Какво представляват системите за противовъздушна отбрана на Израел

"Стрела", "Прашката на Давид", "Пейтриът", "Железен купол" и "Железен лъч" - един по-подробен поглед към многопластовата защитна система

Обратно в новината

Коментари - Какво представляват системите за противовъздушна отбрана на Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бях евреин щях да съм по-нисък от тревата Аятоласите ги опнаха като прани гащи на простора. Системата име едно голямо НИЩО.

Ти май си гледал друг филм, лольо! Не се изказвай повече с тъпотиите си, че се излагаш като всеки един русофилски задник!

видях как работи противовъздушната система в телеграм. неработи.

Не работи на приятелите ти от РОССИЯ, както не работи кратуната ти. Апропо - не работи се пише разделно, тъпунгер!

естествено, имат си две държави, пак надхитриха гоите, пани надхитриха и после защо били гонени, ами играят тънко и комерсиално, хората ги е яд, не искат някой да им върти номера. какво е тува! само израел е защитен, арабят са надупени, и защооо те ни съ ли ораа!

абе много прогнил тоя "железен купол", Евреите постват в тяхните си канали стотици видеа как иранските ракети поразяват наземни цели в Израел

"Ние ще нанесем ответен удар", декларираха от ЦАХАЛ. Израелската армия обяви, че съвместно с централното командване на САЩ и други партньори в региона реализира отбранителен план, за да прехване дроновете преди да достигнат територията на Израел. ВВС на САЩ вдигна във въздуха самолетите от базите си в региона в опит да бъдат прехванати иранските дронове, летящи към Израел. Американският самолетоносач Дейвид Аузенхаер също се насочи към региона.

САЩ, Израел и Великобритания вече въведоха новите лазерни системи за защита от дронове!

Култ към дявола и лъжата е всичкото това идолопоклоничество към технокрацията

Така е в Русия

Навремето в ООН попитали премиерката Голда Меир, има ли Израел ядрено оръжие, на което тя цинично отговорила: "НЯМА, НО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ЩЕ ГО ИЗПОЛЗВА!"

Навремето? Това е преди 80 години. Днес Иран и Пакистан имат ядрени заряди и при всяка възможност обявяват, че ще ги метнат върху Израел. От снощния цирк с пърпоретки, Израел е половин милиард назад. За половин година половин милион евреи емигрираха, икономическия удар от действията в Газа е колосален и се измерва в стотици милиарди долари. Много скъпо ще им излезе на евреите спасението на Нетаняху от затвора.

А на Путягата? Цяла Русия ще престане да съществува, за да се плати колосалната му тъпотия.

"Какво представляват системите за противовъздушна отбрана на Израел" Един еврейски нужник!!!

Многопластовата система снощи катастрофира. Иран записа десетки попадения с балистични ракети по две израелски бази, тези ракети можеха да са с ядрени глави и днес от Израел да има само спомен. Евреите сега ще трябва да преглътнат съдържанието на арабския хур, а дали ще викат,. че е сладолед си е тяхна работа.

Хахахаха, мурзилка, не са счупили и външен кенеф дори и нито един убит при 100 балистични ракети, 30 крилати и стотици дронове. А ако израел изстреля толкова техеран е на стъкло. Пак се видя, че руснаците и ислямистите не струват. ФАКТ

То хубахо са свалили всичко, ама : 1. Позициите на ПВО-то са вече ясни 2. За колко още такива атаки има боеприпаси ПВО-то.

Повечето установки са подвижни, сега са тук, утре там Евреи (частни лица) извън Исраел са събрали в момента (по официални данни) към милиард и половина долара. Колко ли време ще им е нужно да се активизират отново и да съберат още толкова?

Предполагам 2 дена и после ще отидат до магазина за ракети и ще накупят колкото и каквото им трябва и са готови за утре следобед :)

Фабриките за дронове и ракети на Иран, ще отидат в историята май!

И това го има, ама въпроса е откъде ще ги стрелят? Ако ги стрелят от Израел ще си е война, ако ги стрелят амаериканците от флота,ще разберат какво име на руснаците по корабите около Крим.

В историята скоро може да отидат чифутите и яхната измислена терористична държавица

Американския бардак в блозкия изток май пламна сифилис

туй иран го интересува, нас не

Дойче Веле = БТА да го ........

Забравихте да кажете кой плати за създаването на тази военна база. Само американците могат да имат буре с барут в Близкия Изток и да му сложат фитил, че да могат да го палят когато имат нужда.