Какво трябва да знаем за президентските избори в Русия тази година

Повечето фигури от опозицията са в затвора или в чужбина, много независими медии са блокирани, а Кремъл поддържа строг контрол над политическата система в страната

Обратно в новината

Коментари - Какво трябва да знаем за президентските избори в Русия тази година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мен не ми трябва да знам нищо за псевтоизборите в сатанинската държава, наречена Русия. Така или иначе се готвят за война с НАТО, а при подобен конфликт от русия няма да остане камък върху камък и въпросът ще се реши радикално.

Че са бутафорни?

Какво трябва да знаем за изборите в усраина :)

Ало списвачите, осъзнайте се! Това да не е територията да докарват цар от Испания или марионетка от Канада! Един куп "неправителствени" организации да ви обработват преди изборите и ... едни отиват за инструктаж в "посолство", други се крият там, а трети заминават на спявка в Брюксел!

Всички победи започват с победата над себе си. Леонид Леонов

Ще го гледаме и него как отива до урната да гласува за себе си като корейският шопар. Жалка работа. Какво стана с готвача му?

Не съм чел статитя - заради заглавието. Щом някой от майн.ат.а си ще ми разпорежда, какво "ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ", значи е тъпа пропаганда. Че и в заповеден тон. Не ме интересуват подобни писания.

Изглежда, че младите не учат достатъчно българска граматика. А и на чуждите езици. "Трябва" не се употребява само за заповеди,. Изразява също обективна необходимост. И не защото някой ни казва какво ни е необходимо, а защото е необходимо, за да вземем адекватно решение. Или да направим информиран избор.

Ха хаа, че аз и без да чета тук написаното знам, че Путин ще продължи да е президент, че Братушките ще заличат т.нар. и нарисувана от чичко Ленин на картата нацистка Украйна и ще наврат САЩинските и НАТОвските престъпници в кучи гъз! Барабар с нашенските им малоумни дупедавци и антибългари, разбира се!

Перфектният мъж - Президентът на РФ! Безумно го желая интимно сега и завинаги и му гарантирам, че ще открие непознатото за него щастие от интимната ми компания. Гарантирам! Обръщам внимание на перфектния господин, че изборите за една формалност за него; има и други, но животът предлага непознати и приятни сфери, които аз мога да му поднеса. Красивите неща в живота и удоволствието от моята страстна компания могат да се съчетаят и с работа. Животът не започва и не свършва с Кремъл. Колкото и да е влиятелен този прекрасен господин, колкото и велика да е Русия, животът предлага неща, които ще го направят щастлив; за които той дори не подозира; и които само аз мога да му поднеса. П.С. Моля не ми изтривайте постинга; не съм мъж или гей; а съм жена, красива, млада, страстна, спортна фигура, свободна, и безумно желаща перфектният мъж.

Явно си дърта грозна недоевана стара мома,щом в путлер ти се привижда мъж,че и перфектния.

jingiby

Не знаех, че в Мордор има избори...

Тегаво е в усраина :)

борбата се ожесточава, путин срещу путин

Аз имам само себе си като конкуренция. Нещо против Давоската демокрация ли имаш?

Да се използва името на Дякона Левски, а да се апелира за пРоссия, същата която е отговорна за обесването му, е гавра с рода Български. Точно Дякон Левски отговаря на зададен към него въпрос - "какъв ще стане, когато се освободим?" - "Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече."

Виждам. По скрижалите на Тагареца ли работиш? Османско присъствие ли рекламираш?

Смисъл даже да коментирам статията. Интересни са ми тъпите коментари на руските тролове хахахах. Колко трябва да си глупав да се възхищавал на това, че в просия няма права свободи за обикновените хора и това да ти е пример за държавно устройство. Да говориш че целия свят е збъркан, а само просия се управлява добре и просперира. Само защо руснаците бягат от кочината като дявол от тамян не мога да разбера. Като не ви харесва да сте свободни имате избор от не една , а няколко страни. Там ше ви е добре. Защо налагате своите възгледи на множеството което не иска да живее като вас. Избор в просия НЯМА.За хората които се затрудняват с изборитв това е идеално. Марш натам!

Това ли не разбира простата ти кратуна? Не виждам НКВД в Русия. Виж в Украйна как пръднеш на криво и заминаваш в окопите. И кой ти каза, че моделите на управление трябва да ги копираме от САЩ и ЕССР. Явно интелектуалният ти капацитет е ограничен. Иначе нямаше да ти се налага да заработваш с напъни в нета:)

То резултатите са вече готови над 95/96%за джуджака,всички които бяха срещу него или са убити или в затвора.Нашите русофилчета явно мечтаят за такава демокрация.Роба си остава роб.

Убеден съм, че ако Дякон Левски днес те срешне очи в очи, щеше да ти е прерязал гърлото заради евтината руска пропаганда.

Нивото ти на мислене не ти позволява да разбереш кой пол си. Хайде да изчакаме да минеш това ниво и после да чуем какво имаш да кажеш:)

Няма значение пола , а багажа в кратуната. Такива като теб от нямане какво да кажат го обръщат на сексизъм.

Би те изкормил тебе руска гнидо

Явно имаш проблеми с половете, определено не си Дякон Левски, който не помня да е подхващал тази тема ... Явно си от онези кресливи фашизоидни "и3рожденчета", на които и Господ не може да им помогне и да ги вкара в правия път...

Ново няма да трябва да знаем. Просийката си я кара по старата схема: за който и да гласуваш путкин ще спечели.

Помаците на сороса, управлявани от ДС сглобката на Кенеф Мъртъв и Посолствата, отказващи да гласуват с години, нямат никакво право да дрънкат кви били нещата в Русия. Когато имате държава с военна промишленост, с армия, произвеждате си сами храната, имате Ермитажа, Третяковската галерия, Менделеевата таблица, ракетна индустрия, истински учебни заведения със сериозни стандарти, па дори и олигарси, които ще трябва дори и принудително да инвестират парите локално. ТОГАВА МОЖЕ ДА ПРЪЦКАТЕ. Дотогава рупате тука ексклузивно (единствени в света) отровите на Монсанто Украйна, готвите се да мрете за далаверките на ДС и Вангард Груп, чакате еврото, карбоновите данъци и военните бондове закачени за всичко, което си купувате и тва е. Нито пръцкането в нета на простотия ще промени хода на събитията, нито заплащането ви ще скочи при положение, че вече сте на удобният за посредниците допустим минимум. Бройте стинките, пълнете гушите на спекулатнтите от Германските "хранителни" вериги, стискайте трътките щото сметките за ток и газ растат, пейте Батко наш Биндера и чекайте Перемогата.

Колко си прост

Кратуната ти без основно образование? Фактите не са важни нали така? Перемогата е всичко, щот някой дава семки и бонбонки.

Ми е много по образована от твоята руска тиква бе говедо. Ако имаш капка мозък в черната си дупка наречена глава никога нямаше да си на страната на една тоталитарна пропаднала страна като просия.

Фактите са , че просия се е насочила към дъното ама ти не го виждаш. И до сега те бяха с икономика на африканска страна сега се стремят да стигнат Северна Корея. Путкин сто процента изследва методологията на северна корея как да подчини изцяло своето население. Ако това е пример за теб имаш един единствен избор: чемодан, вакзал Мацква

МВФ повишава перспективата за растеж на БВП на Русия за 2024 г. до 2,6% от 1,1%

Много автори и днес цитират извратено думите на Левски, когато отговаря на въпроса на съселянина на бай Иван Арабаджията Божил Гергев в присъствието на Ангел Кънчев, Димитър Общи и Сава Младенов „какъв ще стане, когато се освободим?“ „Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече.“

Къде живееш? Коя е годината? Какви са реалностите? Германците завладяваха Европа с оръжие и налгаха фашизма като ред. Сега обществото им цялото ли е такова? Трябва ли да ги освободим от миналото им? Или винаги да ги гледаме с едно наум, без да отчитаме реалностите? Това ти е мисленето. Ползваш историческа референция извън контекста на време и място като отправна точка за създаване на оценка игнорирайки реалните данни. Помогнах ли ти? Или си от тия дето нищо не може да им помогне?

Стига дрънка глупости бе. Просия е една пропаднала тоталитарна страна без бъдеще. Ако това ти е примера ходи там няма нужда да се напъваш в България.

Си бе дебил? Че и ползваш името на Левски. Руска мърша проста

Помак сороски. Подлога на окупаторите от САЩ.

Тъпундер,в България американец не съм виждал,ама Черноморието ни е руско.Къде ви развъждат такива глисти?

Е казал Свобода или смърт па ти искаш робство. Нищо общо нямаш с него

Помак като теб ли е свободен? Я да чуем?

Всъщност наистина има две бюлетини, едната е да гласуваш за путин а другото не е точно бюлетина а молба за мобилизация. Там на място си избираш. Та така.

да знаем, че всъщност избори няма.

"избори" в пРоссия, е прах в очите за нейните обитатели, и опорна точка за купените национални предатели, паразитиращи в цивилизованите държави, но защитаващи кухи каузи ...

Освен путака ще има ли други кандидати, че бая народ измря ... Няма да се учудя, ако путака е решил да има две "бюлетини" - едната негова, а другата да е некролога на Алексей Навални.

Какво трябва да знаем за президентските избори в Русия тази година? Ами нищо не трябва да знаем, не е наша работа. Изборите са в Русия, а не в България. Изборът прави руския народ: кого ще си избере си е негов проблем. На нас кой ни е крив като сега непрекъснато мрънкаме? Сами си ги избрахме гласувайки или негласувайки!

"Изборът прави руския народ" - мамин сладък русофилистик ... Говори от името на руския народ, колко свободно и демократично в пРоссия може да се направи Избор ... Но една лека подробност се пропуска, че кандидатът е само един, и опцията е или за него, или съдбата на Навални ...

Какво трябва да знаем за "изборите" в Блатото? Може би резултата, който е ясен, но чакат формално да мине датата за да го обявят официално. Залагам на едни 85% за блатния Гном.

Избори в Русия????Нещо като изборите у нас по времето на правешкия селянин.Като избори в С.Корея,избори в Китай,или Иран.

Защо изобщо ги наричате "избори"? Заглавието е манипулативно! Няма нито един елемент на избори. Само си чешете езиците. Също както и "референдумите", които провеждат...

Че ако ги загуби, руснаците публично ще преоткрият гилотината.....

А за изборите в усраина нещо?)

Във военно положение как ще гласуват украинците в окупираните от орките райони?

Поне в кийофф и лвов могат :)

Зеленку е избран от МИ6 :)

Не сравнявай двете държави, защото няма база за сравнение - едната е нападната с демократично управление, другата е световен тоталитарен кенеф и уж имало избори.

Да гледат изборите в САЩ например. Какво ги интересува Русия? Тяхна си работа. на последните ли избори, вторият бил комунист. Ето това е реалната опозиция. Само че дали ще стане по-добре за запада? Да не говорим, че това изобщо не е въпрос за избори в Русия.

Че само се наричат избори и че са излишен разход, песков го каза вече.

Ами, трябва да се пише "избори". Това е всичко, което трябва да знаем. Тука "нямало" за кого да се гласува, а там има един определен и всички за него гласували и това някакси е по-добре от тука...

В Русия знаем че ще е 1 от 1 а в САЩ знаем че ще е 1 от 2. Голяма разлика няма. Но второто е малко по вълнуващо.

Е то като има само една бюлетина - за плондирчо. За кой да гласуваш. Отделно може и боя да си изядеш ако много знаеш.

Каквата и да е политическата система в Русия, никой разумен човек с елементарни познания за света, няма да повярва че САЩ или Западът са загрижени за руската демокрация от добро! Никой не е отменял геостратегически им интереси и амбиции! Каквото и да правят и да говорят за/против Русия, е продикувано само и единствено от западните интереси. Още не се появаила държавата която ще се напъва някой някъде да е добре, просто щото ей така...от чист алтруизъм! Достатъчно е да видите проблемите на собствените им населения и как се справят с тях, за да разберете че едвам успяват да вземат правилните решения относно интересите на техните общества, камо ли да се занимват с добруването на чужди такива! Това правило важи за всички държави по света.

алабала глупости пак

още от соц-а го слушаме. Ай сиктир!

Това което трябва да заем е да не допускаме такива в България.

Да нашите са къде къде по-хубави. 70% не гласуват, от останалите 26% гласуват за Герб за да не дойде на пласт ПП, 24% гласуват за ПП за да не дойде на власт ГЕРБ, а на края получавате коалиция и между тях и Пеевски за говорител

Как беше по соц. време - всичко в името на човека, всичко за благото на човека. А сега ще ви кажем и името на човека!

Че няма избори в Русия и всичко е режисирано.

Прасето вътре е едно - касапа дед Путя. Пътник е. И с избори, и без избори, и след смъртта на Навални, и преди това - КГБ са пътници. Държава основана на терор и свръхексплоатация на собствения си народ няма място по белия свят.

Идеално описание на САЩ

Русия е 500 годишна империя основана на терора и мъката на народа.

САЩ е единствената държава в свет, чиято изборна система фаворитизира двете основни партии и позволява да станеш президент, когато имаш по-малък общ брой гласове на гласоподаватели от конкурентите си.

А какво знаем за изборите в Украйна? А да, такив аняма да има. Ама мандатът на Зеленчо изтича след месец.

Рунсаците да се изтеглят до международно признаитите граници и избори ще има в Украйна. Но пък руснаците ще имат въпроси към Тупин и защо са ручали жабетата...

А ФАЩ кога е напуснат Сирия и Ирак? А Япония и Германия?

Пуснете една статия за.....Какво трябва да знаем за изборите в Украйна тази година.

Е, то и в Русия няма избори. Има фарс.

Кви избори във военна обстановка, като хора с украински паспорти не могат да упражнят гласа си?

"Какво трябва да знаем за президентските избори в Русия тази година?" Че Путин ще спечели!

Че вие сте си го написали, какво има да му знаем - "Повечето фигури от опозицията са в затвора или в чужбина и много независими медии са блокирани, а Кремъл поддържа строг контрол над политическата система в страната. "

Тоест соросоидите и агентите на ФАЩ са наритани в миша дупка

Наритан е народа в Русия.