Как ключовата роля на Иванка Тръмп отприщи лавина от критики към баща й

"Може да се смеете, но не и да я взимате насериозно", призовава "Гардиън"

Обратно в новината

Коментари - Как ключовата роля на Иванка Тръмп отприщи лавина от критики към баща й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незнам дали има качества на добър дипломат и съветник на президента, но че е красива и елегантна е безспорно. Радост за очите. Красотата ще спаси света.

Умна е като баща си. За щастие е доста по стройна.

ше и пръсна фафлата

С нашите дипломати ще се разбере много добре - и Габриел и Борисов са на нейния акъл. Къде е тръгнала да си говори със световни лидери, да се концентрира върху 'зпадните балкани' цена няма да има. Може и някоя магистрала да открие - така де 'междуселски път' по техен стандарт София-Витиня

Световни лидери имаш впредвид , Макрон който изкара България престъпна страна по черна от брега на слоновата кост, Джонсън продължил хауса в Европа, Меркел на път да ислямизира Европа....путин , ердоган омазали се в кръв.....

Тя няма опит, но за Тръмп е важно кой ще му пази тайните и ще му казва какво да прави, докато интригантите се побъркват, че не могат да се разберат със свой човек, познат от университета им. Факт е, че Тръмп предлага сделки, които никой друг на света не предлагаше на Ким Чен Ун, нито някога предложи на Иран.

:)))) Сега ще наблюдаваме, как хората са не способни да признаят, че са направили грешка и как браните Тръмп до последен дъх. Да не се чудите след това тия дето харесва Сталин, Ленин или бай Тошо какво ги крепи. :)))

Хубава мадама, по-добре да гледаме хубави отколкото грозотии.

Щом недоразумението борисов може да е "лидер"/хахахах/,то защо и отрочето на тръмп да не може.При това тя е млада,красива и може би интелектуално е на по високо ниво от нашите "дипломати",които предлагаме за комисари в ЕС.

Що,бе,не е лошо момичето !

Зависи за какво.

Е,тъй,де !

Все повече се убеждавам че потеклото на Тръмп най-вероятно произхожда от Полски Тръмбеш, дори дъщеря му носи чисто българското име Иванка и маниери.

баща и милиардер, може цел живот по гръб да живеят, а вместо тва се хванали да помагат на Америка

Как точно помагат? Дай ЕДИН пример?

Да стане САЩ за смях, за това помагат.

новото ѝ име .човек ,който сменя религия за финансови облаги .обича съпруга си,но повече обича парите му . пример за ист.марионетка ,като татко си . те не са свободни хора,защото правят само това,което им поръчат !и обират критика и негативи .но не ми пука за такива ,дори ме е г*нус .

Шуробаджанащина на Нта степен!!! Кенеди Президент, после брат му, после покрай сестра им и Терминатора стана губернатор. Буш Президент, после сина му, после и другият му син се пробва. Клинтън Президент, после жена му се пробва. Шуробаджанащината която се наблюдава в "демократична" Америка е на ниво на което дори Сталин не си е позволявал!!!! Да не говорим за други като в България....аз не се сещам такива постове да се населдяват от роднини!!! После те били демокрация а другите не! Бах ги в лицемерите! Една България има 100 партии а едно "монолитна" Америка само две! Както беше казал Тръмп "Пробвах като независим, ама не е възможно...трябва да си част от 1 от 2те парти иначе немаш шанс!" И на края уби рибата като вкара дъщеря си и зетя му който няма никакви способности нито опит а по едно време отговаряше за 10-12 ведомства и бил "съветник" на Тръмп! Избягаха преди 300г от Европа щото ужким там аристокрацията не давала шансове на хората от по широкото общество....а какво направиха те? За 200-300г съумяха да създадат абослютно същата система! Зрал съм им на "демокрацията"...никой не ходи там заради времето, храната или "удоволствието" да гласуваш веднъж на 4г за един от 2 идиота без реална власт. Всеки ходи с идеята да стане богат...това е. Друго няма! По същите причини има хиляди амероканци и англичани в Сауд. Арабия ако там няма демокрация.

Разсмяхте ме! "Шуробаджанащината която се наблюдава в "демократична" Америка е на ниво на което дори Сталин не си е позволявал!!!!" Хайде сега да си припомним Людмила Живкова (удобно лансирана и преекспонирана) и синчето на бай Тошо, което ги натвори едни, та трябваше да го покриват .... Стига, спрете да лъжете, та нали и днес ни управляват децата и внуците на другарите от БКП, само дето се преименуваха, но нищо повече. Сталин не си бил позволявал - дрън, дрън та пляс. По любимия в исоц се управляваше, като в кралство - до живот, а родата и приятелите бяха в челните редици на партията на ръководни позиции, разбира се.

Нахрани соца -браво! Сега ще ти припомня, че така е било и по времет на Аспарух. Обаче, не е зле, да ме убедиш, че колелото на историята се е превъртяло напред и при деокрацията, такива нехуманни неща не могат да се случат. Или имаш особено мнение по въпроса?

Написала си 3 кила глупости, които в най добрият случай са жестоко преувеличени..НИКОЙ в България не е оставял поста на сина си или на дъщеря си освен в Царска България. Но за едно си права....че това там не шуробжанащина...шуробжанащината е в България...приятели, познати и хора на които вярваш. Това в САЩ е монархия по кръвна линия!!!

Ето едно доказателство, че шуробаджанащината не е само българскя. Аз не виждам особена разлика в изказванията на бащата президент и дъщерята съветник. Защо обаче никой не критикува бащата президент в некомпетентност и неподготвеност по темите в света и на Г20. Като климатичните промени например. Вероятно за да не дискредитира американската президентска институция. САЩ трябва сериозно да се замислят за промяна на процедурата за избор на американски президент. Явно досегашната им избирателна система вече е изчеррпана и не отговаря на днешното време. САЩ отдавна са станали за посмешище, може още в момента, когато останаха двамата последни претеденти за президент на САЩ. В лицето на Доналд Тръмп и Хилари Клинтън. Представяте ли си колко отвратени трябва да са били американците от политическият клан около семейство Клинтън. За да предпочетат некомпетентният и неподготвен непотист Доналд Тръмп за президент на САЩ. Колко ли компетентна ще да е Хилари Клинтън? Дали американската държавна система не е остаряла и неотговаряща на нуждите на съвремноата цивилизация. Дали САЩ не трябва да променят държавното си устройство? Живота ще покаже, ако не реагират правилно, по един или друг начин ще има сътресения и промени.

Хора сериозно ли ги говорите тия, никой не ги бил критикувал! Та дори статия в Дир.бг, световно неизвестен сайт ги критикува и даже пише, как световния политически елит ги критикува, ама вие .... та дори не четете, просто си говорите, ей така на изуст. Критикуват ги и още как. Толкова много карикатури, колкото има Тръмп, надали има друг техен президент ... Хайде стига вече, огледайте се.

Статията не съм я чел само заглавието. На Дир.бг се диктува директно от Кремъл, това трябва да е ясно вече. Иванка Тръмп няма ключова роля. Иванка Тръм харчеше парите на баща си до скоро, като имаша бизнес за парфюми и долни гащи. Иванка Тръм не знае в коя посока гледано от САЩ се намира Европа. Иванка тръм не може да изборй три столици на държави от Африка, и мисли че столицата на Бразилия е Рио Деженейро. Същата тази Иванка Тръмп се промотира от баща си, и си мисли че представлява САЩ, което просто е обида за американците. Тръмп явно ягласи за нещо, което няма ка да стане, зашото тя не е подготвена, нито е учила нито има опит, нито знае какво "нота" да речеме.

Съпруг бизнесмен,баща също и със собствен бизнес,но харчи парите на татко си?!Не звучи много правдоподобно, но явно я познаваш лично и знаеш най-добре. Но нека да ти кажа,че тя да представлява САЩ е в Пъти по добре спрямо демократите които на президентските дебати преди ден два разяриха и обида тотално избирателите си и народа!

Всичките пари на семейство Тръм са осигурени от стария Тръмп. Като се изключи "Стажанта" няма бизнес който семейство Тръмп да не докарало до фалит. Същото е с бизнесите на Иванка. Да има там нещо да се занимава. Иванка и съпругат й имат публични имотни декларации, всичките приходи на Иванка са от директни плащания от Тръм кооператион. Тя няма един лев сама да е изкарала, всичко е по рождение. Това за дебата е кремълска партенка. Имаше два дебата и двата ги гледах лично, такова нешо като обида на избирателите просто не съществува.

и на Тръмп и на Кушнер парите им идват от бащите им

До men Значи не видя нищо лошо или смешно,че част от демократите започнаха да отговарят на въпроси изцяло на Испански?!Като вторият даже говореше на развален Испански и гледаше преди това първият като застрелян!?Не знаех,че в Америка има втори официален език и че е Испанският!Сякаш се обръщаха специално към 20+ милиона незаконни граждани които са основно латино Испанско говорещи.

И как точно им го диктуват от Кремъл, след като подобни статии можеш да намериш от Ройтерс до ББС до НБС ?

Затова трябва и да прочетеш статията за да видиш, че на Дир им диктуват от ... Гардиън. Ама и без това си се оср@л

Цялото семейство на недодялания оранжев чукундур начело с него изглежда не на място на всякъде. Изкукалия дедляк с прическа ала Джони Браво в повечето случаи ми напомня на МазНьо герой от сериал в детството ми. Ивана мяза на неуспяла застаряваща чалгаджийка. Манията за величие и простащината на тези загубеняци напълно си заслужават подигравките и критиките на хората по света.

Да им дадеш урок! Следващия път, иди и се яви на избори в САЩ. Обещавам да гласувам за теб. Защото показа тук много убедително, че си умен.

Тотален кич.

Гаменът в политиката Тръмп показа ощв веднъж на света своята безцеремонност и липса на достатъчно добри съветници!

Не е кой знае какъв проблем това. Все пак познава ме и лидери на държави които се изкарват като пълни лаици, говорят неправилно на родния си език, като същевременно познанията и умението да използват чужд език е на ниво 5ти клас.

Тая трябва да се пусне в разговор с нашата "българска мисъл" Мара Габриелка. Ще се получи "брилянтен" разговор. Ако Ви го пуснат без анонс, няма даже да разберете на каква тема са глупостите, които ще си говорят.

Втори мандат Тръмби няма да изкара

И че какво му е на сегашният мандата че да не получи втори?! И защо баш Обама да се върне?За всичко което казваше че не може да се промени(ниските доходи,пропадащата икономика,високите данъци и Високата безработица) дори и с магическа пръчка, Тръмп демонстрира че може да го промени и го постигна за първите 3 месеца от мандата си!!!Натри му толкова здраво носът,че Обама се скри в миша дупка.

Като гледам цялата статия се свежда до "Иванка Тръмп отприщи лавина от критики" защото никой не я харесва и я мислят за лош привкус,както и съпругът й. "Това може да изглежда шокиращо за някои, но да бъдеш "дъщеря на..." не е професионална квалификация", реагира младата демократка от американската Камара на представителите Александра Окасио-Кортес" Каза бившата келнерка в заведение за бързо хранене,която след 5 месеца работа в сената иска увеличение на заплатата си!?И която всяка седмица не спира да показва колко безгранично малоумна е!

Александра Окасио-Кортес е най-яката мадама която съм виждал. Иванка на малкия и пръст не може да стъпи. Александра е селфмейд Конгресмен, с изключителна визия за САЩ. (Точен превод би звучал като Конгресуоман.). Иванка каква е? каво е постигнала в живота си? Едно нищо, само харчи парите на баша си. Това за заплатата е абсолютна кремъска партенка.

Хаххахахахахаххахахахахаххахахахахахахха Това за заплата го казва тя самата пред журналисти,ходи и виж записа в тубата!Също така да секси мадама е ама само до там са положителните и характеристики.Защо ли иначе десет годишни момичета ще й се присмиват и имитират?! А АОС какво е постигнала?Завършила икномика,а работеше като келнерка докато не решиха да я превърнат в лицето на демократите.Също така не веднъж е хващана в лъжа пред камерите и коментарите й. Последната й издънка беше от миналата седмица където АОС побликува снимки от протеста й на оградата пред центъра на разделени деца на незаконните мигранти.Оказа се обаче че тя не е пред оградата на центъра,а пред оградата на празен паркинг!!!!!

Стига с тези партенки. Хората не ядад доматите с колците. Имало е гласуване за увеличение на заплатите в Конгреса и тя е гласувала за, и казва защо. И причината е ясна, ако американския народ не иска корпорациите да диктуват дневния ред, трябва да плаща на конгресмените подобаващо. Не е далеч от акъла, поне на тези дето мислят. Стига с тези кремъски партенки, пак ти казвам. Александра е сама направила се конгресмен. Сложили я били. В твоята глава хората ги слагат тук или там. Ние свободните хора, сами постигаме позиции, защото имаме ценности и хората ни вярват. Знам че е трудно да го асимилираш това, теб цял живот някой някъде те е слагал. Курозното е, че републиканците избраха президент, а всъщност те трябва да са главните носители на ценосттите които всички ние уважаваме и изповядваме.

Александра е селфмейд Конгресмен? хаха по-голяма глупост не бях чел, отвори ютуб и виж колко видеа има, от американци, които доказват че тая и още 2 млади като нея "селфмейд Конгресмени" са подлоги на Сорос

Първо за заплатата било Абсолютна "кремъска партенка",сега пък било на дневен ред за гласуване за Целият конгрес и АОС просто гласувала за това и не било нейна идея!?На кое да вярвам на първото ти твърдение или второто?!Я ти слез на земята. Сигурно ще кажеш че идеята "кредитите на студентите да бъдат премахнати" на АОС също е идея на конгреса,а не специално нейна?! Селфмейд таратънци!Демократите я харесаха защото е жена латино с икономическо образование която работи в закусвалня и затова й дадоха подкрепа!Като през цялата кампания АОС твърдеше,че била бедно момиче от лош квартал и едва преживявала за да си увеличи славата и подкрепата.Поне докато не лъсна,че нито е бедна нито е в беден и опасен квартал.О и това ми напомня съгласен ли си с идеята й че Америка може да премине на демократичен социализъм,където всичко е безплатно и платено от богатите?! А това за празният паркинг го има в профила й в туитер, ходи и виж ако не ми вярваш!Или ако не ти стиска продължавай да идеализираш "кравешка пръдня за мозък" както е позната в интернет.

децата на умните и успешни хора да са умни и успешни хора, в монархиите е заложен същия принцип, за това монархическият модел е най-успешния обществен модел

и при кум-онизма е така, Л. Живкова беше най-умната и постигна най-много в борбата за мир

По изказванията ѝ изглежда, че те двамата с наш Бойко са имали един учител!

Карл Май?

назначил щерката на работа

Във върха на американската демокрация, на висшата демокрация, това е напълно нормално. Как да не се поучим? Само че ние го знаем това още от Тато. Тръмпчо има да го догонва, нищо че д-р Мара не беше фотомодел. Затова пък, Жениту, крои парцали. Дончо, явно се е поучил от правилното място, как се праи социализъм.

Този недомисляк ще стане скоро за резил, но трябва докрай да бъде оставен да се натика в блатото.Не съм почитател на този проскубан обект - Иванка, която разполага с всички пари на света за да се прави на красавица.

Те си имат Иванка, ние си имаме мария габриел. Какво толкоз?

Прилича на Фийби от Приятели

колкоот и да триете..пукайте от яд джендъри и лагерфелдки!

каква изненада, Гардиън пише плювки по Тръмп. Иванка не била квалифицирана... С какво са квалифицирани Джъстин Трюдо, Тереза Мей и Макрон? Айде Макрон, поне е работил в банка

Ооооооо, "отличен" коментар!!!!!

Макрон го избра народа. Иванка я избра тате.

Това вече го чухме и видяхме! Сега подхващайте Президента Радев в Китай! Скоро не сме чували нито една оплювка за него! Успех!

Също като бай Тошо по време на соца. На нас това ни е до болка познато, че и все още продължава. А това за Тръмпчовците е доказателство, че са от школата на социализма и са подвластни на Русия. После се чудят, че Путин се месел в избора му...

Че на Килъри щерката нали и нея я гласяха за подобна позиция при успех на изборите.

Стига с тези кремъски партенке, бе! Я се скрий, гласяли на Хилъри щерката, кви са тези измишльотини. То че е тъп народа, тъп е, ама доматите още не почнал с колците да ги яде.

Направо как си позволихте да сравните САЩ и бай Тошо - ще ви изядат :)

Дира, и да.цензурирате, Тръмп наистина се изцепи така за щерка си. иначе давайте награди за журналистика. взехте разработен сайт и го превърнахте в неграмотна цензура. Иначе нямате акъл да съберете и хиляда преглеждания ако почвахте наново.

Същата нелепа гротеска като баща си...

Давам отзад и продухвам кюнци.

Ако знаете боеко как завижда, че не може и той така... А па цецоу направо е готов да скочи в асансьорната шахта, само и само дещеря му да участва на такова равнище...