Какво гласи заповедта за новите мерки, как да получим COVID сертификат и колко време важи

Сертификатът става задължителен за редица дейности на закрито от четвъртък, а сайтът се срина за кратко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това... коронката... голям интИУИгент ще излезе... по кина, театри, музеи и ресторанти ходи, и за тях ще трябва "зелено", ама на градския... не се вози:)))?!?

Искам да знам ако сега си направим ваксина приема ли се за "зелен сертификат" или трябва да минат 14 дни и през това време да си плащаме пср и антигенните тестове?

Има ли някой, който има зелен сертификат след преболедуван ковид, но доказан с антигенен тест? Ако да - моля да помогне

Няма и няма да има!!! Опит за предизборна лъжа на министъро... Ще трябва да ги съдим за 14 дена домашен арест без основание!

valkk@

"Светилата" да обяснят на мен простия микробиолог ,как пресметнаха ,че преболедувалите имат имуноглобулини 6месеца,а видите ли -ваксинираните-12месеца?! И,ако тестовете за антитела са точни ,защо не се признават?

И на мен ме се иска някой да обясни нАучно:) - след като имам отрицателен пср и не съм в системата за сертификат, но два дни след теста се разболях, лекува ме ЛЛ, преболедувах и имам антитела, защо не може да получа сертификат?

Сайтът не само ще се срине - ТОВА НЕ Е СЛУЧАЙНО !! Има хора умни, които "влизат" навсякъде, където си поискат и потвърждават по този начин НЕСЪГЛАСИЕТО СИ !! А служебния здравен министър ще види голям зор с българите, които ще излязат на улицата - вече го виждам УВОЛНЕН !! Тогава ще видим "дисциплинираните полицаи" на Рашков как ще процедират ?! Това е най-голямата тъпня преди ИЗБОРИТЕ !! Ако "Дир" е медия на ИСТИНАТА, не би трябвало да ми трият коментара !!

Целият Израел ще измре от тромби заради третата игла. Неваксинираните араби празнуват и чакат с нетърпение да заселят изпразнените израелски градове, след като погребат или изгорят милионите израелски трупове на умрелите от ваксината.

лоша работа за евреите... Къде го прочете това все пак?

Не съм го прочел, измислих го, като използвах опорките на антиваксърите.

Те и много българи чакат баба им да умре, като гледам какъв е зор да не се ваксинират...

Що позволихме на хора популисти, които се възползваха от Ковида с празни приказки само за да вземат властта. Що сега не приказват същите приказки за маските и вируса. За цените да не говорим-те смятаха че цените и заплатите си идват от самосебе си.

Добре де, като е толкова отворен министърът, защо не направи следното: Да издейства официално разрешително за употреба от Бълг агенция по лекарствата за наличните ваксини; да инициира законови промени, в законите, в които това е нужно и да направи ваксинацията задължителна за всички лица, ама задължителна със закон? Нали ваксините са много безвредни и ефективни, нали са приложени над 3 милиарда дози, нали това онова.... Защо не се направят задължителни, защо не се премахнат документите, които се подписват при ваксинация, защо? защо? защо?

Защото ще плачете още по силно как ви отнемат правата. Аз съм да ви оставят да си измрете. Съжалявам за хората, които не могат да се ваксинират поради медицински прчини, но плявата трябва да се отсее, за да стане тая територия държава отново.

Българското законодателство не дава право да се изисква показване на лични данни, каквито са ваксинационния статус. Край на сертификат тъпнята засега. ОФИЦИАЛНО. Вижте си. https://bit.ly/CertificatOFF

И в Германия е така със сертификатите и всичко си работи и живее нормално. Трябваше да се прибера в България за две седмици отпуск, но като виждам как никой не се ваксинирана и колко боледуват си взех един круиз с кораб. И тука е със сертификат. Показваш, че си ваксиниран или си правиш тест всеки ден и правиш каквото си искаш. В Германия, в нашата област са около 80% ваксинирани и нямаме никакви (0 пациенти), абсолютно никакви пациенти в нашата болница с корона и то поне от 6 месеца.

Муйка, а дали го боли някой патката, как е във ваш'то село:)))??? Стой си там, какво ми ръсиш мозък из ефира!

Адекватни мерки на фона на засилващата се вълна от болни и умрели. Българинът само от тояга разбира и така трябва.

Ала-бала! Важно е да гласуваме за Радев. После всичко ще се оправи.

Здравният сертификат осигурява фалшива сигурност. Вирусът ще се разпространява по-лесно. Крайно време е лекарите да си оправят здравната система и да не се бъркат в икономиката на страната.

Крайна цел избиване на българите и отнемане на територията. Вече сме под 6 милиона. От тях 1,5 милиона са малцинства.

Всяко чудо за 3 дни А после реват че всичко се фалшифицира

Радев ще избие народа с цени,мерки и принудителна ваксиниция. Заповядал на всички фирми да наемат само ваксинирани.

На обяд в 12.00 пред министерството на здравеопазването ще има протест . Възраждане и Костадин Костадинов ще бъдат там.

Сертификата важи максимум една година. Ще има още много инжекции.

Къде сте бе протестъри ??? Не ви ли нарушават правата ?

Протестърите сме ваксинирани

Тези безплатни тестове, платени от държавата - да не се окажат като рецептите за безплатните лекарства??? Безплатни лекарства, които никакви ги няма!

Браво !

Трябва още по-драконовски мерки.Имаме 5000 заразени и 124 починали.Държавата е длъжна да се грижи за здравето на хората,а не за кефа на някои.

Жорка, ти... боцна ли се:)))?!? И, ако си, за к'в чеп плачеш???

Тези трябва да бъдат съдени за тероризъм , защото използват ваксините които имат странични пагубни ефекти и не излечими пследствия. Скоро почина познат ваксиниран от Ковид ,но се криеше че е ваксиниран.

в ЗАПОВЕД № РД-01-856/ 19.10.2021 е записано: в) условията по букви „аа“ и „бб“ не се прилагат по отношение на лица до 18 годишна възраст. Защо в статията пишете, че мерките важат за лица над 12 години? Докога с подвеждащите информации

Ако вземат да въведат и задължителен психиатричен сертификат (за вменяемост) и всичките гореизброени публични места ще опустеят. На първо място парламентът...

На Радев Изявлението щама Шипка - ко стана с него?!? Миналата година се пенеше, че маските запушват усти, днес неговата уста нещо я запушва и мълчи по темата с ограничаването на хората!!

Много си неграмотен! Пиши правилно!

Само той ли. И другите които се наместиха в Парламента говореха че им запушват устата. Сега си мълчат доброволно.

На тоя Пинокио няма ли кой да му резне...лъжливото носле?

Докато не затворят училищата и детските градини, подобрение няма да има! Това са развъдниците, няма какво да се лъжем…

Не знам защо натоварват с тия сертификати обеднелите хора, резултатът ще е нула.

БНР "Британското правителство следи отблизо ситуацията с увеличаващите се случаи на заразявания с Ковид-19. За последното денонощие са регистрирани над 43 700 нови случаи на заразявания и 223 жертви." Не бяха ли ваксинирани на мах в кралството?

С Астра занека, но тя предпазва нищожно от делта! Масово са болни, първо деца, а после и цялото семейство!

Заболели 10 пъти повече от България, умрели колкото в България. Или не можеш да мислиш?

Предлагам също и да се въведе челния китайски опит с кредитната система - дават ти се кредитни точки и се отнемат при всяко нарушение на социалните права, неизпълнение на заповед, ако съседите не те харесват, ако колегите те мразят .... заповядват ти да се ваксинираш в определен срок и ако не изпълниш губиш половината точки - по някое време ще осъмнеш с блокирани сметки и дебитни карти, блокирани акаунти в сайтове за разплащания, ще се обяви личната ти карта за невалидна, няма да имаш право изобщо да излизаш от дупката си.

Дебили мунчовски дреме мина уя дали ще се ваксите или не.

Я виж ти! Лекарите се извъдиха баш Фашистите на 21 век. Май са издънки на Менгеле! Проф. Начев сигурно е на кранчето на паричния поток от ваксините. Защо голяма част от личните лекари не са с ваксини. Да не са по-малко лекари от другите! И как един преболедувал не е с имунитет над 6 месеца, а един с вещества без естествен произход във ваксината е имунизират безсрочно. Е ваксинаторите се възгордяха, че са над Господ. Сатанаили!

Фашизъм в чиста форма.

Само некачествен материал остана.

Има много научни доказателства, че преболедувалите развиват в пъти по-силен имунитет от ваксинираните. Въпреки това обаче сертификата за преболедували бил валиден само 6 месеца, а за ваксинирани - безсрочен.

Виж сега....скоро почти цялата пасмина ще са вакснати....паричния поток ще секне скоро...затова трябва да се ваксинира всичко...затова напъват да ваксинират и децата да отърмъчат някой друг милиярд и от там......споням си как излизаха с гръмки заглавия как дори кучетата са се заразявали...после това велико откритие изчезна....после норките са се заразявали...някакви идиоти ваксинираха животните в зоопарка....броя на д/еби...лите в света нараства в геометрична прогресия.... Имбецили сър

Смятам, че е добре да се прехвърлиш в някой научен форум и там да ти се посмеят. Не сме ти на нивото тука.

Айде бе българи нали щеше да има бунтове ко става мишки нали бяхте много по будни от европейците

Абе тжя кацара кято дявяше указаншя що не влязжха да го съблекат сакто треньора ня лудогорец

Трайте си още скоро локдаун вечерен час и сертификат за магазина

На една моя познатя личнятя лукарка и казала дя не се вяксинира защото имяля ня крякятя си тромби е тя как да живее без сертификат това е опиране на дулото

Значи за да живеем трябва да рискуваме с тромба риск пичели риск губи

Няма вариант печели. Тромбите отначало са малки и ваксъчетата си мислят, че са се размина ли, но тромбите продължават да растат докато ваксъра не пукне. Ваксърите отделят спайк протеина нонстоп.

И това е не защото на някои й му пука дали имате антитела срещу ковид, тези фашисти забраниха думата 'антитела' за ковида, тия шибани фашисти начело с гумен гадев ги интересуват милиардите за геювете и лизбийките от възстановителния план - да им ги отпуснат и да ги откраднат срещу една малка за тях нищожна цена - избиването ви с рнк - оръжията, пръсканите биологични оръжия и фалирането ви

Таксиджиите задължително със сертификат отказалите да им се взема лиценза

А мисирките имят ли зелен паспорт

Тук възниква въпроса докога 90 процента от хората не искащи ваксини ще търпят 10 процента малоумници и управляващи като Стойчо, за които никой не е гласувал.

Не може да живееш в село Градец, да си завършил макс 8 клас, да не моеш да говориш на български и да викаш сутрин “нема да се ваксинирам” а вечер да се возиш със сополите в градския транспорт до Сливен. Или пък да живееш в Лозенец, да ходиш насам, натам с метрото, т.е да ползваш инвестиции на държавата за милиони и после да ревеш чене ти пука за тия дето са ги платили, авантата свърши - много добре направиха, сеа да видим как ще е контролът

Кое не разбра бе Ганъо 10 процента сте ваксинираните дебили и повечето над 65

По-добре да фалират заведенията отколкото да измре целият български народ от тоя вирус. Без заведения държавата ще просъществува, но без хора, държава няма да има.

Браво на тия които решиха най-после нещо свястно

Айде яжте сега дърво!!! Понеже сте много умни анти хора, духайтееееее

президента и здравния министър ви предадоха. остава ви само да си мрете в къщи. не товарете здравната система!

А ти като си се ваксинирал само на хартия ,да не мислиш че ковидалите ще ти простят.Глупак !Ще те удавят в една капка вода при първа възможност !Не им трябваш мизерник !Запиши си го на челото!

Хубавото е че ваксърите измират все повече и няма да могат да ги използват срещу нас. Отделно голяма част от ваксърите са от герб и бсп и по-добре да ги няма.

Чудя се дали да се смея или да плача.

Защо мислиш лекарите не искат вакса, просто виждат, какво става с ваксинираните глупендери.

Просто се приготви за тромбите.

Лична карта мога да представя само на полицаи, съответно си принтирам сертификат на Костадин Ангелов и съм 6.

Нито от молове, нито от ресторанти, няма нужда. Да фалират.

Абе тъпунгер не се ли сещаш, че после ще дойде и твоя ред без значение кво работиш.

Навсякъде има прост народ, ама колкото в България няма.