Коментари - Какво влияние има сагата "Апартаментгейт" върху решението ви за кого да гласувате? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елитът и партиите са болестта,а не лекарството. Народът е обран тотално о безсъвестни,продажни,корумпирани,безотговорни и прости хора. Трябва рестарт и ново начало. Така повече неможе.

Никакво влияние. Никога няма да гласувам за герб.

Никакво! И без това никога няма да гласувам за ГЕРБ.

Май не е важно за кого гласуваш, а кой брои гласовете :)

се издъниха като за последно!

Никога не съм гласувал за ГЕРБ, не съм планирал и да гласувам, за това "никакво". За мен това е най-лошото управление на страната. Не, че другите имат по-лоши апартаменти, придобити по същия начин. Няма други, управлявали тоя век, които да са направили по-малко, за да станем по-нормална държава. В момента държавата харчи няколко пъти повече пари, отколкото имаше преди 10 години, и резултата е нулев, с изключение на малко магистрали. Образованието е по-зле, здравеопазването е поне толкова зле при значително повишени разходи. Обществената сигурност не е мръднала, пак при доста по-високи разходи. Медиите се контролират в по-голяма степен според всички международни анализатори. И това, въпреки, че ГЕРБ на практика управляват цялата страна, както на национално ниво, така и регионалните структури. Цялата власт е в тях, и нищо. Ну-ла! Никой не е имал толкова кредит на доверие, и всички са свършили повече работа от тях.

По-тъп въпрос нямаше как да се измисли... Тези които са убедени да не гласуват за ГЕРБ, с и без апартаментгейт няма да гласуват за тях... тоест - отиват на отговор "никакво" тъпо

Иван Костов е виновен!

След като покажете имотите на ЛЕНЧЕТО и кУРНЕЛА , тогава ще отговоря...

Дебиле, явно не можеш да четеш и слушаш. Ленчето е имала дядо, който си е построил къща преди 1944 г. Те, наследниците япродават и ги обезпечават. Та това което тя има , дори да е 200 квадрата си е нейно!!! Запомни го. А за Корни фактите са, че си е купила жилище в Двча купел и то 2004. Тогава нямаше цени от 250000 евро и нагоре. Сега ви е крадците сте събрали от закуски тези пари и ни се хвалите с това. Жалко е, че аз която симпатизирам на друга партия ти обяснявам за тези две жени. А ти поразкажи как ги събирате вие от ГЕП парите. А дебилите са дебили, ако искаш и жълт се боядисай!

Нямаше 250 х. евро, но нямаше и по 200 лева на квадрат... - за колкото Нинова си е купила апартамента! Освен всичко друго - разбирам да плюеш против управляващите, но ти защитаваш приватизаторката Нинова, която сега и излъга, че не била и в политиката, когато си купила апартамента, при положение, че е в политиката отпреди това, а отгоре на всичко веднага след покупката става и зам.-министър...! Това е долното - Вие сте професионални червени тролове - сиреч измет, която заблуждава хората за "червените ангели", които всъщност приватизираха 99 процента от всички предприятия 95-та и 96-та година, а после сочеха Костов за фалиралия БГА-Балкан.... И те са измет и техните тролове - също...! Жалко за нас българите, ако се "връзваме" на тролски коментари...

Защо не покажете апартаментчетата на ленчето...други медии го направиха

Апартаментите на Ленчето са от строеж на блок върху неин терен. А на кметицата са от строеж на блок върху терен на мъжа и - в престижен квартал, с изглед към витоша, с толкова модерните сега тераси, по-големи от нашите апартаменти. Квоо ще кажеш, опорноточко?

Всичките ли апартаменти?

Десен съм но ще гласувам за БСП поне на евроизборите

тъпак

Толкова си и "десен". Мен и с пистолет на челото не могат да ме накарат да гласувам за комунистите.

Аре бе? КъФ си смелчаК!

Кои са комунистите.Май нещо си се объркал

Че най големите комунисти са в ГЕП. Сега в ГЕП има повече бивши членове и партийни секратари отколкото в БКП. Чети статистиката тъпако. А живота е хубаво нещо и не си трува да го даваш за ГЕП.

Кои са комунистите е много добър въпрос :D

Не съм фен на Б. Борисов, но търпимостта ми към Корнела напълно се изчерпи, затова ми се прииска дори да го защитя. Тя и другарите й по повод и без повод, от началото на 2018 г., повтарят, че Борисов управлява от 10 години Изборите 2009 бяха през юли, първият му кабинет е от 27 юли 2009. Дори ако беше управлявал без прекъсване, към днешна дата няма все още 10 години, да не говорим към началото на 2018, откакто от БСП го повтарят, но и никой ТВ-водещ не ги опровергава - а трябва! А през този период имаше още следните кабинети. Служебни кабинети Марин Райков -13 март 2013 до 29 май 2013 Георги Близнашки - 6 август 2014 до 7 ноември 2014 Огнян Герджиков - 27 януари 2017 до 4 май 2017 Редовен кабинет Пламен Орешарски - 29 май 2013 до 6 август 2014 Всеки, ако е обективен и грамотен, може да пресметне точните години на управление на Борисов и да реши лъже ли нчкой.

Тъпи гадни лъжливи хорица от просташки бармански компании и паркинги до пожарни и физкултурни салони ни управляват. Това е. Неграмотни и алчни. Прости до дъното на глупостта си. Бедни и жалки души. Неграмотни селяндури по душа, но с градски пощенски код. С претенции присъщи единствено на организъм лишен от човещина. Ей такива келемета като вас, но боята едно време беше червена, ме накараха да имигрирам. А знаете ли вие магарета несретни що е да те грабят първо комунисти, после вие — без срам и без почивка. Съд и мор за вас, безсрамна шайка некадърници!

Срам ме е да го кажа, но не знам дали едно управление на БКП ,макар и със цената на нова национална криза , няма ли да поразчисти тия боклуци... Страшно звучи и грозно от страната на АНТИ-комунист като мен. БСП/БКП да са ми по-симпатични от Борисов и Герб. Смятай какво извратено управление трябва да си имал, за да накараш убедени анти-комунисти да искат да гласуват за комунистите от БСП. Защо за БСП - ами просто малките партии нямат шанс и гласовете пак ще отидат в ГЕРБ. Това е ужасно което го пиша и ме е срам от дядовците ми ... !!! И не забравяйте - срещу БСП/БКП много по-лесно се протестира т.е. при тях има смисъл да изплува по-смислена опозиция.

Не можеш да заблудиш никого, ДРУГАРЮ!

Всички са деца и внуци на комунисти и са подковани като такива.

Шибан трол, личи ти.

съм отвратена от всички, така че няма да дам реално глас, но ще отида да пусна една празна бюлетина, че да не ми крадат гласа, не че и това не може да бъде подправено

Що за глупав въпрос. В България не се гласува за личност за за партия. Ако ще папата да издигне ГЕРБ хората на БСП си гласуват за БСП и обраното хората на ГЕРБ си гласуват за ГЕРБ(докато не се появи друг с ножица).

Всички тези скандали са в услуга на управляващите. Отвращават хората от политиката, което води до апатия при гласуването и до не гласуване, а тези които гласуват са платени. Това първо им излиза евтино и второ по-лесно се манипулират резултатите!

100% корупционна практика. И човекът остава в партията :)))) Това е безгласно приемане на действоята му. ..

Съюзът на слепите в България обяви,че не вижда алтернатива на Борисов и ГЕРБ.

Референдум за червената агитка до 50 коментара - бонус!Та какво има да ни влияе,който е с всичкия си,компетентен и независим няма как да му влияе този предизборен цирк!Нито апартаментите са евтини на Цачева и Цветанов,нито има някакъв проблем,нито кражба!Който се е запознал в детайли ,професионално,много шум за нищо!Който е зомби нека търка за копейки,но това не променя същността!То кой,една другарка с апартамент за 21000 лв. през 2004 г.,другата мултимилиончева,не само от КТБ!Хайде ,моля!

„… Да ти кажа ли правичката? - И едните, и другите са маскари!... Маскари са до един!…" Колко е бил прав Алеко, сложил думите в устата на героя си "Бай Ганьо у Иречека" преди повече от столетие ?!! Едно време беше виновен загниващият капитализъм, после- комунизмът. А сега Кой? Всички политици са маскари, защото са от ЕДНО КОТИЛО. Защо хората казват, че "Гарван - гарвану никога око не вади..." Защото политиците от един и същ регион, но от различните партии си кореспондират взаимно - важното е да бъде контролиран електората !! ИЗЛЪГАНИТЕ И ОБИДЕНИТЕ НА ЕДНИТЕ ОТИВАТ ПРИ ДРУГИТЕ, ЗА ДА БЪДАТ ИЗЛЪГАНИ ОТНОВО И ОТНОВО !! НО ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО ВЕЧНО: НАРОДНИЯ ГНЯВ - ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ОСЪЗНАВАТ, ЧЕ ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМЕНЕНА ИЗЦЯЛО !! ДА, ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО, НО ПРОГНИЛО !! КостовЦИ, БорисовЦИ , СтанишевЦИ - твърдо НЕ. Те просто са продукт на своето време. И най-вече на своите търпеливи избиратели, НА ВСИЧКИ НАС…Като няма нищо свястно на политическия пазар - ПОДМИНАВАШ. Но като гледам Държавата си съществува и без гласовете на половината население, Парламента си приема нагласени закони и с 121 човека от 240 !! КОФТИ СЕ КАРА ЗИМАТА ПРЕД "СНЕГОРИНА"...

Предни години съм гласувала за ГЕРБ, просто не виждах алтернатива. В последните 2-3 години дори и липсата на алтернатива не може да ме привлече към тях. Не съм била никога от твърдият електорат, но апартаментът на Цветанов е капката, която преля чашата. Обичат да казват, че са по-добри от комунистите. После Борисов излиза и казва, че видиш ли и комунягите имат такива жилища. Е, да обаче всички гласувахме за тях, защото ни обещаваха, че няма да са като БСП и сие. За съжаление, предаденото доверие няма да се възстанови. Бих предпочела да гласувам дори за ДПС, отколкото за тези или БСП.

По-добре не гласувай, отколкото за ДПС и "ГРУХ" !! Нали ти е ясен "грухчо", "депутатът, който и един път не е дошъл в Парламента за каквото и да било, но си взима по 4000 лв. заплата за това, възседнал е министерството на "правосъдието" и прокуратурата и мнооого други далавери...!!

Гледам много ГАРГИ коментират ... Дали надушват мъпшата на ГЕРБ?

Ти построеното днес много, много не го хвали, защото се вижда - и качеството и вложените пари (основно по джобовете) и последнащите ремонти. А за промишленноста и селското стопанство - просто не трябва да се говори! Да не говорим за демографския "разцвет", за първото място по смъртност в света и за най-грозната столица в Европа! Резултатите не са само в добрия живот на 20% -ина процента от населението!

Че то кога в България нещо качественно се е правило? Изреди няколко неща с качеството на които сме се прославили по света, може и продукти от преди 1989

Ами ето един пример :Швеция е европейска държава, както и ние, разчитаме на европейските фондове, а Цветанов лобира за американски самолети, за да се построи стената с Мексико, продава оръжие с изтекла лицензия на ислямистите, чрез Страсбург ощети България със милиони, апартамент със асансьор..., Тоя да не би да е Пабло Ескобар

А на мен въобще не ми влияе, защото няма да гласувам! И тая мантра "За по малкото зло" се изтърка, а и по принцип е абсурдна! Защото малкото зло може да стане голямо и обратното! А реално погледнато, това са избори за изпращане на хрантутници на европейската трапеза, които и не мислят да защитават интересите на България! Това поне се видя!

В случая другото зло БСП, ако дойде на власт (парламентарните избори) първото което ще направят е да вдигнат данъците на работещите/печелещите, така че да могат да дават една част на неработещите и другата да крадат, така според тях е по-справедливо.

Това е твоя версия! Плоския данък го въведоха комунистите! А за краденето, май не се знтае кой по-по-най краде!

До Кумчо Вълчо (нерегистриран): Всички крадат, но след тези сегашните има поне нещо построено, а някак си нещо не се сещам след 1989 другите, които са управлявали нещо да са построили, но пък се сещам че няколко пъти удрахя икономиката на БГ в стената, а сетих се и за правителството на Радев, че премести лампите от един тунел в друг и се похвали че е свършил работата за една седмица.

ДАДЕТЕ ЛИ ВЛАСТТА НА НЯКОЙ С БЕЗКОНЕЧНИ МАНДАТИ, ГАРАНЦИЯ, ЧЕ СА СИ НАПРАВИЛИ ЛАБИРИНТА ОТ ТАЙНИ ИЗХОДИ - МАФИЯ И ДЪРЖАВА СА ВЕЧЕ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО, A КОРУПЦИЯТА Е НЕИЗЛЕЧИМА КАТО ОНАЯ БОЛЕСТ С ТРИТЕ БУКВИ !!

За по-малкото зло - ГЕРБ .

ГЕРБ преяждат и ще се повредят така.Този път БСП.

Та да ти припомнят какво означава крадене и преяждане а не някакво такова на дребно ли ? За радост обаче бсп в близкият век само ще страдат и жалеят по властта без да са в нея .

Не ми влияе по никакъв начин. Ще гласувам за ГЕРБ. Ако бях за ДПС, щеше да ми повлияе сагата с ТЕЦ- ВАРНА. Все пак там вече става въпрос за неизвестна сума в милиони дадени от ПОЧЕТНИЯ ЛИДЕР.

Нинова, нешето време идва съвсем скоро - пак заедно и само напред

Наглостта и безнаказаноста доведоха до това положение.Краде се и се злоупотребява с власта която народа им е дал като за последно.Надявам се че това което чухме и видяхме не е последно.Тепърва ще се покаже истинската им същност.

Ще гласувам за ГЕРБ

Аз също.

И ще чакате апартамент в София без пари? Или го правите за държавната субсидия за подкрепа на Цветанов да фалшифицира изборите, защото той е машина за това?

Влияе ми много!!!!!!;)) 3ащото, като се гласува за такива..... и ги изпратим в Евро парламента и там започнат с Ганювски си селски врътки за крадене и облагодетелстване,.. все..... "по тънката лайсна" , да потънеш от Cрам !!! Изпотих се и ПОВЪРНАХ само като си помислих каква излагация!!!!;)))

Писна ми от някакви соиолози , политолози ,генеколози и всякакви други отрепки, да величаят великата постъпка и морал на логопеда физкултурник Цецерон как бил подал горда оставка , а никои не се сеща, че така закупените апартаменти на тези цени ощетяват общината и държавата, бъркат ни в джоба ,като хиени надушили плячка, авантаджии това са нашите политици говорят едно а вършат друго ,а Христос е казал по делата ще ги познаеш

е въпросът - откъде все пак толкова много пари, според мен

Българи не бъдете будали...гласувайте по съвест(които дава повече) Вижте събратята ,мургавите,орките ....те излязоха по големи тарикати от нас......О ДЯ НАКАДЯ ВА .

Най големи БАЛЪЦИ са тея които не се продават.....ЗЕМАШ ПАРАТА УДРЯШ КРЪСТА НА КОИТО ТИ СКИМНЕ ...и аидяяяяя

Много си шукаритетен ....ХАС МУКАРА ми ...продажен мангал ..СОСКИ не гласуваш за ДПС ...СОСКИ ????

Мислех да гласувам за Патриотите ...но след като гледах тази сутрин министър председателя ...твърдо за ГЕРБ .

като "Уотъргейт"! И в двата случая лъсват мръсните дела на тези, които управляват дадена държава!

И да гласуваме и да не гласуваме ще гладуваме, защото цвъки остава и ще има поредното фалшифициране на изборите от гърбавите.

Не гласувайте.

….гласувайте! При 100% гласували, купеният вот става нищожен.

Със сигурност от тази пародия БСП-то ще загуби!!!

Тази път мисля да гласувам за ГЕРБ

БЪЛГАРИ, НЕ ЛЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ПУСКАТЕ ЧЕРВЕНАТА БЮЛЕТИНА, ТОВА ЩЕ Е ПАГУБНО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

Гласувайте за ГЕРБ, за да продължат да крадат, лъжат, а вие да обеднявате с всеки изминат ден!

При новите избори ще избера по-малкото зло.Т.е.-за всеки друг/БСП,Патриоти,Десни партии/,но не и за ГЕРБ. Докато ГЕРБ ни управлява държавата се разпада,приемат се лобистки и антисоциални закони,а Румъния ни изпревари по всичко

И аз ще гласувам за БСП. Колкото сте по-зле, за мен е по- добре. Като си дойда на екскурзия в България, да се видим тези, които имаме пари. От БСП избягах, сега в БСП ми е надеждата пак да ми вдигне цената на валутата.

Аз ще гласувам за другото БКП, не че съм за тях. Скандала няма нищо общо, просто справедливост- нека и другите да се охранят малко.

Целия този цирк е заради една договорка между строителната фирма и клиента да обявят по-ниска цена върху която да платят данък на държавата. И двете страни са заинтересовани, защото данъка се разделя. НО ! Щом сме казали А трябва да кажем и Б. Нека бъдем честни. Колко от вас, които се възмущават на на Цецо и групата, не са правили опит да "преметнат" държавата. Андрешковщината здраво е впила корени в българското съзнание. Ако някой каже" аз съм горд, че плащам пълния размер си данъци" ще предизвика присмех . Парадокса е , че Корнелия също е купила "евтино" жилище в миналото( което значи , че и тя не е платила данък върху реалната цена) но сега се бие в гърдите и се прави на съдник. Точно това отвръщава хората и всява недоверието. Този "комплекс" за недоверие идва още от бай Тошово време, когато едно се пишеше във вестниците а виждаш друга действителност. Но се радвам, че започват да се разухват такива проблеми. Обществото започва да се чисти. Но щом е" проверка" на Цветанов, нека е проверка и на цялото народно събрание. Не съм убеден , че в редиците на БСП всички са изрядни пладци. Ако ще е , да бъде за всички. Това е моята идея.

+++...!!!

че имате подобно мислене! От подобни "мисли" стигнахме до тук.

Стига адвокатствоне на Цецо хитрецо. Той няма оправдание. Ной е в лъча на ппожектора, цащото сам се бута там. Как е при другити, хайде да не гадаем с волни съчинения. Да не мажем наред с г.вна, та Цецо да стане неразличим на фона, защото тжй сам се бета да ди отличава и го постигна. Сега е в артилерийска вилица: ако няма данъчна измама има далавера. Ако няма данъчна измама има рекет и злоупотреба с власт. Все си е за щут. А той, по-добре да се засрами, до каже 'сатаната ме обърка' или нещо подобно. Но не, той е гьонсурат н1 на герб. щатния.

В сагата апартаментгейт влизат ли апартаментите на Нинова и Йончева. Или те са в сагата пери пари от КТБ.

Да и те влизат, влизат още и двата СПА хотела на агент-гоце!

Никакво,сегашните са близки или роднини на бившите,а бъдещите политици ще са пак близки или роднини на сегашните!Кръговрата се върти,няма излизане,освен Терминал-2 или Св.Петър!

Даа, преди всичко "Апартаментгейт" ми напомни, че бесепар оставка не подава, така че ако другарите разчитат на 'фатки с компромати срещу политическите си противници въпреки кирливите си ризи и си въобразяват, че хората са забравили как ги лъгаха в продължение на 45 години да работят почти безплатно и с безвъзмездни бригади и съботници уж да градят "комунизъм", а накрая, чрез т.нар. приватизация прибраха всичко създадено от милионите българи и се превърнаха в най-едри капиталисти и олигарси за да ни докарат до нечувана мизерия и да изчезнем наполовина, дълбоко се заблуждават!

Не е необходимо да се връщаш 45 години назад, достатъчно е да си припомним 1997 и долара от 3600лв, заплатите от по 5-6 долара, а и от по новата им история - 2013-2014 и разграбването на КТБ. Благодарим ви БСП!

Абсолютно сте прав, но е възможно да не знаете, че то е било нарочна игра на Луканов и Сорос, с която са спечелили стотици милиони от изкуствено предизвиканите огромни курсови разлики, макар и в крайна сметка всички да обвиняват глупака Жан. Дядо ми и баба ми, както и множество други тогава си загубиха всичките, през целия си живот спестявания, т,е. тази обирджийска измама и със спестяванията на обикновените хора допълва престъпната приватизация.