Какво „казва” езикът на тялото на Радев, Борисов и Рашков (видео)

Анализ на психолога Росен Йорданов разкрива невербалните тайни на политиците

Обратно в новината

Коментари - Какво „казва” езикът на тялото на Радев, Борисов и Рашков (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тялото на тиквата, показва ,че той притежава качествата на страхливеца педе@рсст За да се спаси, може да пожертва всеки. Той близки няма В състояние на страх , подкрепена с неистова алчност той може да убие всеки около него. Но снайперите насочени към него станаха доста Криминалното поведение сачи само едно Край на всичко

Много скоро ще сме на улицата и ще во ПОМЕТЕМ заедно с донорите ви!!!

Езикът на тлъстото тяло на простата нагла мутра от Банкя е страх, пот и сълзи от предстоящия неминуем затвор заогромните му престъпления.

тялото на радев говори ...: Вкарай ми ей такъв юмрук до сливиците..

да, щото на тулупа му е тъй необятен, че трябва ритник да му вкараш, не юмрук

дира, преди час имаше една новина за Асандж. КЪДЕ ИЗЧЕЗНА?

Този е психолог, колкото аз съм нигериец. Дипломата му струва 1000 лева и 2 прасета, от някой измислен БГ университет. Излъчването му е на застраряващ селски тарикат. Продажен лузър, готов на всичко за 500 лева. Жал ми е за такива леки женички като него.

Бойка Ханъм - Ибрикчийката показа истинската си същност на лека мома пристанала на диктатора Ердоган. Горката, всеки ден копа дъното!

Любо Огнянов - слагачът на Тулупа и Гроб. Откакто купиха тази телевизия - едно обективно предаване няма там. Само хвалби за ГРОБ. Ива, ПИК, калинки и дитирамби за тиквата. Аман. Гледайте Сашо Диков по ЕВроком!

най-неприятна е проф. Антоанета Христова, който се пише политически психолог. НЯМА ТАКАВА НАУКА! Тази е завършила е обикновена психология. В нарушение на Закона има НПО, което противоречи и на правилата на БАН. Това НПО е получило по европроект близо 454 000 лв. за създаване на някаква методика за психотестове за шофьори по договор, сключен с Министерството на транспорта ... НПО-то на Христова се нарича "Институт за политика". Ето така Тиквата си купува професори като слуги, за да го хвалят!

... ех да имам езика на Слави свят ще им се завива на кучките

Росен да не се напъва в психологическото тролене, вече е влязъл в съзнанието ни като простовато герберско мекере, готово да си плюе на фасона за келепир. А ако се докопа пак да властови позиции, ще го застигне съдбата на един каскет, на власт, но презиран от цялата нация. ЯСни ли сме, некадърник, смешник и подмазвач....

Росенчо е известен като некадърен психолог и като герберска Калинка, и понеже този вид политическа фауна са елементарни некадърници, анализите му са елементарни, политически, а не плод на професионална експертиза. Виден подмазвач и некадърник...

Очебийният психопатичен измамник Борисов с депресивен период ;-)) Този продажен "психолог" да си изяде дипломата. Целта на тази "психологическа операция" е да бъде наплют някак омразния за Борисов президент Радев и служебното правителство и да се омаловажат с това разкритията за пагубната борисовщина.

Tулупът има тяло за крадене и лъжене.

Да изринем подлогите на Анкара и Ердогей - партиите-сестри ДПС и ГЕРБ!

ДПС и БСП иска да каже човека, а забравя чалгарите.

Езикът на тялото на Бойко Джипката вчера пред Ердоган - непрекъснато се покланяше слугински, а Ердоган го гледаше надменно и доволно както рязан фес гледа слугата си ром.

Не бе, беше си забравил изрика.....

Езика на Ушака и Рашков показва че Божков ги клати много яко от зад и фостата. А Боко им се смее

Боко да не се смее, че току виж бившите му авери го свитнали като ненужен Тулуп.

Истината боли, нали! Побесняхте, защото коментарът е точен и безпощаден!

Радев … репетираност, като добре научен урок, Рашков ... стремеж за привличане на вниманието към себе си, което нарцистичен автоеротизъм”, демек, ако тези им качества бяха обединени в един и същ политик би се получило добро копие на другаря Адолф! Борисов излиза от депресивното си състояние и е в подем! Това е точно попадение! Да изчистим хората на Радев и Доган!

Браво!

Благодарение на Мата Хари, Вожда беше сниман в цялата си прелест и света видя истинския му облик. Антрополозите още са в шок!

Ако снимат Божков тъй или Радлев, какво ще стане????

Че то и президента го снимаха как е заровил зурла и лиже ли лиже така че не си прав

А зеления чорап Радев

Бойко е единственият премиер, с който влязоха в България милиарди евро. При Станишев ги бяха спрели. Радев чучелото иска да махне специализираният съд, ЗАЩОТО ЧАКАТ НЕГО ДА АРЕСТУВАТ И ДА ЛЕЖИ ЕФЕКТИВНО ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И УМИШЛЕНО НАСАЖДАНЕ НА ОМРАЗА. ПИШЕ ГО В КОБСТИТУЦИЯТА. РАДЕВ Е НА ТОПА, НО С НЕГО Е И БОЖКОВ. ЗАТОВА СМЕНЯТ СЪДИИ, ЗА ДА ИЗКАРАТ НЕВИНЕН БОЖКОВ ШЕФА НА РАДЕВ. ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОЙ Е БОЖКОВ И КАКВО Е ПРАВИЛ. КРИМИНАЛЕН АВТОРИТЕТ. СЛАВИ ДРОГАТА - ОТКЪДЕ ВАДИ МЕСЕЧНО 100 ХИЛЯДИ ЗА РАЗХОДИ?????? ТРИ ДЖИПА С ПО 4Х МАЙМУНИ, ХРАНА, ЗАПЛАТИ, ГОРИВО, СЕРВИЗ ПОДДРЪЖКА, ШОУТО, ЗАПЛАТИ НА ЦЪРВУЛА ТОШКО ПОЛУРЪСТА, КОЛИ И ЗА ТЯХ, БАНКЕТИ АЛКОХОЛ ЗА ВСИЧКИ, ПРОСТИТУТКИ ( ЕТО ЗАЩО НЕ Е ЖЕНЕН) , ДРОГА ЗА ВСИЧКИ. ВСИЧКО ПОКРАЙ НЕГО НАМАЗВАТ АВАНТА И ДРОГАТА СЪЩО. ГОРЕ ДОЛУ 100 ХИЛЯДИ МЕСЕЧНО?????? КАК , ОТКЪДЕ???? ФИГУРАНТА ЩЕ ВЗЕМЕ МНОГО ПОВЕЧЕ, АКО ИЗКАРА БГ ОТ ЕС И НАТО. НЕ НИ ТРЯБВАТ ГЕНЕРАЛИ БЕЗ АРМИЯ ДА УПРАВЛЯВАТ!!!! ТЕ ДА ПАЗЯТ ГРАНИЦИТЕ И ДА СИ ВЪРШАТ ТЯНАТА ЗАДАЧА. НЕ В ПОЛИТИКАТА. БОЙКО ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТНОВО, ЗАЩОТО ХОРАТА ГО ОБИЧАТ, НЕ ПЛАТЕНИТЕ ТРОЛОВЕ- ТЕ НЕКА ВЗЕМАТ ПАРИ.

Завършен примат е Баце, както и хардкор електората му!

Не само езикът на тялото му, с въобще целият Борисов излъчва едно единствено нещо - огромна простотия.

А бе селтак Тончо тук на Боко езика не се вижда но на Радооф се вижда как лизга ромски вагини

На Борисов властта му е нужна навсяка цена.За да избегне съдебно бъдеще.За да задоволява лудото си,болно его,играейки бащица,който дава и се разпорежда с един народец и държавица.За да прибере уютно едни милиарди от ЕС.За да се прави на международник,излагайки България по цял Свят. Отиде при Ердоан,за да целува ръка,техните знамена и да проси подкрепа.Сигурен съм,че подмолно,в негов си стил,вече е декларирал и подкрепа за РСМ,само и само САЩ и ЕС да са щастливи.

Борисов втрещи и свои, и чужди, след като отиде при Ердоган седмица преди вота у нас. Неслучайно дежурните "кънчовци" са в ступор и никой още не е коментирал безумния ход на бившия премиер. Обади се единствено потресеният Ангел Джамбазки, който акцентира на двете турски знамена от общия фотос на двамата приятели. А Борисов не престава да изумява. Той видимо страда по изгубената си роля на международник и лансира паралелна реалност, каквато му изнася. Разбира се, с тъжния дъх на минало свършено. И най-вече на отчаяние и безизходица.

С това посещение Борисов доказа, че е най-успешният политик от новата история на България!

Полягва пред Ердоган и Путин....мммм, определено е голям евроатлантик. Айде честито! Като се обичат да си вземат.

Искаш да кажеш най-големият крадец и лъжец в новата история на България.

Понеже сме в предизборна кампания, редно е когато пускате подобни прогерберски памфлети да слагате и по един банер "ПЛАТЕНО СЪОБЩЕНИЕ"!

Добро утро на всички честни и достойни хора, които след седмица ще изпратят ГРОБ в историята . Следва съобщение от турските медии след срещата Ердоган-Борисов: Световната здравна организация потвърди, че е невъзможно мъж да забременее . От Турското здравно министерство съобщиха, че Ердоган продължава с експериментите.

Пачките и кюлчета у деснио Му джеб са по-лолеми от тези у левио джеб!

Най-важното качество на шапкарите е да изпълняват заповеди. И езика на тялото им няма как да е различен. Това е идеално за фронта, но не и за политиката. Те винаги ще са лоялни първо на благодетеля си и после на избирателите. Няма нищо по-лошо от зависими от някого политици.

Най-важното качество на шапкарите е да изпълняват заповеди. И езика на тялото им няма как да е различен. Това е идеално за фронта, но не и за политиката. Те винаги ще са лоялни първо на благодетеля си и после на избирателите. Няма нищо по-лошо от зависими от някого политици.

Фичколизец храбър

Някой някога да е видял ряпата да се усмихне ? По голям ботор от мунчо няма

Сниман при неговия приятел Таипи. Сигурно ще се върне сапунисан отзад, но поне с обещани гласове на ДПС избирателите, че да продължат да текат потоците на кинти по съответния канал.

мри бе тиква мръсна боклук такъв

А езика от тялото на мунчо показва , че е лизал ошпаклил много циганки шундаци !!! Защото самолета отдавна не лети

Кой , КОЙ завлече готовите пари за строежа на магистрала хемус другари крадливи протестъри ?

Ги е завлякла, под формата на рушвет за гласовете на копиуетата й.

Мунчо Нищоправеца е най-тъпия резидент. Вън малумието от президентската институция. На 11.07 с номер 5 !

Определено Деси Банова е повече пич от Плувню.

Голем разбирач...

гледам Мунчовите тролове праз цялата нощ са виели по месечината ... ха ха ха .

Славуца какво езичище има само , при него тялото не важи

А какво показва езикът английски на пРезидента: What you want questions interview or what? Даже едно: Good morning не каза на журналистите. Не само прост,но и невъзпитан.

Водещия за пореден път е пуснал един благодарствен език на Бащицата си, от когото е цоцал кинти още в Канал 3 по линия на фонд земеделие!

Езика на Боко казва аз съм бебел разплут Кръстец и наглец и лапам пишки на кмета на Симитли

Триджипко Охранитков идеее, иска да управлява, ама като Тодор Живков-99,99% да са гласували за него. Езикът на тялото го показва.

Езикът на Муньо е захапан от злоба, а на пРашков е усукан от лизане. А сега всички позитански тролове да се подредят за физзарядка под лоста на Муньо, кой може и едно коремно да превърти.

Защо ни занимавате с Тъпотии ! Разликата между Президента Радев и Джипко Бибитко е като , Летец който високо лети и Пожарникар който даже маркуч не е държал освен Кмета на Симитли ! Как може да сравнявате Личност с Буда , който чака всеки момент Магнитчето да го лепне !

Лилипута Огнянов е герберска п.о.д.л.о.га

Тия па озвикали гробарски психолог да дава оценка на гробаря и опозицията. Да беше поне компетентен. Езикът на тялото на този издава липса на качества като чест, достойнство, лоялност. Такъв тип е неспособен да поддържа стабилно отношения с хората. Вероятно е провал в семейно отношение, ако въобще има семейство. Трябва да го е срсм че е герберсст.

Патката

Езикът на тялото на Бойко, с разтилащи се сланини, оплакване от кръвното и да му гледаме лекарствата на записа с чекмеджето, плюс годините му, говорят че следващите години може да получи инфаркт. Че той преди на среща със сумиста Котоошу, дето е една глава по-висок от него, Сумистът изглеждаше странно елегантен в костюм, а Борисов по-дебел от него - от сумист!

Па и другите са едни хубавци ...

Още не са ги стигнали. А тези направиха от средно умиращ 1 на 64.3 човека за 2019г., на 1 умиращ от 55.45 човека за 2020г. За фанатиците ще го припишат на ковида, а реално с мерките убиха около 30 хиляди човека, а ковида е абсурдно да е достигнал и 2 хиляди починали.

На тоя небръснат милиционерски клоун няма ли кой да му връчи една лопата, за да свърши някаква работа за пръв път в живота си? Тръгнал да изследва езика на тялото.... За онова тяло дето лежеше до нощното шкафче с пищова, еврата и кюлчетата що не направиш щателен анализ, или ще се ограничиш само до твърдението за депресията?

Повтаряш като папагал лъжите и се мислиш за велик, а всъщност си един посерко, който използват за свои цели!

тъпата ти капча пак задава въпроси на ингилизки бе! усвести се бе ейййй! илектората тука ней толкоз учен ... само прости ора минават от тука... ни един с мозък не би чел тия глупости

'ногу трият тука бе ! ко толкоз не им аресА коментарот? язе пофалИх чиляко къф е титан на мисълта и само попитАх дали чете само езика на телата или може да тълкува и сънища кат е такоф учЕн... баси цензурата...

езикът на тялото каза да спрете с олигофренията...