Какво е Ванга за руснаците и защо така я почитат

Каква роля играе българската ясновидка, какво (не) е предрекла и защо така я почитат?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ванга е доказан феномен и е помогнла на много хора, а тъпакът, написал тази глупост, си остава анонимен и с нищо няма да бъде запомнен.

"Феномен"... Сигурно се осланяш на науката, която няма против викащи бесове. Сигурно си и ваксинирана.

От какъв зор някой ще повдига кокалите на баба Ванга? ..... Отявлен геронтофил ще трябва да си !

За службите по онова време средство да се манипулира общественото мнение. За руснаците Ванга не представлява нищо онези хора по онова време са били нихилисти, а вероятно са си останали такива и до днес.

Трол до трола мила моя майнольо. Аве момчета, няма как да стане вашата. Време е да го осъзнайте! Тая допотопна крепостна империя умря, защото насила мързеливият няма да стане работлив, нито крадливият - честен.

Как, иначе, атеисти и невярващи хора са склонни да слушат, ходят и се осланят на такива, контактуващи с демони врачки? От една страна казват, че няма закони Божии, а от друга тръгват след истории за извънземни, ходят на врачки, но не отварят най- важната книга ? Страх, страх, страх, страх, страх, страх, страх е обяснението. Живот в страх не е живот. Живи умрели са невярващите. Подвластни на страх, завист и пак страх и пак завист и накрая отчаяние.

а останалите вярват че ще се преселят в по-добър свят-да,ама не.никой не се е върнал,да каже добър ли е или не,ясно?!?

Баба ванга е казала, ''Русия ке си прибере републиките''. Към българите се е обърнала с призива, ''Дръжте се за Русия''. А, статията е пълна боза!

Вкъщност предсказанието е "Русия ке си прибЕре рублите.". И после баба Ванга се разпростира върху въпроса да фалита на Международната инвестиционна банка (МИБ) и Международната банка за икономическо сътрудничество (МБИС) и прави обстоен икономически анализ на девалвацията на рублата и накрая завършва с "Предателите на българския национален инетерес, дека взимат рублички да дращят лъжи и манипулации по Паюжината ке откажат да им се плаща в рубли и ще се обединят в профсъюз на троловете, с искане за лъжите да им се плаща в долари".

Опитва се рашка да бачкат другите пак за нея, ама и те поумняха и дърпат, даже се бият вече, за да не слугуват на имперските и амбиции :)

Има някои, които говорят много и нищо не казват, а има и други, които говорейки много- освен, че нищо не казват, все е глупост.

Много нещо написа и нищо не каза..

Баба ти Ванга може и да не е познала всичко,но този помиар,автор,е обикновен педал!

Ти сега това от позицията на необикновен педал ли го пишеш? Ей, кога стана калайджия, кога ти почерня дупето?!

Горката Ванга бе в плен на сатанински зли сили и демони. Нашата църква я анатемосва и отрича категорично. Не случайно комунистите я почитат и се сдушиха с нея. Лукавия е много силен. Понякога тя наистина познаваше, но не беше с Божията помощ, а с помощта на лукавия, за да заплени повече хора и да ги вкара в бездната и погуби душите им. Аз самия някога съм грешал и вярвал на хорските приказки. Ходих при нея лично и мога да ви уверя, че нищо не позна. Дано Господ ми прости. Грях е да ходиш при врачки. Така пише и в Библията. Народа не случайно я е нарекакъл с истинското и име - петричката врачка.

стига мрънка,основата на юдейската и християнска заблуда са ПРОРОЧЕСТВАТА

Датировките на предсказанията не винаги са точни. Например предсказанието за голямата финансова криза беше за 2000-та година, но се случи 8 години по-късно. За това може да има много причини, променян няколко пъти календар, нелинейност във времето и др. Много от важните предсказания, въпреки записите по радиото и телевизия като че ли умишлено се потулват. Що се касае за края на света, няма такова предсказание но 2016+8 дава 2024 година. Предсказанието "Българите до 2025 да се прибират, че след това ще бъде невъзможно. И България ще оцелее" . Тя не конкретизира определени събития, но сами можем да се досетим, че става въпрос за нещо глобално и страшно.

а Ивайло Дичев е българска пръдня на германско зеле. Нещастникът Дичев е срам за България.

Ти сега искаш да ни кажеш, че не си достатъчно интелигентен за да схванеш, че баба Ванга се използва за мощно пропагандно въздействие? Само си задай елементарния въпрос "Как знаем, че Ванга наистина е казала такива неща и ТОЧНО тези неща, когато няма записи и автентични документи, които да го доказват и всичко е слухове, преразказани хиляди пъти, украсявани, коригирани, за да паснат на линията на Партията, видоизменяни, за да обслужват целите на руската пропаганда?". Не е толкова трудно да се предпазиш от това, да изглеждаш глупак в очите на другите. Просто от време на време си задавай простички въпроси и търси неутрални отговори от страни, които не са заинтересувани да те подведат и да те манипулират.

Само много глупав човек може да вярва на врачки и баячки.

или пък отчаян от некадърността и безхаберието на лекарското престъпно съсловие.поне ванга е давала малко надежда или е спирала безнадеждно болните преди да влезнат при нея

Колкото по-необразован си, толкова повече суеверията обесняват обкръжението. Руснаците(с малки изключения на големите градове) са супер необразовани и негранмотни! Това обеснява и залитането им по разни врачки и баячки. И тъй като имат същото мнение за българите често ставама свидетели на "нови предсказания на Ванга". Пропагандната машина не спи :) Лошото е, че българите масово имат образование на хартия :) Когато водите разговор с тях установявате, че липсват основни белези на образован човек :) За това и толкова яростно някои по-долу защитават "феномена Ванга".

Съдейки по правописа ти си много по неграмотен от "Руснаците" за които пишеш.

не забравяй,че в големите градове е съсредоточено 75 процента от населението на всяка държава.и освен рова образованието предпоследните 40 години беше задължително,в противен случай заминаваш при останалите 25 процента-анадъмно,аркадашлар

Ако българската православна църква отрича и анатемосва баба Ванга, тогава българската православна църква трябва да анатемоса и украинските идиоти, езичници, идолопоклонници, които правят жертвоприношения с кръв на идоли, и всичките им помагачи.... https://www.youtube.com/watch?v=lcYMOaw9MLc&t=126s

Горката Ванга бе в плен на сатанински зли сили и демони. Нашата православна църква я анатемосва и отрича категорично. Не случайно комунистите я почитат и се сдушиха с нея. Лукавия е много силен. Понякога тя наистина познаваше, но не беше с Божията помощ, а с помощта на лукавия, за да заплени повече хора и да ги вкара в бездната и погуби душите им. Аз самия някога съм грешал и вярвал на хорските приказки. Ходих при нея лично и мога да ви уверя, че нищо не позна. Дано Господ ми прости. Грях е да ходиш при врачки. Така пише и в Библията. Народа не случайно я е нарекакъл с истинското и име - петричката врачка.

комунистите са готови на всичко, само да не работят.

Затова по соца в България нямаше един безработен.А Българските евреите след 45 избягаха в Израел щот обичат да работят.Тия долари Ганю дет ти ги дават дано поне за тапети да ги ползваш.

Хайде без групости - и ние сме живяли в "развития социализъм". Вярно, безработни ОФИЦИАЛНО нямаше, но почти никой не работеше и само се крадеше. От соца е лафа "Те ме лъжат, че ми плащат, аз пък ги лъжа, че им работя". Без пропагандни хватчици и комунистически мизерийки, моля. Нагледали сме се на абсолютната импотентност на социализма не само да ни изведе до Светлото бъдеще, но и да ни храти по пътя.

Какво викаш? Работело се по време на соца? Даже в урановите мини не се работеше. Всичко беше имитация.

_въпреки че работа имаше за всички-никой не работеше.... -въпреки че никой не работеше-всички имаха всичко...... -въпреки че имаха всичко-всеки крадеше.... -въпреки че всеки крадеше-плановете се преизпълняваха..... по времето на соца с една заплата се изхранваше жена и три любовници...а в наши дни с три заема не можеш сам да се изхранваш...... и други подобни мъдрости+забравих ги вече-и аз имам три заема сега...

С каква злоба към руснаци и българи е написана статията. Немам думи.

Защо да е злоба?! Аз нищо злобно не видях - само факти. Авторът се е справил чудесно да поднесе нещата неутрално, организирано и подкрепено с факти. Не те бутат насила към някакво заключение, както например когато изведнъж, 16 години след смъртта на Ванга ти извадят отнякъде "нейно" предсказание за това как Русия ще пребъде и чак ти направят сериен телевизионен филм по тази откачена глупост. Не ти ли е неприятно руските тайни служби да те правят на глупак? Не се ли усещаш как те манипулират с небивалици и неща, които НЯМА КАК ДА СА СЕ СЛУЧИЛИ?

Няма как да се усети. Човекът е от село.

Кутрето Дичев от ДЗ - Дойче зеле. Българомраз и родоотстъпник за един пробит долар. Свърши ви времето, колкото и да се пънете! Край! Финито! Енде! Все по-малко хора ви четат и взимат на сериозно от ДЗ! Идва друга епоха, друго време. Вие ще изглеждате като луди за връзване. Не, че сега не сте де.

Петре ,от NY защо имаш минуси ????????

Не се забърквай с Баба Ванга така злобно, че допускаш грешка, която един ден ще осъзнаеш. Ще се засрамиш първо, заради това, което си бил накаран да извършиш и ще разбереш истината.

бла бла бла бла

Ивайло Дичев е от категорията еничари които биха продали децата си. От рода на Паси, Поптодоров, Тагарев, Простокиро Путков, Асан ВАСАЛев, Христо Иванов... Много са боклуците...

Никога не съм обръщал внимание на пророчества, но щом като дойче Веле се занимава, трябва да има нещо което им бърка в мозъка.

80% от Българския народ подържат Русия.

8%

То това ни е трагедията, затва сме най-мизерните еврохейци

Почитат - ДРУГ ПЪТ! Някакъв дегенерат от службите си е съобгъзил, че може да пробутва внушения през името й. И минат не минат няколко месеца пуска поредната о'сpана статия, посветена на "великите" проточества. Статията обикновено става повод всеки уважаващ себе си читател да упражни сарказма си, но това не отказва първоначалния кретен. Сигур си мисли, че на съчинения за българска пророчица ще се вярва повече от полюциите на глоба, кашпировски и чумак. Добре правят арабите, които бият с камчик по телевизията всеки, дето се прави на пророк.

И. Дичев: "А как да разубедиш някого за нещо, в което той всъщност не вярва? Нямам отговор." Дали на БИВШИЯ комунист И. Дичев му харесва, или не, Баба Ванга е ФЕНОМЕН. ... А как да разубедиш БИВШИТЕ комунисти, че Левски НЕ Е КАЗАЛ "Който ни освободи, той ще ни пороби"?! Това са думи, ПРИПИСАНИ на Левски ОТ Ст. Цанев и ТИРАЖИРАНИ от РУСОФОБИТЕ. :)

всъщност това е типично за вярванията на всички свободни хора и революционери от това време, а не примерно да чакат да дойде руския цар и да му се закълнат във вярност.

Четох в една книга, написана от племенницата на баба Ванга, че още през 80-те години на миналия век тя е предсказала, че никой не може да спре Русия, предсказала е, че не само ще се съхрани, но и ще стане господар на света, и превъзходството на Русия ще бъде признато от всички, включително и от Америка... Според предсказанието на баба Вангга това нямало да стане веднага, а след около 60 години. Значи някъде около 2040-та. Също така пак през 80-те години на миналия век тя е предсказала сближаването на три големи държави - Китай, Индия, и Русия... нещо което го наблюдаваме днес с очите си, и казаното от нея се е сбъднало...

Долу мръсните ръце от баба Ванга, тя е светица.

Предсказвам победа на НАТО и Сатанизма нсд другите нации и идеологии...

А аз пък предсказвам, че ще имаш запек, когато със Сибирски мечок ядеш дрянки.

Ей готов е на всичко, дори и сам да си противоречи, само и само да ни убеди, че не вярваме във Ванга - е няма да ти се получи. Четете внимателно: "Двама братя в Америка ще бъдат ударени от метални птици. Курск ще е под вода. Е, вярно, че според нея светът трябваше да приключи през 2016, но нали това е хватката на пророчествата - като се "размине" нещо лошо, викаме слава богу и забравяме.".... а после : "Отваряте Ютюб и я виждате класирана сред десетте най-сензационни предсказания за 2022 година (тя никога не е предсказвала по години, но да не издребняваме)."... Сами си правете изводите...

Русия ке падне и ватенките ке се научат да ядат трева и пият бояришник. Това е казала Вангелия. А??! И рублата със златно покритие, лично напечатана от велик путкин ще се използва за подпалки или ватата да си трие жопата във външните кенефи.

умнико,и твоите създатели са акали във външен нужник-по селата навсякъде са външни в близкото минало незабравимо.само животните си дрискаха във собствената си къща,тяхната тоалетна беше в сградата,в която живееха-е гати и лукса,нали

Новата вълна пропаганда се пуска от Дойче Зеле и неговите йрантутници събирани по държави продаващи народите си за някое евро!/Ивайло Дичев е още едно доказателство зантова

Путин ке пукне,а с него ке потъне и руската кочина!И нещка тъй каза!

Абе спрете се с тая баба Ванга бе, не виждате ли че ставате смешни с тези суеверия в 21-ви век! Даже сръбският президент Вучич започна да се бъзика с нея и я взима за мезе! Макар да води политика на неутралитет, Вучич е казал, че въпреки "предсказанията" на баба Ванга че Сърбия няма да преговаря с Русия, в неделя той има уговорен разговор с Путин относно договора за доставки на газ. Вика всички в Сърбия тълкуват какво казала баба Ванга, но нищо от това не се сбъдва!!!

По времето на соца , 80те г. гледах предаването на живо по руската тв , когато каза на мурзилките , че Курск ще потъне . Бяха много учудени и не вярваха . Взеха да показват къде се намира гр. Курск , как няма море , езеро или река около него .

И за крайцера мацква позна.

за него няма предсказание,май грешен изстрел,ама точен,дори два

Айде бе селски русофили, пишете на джендъра Мутрофанова да започват да строят паметник на Ванга в Москва. Нали много я почитат?

Ами щом много я почитат, да и направят един 30 метров паметник в центъра на москва.

Само не знам защо още македонците, сърбите или руснаците не са я обявили за "техен" човек. Щото нали кирилицата видиш ли била македонска (прави са, но когато географската област Македония е била част от Първата Българска Империя) ама с продуцент Симеон I, християнството (което и до ден днешен се пее в руските църкви на старобългарски, маскиран като будещото недоумение название "църковно-славянски") се е самозародило от въздуха в Киевска Рус, нищо че първия им митрополит е българин (Киприян), пратен от българския император, и т.н. и т.н.

Ванга беше изчадие на Сатаната!

Ако кажа сто мъгляви "пророчества", поне десет от тях ще се "сбъднат". Всички ще забравят останалите деветдесет. Ванга и другите врачки са инструмент за манипулация. От тарикати политици за лековерна малограмотна тълпа.

Колко идиот се е изсрал тука...на някаква помия от Дойче зеле....кретени

Горката Ванга бе в плен на сатанински зли сили и демони. Нашата църква я анатемосва и отрича категорично. Не случайно комунистите я почитат и се сдушиха с нея. Лукавия е много силен. Понякога тя наистина познаваше, но не беше с Божията помощ, а с помощта на лукавия, за да заплени повече хора и да ги вкара в бездната и погуби душите им. Аз самия някога съм грешал и вярвал на хорските приказки. Ходих при нея лично и мога да ви уверя, че нищо не позна. Дано Господ ми прости. Грях е да ходиш при врачки. Така пише и в Библията. Народа не случайно я е нарекакъл с истинското и име - петричката врачка.

ВАНГА е получавала инфо от ДС и милиционерите слуги на МОСКВА ДС милиционерите са имали инфо за ВСЕКИ което удобно давали на ВАНГА така наивниците балъци си мислили че ВАНГА им ПОЗНАВА щом им казва подробнсти за СЕМЕЙСТВАТА

Русия е известна с големите си културни различия: от една страна високо образован елит, от друга - суеверни маси, които дори мощната православна църква не успява да дисциплинира. Тоз цитат от статията очевидно се отнася за царско време, защото сега масово хората са си високо образовани. Все пак една от безспорно добрите страни на комунизма е качественото безплатно образование По отношение на пророчествата за Русия доста от тях са известни преди войната в Украйна. Има достатъчно информация по въпроса, който му е интересно може да се осведоми. Например Курск ще потъне и цял свят ще го оплаква.

ТоА автор мноО еврогеец го дава - все соца му е в устата! Търсел мистика и дрън-дрън ярина. През ден ни заливат помиите на тълкувателите на един евро-незнам какъв си драскач - нострадамус. То не бяха армагедони, кой изрод в какъв дебил се преродил, това стихче било трета световна, онова стихче - осемнайсета европейска война, алабализми за промити мозъци, каквото е преобладаващото мнозинство в еврогейската кочина.

Каква Ванга бре колеги, ние предадохме Левски и гръмнахме Ботев дето след 5 века са останали БЪЛГАРИ и са тръгнали с голи ръце да свалят империя Вие искате да тачим баба Ванга. За мен тя е СВЕТИЦА.

За мен е вещица! А и според Българската православна църква!

Вещица.

За българите пророк! М

С за българските дебили?

Гледал съм руски филми за тази вещица. Те самите така я наричат "ведьма".

Педерас !!!

Партийната вещица Гущерова Вангелия е една клетница, като малка изнасилена от някакъв изрод. И ослепена за да не го познае. Всякакви пророчески умения, торнадо, дето я било вдигнало, пък то било архангел Михаил. Пък богиня Бастет. Пък Кики полтъргайста… То не бяха извънземни…. На Людмила Живкова гробницата на първият човек, в Царичина…. Бабини деветини на една проста селянка…

Какво е Ванга за блядовете ли? Ами средство за облъчване на глупавите русодебили. Нищо повече. Използват я доста успешно в своята хибридна война. А нашите плиткоумни и зомбирани дебили кълват ли кълват.

Ей голямо плюене по таз Русия бе! Не се спряхте, ако не беха руснаците турчулята щяха да ви изколят и потурчат. И сега светът щеше да отбелязва български геноцид точно както правят с арменския. Вашта майка неблагоприятна и пумиярска българска!

Само дето Шеломов не е потомък на Александър 2ри а точно на тия , които избха рода му

Пикая фостата на гнусната ти руска майка курвенска.

Като гледам твоите крадливи алкохолици и колхозници, ако тръгне сега Турция да ни напада, с хляб и сол ще ги посрещна, а твоите мурзилки с камъни и дърве ще изгоня. Пишман станахме, че ни окупираха тия руски варвари.

Яж ти ми хуя помияри български

Помияр пиян. Ако не бяхме ние щяхте да се гъзите на аллах и да пишете на монгилица

Брей, 5 века не ни изклаха и потурчиха, ама блядовете ни спасили. Бе що не си ЕПМ.