Какво следва сега в Италия

Очакват се отговорите на най-важните въпроси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Спор ще има и по всеки един въпрос, по който Италия реши, че нейните интереси са пренебрегнати в един прекалено налагащ мнението си ЕС. Спор с Брюксел ще възникне и когато Мелони поиска да предоговори италианския план за постпандемично възстановяване, по който Брюксел се съгласи да отпусне на Рим близо 200 милиарда евро." Какво да говорим повече. Хората искат равноправие, семейство, граница, прекратяване на имиграцията, двуполови бракове, религия... Ако чаткате английски ето изгледайте на какво мнение са масата от Американци: https://www.youtube.com/watch?v=3VzT4n27AC8

Фон дер лайен отправила "завоалирано предупреждение"??????? Това "завоалирано предупреждение" целия свят го определи като "директна заплаха". За чий си въртите езика и дупетата скапани боклуци

Слева Calcio rigori

се прави само на доберман и привидно плаши. Нищо против Брюксел няма да направи, понеже Ит има огромен дълг и, спекулацията на държавните и акции ще е готова да нападне. През 2011г с Берлускони стана същото, принудиха го да подаде оставка заради спекулацията на държавните акции. Когато си толкова затънал в дългове, не можеш да поставяш условия, положението на Полша и Унгария не е така отчайващо както на италианските финанси.

Винаги съм смятал, че на популистите трябва да им се даде възможност да управляват, ако народът е прост. ЩОто на обещания, докато нищо не зависи от тебе е лесно. Сега да видим, как простите решения, не са токлова прости и лесни... Но пък, тия дето гласуват за популисти е най-лесно да им се обясни, че някой друг е виновен, за проблемите и, че те не са направили грешка като са гласували за тях. В САЩ още си има тъпаци дето обичат Тръмп.

сега в италия следва "вива дуче мусолини примавера либерта" :)))))) шегувам се...само да не тръгне и тях путин да "денацификира" И не разбрах червените тролове какво пак се превъзбуждат в новината, чакай да ви го преведа другари : ОЩЕ ЕДНА ДЪРЖАВА КЪДЕТО ЛЕВИТЕ МЕКИ КИТКИ КАТО ВАС СА ИЗРИТАНИ ОТ ВЛАСТТА КАТО МРЪСНИ КУЧЕТА айде отивайте да подскачате за рубли на копейкин!

Сега следва Фашизъм "

03.10.2022: "Какво следва сега в България" След кадо изненадващо Възраждане са на 1-во място???

Да, и на мен ми се струва, че натам вървят работите.. И при нас хората гласуват по същия начин - "влюбват" се в някоя нова партия и след няколко месеца минават на следващата.. С Възраждане нищо няма да стане - сами правителство не могат да направят, а силно се съмнявм някоя от другите партии да ги подкрепи, имайки предвид крайните виждания на Костадинов по доста въпроси..

"Мобилизацията в Русия е първа крачка, следва голяма чистка." "Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев, ами ГЛАСУВАЙ! Иначе ще студуваш и гладуваш поради ЛИПСАТА НА ГОЛЯМА ЧИСТКА - изджагъркване.

Полша,Унгария,Швеция сега и Италия. Събуждат се хората и искат сами да си определят нормите и как да живеят. За централата на ЕС Зелени лайна,и социалисти сега ще кажат,че който яде спагети и пица са десно екстремни фашисти. Честито Италия

Кефите се тук, все едно всички изброени държави ше заобичат Рашистан ли? С режима на пусьо е свършено, дали еврогейския съюз ще го управляват десни, крайнодесни, ултра, фашисти се тая, гейовете от ЕС все ще са там и ЕС все ще бъде във война с мородор, не виждам какво полюцирате под такива новини...

Каква Русия какъв Путин тук става дума за Европа да се отървем от фалшивата зелена сделка от глупостите за климатични промени гей бракове и фалшивия плач за расизъм от държави поробили и колонизирали целия свят

Либералните тъпанари немогат място да си намерят , днес в Италия утре в цяла Европа

Това е голям удар по левичар-соросоидите. Остава унас ДБ - дж@ндьрска България да остане извън парлаемнта и празника ще е пълен

"Мелони например подкрепя твърдата линия срещу Русия и антируските санкции. Тя подкрепя и военната помощ за Украйна. Мелони не иска задълбочаване на връзките с Китай заради политиката му спрямо Тайван и Тибет и защото възприема Китай като основна заплаха за световния ред." Май не обичааш да четеш, а? Дтеба в джендъра путлерастки

Италианците са уморени.... емигрантите ги съсипаха, обедняха брутално, там има изселени и забравени села като в България. Либералния кумонизъм не им се отрази добре. Честно да ви кажа ако съюзо работеше за народите си а не за хамериканци щеше да е готин проект. Но той се самоуби.

Това е само началото "измекярчета на Бати", защото зимата още не е дошла , а с нея и ЕНЕРГИЙНИТЕ проблеми - европейски !? Ще видите тези изгладнели и премръзнали европейски дръгливи булонки, как от м.октомври ще започнат да се хапят и ръфат смъртоносно по-между си ! Но ще започнат да дърпат за роклята и спъват госпожата от Брюксел с "вечния панталон и хилави крачета" досущ като нашата Фандъчка, която ги държи на каишката.Има вероятност булонките от породите "италиано" и "маджаро", първи да я скъсат и се отделят от прайда до пролетта !? Тогава гледай истински сеир братче, при разтурянето на "седянката" !

Зельо вече трепери в бункера край Киеффф.

Скоро и у нас ще има подобна "изненада" за ужас на всички социологически платени агенции и оядени и презобали с власт "лидери".

Вчера в анкетата на dir.bg "За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври?" към момента резултатът е 77% "Възраждане", 10% ГЕРБ и по няколко процента за останалите партии. Така, че "Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев, а иди гласувай на "Мадуровката", за да не си на студено и гладно съществуване.

Вярвам на проучвания които съм си платил сам. Чърчил.

късно, Европа е по пързалката вече. Щатите им го сложиха отново, маса бизнеси и капитали се прехвърлят в Америка. Даже в Турция. Там, където има евтини енергоносители. Плащаме от нашия джоб и от бъдещето на децата ни заради простите сороси, дето се пенят за собода и избор и накрая като избере народа някой по-назионално отговрорен и почват да лепят етикети. Аз съм за здрав огън в Европа, трябва да се изпепели тая сган.

"ЩE ДОЖИВЕЕМ ДО ПОНЕДЕЛНИК" (Доживем до понедельника, 1968). Руското или по-точното киното на бившия Съветски съюз произвеждаше регулярно немалко филми на ученическа тематика, в които бяха представени майсторски и с психологическо проникновение взаимоотношенията между учители и ученици. По мое мнение, най-добрият сред тях е „Ще доживеем до понеделник“ на режисьора Станислав Ростоцки. Малко са филмите, отразяващи толкова ярко и точно реалния училищен живот в онези години, при това фокусирайки се само върху 3 дни. Но колко са важни тези три дни! ---------------------------------------------------------------------------------------- ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ДО СЛЕДВАЩАТА ПРОЛЕТ!, и тогава ще се разбере кой е крив и кой е прав. Гарантирано от АЩАР ШЕРАН Е, че ядрените оръжия 7 секунди преди натискане на бутона ПУСК/START - launch ще бъдат дезактивирани.

Големите братя на ЕС Клаус Шваб и Дж Сорос не се шегуват. Вече повече от 70% от учравляващите Европа са жени или ЛГБТ+ и всичките ученички на СИФ-Давос училището за млади лидерки. Защо е така знай ли някой?

АЗ, ЗНАМ, защото в действията Ми за активиране на Човешката еволюция е необходимо да се развие ОСЪЗНАВАНЕТО у мъжете и ИНТУИЦИЯТА у жените.

Помните ли предупреждението към италианците на фон дер Л...- ДА ВНИМАВАТ кого избират. Нищо чудно скоро от ЕК да обявят и Италия за полудемокрация, каквото и да означава това /по брюкселски/.

На болшевици и комунистите от съюзо никога не им е харесвала истинска демокрация!!!!

Това, което следва е, надявам се, излизане на Италия и Унгария от ЕС и последването им от България след 2-3 поредни ялови предсрочни парламентарни избори и смяна на политическата ни система.

Путин ще победи, а това означава, че България ще трябва да наложи на ЕС ВТОРИЯТ АКЪЛ НА БЪЛГАРИНА, "подир дъжд, качулка".

Минусчия, ТИ НЯМАШ "втори акъл". Sorry!

със сигурност не е доволна. След Унгария ще обяви и Италия, че вече не е демокрация :))))))))

Следва шут и вън от ЕС. После референдум за присъединяване към Педерацията. После малка частична мобилизация

Родината на фашизма се възражда,

Соросидните парацали раздухват нарочно поредните измислици за връзка с Мусолини и тъпи козяшки тролове като теб печатат глупости по форумите.

Следва че не искат да козируват на САЩ, а да си гледат националните интереси. България и други страни от Европа ще последват Италия

Никой не слугува на САЩ, стига опорки! Гледай си еваното джудже, че затъва все повече.

пък всичките случайно все техни хора. Кой Харвард, кой държан за топките заради корупция. Всичките продажно надупени срещу англосаксонският им хуй

...ти ли си?

Еми тва е зора на оная евро-фашистка (фон някаква. Нямам никакво намерение да помня какво й е заглавието)

АЗ КАЗАХ ЛИ , ЧЕ ДОЙДАТ ЛИ "ДЕСНИТЕ" В ИТАЛИЯ, ВЪВ ФРАНЦИЯ И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ В САЩ, СЪС БУНКЕРА Е СВЪРШЕНО ! НЯМА КАК "НАЦИОНАЛИСТИ" В ЕДНА СТРАНА, АКО СА ИСТИНСКИ НАЦИОНАЛИСТИ, ДА СЕ "БРАТУШКАТ" С НАЦИОНАЛИСТИ ОТ ДР. СТРАНА ... ТЕ ТРЯБВА ДА СА ИМ ПЪЛНА КОНТРА ...НАЛИ СА ЗА "НАЦИОНАЛНОТО", А ЗНАЧИ НЯМА КАК ДА ПРИЕМАТ ЧУЖДОТО "НАЦИОНАЛНО" ! И ОБРАТНО, ИМЕННО ЛЕВИТЕ ПАРТИИ ОТ ЕДНА СТРАНАТ СА ТЕЗИ, КОИТА СЕ "БРАТУШКАТ" С НАЦИОНАЛСТИТЕ ОТ ДРУГА СТРАНА ...ЩОТО ЕДНИТЕ ИМ ГО ПОДАВАТ, ДРУГИТЕ ГО ПОЕМАТ ! ОТ ТУК СЛЕДВА ПРОСТИЧКИЯТ ИЗВОД, ЧЕ НАШИТЕ Т.НАР. "НАЦИОНАЛИСТИ", ДЕФАКТО НЕ СА "РОДОЛЮБЦИ" , А СА ПРОСТО ПРОВОДНИК, РУПОР НА ЧУЖДО "РОДОЛЮБИЕ" ! ТАКАВИ СА ИЗРАЖДАНЕ, БАТАКА, ПАДЕНИЕ, ВМРО , НФСБ И Т.Н И Т.Н... ЧАКАМЕ ДА СПЕБЕЛЯТ РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ... И С БЛЯДОВЕТЕ И СВЪРШЕНО ! НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КУР ИСТОРИЧЕСНКИ БЛЯДОВЕТЕ СА ЯЛИ ИМЕННО ОТ "ЧЕРВЕНИТЕ" /РЕБУЛКИНАЦИТЕ" / , С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КЛИНТЪН, А НАЙ-МНОГО СА СЕ РАЗЮЗДВАЛИ И РАЗПИЩОЛВАЛИ ПО ВРЕМЕТО НА ДЕМОКРАТИТЕ - ПРИ ОБАМАТА ЛАПНАХА КРИМ, ПРИ БАЙ ДЪН - ЛАПНАХА ДОНБАС !

Тъпунгер

НИКОЙ не чете тъпотии написани само с ГЛАВНИ букви

Ако искат да се оправят махат бежанците и излизат от ЕС. Иначе продължават в спиралата с нови избори на няколко месеца.

Време е за Възраждане Европейският съюз и САЩ съзнателно и упорито смазват България и българския народ. Забраниха ни Южният поток да мине през страната ни, забраниха ни и да построим Белене. Съвсем наскоро ни забраниха да плащаме руския газ с рубли, поради което изпаднахме в газова криза, а сега ни забраняват и да внасяме петрол от Русия. Към това трябва да прибавим и факта, че ни изнудват да допуснем Македония в Европейския съюз, което ще причини ужасяващи бъдещи проблеми за България. Никога България не е била така зависима, така поробена!

Или иначе казано - забраниха ни да сме руски роби. Вгъзражданите бегом към фронта, да докажат верността към жужето.

Благодарение на фотомоделът на Европа, която заплашва всички открито ако не гласуват по нейн стереотип всички бъдещи избори в Европа ще приключват по този начин. Тази мантра - ‘фен и поддържащ Путин’ леко по-леко изчезва. Честито да и е на госпожата, вече има проблем с Франция, сега и Италия… Очаквам онзи отявлен олигофрен с очила като на Хари Потър (Мишел) да излезе и да пореве и той… Още малко… The winner is coming…

Както казват Монти пайтън "и сега още от същото".

Следва да депортират всички негри и мюсюлмани които им се натресога последните 7 години.

от тоновете изписани думи какво точно очаква италианците?!

Обичайното - простотии, кризи, "избори"... Зимата студ, "мигранти", "санкции"... "ценности"...

Май авторката ще е от новото министерство на истината и е била на специализация в дойче зеле.

Оставката на Урсула.

десните да възродят Италия.

Надей са, гуре, на пияна десница, "да възроди". Колкот наще патрЕоте - сИдеров, кАракачанов и вАлерито...

Дано десните възродят Италия. Ако успеят да наложат че конституцията на Италия има приоритет пред заповедите от Брюксел ще я възродят. Иначе не. Тъй като нямат 2/3 от депутатите ще трябва да свикват референдум.