Какво пожелаха политиците на българския народ за 2023 година

Лидерите на партиите използваха социалните мрежи, за да честитят Новата година

Обратно в новината

Коментари - Какво пожелаха политиците на българския народ за 2023 година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Табелка в американски бар НЕ СТРЕЛЯЙТЕ ПО ПИАНИСТА ТОЙ ТОЛКОВА СИ МОЖЕ...

Защо не дадохте грозотата на Костадинов ,който в такъв ден казва който ни мрази в нозете ни да лази. Начин на мислене на селяк популист за пари.

Как се личи при внасянето на нещо ново от младоста, но не ни трябва да го смачкаме и изкопираме. Няма приемственост и мъдрост. Добре ,че ви има ПП.

ПП: Да го духат бедните!?

По-интересно е какво народа пожелава на политиците.

Да го духат бедните! От сърце...

Гражданска война с прост селяндури, населили градовете не може да има. Политическата основа или база на обществото не може да се промени с мирни средства. Всеки местен "политик" е еманация на най-долните, най-мръсните и най-некадърните хора в България и не заслужава да живее, а живот се отнема с оръжие в ръка, каквото оръжие няма в ръцете на народа, а е в ръцете на "ловните дружинки" на комунягите, по причина, че те държат МВР, МО, съд и прокуратура, народът не може да се въоръжи достойно и да потърси сметка на тези изроди, които по неясен начин, чрез изборни измами и покупка на гласове управляват в своя тясно лична полза и интерес. На Родината е нужен водач, но не този прост селяндур от Възраждане или Радев или кой да е политик от трикатски вид. На Родината е нужен водач, който да няма обременеността от комунистическото минало, ДС или МО, МВР или т.н. "адвокатура", доколкото в тази адвокатура се напълни с изроди от МВР пуцовете и т.н. "свободни" университети. Та, на практика се получава затворен кръг, няма как с този човешки материал да се постигне справедливост, защото всички са от котилото на престъпниците, работещи в свой интерес, а че си пожелават глупости за пред Вас - народа, е ясно, опитват се да ви се харесат, получавайки стотици хиляди левове официални заплати, а и "далаверата" върви от ДПС до ГЕРБ и от БСП/БКП до Възраждане всички са една боза, за която има едно решение, защото е вкисната да бъде излята по улиците, избесена по фенерите и закопана в общи трапове.

Умишлено ли пропусна номенклатурните синчета Ристе и Кики ?

Бойо пожела за нас само това дето не може да откраднее - здраве...

Да надхвърлят 30% бариера за да минат изборите за легитимни.

Баси и демото сте!

Пожелавам им да бъдат окрилени, нозете им да не стигат до земята от радост, но за всеки случай, за да не отлетят от кеф, им пожелавам да са завързани здраво с въжена вратовръзка.

Важното е аз кво им пожелавам: да умрат от СПИН всичките!

Пожелавам им ,не да теглят кредити и да се оправдават с пенсионерите.СЪЗДАЙТЕ НОРМАЛНИ ЗАКОНИ ДА НЕ КРАДЕТЕ ОТ БЕДНИТЕ РАБОТЕЩИ И ДА НЯМА СПЕКУЛА.СЪЗДАЙТЕ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА С НОРМАЛНИ ЗАПЛАТИ КАТО В ЕС.А СКОРО ЧЕТОХ ВЪВ ФАРМАЦЕФТИЧНА ФИРМА ДАВСТ ,,800ЧИСТИ,,И НЕ МОГЪТ ДА НАМЕРЯТ РАБОТНИЦИ.НА ТРИ СМЕНИ И ПРИ ОТРОВИ ДА РАБОТИШ.Е МНОГО СА МАЛКО.МЛАДИТЕ И ПО ВЪЗРАСТНИТЕ КОЙТО РАБОТЯТ МНОГО ЗДРАВЕ И ДА ИМАТ ПАРИЧКИ ЗА ПОЧИВКИ

Те каквото ни пожелават го виждаме всеки ден благославяйки майките им. По-важно е ние какво си пожелаваме, а то е да виждаме повече противните им мутри.

По-важното е какво българският народ пожела на тези политици!

Е как какво - цяла година да ги уважават, а в действителност да ги евават !

Ти измина всички пътища на безпътието! Сега се чудя, към кого ще се надупиш, то май те прекараха от вс парии и подобни на тях! Янев, ти си шута на политическата сцена!

Българските поритици и управници, и партиите трябва да разберат още нещо, да осъзнаят времето, в което вече живеем! Че колективният ум, мъдрост, познание и моля са много, много по-гореми и силни и от най-хитрите и “добре свързаните” от и сред тях! Никой, дори и най-големият гений не е над народното познание и мъдрост, колкото и да опитват да култивират конфронтация и омраза, за да не може народът и гражданите да се консолидират, което пък е единственият верен път за просперитет на малката ни, но единствена държавица с прекрасна природа и славна дълга история и култура! Особено сега, през 21 век, в ерата на технологиите, комуникациите и социалните мрежи! И да спрат да се изживяват за много хитри и за най-умните и информираните! Това време отмина, и то безвъзвратно! Както и времето на диктатурите!

Аз бих искал да попитам всички в България, и особено гурналистите, политиците, критизите, анаризатори и коментатори, “умните и говорещите глави”, “обществените личности” и особено и най-вече политиците и депутатите от ГЕРБ - и се чудя защо и как за толкова време не се намери нито един да попита, коментира и анализира, един много прост и всеизвестен ФАКТ! А именно: Какво точно значи ДА СЕ НАВЕЖДАШ и ДА ЦЕЛУВАШ РЪКА на някого публично?!? Всички знаем и видяхме как тези от ГЕРБ - Цветанов, Царни Ръбъл и други - СЕ НАВЕЖДАТ И ЦЕЛУВАТ МНОГО УНИЗИТЕЛНО ПОДАДЕНАТА СНИЗХОДИТЕЛНО РЪКА ОТ Борисов! Някой ще каже - е, какво толкова! За момент обаче се позамислите и опитайте да разберете какво точно означава и демонстрира - при това съвсем безсрамно и откровено саво този простичък факт. И за това какво всъщност представлява тази “партия”, и за взаимоотношенията на “Гражданите за Европейска България”, и като послание и демонстрация към всички, към обществото! И за кои общества и векове, или за КОИ и КАКВИ СТРУКТУРИ (“Севейства”, “Фамилии”) са характерни всъщност подобни отношения, порядки и символни послания! (Помните ли турското робство?)

Пожелавам ви здраве, здраве и пак здраве, казва Борисов.. Двама пианици си говорят и единия пита другия : -Сега за какво ще пием - за здравеили за късмет? Другия отговаря: -Дай за късмет, че прасето беше живо и здраво до онзи ден!

Путин ни ненавижда и мрази. Ами добро пожелание на Коце.

И още едно пожелание - никога повече простаци, мошеници и алчни самозабравили се негодници - дори откровени и доказани такива - в българската политика и управления!

Да, защото може да се случи! Не знам дали си давате сметка, но ако 240-те депутати отидат в пандиза, това означава, че отново ще имаме еднолично управление и никой няма да има право на собствено мнение, на лично пространство, на собствен избор!

Изобщо няма повече такъв филм! Просто не съществува такава реална възможност! За всеки, който може да мисли и има поне грам мозък! Това са мокри сънища на някои, или опити за плашене на гаргите (на простолюдието)!

Държат и през тази година да сме здрави,защото някой трябва да им работи във фалшивите фирми крадливи!У нас ,както на Женския пазар всичко е уникално, но никой не може да обясни как на толкова малка територия може да се съберат толкова много крадливи боклуци и толкова много техни ратаи!Дръжте си ги и ги хвалете! И да не забравяте- Още не се е качила в джипа и вече му сваля ципа...... боклуци трътливи!

От около седмица в тревните площи пред бл 113 в Гео Млев- дп цариградското има изхвърлени медицински, употребявани , кървави и др консумативи! Преди Нова год от инспекората на Столична общ на тел 029875555 отговориха, че сигналът е приет и толкова! Докато не стане беля с някое детенце/ и кучета се разхождат някой няма ли да си свърши работа и най- вече да се провери каква е тази лаборатория в блока! Веселете се господа! Фандъкова, иде ми да ти бием един

Това е написал Атанас Атанасов от ДБ, а в същото време прави всичко възможно да торпилира демокрацията и да ни тласне в пропутинови ръце! Това се нарича лицемерие, срамно и недостойно лицемерие за един уж десен човек!

А да напишете какво българският народ пожелава на политиците или ще трябва да сложите червена точка 100+ години?

Всички знаят - пожелания със споменаване на майките им…

Не приемам никакви фалшиви пожелания! Фашаго, поздравяваш българския народ и България на фона на картина на някакв урраинец, срам и позор и подлец и гнусар и .....майната ти!

Пожелавам на всички братя да продължаваме да крадем както и през 2022г. Има много още за крадене и много жилезу за скрап. Цялата кочина ще я нарежем на пункта. Докато сме тука и има какво, ше крадем. Благодарим на всички бачкатори дето влачат, че да има и ние какво да крадем. Обичаме ви!

Нека да изгорят, за да светят, а последния да пусне водата и да угаси лампата при излизането от Еврейско Нацисткия Съюз !!! Политиците имат разни пожелания, а народът само едно към тях, ДА ОТИДАТ ПО – СКОРО при Бай Ставри и от там на въжето !!!!

Пожелаха пак да ги изберем че ,нещо джобните намаляха

Поздрави на майките. На... "политиците", ама друг път.

...на Жан Виденов, но преди 27 години той без да иска изпусна една фраза,която е много вярна:,,Онази ИЗМЕТ в Парламента,,. Толкова точно казано и все по-валидно и днес!

Аз също не съм му фен, меко казано - с кръгът “”Орион”, (той например имаше един министър Вучков, който принуди държавните предприятия да налеят пори -десетки милиони в един фонд, на който след като този негодник и мошеник напусна правителството той се оказа личен разпоредител…), но това не му е единственото откровение и оценка за “политическата ни класа” в тази посока! Впрочем и Станишев открито и пубрично им каза на лидерите на ГЕРБ че са циркаджии, ако си спомняте (друг е въпросът пък той - Татковият що за претенциозно недоразумение цеше (е)! А Доган направо възкликна още преди години - за Борисов: - Не може страната да се управлява от една Мутра! Е, оказа се, че могло и това чудо в България! (Отново - друг е въпросът, че и Доган си е чистопробна Мутра, престъпник и вошеник - и той с огромни претенции, разбира се, те всички са, защото са успели да забогатеят мамейки толкова много пора за толкова дълго време…

Не е важно какво ти пожелават те, важното е Ти какво им пожелаваш.

Българските политици и управления като традиция от дълго време, от десетилетия продават и предават българския народ, българската държава и държавност, консумираха безброй престъпления и вини лъжейки, крадейки, мамейки, обогатявайки се и защитавайки преди всичко техните лични и котерийни интереси! Не може да сме най-бедната и разграбена държава в ЕС с най-богатите политици, управленци, магистрати! И да се знае - лъжата, кражбата, взимането на подкуп, но и ДОПУСКАНЕТО ИМ, ЛИПСАТА НА РЕАКЦИЯ И НЕПРИМИРИМОСТ КЪМ ТЯХ НЕ Е нито политика, нито бизнес!!! Пожелавам Новата Година да прекъсне тази пагубна българска традиция и тези, които претендират да управляват занапред да се покаят, осъзнаят и осеферясат, просто защото ТАКА ПОВЕЧЕ НЕ МОЖЕ! НЕ СЕ ЖИВЕЕ ТАКА - говоря за народа! Който още веднъж открадне или излъже, да му си понесе реално последствията! И да се научат да се държат и да говорят като хората. Като нормалните хора! Да спрат да създават излишни тревоги и страхове сред хората, да ги заблуждават и плащат, да култивират конфронтация и омраза! Да се очовечат! И малко по-скромно!!!

Четири пъти избори за една година, четири пъти ГЕРБ не ги искат да участват под някаква форма в правителство. Колко пъти още, за да се разбере това? Сегашният провален опит беше подготвян отдавна, първо организираха кампания да свалят предишното редовно правителство, с много лъжи, медийни манипулации, с участието на „Има такъв народ“, на президента, после и на служебното му правителство, с което издигнаха лозунгите на ГЕРБ за хаос. Лансираха и напомпаха на изборите и партията патерица „Български възход“. Сега всички тези, включително президента, медийните манипулатори в телевизии и др., трябва да признаят, че се провалиха. Два месеца президентът бави връчването на мандата, за да спазарят правителство и министри. Безпрецедентно. И резултатът е провал, който беше ясен. Сега не ГЕРБ, а президентът и „кохортата му“, ДПС, и измислената клиентелистка партия-патерица „Български възход“ трябва да осъзнаят, че може да има работещо правителство само без явното или задкулисно участие на Борисов и ГЕРБ. Политическата криза в България се казва Бойко Борисов и може да бъде разрешена, когато той се изправи пред съда. Когато чрез промени в законите бъде отстранен монтираният негов чадър Гешев. Той, както и Борисов, са част от една и съща мафиотска завера, в която влизат и купени медии. И така, нито веднъж телевизиите няма да съобщят това – че за една година ГЕРБ трети път връщат мандат без да могат да съставят правителство. И веднъж съставиха без тях. Нито един наш анализатор или водещ в големите телевизии не каза, или не зададе въпрос, че Борисов е токсичен и ГЕРБ е токсична партия, както писаха в „Политико“, както ги оценяваха във „Файненшъл таймс“ и др. Все едно живеем в паралелна реалност, за нашите медии тя е друга, в сравнение с чуждите.

“ Четири пъти избори за една година, четири пъти ГЕРБ не ги искат да участват под някаква форма в правителство.” Не може цял един народ и държавата му с дълга история да става очевиден заложник на трескавите тревоги за съдбата му на индивид с дълга биография в и с организираната престъпност! Проблемът е всъщност, че той е продукт на тази група хора и кръгове, които създадоха тази организирана престъпност в България, на времето и епохата в страната, и всъщност осъждането му - и в морален смисъл, е осъждани и признание за вината и провала на всички тях! Но идва дпуго време, което така или иначе ще ги отвее, ще ги постави там, където им е мястото! Това е неизбежно, въпросът е не дали, а кога!

Тук е мястото за един популярен виц в миналото, но актуален и сега. Излезнал един депутат и казал: "За догодина си пожелаваме да живеем по-добре!" "А ние кога?" - попитали хората!

Политически лидери пожелаха на месното ТУЗЕМНО НАСЕЛЕНИЕ в кочината Булгаристан ДА ГО ДУХА и през новата 2023 година !!!

Не ме интересува, какво ми "желаела" мафията!

Какво ни пожелаха политиците за новата година !!!!!!!!!! ДА ГО ДУХАШ НАРОДЕ !!!!!!

Аз пожелавам на 'политиците' да им изнасяме 40 дни

От днес се забраняват с евродиректива всякакви, новогодишни тържества с цвъртящи скари, вина,ракии, фойерверки и Дунавски хора като примитивни ,патреотарски и ганювски и заплаха за евроатлантическите ценности , домашното и женското насилие, лгбт идеите,зеленски,душевната нирвана на кучетата ,котки,хамстери ,вегани и умнокрасивия елит. На населението се разрешава да празнува само музика от арфа, роял,флейта ,колективни лгбт прожекции от БТВ и Нова , подбрани хитове от репертоара на депутата Христо,Рут Колева и Стоян Михалев и общо четене сказка на площада на философски анализи от Дичев,Дайнов,Смилов,Инджев и др корифеи на Промяната.

им желая от сърце нашите заплати!

Ама мерси за техните пожелания. Да си ги пъхат в гъза.

Браво, Костя! ЖИВ И ЗДРАВ!

ПРЕЗ 2023 Г ДА ПРОДЪЛЖАТ МОЩНО ДА ГО ДУХАТ , ТОЗИ ПЪТ КАТО 16-А РЕ-СС-ПУБЛИКА !

Боклук до боклука, майно ле...

Пожелавам на БГ-политиците дано да е още тази година, да облекат раираните пижамки за дълги години и после при Ставрито, Алито, Мюмюн и Халил.

Костадин Костадинов "За много години, братя българи! Живи, здрави и кой ни мрази, под нас да лази!" ПИЧ! :) ... Останалите едно говорят, друго вършат.

Моите пожелания са : Да качим 240 народни избранници на влака София - Бургас. Никакво слизане ! Да ги пуснем на пазар със 780 лв заплата, но да им останат пари за сметките. Да ги затворим за 24 часа в един дом за стари хора, да поработят там. Да ги пратим на Шипка , с метли и чували, да почистят за празника.

Предлагам следното: Във всички изказвания на политиците, думичката "ВИ" (ако я има де), да се замени с "НИ". Така ще бъде по-реалистично всичко...

Закривай, последния да пусне водата и да угаси лампата.