Какво е записано в тайния план на Путин за Молдова

Документът съдържа четири категории - военна, техническа, търговия и икономика. Има и част, отделена на обществото коментира, главния разследващ журналист на "Зюддойче Цайтунг" Йорк Шмид

Обратно в новината

Коментари - Какво е записано в тайния план на Путин за Молдова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От 1917г. руският примитивен добитък чака Запада да се сгромоляса. Явно на руските примати не е известна популярната българска поговорка - "И на коча мъдите се клатят, ама не падат."

Разкритие от немски вестник потвърдено от Борел и фон дер Лайнен от Брюксел ,че има таен план на Путин .Той е за оделяне на Южните щати от северните в САЩ.На северните Путин ще назначи Тръмп ,а на южните Бай Дън.В момента се договаря мирен ли да бъде прехода или Путин ще изпрати бойци вкл.Вагнер които с щатската паравоена наемническа армия Моцарт ще бъдат гарант по линията на разделянето.

Коко кара колело към Самоков .Кеф Коко кеф.

Абе тоя план за кого е таен? За Путин? Щото май само той не е знаел за него.

Хващат журналисти един 'протестиращ младеж' и му задават няколко въпроса на молдовски аджеба к'ъв е и за какво се бори, а той: 'не ВИ разбирам езика' те: 'Тук е Молдова, това е нашия език, а ТИ откъде си?' Отговор - от Воренеж бил, докрали го на 'мероприятие'.

И как се добрахте до тайния план на Путин?

бива тъпа пропаганда ама тука вече се оляхте

Хахаххахаххахха кого си мислиш че простотията е стигнала дъното на помощ идва журналята да ти покаже че винаги може още

Путин споделя тайните планове единствено със Зюддойче цайтунг. И с ДИРаджиите. Щойгу за това чете дир основно...

Планът е толкова таен и секретен, че го пуснаха в дир-а хахахахахахаах

Е и ? Това не го ли направиха западните "демокрации" с нас ? Какво по-различно има тук ? Или ако го прави някой друг, то автоматично следва е грешно и незаконно ? ТОВА Е ПРОСТО ДВОЕН СТАНДАРТ. Ние го правим, но другите не трябва дори да си го помислят. същото е като : Бизнесмен-олигарх, лобиране-корупция, държавен контрол-авторитаризъм и т.н. Двоен стандарт и пропаганда !!!

Аз пък знам, че Путин е изял две дечица- братче и сестричка. Но това е тайна, на никого да не казвате. Аз го разбрах от един "разследващ журналист", май Грозев му беше фамилията. А той пък, го чул от една жена в градският транспорт на Украйна. Абе , истина ви казвам! Както казват нашите по-тъмни сънародници, : Ако те лажим бате, на комшията кокошките да умрат,ти казвам!

Капиталистите в Молдова и България треперят имат право те превърнаха населението в роби в собствените даржави. Населението на Молдова и България знаят че Русия ще помогне дасе изчисти мършата която се е народила . Голям кеф треперете посерковци виесте долна измет

Че по-големи капиталисти от Путин и кръга олигарски милиардери около него има ли в момента? И това, при положение, че същите тези комуняги преди 89-а ревяха против капитализма от сутрин до вечер. Същата врътка и с религията преди 89-а и сега от същите хора! То само това стига като факт, за да се осъзнаеш, на какви хора вярваш, ако имаш поне капка разум...

по големи капиталисти от международните корпорации няма! Молдова е още по-бедна държава то България! Направиха ги на сила румънци!

Те , тия капиталисти и от Молдова и от България кай ги назначи, бе ? Има ли такъв в България да не е с комунистическо минало и да не е свързан с Кремъл. Напротив, с две ръце искат да минат към Русия, защото с простия си мозък утрепаха всичко, изядоха си парите, и сега чакат Русия да ги спасява пак, че живи са умрели, а и Запада знаейки кои са, се видя, не ги брои за хора.

Искам да знам за кои "медии" работят въпросните журналисти, кои са "генералните спонсори" на тези медии, както и някакви снимки на този документ. Иначе цялата работа е малко стил свободно съчинение, без картинка по неясно чия поръчка.

Трудно е положението. Много дупки за запълване и отвличане на вниманието. То не бяха паднали дронове, то не бяха фалиращи банки, посещението на Китаеца в Русия... Трябва да се пълнят фийдовете и да се държи морала на "правилните" хора висок, че иначе ще вземе да им остане време да се замислят какво наистина се случва около тях и със тях, последните 6-8 месеца. Наистина както каза един бивш историк - ако Гьобелс беше жив, можеше само записки да си води и да цъка с език.... четейки новините :) .

Защо приобщаванети към "запдняит свят" да е ОК, а приобщаването към "източният свят" да е лошо?

Защото,ако беше толкова хубаво в “ източния свят” ,всички щяха да се стремят да живеят по този начин! Не случайно се отива на запад ,за по- добър живот! Не виждам тълпи от емигранти към Русия и Беларус!

няма да е лошо да видиш статистиката на Москва за миграционните потоци към Руската Федерация и ще ти стане ясно че си в заблуда!

Какви миграционни потоци бе мурзилка! Съветска статистика- абе бегай в Сибир или си пий хапчетата бе

Каквото и да е записано, като гледаме как му се случват тридневните планове, явно нЕма да стане.

Така е. Затова да си ходи, а на негово място да идва някой по-хард и тридневните планове да се изпълняват за ден!

Вие от дир сте кръгли кретени. Добре че не ви чете никой. Да ви еба майката олигофренска. Някой ви е донесъл секретния план. Пълни идиоти сте.

И как го разбрахте , като е Таен ????

След: "в световните медии се появи интересна информация"... нататък, няма нужда да се чете повече.

Баси тайния план, като всички го знаят) Преди пропагандата дестваше професионално...))

на бас, че такъв план съществува и за България.

На бас, че и запада има свои планове за Беларус, Молдова и България, включително. И ги риализира с покупка на мисирки, медии и политици корумпета, като ги финансира през крипто схеми и НПО-та, проводници на тяхно влияние.

Еми ,не става само с братска любов под кръста, както ни карат братушките. Но пък на русофилите си ви е фетиш да ви таковат по братски.

На бас, че такъв план не съществува, защото е неизпълним. Русия не успя да задържи България в своята орбита след Освобождението, въпреки че сама писа Търновската конституция и управляваше страната в първите 2 години. Няма да успее и сега. Молдова е друго нещо - била е част от Руската империя, после и от СССР. Всъщност е откупена с договор от румънците, които получават нашата Северна Добруджа. Там все още живеят руснаци и в страната се говори и румънски, и руски език. След отстъпването на целия източен блок и даже части от бившия СССР като балтийските републики, да се отстъпи и Молдова би било пълна глупост. Геополитиката е динамична с промени в двете посоки и не може едната страна само да отстъпва, освен естествено ако не е поставена на колене. Това, което си мислите че е започнало с Путин всъщност продължава векове наред. Западняците всячески искат да отслабят Русия.

:)))) Ха-ха-ха - "Таен план", в който пише "Целта е да се създаде съюзническа страна и Беларус да бъде свързана много силно с Москва и Русия..." Да-а-а-а-а. Много тайно. Само дето Русия и Беларус имат подписан и ратифициран договор за създаването на Съюзна държава още от 1996 г. И в него няма нищо тайно, щом виси в интернет. И тъпнята по отношение на Молдова е пълна. В Плана се говорело за Приднестровието, както му викат на Запад, а не за Приднестровската молдовска република, както му викат в Москва. Обаче пък дума няма за другия твърд проруски анклав в Молдова, който засега не е обявил независимост, но може и това да се случи - Автономната гагаузка република. В Кремъл няма как да пропуснат този момент. Ама за "разследващи" журналисти като този историята и реалната ситуация са като тера инкогнита. Повтарят това, което им пее терористът Зеленски, който само преди седмица чрез агенти на СБУ се опита да убие с кола-бомба председателя на Приднествоската република. Единственото, коет ме учудва в цялата тази измислена в Лондон и Киев история е, как така "тайният план" не е бил "разкрит" от Христо Грозев. Може би вече в Лондон го счита за твърде компрометиран и изхабен.

и за автономната марсианска република не е споменато, доста пропуски се насъбраха ...

И като е толкова таен, как Дирник.ру го знае? Сещам се за вицът за слонът, дето се скрил зад едно дърво.... Фекален сайт.

Ми той много кратък тоя плн.

Таен, но всички го знаят :) Простотията става масова

Христо Грозев пише филма за плана...

Като напише, да го даде за редакция в ЦРУ.

А в тайния план за путин (с малка буква п) е записано от кой висок етаж ще скочи, ако не иде в Хага.

чичко Си има друг таен план за него :)))))

ㅤ

Ако съдържанието на един "таен план" знаят дори псевдожурналисти, то той или не е таен, или не е на Путин, или най-често и двете. Като сте такива "журналисти", напишете какво пише в тайния план на ЦРУ за България!

За България пише, че докато е руска колония, самолетите ще са само на хартия. За какво да ги продават на класовия враг?

да връщат парите и да се махат!

путин ще ни даде Су-57 бес пари. Даже и Су-64 ще ни даде! Росфилм ще ги нарисува.

В замундата има ли тайни планове ? За един приятел питам.

Тайният документ, за който знаят всички... малко смешно звучи, ама айде да не им чупим хатъра.

А в България управниците ни ги назначава решетников, а мутрафонова ни дава наклон на ... политиките, ама това е от братска обич, ви казвам. "Крим сега е руски. Къф да е?"

пък за икономиката всеизвестен факт е, че над 75% от значимата българска икономика е директно в руски ръце. Примерно БТК, Булгартабак, България еър, ЦКБ, Нефтохим....

американците и ЕС са ви виновни за недоимъка...

Русопедал тихо не стои.. Постоянно врещи..

Европедал тихо не стои.. Постоянно врещи..

Явно москалската измет е имала план за 10г. Молдова един вид да премине към Русия, като им сменят майчиния език от румънски на москалски. Но Велика Америка ще помете тази фашиска измет. Русия - това не са руснаци, това са москали, чисти помяри...

Секретния план на Русия да върне Молдова към себе си, секретния план на СаЩ да раздроби и унищожи Русия....колко да са "секретни" тези планове, че вече всеки ги знае и ги дрънка? Че даже и войни вече се водят за тях из фейсбук и други социални мрежи? Но никой не си задава въпроса: ако са толкова секретни, как така толкова лесно са излезли наяве? Някакви конкретно обяснение? Или са просто рожби на логически мозъчни напъни на някой "журналист", търсещ сензации (разбира се, не е никакъв проблем да им се изобретят и "доказателства", а който си няма друга работа, да върви да ги проверява)?

Само дето западни политици открито казват, че целта им е да разкъсат Русия !!! Надяваха се като я въвлекат война, да и нанесат поражение чрез обучаваната, въоръжавана и надъхвана с омраза от тях украинска армия или поне да я изолират политически и разрушат икономически. Е, очевидно търпят пълен провал.

Лично Путин му е дал да погледне!!!!

Ех, защо ли нямаше и таен план на Байдън за България? Въвеждаме долара, въвеждаме английския като втори официален език, вкарваме 50,000 американски войници и записваме в Конституцията, че България за вечни времена е асоциирана територия на Америка. Това би ни решило всички проблеми на мига, ама де тоя късмет...

Явно москалската измет е имала план за 10г. Молдова един вид да премине към Русия. Като им сменят маичиния език, но Америка ще помете тази фашиска измет. Русия това не са руснаци, това москали, чисти помяри...

Фактите показват друго че американската измет е имала план за 10г. Молдова един вид да премине към Румъния. Като им сменят маичиния език но Росия ще ще помете тази фашиска измет Румъния Полша Словакия чисти помяри

Е вярно руския Хитлер,си е за ареста.

голямо раследване.... тоя да не е пророк???

То и за нас има такъв план

А плана на товариш копейкин, кога?

Че имперските амбиции на Путин не се ограничават до Украйна. Отделно и Медведев и самия Путин казаха че смятат да си връщат СССР и очевидно не ги притесняват въпросите относно кръв и жертви в процеса.

Ето, казаха ви, че има "изтекъл секретен план" и вие като първи шарани се хванахте... Че мислете малко с тея кратуни... То така "изтичат" секретни планове... И някои "журналистчета" - хоп - добират се до тях... щото... видиш ли - те планирали да правят журналистическо разследване дали аджеба путин не иска да анексира Молдова... Сиреч - намерили са каквото търсят за да имат "доказателство" за теорията си... Тъпанари.

Кой те излъга че имаш клетка мозък в празната ти тиква.

Ако реши може и Америка да атакува. Та какво е разкрието?

Какво тайно има? Руската империя си постави условията - иска източна европа на ниво 1997. Конкретно за България знаете какво означава това - 3$ заплата, руско протеже за премиер, мутри, убийства, емигриращи на запад българи и руски олигарси изкупуващи евтино България.

То защото в България има силна икономика, ниска престъпност, нулева корупция, перфектни пътища и много за крадене... за това умрели руските олигарси да купуват и завземат България!?!? Ти в кой свят живееш бе? Сега сме чат от нато и ЕС, като у нас убийствата и безчинствата на един особен етнос не спират. Пътя на наркотрафика от азия за европа е през нас, а по челноморието разни текущи политически мутри строят хотел след потел да не говорим за скандалите с къщи за гости и разни ферми.. Та за какъв чеп сме им..

България не е излизала от руското влияние от 75години. Затова е на това дередже. Трябва и украинска ЛУСТРАЦИЯ, блядь.

А бандитска територия. Президента СИ вече обяви официално, че Китай замества Русия като "център на влияние" в Света. Затова СИ предложи "мирен план" за Украйна. Не-толкова го е грижа за Украйна от която Китай няма никаква полза, колкото да използва случаят да обяви китайските претенции за световно влияние.

Да не си служител на руските служби, писал секретен доклад по темата????

Леле, и от тези мисли ти и подпбните ти пишещи тук не сте спали тази нощ. Откачалки. Затръшкали се за Молдова като съсипаха Бъллгария

Съсипаха ???? Че тя България си е съсипана от рашисткото влияние вече десетилетия.

Ех, защо ли нямаше и таен план на Байдън за България? Въвеждаме долара, въвеждаме английския като втори официален език, вкарваме 50,000 американски войници и записваме в Конституцията, че България за вечни времена е асоциирана територия на Америка. Това би ни решило всички проблеми на мига, ама де тоя късмет...

Ма ние сме американска колония!За кви мечти бълнуваш?

Дали? Говорим ли английски? Плащаме ли в долари? Богати ли сме? Привличаме ли огромни инвестиции? Май не...

Недей писа такива неща, че русоробите ще получат удар като го прочетат. Щади им здравето. И те са хора, макар и не особено умнички.

След като Тексас иска независимост, долара е загубил 30% от стойността си от 70-тте до сега.. за къв долар ми говориш? И от къде на къде ако сме против дори някой да си помисля официално да ставаме колония трябва да е русофил? Вярно тая територия е пълна с дебили! Колкото до оня олигофрен по-горе с мечтите да сме част от америка: инвестиции хуйо се печелят с ключова локация, добра инфра структура, образовани и качествени работници, ниска престъпност и корупция... У нас само местоположението и достъпа до море са валидни.

Много пушиш треволяк,никога нема да станете богари,а английският вече го говорите в мнозинството!

Да, никога няма д астанем богати докато робуваме на Кочината Русия.

Жужето откакто се набоцка със "Спутник II" съвсем пощуря горкото. Молдова никога не е била част от Кочината, нито някога ще бъде. В Молдова говорят на румънски, не на блядски (развален български). Молдова иска в ЕС, не иска в Кочината. Жужето да го духа в затвора!

е част от България чак до 17-ти век, когато я заграбва Петрушка Первый. Династиите на Влашко са Бесараб. От Бесарабия. А при император Калоян, император на власи и българи, воеводата(прокуратора) на Горната земя Богданска е БесАР. Толкова е близък до Калоян, че е погребан точно до императора в царската "Св.40 Мъменици". Негова внучка е Ана Влахиня....царицата на цар Иван Срацимир. А Бесарабия е не защото е без араби а защотоэтам през 165г. бях от римските кланета жреците БЕСИ на тракийците. БесАР е Божествените Беси рода на Бесите. В Молдова са по-българи от Булгаристан. ЗАКРИЛНИЦАТА на Румъния и Молдова е най-българската и забравена от БПЦ Света Филотеа Търновска.

Що не ви ЕПМ?Тайният план на Путин,но иначе некакъв си плъх журналист от некакъв си цайтунг се докопал до него!Значи не е таен ,а е манипулация и пропаганда на запада за да покрият разкола който създава в Молдова и да очернят враговете си които им пречат ,а именно путин и беларуският "диктатор"!