Какво се случва с откритите мечета край Барутин

Могат никога да не успеят да се адаптират в дивата природа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Често четем обяява: "Загубено куче в района на ....., име, белези, телефон за връзка. Както и случая с мечетата. Променено е мястото, мечката се е върнала където са били мечетата и не ги е открила и пада голямото търсене но вече на друго място. Същото е с кучето, то, ако не е откраднато се връща на мястото от което се е отклонило от стопанина си, ама стопанина вече го няма на това място. Кучето още от малко трябва да се приучава на командата "У дома!" и да знае пътя за дома. С мечките е по -сложно -не напразно мама меца води бебетата си поне година -година и половина със себе си -това им е училището -как и къде да търсят храна, вода ,убежище за зимен сън. В случая, "откривателите" са прекъснали обучението на малчуганите -те вече са в зависимост от хората

Милион пъти по симпатични от Цецка,Цецо и Спас!!! това са мили и невинни животинки а ония са ДЗВЕРОВЕ в човешки образ!!!

...В началото на месец май, трите мечета... - това коя година през месец май се е случило? Дори с нова визия dir.bg не може да надскочи себе си.

Да гледате убаво мечаата щото да не ва гази мечка

Малки , невинни душици ! Дано имат късмет !

открили са барута!

Само не ги давайте на –Четири лапи – Ще ги изнесат и ще ги продадат Както направиха с тигърчетата В Белица където гледат мечки е като затвор Там мечките се кастрират и няма да има такива малки мечета като тези Защо ги затварят насила -След години в България тези мечки ще ги гледаме на картинка само .

Малките мечета стават големи мечки. Отгледани в парка не могат да се адаптират за дивата природа. А в парка не могат да гледат безброй големи мечки. Как да решат проблема, освен с кастриране?

Мечетата разбират, че сте им дали дом и храна, животните не са глупави. Може би е добре, ако сложите при тях клони с листа или нещо друго от дивата природа навън, за да се чувстват добре. Би било добре, ако някоя женска мечка може да ги осинови, където и да са. Надявам се гърците да се сетят да ги покажат на някоя женска мечка. Жалко, че не могат да останат в България.

дано всичко с тях бъде наред, много жалко, че не могат да открият майката.

и животинките бягат през терминала ,само мафията се чувства великолепно тук .