17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той не бие по герберите, а по народа!

А,клошарят,който рови във контейнерите да намери нещо за ядене,той дали като Румен Радев,Бойко Борисов,Ахмет Доган,Делян Пеевски вижда също така оптимистично и розово бъдеще на българските народни слуги!

Празни приказки на един Зелен чорап. Как пропусна да каже - чекмедже?

българинът е жертва на партизаните и ятаците ,милиционеррите,привилигерованите БКП и ДС паразити,които сътвориха българска демокрация без лустрация,и безнаказаност и ето прави нови бардаци със познатите стари курви- СДС,БСП,ДПС,НДСВ,ОП и други подобни бай ганьовски мутренски групировки

застанаха зад тази отрепка. Няма нужда от коментар!

гледащ през розови очила!

Изчезнала, ако тоя комунистически боклук и шайката му от ДС харвардци са на власт, а не избесени по дърветата.

Няма нужда от планове. До 5 години България ще се разпадне.

На този комунист редник Радев, ще трябва да му гледам физиономията още 5 години....

Не вижда обедняването, не вижда инфлацията, не вижда цените на стоките, не вижда безработицата, не вижда фалитите, не вижда ковид катастрофата, не вижда дълга на България, не вижда нарастването на страховете на хората, не вижда напускащите държавата българи, не вижда как нарастват малцинствата, а българите се топят, не вижда растящата омраза срещу него и много други неща. Това лицемерие, двойните стандарти, двойната игра пред света, злобата и затварянето на очите за проблемите на хората, ще му „изядат главата“ скоро.

Всички жени гласуват за Радев, защото в техните очи той е ебача и мачото! Жените от край време си падат по униформите.Сънуват ги в мокрите си сънища, но пред мъжете си говорят срещу президента, че е мръсник, изневерявал на жена си и е зарязал децата си. Само така може да се обясни многото гласове, които получава Радев. Когато влезнат в тъмната стаичка всички жени гласуват за него!

моля, моля да не ме причисляват към всички жени, които гласували за Радев. Аз мога да мисля за разлика от гласувалите за него!

Защо няма най-важната задача : Присъединяване към Евразия. Аз виждам следващите 5 години без тебе Мунчо. Иначе няма да стъпя там.

Майка България е раждала и продължава да ражда Векики синове! Двама ще останат в новата история на Родината. Единия е Стефан Стамболов, който успя с цената на живота си да запази независимоста на България за да не стане Задунайска руска Губерния, а другия е Бойко Борисов най успешния и дълго управлявал Министър председател на България. Не случайно народа го избира за водач повече от 15 години!

Спокойно, вторият ще се върне на бял кон, за съжаление след катастрофата Простотията Продължава

На 11.10 военната хунта на Радев взе половин милиард лева нов дълг и само 14 дни по-късно на 25.10 взе още толкова. На 08.11 пак, на 23.11 отново. През септември червените кхмери на Фигуранта взеха още 800 милиона лева заем. Дотук три милиарда и двеста милиона накуп! Догодина още 10 милиарда. Долу крадливата клика на пРезидента Радев получаващ по 15 000 лева на месец, нищоправеца!

България вън от НАТО Замразено членство в ЕС Мунчова конституция приета на референдум от машинките на Мъдуро Зануляване на мандатоте му по путкински образец И здраствай реСпублика

Освен да изпълни мечтата на правешкият диктатор да ни направи задунайска губерния и да ни затрие като държава от този рубладжия друго не може да се очаква.

Изчезнала от картата, под неговото вещо ръководство.

Напускаме България за 5 години. Дано е доста по-малко. Но Господ разполага !

От Малдивите...

Гадев

Думи от словото на Радев: ...българите възстанаха срещу.... кривото огледало на медиите... Това определение харесва ли им на журналистите? Ако не, тогава да престанат да са криво огледало и да трият мненията, които са „политически некоректни“, т.е. неудобни на власта.

Република България е парламентарна демокрация Президентът има строго определени функции

И какво от това? Той се занимава с всичко и затова летим успешно към дъното...

А защо не каже нещо за приватизацията по костово време. Да каже имената и произхода на главните приватизатори и партиината и принадлежност. Долу мафията идваща на власт --,съдя по хората които го заобикалят и издигат за президент.

Бла ,- бла - бла ... само пожелания и велики приказки.

Ето тези хора подкрепят Радев и новото доброутро. https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Tozi-e-zadurzhan-za-ubiistvoto-i-razchlenyavaneto-na-biznesdamata-v-Ruse-1195513

Бравоооооооооо Бий по герберската крадлива паплач !

Не риви, а събирай пари за ток и парно!

България оцеля 1300г... османско,византийско и руско иго.. Ама следващите 5 г надали ще оцелее.

От въображаемо блато ставаме истинско такова!

Радев сам призна, че в първия си мандат е нарушавал конституцията. Независимо от мотивите с които се опита да оправдае това, фактът е потвърден от самия него и сега трябва да си понесе последствията., още повече, че засега не се вижда никаква реална полза от тази намеса. Вярно е, че с негова помощ ГЕРБ беше принуден да излезе в опозиция, но не може да се каже, че последиците от това са добри за страната. Тя трябваше да премине през три парламентарни избори, за да се стигне до една абсурдна коалиция, която управлява страната като орел, рак и щука. Цените на всичко за броени месеци хвръкнаха стремително нагоре и перспективата е да продължат да се покачват, в момета наблюдаваме поредното повторение на втръсналата ни стара игра на "стани, за да седна", а новият премиер ни залъгва с празни и безкрайно наивни обещания за съвсеч скорошно светло бъдеще. В цялата тази каша ни набута Радев. Лошото е, че с новия му мандат краят на безпътицата не се вижда.

Злобният клепоух Фигурант пак ги изкомандва да ми изтрият коментара от 2022-01-19 18:48:57, пак не му харесал. Нещастник. Срам за Институцията и страната.

Държавата устремено пада надолу и на дълбоко. Следва национална криза, бедност, глад отново със същте псевдо-политици.

Клепоухия е смешен, все общи приказки и кухи фрази, в това отношение е сериозен конкурент на серГЕЙ от Брюксел, най добре е да си прибира 17хил.лв всеки месец и да си мълчи, готови сме да го търпим ама не, все напира да се обажда.

Джаф, джаф :)

А,какво ще се прави със постигнатото богатство, и лукс от толкова години злоупотреба със държавна,местна власт,служебно положение,узаконявано от зависима корумпирана съдебна система,независимо от партийната принадлежност,или който успял крал и узаконил да му е честито и продължаваме напред,за да не клатим лодката на ,която всички седим и да не потънем,но ще ни прости ли международната икономическа конюнктура!

Вижда я като опустошена от комунистите територия.

" ..... И настръхнал от мрака на тази земя, закопнях, запламтях и зова: — Ах, блеснете, пожари, сред ледна тъма! Загърмете, железни слова! Нека пламне земята за пир непознат, нека гръм да трещи, да руши! Барикаден пожар върху робския свят! Ураган, ураган от души!... И тогава — залюбен в тълпите, пленен от лъчите на нова зора, — без да питам защо съм на тоз свят роден, аз ще знам за какво да умра." Из "Юноша" на Христо Смирненски Така виждам аз идните месези, помитайки Радев, Канада снот и хунтата им.

Такива неща ви се привиждат още от "майкат на нацията" насам, ха ха ха ха ха! Ако не още тогава, поне след третата поредна изборна загуба трябваше да загреете, че герберастието не ви бива много по предвижданията, ха ха ха ха!

Да те светна, че срещу "Майката на нацията" и Луна имаше шанс да спечели. Пък най-обичам да ми лепят етикети, които не ми отговарят.

Да те светна, че от "майката на нацията" насам имаше четири избори, и гербопитеците ги загубихте всичките. Пък и най-обичам гербопитек да ми се жалва как не обичал нищо освен Боко Тиквата, ха ха ха ха! Я вземи пусни още някое герберастко "видение"?!

Да, като видяхте какво се случва с тиквения ви вожд, изведнъж гербопитеците лека-полека почнахте да спирате да бъдете от ГРОБ, ха ха ха ха ха! Спокойно, герберастче, по простотията и безсилната злоба лесно се разпознавате, колкото и да почнахте "да не сте от гроб" напоследък, ха ха ха !

Ако не пиеш хапове, редно е да почнеш.

Ей ся! Специално заради поредния гербопитек, който след пет поредни изборни загуби се дави всеки път от безсилна злоба като види Президента или Кирил Петков, ще почна да пия хапове, ха ха ха ха ха!

като Задунайская республика

До пет години, я камилата, я камиларя. Бог вижда и раздава справедливост!

Именно затова Боко сега е под магнолиите, а Президентът е с втори мандат, подкрепян от огромно болшинство от българите.

от гласувалите българи, които не са мнозинството от имащите право на глас.

Които сметки ще рекат, че за Тиквата са гласували има-няма пет процента.

Искам да благодаря на гербопитешко-депесарската паплач за цялата злоба, простотия, плюнки и лъжи, които изсипаха от протестите срещу Прост Бою насам. Ако не бяха заканите как ще вадите с ритници черва и ще душите на тях, как ще помитате тълпата хора с коли, как ще вадите далаци на деца с увреждания пред очите на майките им, пожеланията съпругата на Президента да получи мозъчен аневризъм, лъжите как Президентът бил марионетка и фигурант на Черепа/Прокопиев/Москва/ЦРУ, за които ПКП беше осъдена като простия ви вожд; чорапите, мунчовците , лизането на циганки, дронове, оседлаване на бели коне, как на пребите зад колоните боят им бил малко (не че било имало бити от боковата полиция, разбира се), наркомани, пияници и т.н., и т.н. гербопитешки злобен просташки репертоар от лъжи, нямаше герберастието така успешно да отблъсне даже собствените си избиратели и да се стигне до тази двойна победа и поредна загуба на партията на простите. Браво, гербопитеци! Сега ще можете да се радвате съответно четири и пет години на всичко, което си заслужихте, честито! Да живее Президентът, че ни отърва от герберастката чума!

" Корупцията трябва да бъде съкрушена, за да оцелеем като държава и общество". И това го казва бивш военен, като и на малките деца е известно, че най-големите корупционни сделки са при военните , защото мантрата там е 'всичко това се прави за да защитим държавата'. Най-малкия корупционен представител е заплатите на военните, неясно за какво но са държавни служители ...? Представете си за момент, че всички пари , които се дават за въоръжение се пренасочат към хората?!

Ега ти държавата с президента Мунчо.

през крив макарон...

Аз я виждам с нов президент.

Издържах до една трета. На всяко изречение имах въпрос "А защо не е така?" и можех да посоча конкретно с имена сегашни управляващи - правят точно това, което щял да изкоренява. Няма такова кухо дрънкане, честно! На практика кухи лозунги без покритие за пред овцете.

Има Такъв Невнятник и машинките, и червените другари пак ни го избраха

Р. Радев: "Налице е историческа възможност ДА ВЪРНЕМ България В РУСЛОТО НА ЗАКОНА." ЙЕС! Президентът ПЕНСИОНИРА човека "Аз"; Ред е на адвоката МУ, ръката на Господ.

Радев българоубиеца.

Който си го избра Зеления чорап, да си го слуша. Той каза ли пак думата " чекмедже"?

Който си го избра Зеления чорап, да си го слуша. Той каза ли пак думата " чекмедже"?

подавай оставка и бегай на село да садиш домати докато е време :)

ДОВОЛЕН СЪМ ОТ ИЗБОРА НА БЪЛГАРИНА... щото съм доооооста на ЗАПАД. Явно никой вече не помни Лукановата зима Нито помни Виденовата зима Нито Орешарската зима Време е на българина да се припомни какво означава комунисти на власт. Та следващите 16 години пак да се радваме, че не са - докато не забрави пак и пак се подлъже да им даде властта.