Коментари - Какво се случи в Нова Каледония и какво общо има с това Азербайджан | Днес.dir.bg

Какво се случи в Нова Каледония и какво общо има с това Азербайджан

В Париж виждат и руска връзка в безредиците в отвъдморската френска територия

Обратно в новината

Коментари - Какво се случи в Нова Каледония и какво общо има с това Азербайджан | Днес.dir.bg

Коментари

Ако Русия даде истинсща свобода но колониите си, ще остане само Московска област. Всички кавказки републики, Татарстан, Бошкирия, далеко източните републики, и колонии.

Тоя пожелал анонимност, оня не искал да му казват името и търсят под вола теле. Франция като цивилизована и либерална държава, защо още е колониална? Защо не признае независимостта на колониите, ами с насилие ги държи в подчинение? Значи, за едни може, за други - не

Не само Франция, всички колониални държави, а това са колективния запад все още сидържата колониите. Е имат някаква фиктивна "независимост', но има военно присъствие, полиция, жандармерия, перфекта се назначава от колониалистите. Не им харесва цветните революции на западняците. Кат се замисля и нашата държава много отговаря на колониризираните държави, уж сме независими, но всичко отвън идва, дори чужда армия постоянно присъства у нас.

Мисля че Азербейджан има право на излаз на море.

Демокрацията е върховна цел и е нещо крехко и уязвимо! Тя трябва да се пази без оглед на средствата. Народът не е достатъчно компетентен за да взима решения. Изборите трябва да се забранят или поне да се ограничат само до наистина сигурни хора, доказали верността си към демокрацията. Да се въведе закон, който задължава разстрел за всеки, който е заподозрян в съмнение в демокрацията. Забрана и на всички медии различни от определените за демократични. Да се изгорят всички книги с намеци за нарушаване на демократичнои ценности. Само така можем да живеем с свободен и справедлив демократичен свят!

Ей дайте свобода на хората и се опитайте от там френски нахалници, които пък дават акъл за други държави ,безсрамници

Стана тя!Човекоядците не искат "демократично управление","европейски ценности" , "шенген" и "ЕРМ-2"-пък ние се натискаме за там?!? Е?

той Путин беше виновен и в началото на бунта там в началото на 80 те години

Знам, че е пълно с куки тука, искам хубаво да четете помяри

Колонии в 21 век? Долу тиранията на бабоебеца и управленската му гей дружинка!

Хей Бабоебец, има нов тип война, и тя се нарича хибридна, не само вие можете да я ползвате, ами и ние. Ще става страшно, щото Франция е пълна с "чаршафи" и няма да можете и гък да "направите". Изпуснахте нещата, сега вече е късно, много късно.

Към копейките, пожелавам ви еднопосочен билет към свободно Хаити, аз ще ви гледам сеира от "колониите" - Сен Бартс, Мартиник или Сен Мартен.

войски кога напуснаха Хаити?!

Някакъв си Азербайджан прави революции в колониите на Франция. Запада е свършен

И френския дребосък бабофил си е чист диктатор, ама демократичен. А като цяло уж няма колониализъм, но това си е чиста френска колония след като Франция я управлява

То референдуми имаше и в Украйна.

А защо през 2024 г. все още има колонии? И естествено, че Франция е замесена. Абсолютно безсрамие.

трябваше да се надигнат бунтове и в официалните френски колонии за да разберем че Азербайджан бил руски привърженик... а тука разни хорица ни разправяха че било точно обратното;)

добре де, ама като си толкова тъп, защо искаш всички да разберат това??? 1920 г съветска рассия изпраща войски да "освободят" азерите!! на 28 фаприл е обособена азерската сср 1922 г влиза в състава на закавказката федерация - зсфср а от 1936г. в в състава на ссср! те алкашите ги могат тия неща! после 1923г в .... са включени ....населени предимно с арменци, от където тръгва и сегашният терор между арменци и азери! те алкашите ги могат тия неща! 1990г московитите изпратиха танковете в баку, жертвите са много, те алкашите ги могат тия неща после на власт идва гайдар алиев, член на цк на кпсс! когато умира го наследява синът му, илхам алиев! те те комунделите ги могат тия неща! та сега в онази държава, всички летища, магистрали, гари и автогари, кина, площади и каквото още се сетиш се наричат- гайдар алиев! те комунделите ги могат тия неща!! у нас в България навремето, тодор живков награди синчетоси владко живков с орден людмила живкова!

и какво каза?

изредил си толкова много факти които подкрепят теорията на Франсетата... а именно че Азербайдан е едни от първите които стоплиха че Запада е проста говорилня, а като стане напечено можеш да разчиташ само на Русия-)

поредните мюслита които разпръскват хармония и мир.

ми какво се случва?? какво да се случва! референдуми за отделяне от франция е имало през 1987г - избирателна активност 59 % , недостижима за България, само 1.7 % са за отделяне от франция! 2018 г втори референдум - активност 81 % !!!!! 56 ф% процента са против независимостта от франция, като 17 % от имащите право на глас са изключени, понеже са родени във франция!!! трети референдум 2020г -85 % активност, 53 % са против отделянето от франция! та и в нова каледония най тъпите са най шумни и ..най опасни за обществото!!

"виждат и руска връзка" на страха очите са големи!

ясно, значи бабата му се е заключила със силно разстройство в кенефа и той сега няма къде да дрищи

Промените в закона срещу които се бунтуват местните позволяват на французите да ги управляват така както нас ни управляват турците чрез противоконституционната анти-българска турска партия ДПС и турците живеещи в Турция на които им раздадоха български паспорти без да знаят български. Ние обаче си седиме кротичко и се правиме че няма проблем с ДПС и Турция. И за капак на всичко, и абсолютна гавра с Левски, Ботев и останалите загинали борци за свобода празнуваме освобождението от турско Робство. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

А ми приемайте още руснаци и китайци в Париж вместо да ги трепете и да им вадите златните зъби и се чудете после отде

Ако французите са броили бюлитините при референдума за независимост,не се изненадвам,че са се провалили.

Със същият успех можеше да обвинят и нас. В подобни случаи дядо ми казваше: кой ми сра в гащите

на първата снимка както се е усукал с чаршафа през муцуната сигурно едва диша нещастникът

Кво става с Перемогата бе? Напредват ли Укромастийте към Киев?

Да току що ликвидирахме ФИЦО Сега ще ибеме и майка ти

много плямпаш и затуй ше красите дърветата по Коледа

Напредват, ама откъм Полша!

Краварските роби русофоби и китаефоби ще рупат хлебарките и ще бутат зелената религия докато не притежават нищо и са щастливи. Учете Турски, мърши сороски. Това ви е бъдещето като литнат господарите ви към родният си ФАЩ и Израел.

Ами, Макрончо, като се месиш на другите държави във вътрешните работи - и те могат да се месят в твоите. Каквото посееш, това ще пожънеш. Какво ли ще стане, ако сега Азербейджан изпрати оръжие и "инструктори", които на да помогнат на коренното население да отхвърли колониализма?

избегАха колониите, мъка, мъка...

К'во беше, че не помня точно!? Май 30% от световния никел идва от Нова Каледония, или нещо такова :))) Скоро на французите ще им секнат кроасаните! В Африка нещо ги наритаха заради, к'во беше, май уран, ама не планетата... То и във Великото Кралство на Мародерите нещо, някакви Пакистанци и Индийци ги управляват!!! А Америка си кльопа МакЗадник и не й пука! Хитреци, ей Бах тоя Крим, бе

Каквото правиш, това ти правят. Като създаваха размирици вУсраЙна беше дИмокрация, сега външна намеса . Макарона ще го духне скоро.

Външната политика на Макаронения е пълен провал! Загуби африканските държави, сега и Нова Каледония, които забележете сами са гласували да останат френски граждани. Сега заради некадърност, ще ги разбунят да се откъснат. Разбира се, Путин е виновен, за законите гласувани във френския сенат.

Макрон малко се е объркал къде може да пратят войски. Местните може да си се борят за свобода от колониалистите. Нигер се освободи.

От олимпиадата във Франция, където ще открива трансджендър, могат да пратят някакви като хвърлячите на копие на фронта.

Абе малоумен тъпанарино, ти не четеш ли бе? Каледонците сами на референдуми (3!) са решили да не се отделят от Франция. Сега Франция трябва да ги нарита и да им спре всякакво финансиране - нека Руската кална локва начело с блатния глист да им плащат масрафа.

Това е просто показно как ще изглежда Франция в близко бъдеще.

Азерите начело с оня пенсионер са по-долни турци и от турците, отвратително изостанало племе. А иначе Каледония трябва да си е независима, това е ясно - но твърде много бели французи вече живеят там и ще е трудно да ги убедят.

Абе то и в Южна Африка имаше много бели англичани, ама иди да ги видиш как разпродават награбените имоти и бегат далеко, щото чернилките не си поплюват и си искат държавата само за тях.

Какво ще се случи тук, ако излезем 50-100 хиляди души пред парламента? Дайте мнения.

Всички полит м.астии ще избягат със самолети зад граница, за да си спасят кожите от народната любов.

А тези, които не успеят да избягат?

Тепане и дълбоко заравяне

Всеки ден се протестира за булевард Патриарх Евтимий от няколко дни за велоалеите и липсващите паркоместа. Казаха нещо само първият ден и толкова.

Свърши вече това с излизането. Мозъците са промити и единствения начин да събереш толкова българи някъде е само ако има безплатно ядене и пиене или раздаваш безплатни мобилни телефони например. Никакъв друг шанс.

Хора си се борят за свобода от колониалистите.

Тъпак, прочети статията, особено последното изречение. Малоумник.

Тъпак е детето на майка ти.

Ех тея руснаци навсякъде

кво да се праи, не се играе хора с мечка стръвница, щото накрая остава само тя на него.

Коментари - Какво се случи в Нова Каледония и какво общо има с това Азербайджан | Днес.dir.bg

Какво се случи в Нова Каледония и какво общо има с това Азербайджан

В Париж виждат и руска връзка в безредиците в отвъдморската френска територия

Обратно в новината

Коментари - Какво се случи в Нова Каледония и какво общо има с това Азербайджан | Днес.dir.bg

Коментари

Ако Русия даде истинсща свобода но колониите си, ще остане само Московска област. Всички кавказки републики, Татарстан, Бошкирия, далеко източните републики, и колонии.

Тоя пожелал анонимност, оня не искал да му казват името и търсят под вола теле. Франция като цивилизована и либерална държава, защо още е колониална? Защо не признае независимостта на колониите, ами с насилие ги държи в подчинение? Значи, за едни може, за други - не

Не само Франция, всички колониални държави, а това са колективния запад все още сидържата колониите. Е имат някаква фиктивна "независимост', но има военно присъствие, полиция, жандармерия, перфекта се назначава от колониалистите. Не им харесва цветните революции на западняците. Кат се замисля и нашата държава много отговаря на колониризираните държави, уж сме независими, но всичко отвън идва, дори чужда армия постоянно присъства у нас.

Мисля че Азербейджан има право на излаз на море.

Демокрацията е върховна цел и е нещо крехко и уязвимо! Тя трябва да се пази без оглед на средствата. Народът не е достатъчно компетентен за да взима решения. Изборите трябва да се забранят или поне да се ограничат само до наистина сигурни хора, доказали верността си към демокрацията. Да се въведе закон, който задължава разстрел за всеки, който е заподозрян в съмнение в демокрацията. Забрана и на всички медии различни от определените за демократични. Да се изгорят всички книги с намеци за нарушаване на демократичнои ценности. Само така можем да живеем с свободен и справедлив демократичен свят!

Ей дайте свобода на хората и се опитайте от там френски нахалници, които пък дават акъл за други държави ,безсрамници

Стана тя!Човекоядците не искат "демократично управление","европейски ценности" , "шенген" и "ЕРМ-2"-пък ние се натискаме за там?!? Е?

той Путин беше виновен и в началото на бунта там в началото на 80 те години

Знам, че е пълно с куки тука, искам хубаво да четете помяри

Колонии в 21 век? Долу тиранията на бабоебеца и управленската му гей дружинка!

Хей Бабоебец, има нов тип война, и тя се нарича хибридна, не само вие можете да я ползвате, ами и ние. Ще става страшно, щото Франция е пълна с "чаршафи" и няма да можете и гък да "направите". Изпуснахте нещата, сега вече е късно, много късно.

Към копейките, пожелавам ви еднопосочен билет към свободно Хаити, аз ще ви гледам сеира от "колониите" - Сен Бартс, Мартиник или Сен Мартен.

войски кога напуснаха Хаити?!

Някакъв си Азербайджан прави революции в колониите на Франция. Запада е свършен

И френския дребосък бабофил си е чист диктатор, ама демократичен. А като цяло уж няма колониализъм, но това си е чиста френска колония след като Франция я управлява

То референдуми имаше и в Украйна.

А защо през 2024 г. все още има колонии? И естествено, че Франция е замесена. Абсолютно безсрамие.

трябваше да се надигнат бунтове и в официалните френски колонии за да разберем че Азербайджан бил руски привърженик... а тука разни хорица ни разправяха че било точно обратното;)

добре де, ама като си толкова тъп, защо искаш всички да разберат това??? 1920 г съветска рассия изпраща войски да "освободят" азерите!! на 28 фаприл е обособена азерската сср 1922 г влиза в състава на закавказката федерация - зсфср а от 1936г. в в състава на ссср! те алкашите ги могат тия неща! после 1923г в .... са включени ....населени предимно с арменци, от където тръгва и сегашният терор между арменци и азери! те алкашите ги могат тия неща! 1990г московитите изпратиха танковете в баку, жертвите са много, те алкашите ги могат тия неща после на власт идва гайдар алиев, член на цк на кпсс! когато умира го наследява синът му, илхам алиев! те те комунделите ги могат тия неща! та сега в онази държава, всички летища, магистрали, гари и автогари, кина, площади и каквото още се сетиш се наричат- гайдар алиев! те комунделите ги могат тия неща!! у нас в България навремето, тодор живков награди синчетоси владко живков с орден людмила живкова!

и какво каза?

изредил си толкова много факти които подкрепят теорията на Франсетата... а именно че Азербайдан е едни от първите които стоплиха че Запада е проста говорилня, а като стане напечено можеш да разчиташ само на Русия-)

поредните мюслита които разпръскват хармония и мир.

ми какво се случва?? какво да се случва! референдуми за отделяне от франция е имало през 1987г - избирателна активност 59 % , недостижима за България, само 1.7 % са за отделяне от франция! 2018 г втори референдум - активност 81 % !!!!! 56 ф% процента са против независимостта от франция, като 17 % от имащите право на глас са изключени, понеже са родени във франция!!! трети референдум 2020г -85 % активност, 53 % са против отделянето от франция! та и в нова каледония най тъпите са най шумни и ..най опасни за обществото!!

"виждат и руска връзка" на страха очите са големи!

ясно, значи бабата му се е заключила със силно разстройство в кенефа и той сега няма къде да дрищи

Промените в закона срещу които се бунтуват местните позволяват на французите да ги управляват така както нас ни управляват турците чрез противоконституционната анти-българска турска партия ДПС и турците живеещи в Турция на които им раздадоха български паспорти без да знаят български. Ние обаче си седиме кротичко и се правиме че няма проблем с ДПС и Турция. И за капак на всичко, и абсолютна гавра с Левски, Ботев и останалите загинали борци за свобода празнуваме освобождението от турско Робство. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

А ми приемайте още руснаци и китайци в Париж вместо да ги трепете и да им вадите златните зъби и се чудете после отде

Ако французите са броили бюлитините при референдума за независимост,не се изненадвам,че са се провалили.

Със същият успех можеше да обвинят и нас. В подобни случаи дядо ми казваше: кой ми сра в гащите

на първата снимка както се е усукал с чаршафа през муцуната сигурно едва диша нещастникът

Кво става с Перемогата бе? Напредват ли Укромастийте към Киев?

Да току що ликвидирахме ФИЦО Сега ще ибеме и майка ти

много плямпаш и затуй ше красите дърветата по Коледа

Напредват, ама откъм Полша!

Краварските роби русофоби и китаефоби ще рупат хлебарките и ще бутат зелената религия докато не притежават нищо и са щастливи. Учете Турски, мърши сороски. Това ви е бъдещето като литнат господарите ви към родният си ФАЩ и Израел.

Ами, Макрончо, като се месиш на другите държави във вътрешните работи - и те могат да се месят в твоите. Каквото посееш, това ще пожънеш. Какво ли ще стане, ако сега Азербейджан изпрати оръжие и "инструктори", които на да помогнат на коренното население да отхвърли колониализма?

избегАха колониите, мъка, мъка...

К'во беше, че не помня точно!? Май 30% от световния никел идва от Нова Каледония, или нещо такова :))) Скоро на французите ще им секнат кроасаните! В Африка нещо ги наритаха заради, к'во беше, май уран, ама не планетата... То и във Великото Кралство на Мародерите нещо, някакви Пакистанци и Индийци ги управляват!!! А Америка си кльопа МакЗадник и не й пука! Хитреци, ей Бах тоя Крим, бе

Каквото правиш, това ти правят. Като създаваха размирици вУсраЙна беше дИмокрация, сега външна намеса . Макарона ще го духне скоро.

Външната политика на Макаронения е пълен провал! Загуби африканските държави, сега и Нова Каледония, които забележете сами са гласували да останат френски граждани. Сега заради некадърност, ще ги разбунят да се откъснат. Разбира се, Путин е виновен, за законите гласувани във френския сенат.

Макрон малко се е объркал къде може да пратят войски. Местните може да си се борят за свобода от колониалистите. Нигер се освободи.

От олимпиадата във Франция, където ще открива трансджендър, могат да пратят някакви като хвърлячите на копие на фронта.

Абе малоумен тъпанарино, ти не четеш ли бе? Каледонците сами на референдуми (3!) са решили да не се отделят от Франция. Сега Франция трябва да ги нарита и да им спре всякакво финансиране - нека Руската кална локва начело с блатния глист да им плащат масрафа.

Това е просто показно как ще изглежда Франция в близко бъдеще.

Азерите начело с оня пенсионер са по-долни турци и от турците, отвратително изостанало племе. А иначе Каледония трябва да си е независима, това е ясно - но твърде много бели французи вече живеят там и ще е трудно да ги убедят.

Абе то и в Южна Африка имаше много бели англичани, ама иди да ги видиш как разпродават награбените имоти и бегат далеко, щото чернилките не си поплюват и си искат държавата само за тях.

Какво ще се случи тук, ако излезем 50-100 хиляди души пред парламента? Дайте мнения.

Всички полит м.астии ще избягат със самолети зад граница, за да си спасят кожите от народната любов.

А тези, които не успеят да избягат?

Тепане и дълбоко заравяне

Всеки ден се протестира за булевард Патриарх Евтимий от няколко дни за велоалеите и липсващите паркоместа. Казаха нещо само първият ден и толкова.

Свърши вече това с излизането. Мозъците са промити и единствения начин да събереш толкова българи някъде е само ако има безплатно ядене и пиене или раздаваш безплатни мобилни телефони например. Никакъв друг шанс.

Хора си се борят за свобода от колониалистите.

Тъпак, прочети статията, особено последното изречение. Малоумник.

Тъпак е детето на майка ти.

Ех тея руснаци навсякъде

кво да се праи, не се играе хора с мечка стръвница, щото накрая остава само тя на него.