещу лице с дипломатически имунитет нямаш право да предприемаш каквито и да било други действия. Не можеш да го арестуваш нямаш право и да го разпитваш.

Но защо го правим.Не е възможно 70 човека да са шпиони.Освен това не видяхме доказателства за тяхната шпионска дейност.И накрая: не съм комунист и не ги харесвам.

След като не са шпиони според вас какво по-точно вършат тези хора? След като нямат абсолютно никаква дейност и не извършват абсолютно никаква дейност???? Защото най-малкото няма наплив на българи да пътуват в Русия за да кажете че имат нужда от много служители за да обработват заявките. И още нещо-това че не са шпиони можете да го разправяте в държава дето не е била социалистическа. Щото по времето на социализма и българските посолства бяха съставени само от шпиони. Без посланика.

Чираков, така и не се научи на тези международни отношения. Когато се води СВЕТОВНА ВОЙНА някои неща са си съвсем редовни, но комунягите недоклатени, като тебе, нямате данни да ги осмислите!

Не е копейка, а нагаждач. Винаги ще си остане на ниво калфа. Никога няма да бъде майстор, т.е. лидер. Затова по-добре да се скрие.

КАЛФИН НЕ СЪМ НА ЧУЖДА ХРАНИЛКА. ИСКАМ ДА ТЕ ПОПИТАМ КАТО КАКВА СЕ ИЗЯВЯВА ХЕРО МУСТАФА КЮРДА МРЪСНА КАТО СЕ МЕСИ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА БЪЛГАРИЯ.

Изказвания на Херо Мустафа подобни на изказванията на митрофанова?