Как да разпознаете преброителите

Те носят сини маски с надпис "Преброяване 2021", трябва да представят служебна карта, има и телефон, на който да ги проверите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В нашият район лицето, което купуваш гласове за Герб, сега е преброител?! Бих могъл да я разпознаят по дупка в челото.

Най-важният признак е, че са маскирани като ГОВЕДА!

" са се преброили 1 471 382 души, които живеят в 646 077 домакинства,." Един човек в колко домакинсттва може да участва? В едно или в няколко. Ако може да участва само в едно то числата по-гре не са верни. Ако ,оже да учяства в няколко картата за преброяване не е добре направена.

Аман от неграмотници пропуснали двата основни предмета в училище.

Преброителя който мина за да му дам код за електронното преброяване не носеше макса. Поисках да видя карта и ми бе предоставена на нея има снимка на преброите и имената , НО непонятно за мен в списъците за преброяването които видях странно защо се преброяват и избите , които по ЗУТ не се водят жилищна площ а са прилежащи части към основното жилище. Така триетажна къща се води четири етажна , двуетажна се води триетажна , едноетажна се води двуетажна....?! Скоро чакаме тавана и гаража да ги впишат като етаж от къщата и т три етажа да ме впишат се живея в небостъргач. България .... страната на чудесата

Заобикаляте ги на всяка цена. Непознат в къщи е покана за тараш...пазете си домовете и имуществото

Сигурно по рогата ...

Въобще няма да им отварям на тия разнасящи КОРОНА

принципно корона може да хванеш и като отидеш да пазаруваш в магазина. преброяваш се електронно и като ти звъннат пускаш кода през терасата. Така няма пряк достъп и риск. Проблема е с хората които немогат да се преброят електронно , тогава това е проблем

По изтеглените на ваше име кредити.

Искам да видя преброителите как броят циганите в гетата.....

Това ще е цяло приключение а още по-голямата забава ще е как ще ги глобят , защото по закон отказ от преброяване води до глоба от 160 лв

Ще рипат в 4 те врати както е в рейс 88, без да закачат и глобяват КАТУНА

Чичко Гугъл всичко знае за всеки - да питат него ;)

пък всичко - съмнява ме! доставчика на интернет - знае повече от гугъла

Пуснали са герберастки съгледвачи - фалшиви преброители, готвят преврат и диктатура, искат информация за всички врагове на ПП ГЕРП! Пазете се!

И като се събуди галева ти пече чушката в чушкопека ?

ЕДИН ПЪТ НЕ КАЗАХА ЯСНО ДАЛИ ЩЕ ИСКАТ НОМЕРАТА ОТ ПРЕБРОЯВАНЕТО. МНОГО ИЗМАМНИЦИ ДЕБНАТ! ЗАДРЪСТЕНЯЦИ

ДНЕС В 2 ЧАСА ПО НИКОЕ ВРЕМЕ ДОЙДЕ СЕЛСКИ ПРЕБРООТЕЛ, ВИКА, ЧЕ Е ОТ НОЙ, ВМЕСТО НСИ, УЖ РАБОТИЛ 2 МЕСЕЦА В А1, НЕ ЗНАЕ КОЕ Е НСО, НСА, НСИ, НАП, НОЙ И Т. Н, ПО Е ОТ ОБЩА КУЛТУРА И ПОВТАРЯНЕ НА НОВИТЕ ЕДНО И СЪЩО

НОИ знам какво е, а какво е НОЙ???

Един където преди време построил кивот !

С кивота друг се занимава :) Ной ковчег огромен е направил.

Кога ще запорат на Боци чекмеджета и да рови по кофите, да видят къде серат клошарите

Как къде , явно на масата у вас ?

Не питам къде, то е аясно При Бай Ставри, а кога

Свинетка Павлова прави защита на данните по GRDP от 25 май 2018 по време на европредседателствотото преди преди ковида, 2019 направила sql инжекция на нап, т. е експорт в ексел, сега хакери наети От ЧСИ Стоян Якимов, Милен Безински, Халваджова, Топлофикация, Софийска, Изикредит и всякакъв друг лихварски кредит да имат егн и жилищата на хората, търканиците на Божков - печалба за цял живот в Дубай, златните пирамиди, Валери Симеонов ги премахна, а те се прекъстика на Ефбет(еврофутбол), Palmsbet(сега е момента да ти вземат апартамента), Winbet(Боци чекмеджан печели), 8888.bg, вместо 7777. Бг

Преброяване по време на пандемия! Тия избиха рибата. Може би се съмняват, че някой отишъл си от пандемията може да е възкръснал ли, що ли?

нито е анонимно, нито особено читава информация може да се извлече от въпросите.

над 1 200 000- мангала над 900 000 турци... българите са малък но изключително прост народ

Накрая ще излезне че в бг то сме не повече от 4 милиона ама незнам дали ще ги публикуват резултатие такива каквито са

70 тъпи въпроса з а тъпи туземци интересно богатите дали се преброяват?? не моа си преставя банев , славова , прокопиев някога да с а се преброили... Не на преброителите!

Че въпросите са тъпи си прав. НСИ ще похарчи едни големи пари за да свърши едно голямо нищо. Тефтери, преброители, тъпи въпроси, калкулатори, и накрая EXEL и стъкмистика.

Какво обхождат майка си, като има нов срок до 30.09 за електронно преброяване?!

Днес някой беше закачил една табелка, бяхте посетени от преброител, но в полетата с име, телефон и прочие празно. Повече им подхожда разносвач на рекламни брошури, защото това правят. Минават и закачат един "табелчици по вратите" колкото да отбият номера. Нали е "пандемия", за водомерите не пускат хора по-домовете, преброители пуснали. жалка работа.

Ако преброяването се ограничаваше само до етноса щяха да участвам, но да ме разпитват за всякакви глупости няма да стане! Заплахите от глоби не работят. Прилича на събиране на данни подобна на системата в Китай където всеки го следят какво прави с кой говори и всякакви такива глупости. Там ако някой говори с неправилния човек без да знае кредита му се намалява. Личните данни са лични и не се дават на никой!

+++++

АБЕ КАКВИ СА ТЕЯ ПРЕБРОЯВАНИЯ ПО ВРМЕ НА ПАНДЕМИЯ?!?! БАШ когато минава 4 та вълна те ще минавали по къщята всички тея данни ги имат и са им в системите могат да ги изкарат с две натискания! НЕ ме знаят че съм жив и плащам данъци или че имам две къщи и плащам и за тях данъците ЯЯЯЯЯЯЯ да се факат!

Извод - никакава вълна няма.

То НСИ и системи няма.

ПРИПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ПРЕДИ ГОДИНА ВСИЧКИ ДАННИ ОТ НАП ИЗТЕКОХА СЛЕД ХАКВАНЕ, ТИЯ ТРЯБВА ДА СА ЛУДИ ДА НИ СИКАТ АПК ЛИЧНИ ДАННИ. ТОВА Е НЯКАКВА СХЕМА ЗА КОНТРОЛ НАД НАСЛЕНЕИЕТО. ЩЕ ПИТАТ ЗА ИЗВЪНБРАЧНИ ДЕЦА, ЗА ХОМО ДВОЙКИ И ТЕМ ПОДОБНИ. НЕ МЕРСИ!

Е ти хомо двойка ли си? Какво се притесняваш?

От полицията ми знаят адреса, НАП знаят къде работя, служба вписвания ми знаят имуществото, кметството ми знаят семейно положение и деца, кадастъра знаят даже кога съм санирал апартамента, КАТ ми знаят колата, банки и банкомати следят какво пупувам и харча пари. Какво ще броят - къде паля свещи и коя ми е любовница ли или някой го мързи да направи стиковка между учрежденията?

ЦЕЛИЯТ ЗОР В ТОВА БРОЕНЕ НА "ДИВИТЕ ЗАЙЦИ" Е ДА ВИДЯТ КАК ЩЕ СЕ САМООПРЕДЕЛИШ КАТО ... "ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ" ... ТОВА Е НЕЩОТО, КОЕТО НЕ ЗНАЯТ ....И КОЕТО Е СУБЕКТИВНО ...ВСИЧКО ДРУГО , КОЕТО Е ОФИЦИАЛНО - САМ КАЗА, ЧЕ СЕ ЗНАЕ, А ПЪК ЗА ДРЕБНИТЕ НЕЩА МОЖЕ И ДА ИЗЛЪЖЕШ ... ВКЛ. МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕШ И ЗА "ЕТИНЕЧСКАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ" ... ЕЙ ТАКА - НАРОЧНО МОГА ДА НАПИША, ЧЕ СЪМ АНУНАК П.П. ВСЪЩНОСТ, СЕГА СЕ СЕЩАМ, ЧЕ "ЕТНИЧЕСКАТА ПРИНАДЛЕЖНОСТ" СЕ ПОПЪЛВАШЕ В КАРТОНЧЕТО ПРИ ИЗДАВАНА НА ЛК .. Т.Е. ТЕ И ТОВА ГО ИМАТ ... Е ТОГАВА ВЕЧЕ НАИСИТНА, РЕАЛНО ПОГЛЕДНАТО - НЕ ПРАКТИЧЕСКИЯТ СМИСЪЛА ОТ ТОВА БРОЙКАНЕ, КОЯТО ККАТО КАЗАХ - ЗА БЪЗИК МОЖЕ ДА ГО ПОПЪЛНИШ ИЗЦЯЛО ФАЛШИВО, ОСВЕН ЕГН-ТО И ЛК, БЕЗ КОИТО СИСТЕМАТА НЯМА ДА ТЕ ПУСНЕ ПО НАТАТЪК.

Ама не пише, никъде циганин.

ОЧИЛАТАТА КИФЛА ЛИ ШЕ МЕ ... БРОИ ? КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СА И В ... ТЕФТЕРА, ПРЕДИ ДА СТИГНЕ ...ДО МОЯ ...

А какво правим ако имаме Ай Пи в чужбина и минем през българско прокси, сладури?

Би трябвало да става. Ама пак ще ти лепнат флаер от хотелска врата и бандитите ще разберат че те няма с месеци .

2021-09-19 18:35:12 Циклон (нерегистриран) Срам те е да кажеш че си българин ли? --- АКО СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ НЯМА "БЪЛГАРИ" ? ЩО ПЪК ДА НЕ МЕ Е СРАМ , СЛЕД КАТО 143 ГОДИНИ МЕ КАРАТ ДА ХОДЯ С НАВЕДЕНА ГЛАВА ПОКРАЙ ЕДИН КОН И ДА МУ ЦЕЛУВАМ КРАКАТА ... ТВА ЗА "ГОРДЕЕНЕ" ЛИ Е?

o!!o

Маскиран неандерталец не прекрачва прага. Открито лице и усмивка (ако може). Не че ще влезе,разбира се. И една снимка за спомен. И чао.

Силно се съмнявам, че ще носят маски, познавайки културата на българина:( Жалко завъзрастните хора, които няма кои да ги преброи и на които ще занесат вируси тия неандреталци!

ви каза,че шма вирус? Телевизора?

Аз бг телевизори не гледам, неадреталецо, но виж от световни се интересувам! Схващейн!! Идиоти, ненормални, срам за паметта на починалите от Ковид, две години да отричате, че има вирус! Заслужавате си нищетата, в която живеете!

По куфарчетата,нема да мъкнат чекмеджета я.

Вчера преди обед като ми звънна една хлапачка,въпреки че още в началото съм се преброил електронно,нито карта ми покажа,дадох и ксерокопие от кода си,а тя "може ли да вляза вътре,че имам да си попълня едни документи"?Казах и че има пандемия и не мога да я пусна.Като че ли домът ми е офис за публично ползване. Е,маската и бе такава като на снимката.

Ама тя е искала да попълни документите за бъдеща кражба бе. Кой ти е казал, че е преброителка. Ти така на сулю и пулю ли си даваш банковата карта и личната карта когато си на улицата.

не е нито лична карта,нито банкова карта,ако си виждал такава.

Вероятно и беше първата работа и беше неуверена да не е сбъркала нещо,но отвън времето хубаво,има и къде да се седне и не ми е до пандемията,но не зная колко време щеше да загубя след като има чужд човек.

И като звънне преброителя няма да отварям

Нали има ковид? Нали трябва да се спзва дистанция? Защо идват да ни проверяват

Можеше да се преброиш онлайн. Все нещо ви пречи

И да си кача данните в някаква система, дето ще я хакнат. Не си познал

Ти да не мислиш, че като дойдат да те преброят, няма да те нанесат в същата система. Идиот.

Аз маскирани вкъщи не пускам. Разнасят всякаква гняс от тия парцали дето са дишали цял ден в тях. Ако дойде някой нормален, може и да си помисля.

Питайте ЦРУ, те ще ви го кажат безплатно! Маа ви и търтеи, аре марш на ягодите или боровинките! .............................................................................................................. Ако не ми покаже QR code за ваксинция през шпионката, да го сканирам, не го пускам! Нъл тъй, бе?! Трябва да сме модерни?

може Венета Райкова да дойде по белю да ме преброи

Не може!

Искам пък!

Много повече жени са се преброили от мъже. Това доказва ,че робското мазохистично поведение да се броят като овце повече им е присъщо :)

И "преброяването" ни е като цялата ни държава - никакво го няма! :)))

Като чета какви си ги написал, определено си за психиатър. От девет дола вода и нищо. К'ва плоска земя, к'ви ваксини те гонят, к'ви теории, само ти си знаеш :)))

1.5 милиона самопреброили се. Това съотвества на самоваксиниралите се. :) Случайност? Или само това е количеството на що годе интелигентните хора, които могат да мислят с главите си и да вземат нещата в ръцеще си, вместо да чакат някой да ги оправи/преброи?

да е далеч по - евтино и лесно. просто пощальоните трябваше да разнесат пликове с формуляри и да се дадеше на хората един месец на спокойствие да си ги попълнят и пуснат в пощата. Никой няма да пусна в дома си, нито пък ще вися на вратата да му давам обяснения.А данните в интернет винаги могат да бъдат хакнати.

Никой не ти ще методите от 1921–ВА.

Не съм баба ти, но само да ти кажа,че преброяването по тошово време се правеше както това сега. А инак - в САЩ избират дори Президента с бюлетини по пощата.Много тъпи персонажи сте! Тогава - плащайте до откат.

Точно така се прави в белите страни. И тук ще лапнат законно едни милиони, по добре да ги бяха дали на нуждаещите се

И все някой ще влезне и ще те хакне отзад.

Аууу, маските им са с клапан и издишане , демек пазат само тях. Обявявам край на преброяването ! :)

Имате предвид, че не са осъждани. Което не пречи да са с по 20 полицейски регистрации, като повечето престъпници у нас.

Във Франция и Германия в големите вериги не пускат хората да си пазарят ако нямали ваксини. Ама що яз тия да ги пускам.

Днес един хахо тръгнал по етажите награбил две книги щял да ми обяснява нещо . Абе кавал как стигна до Х-тия етаж? Кой изобщо те пусна на входа. Ами аз звънях на всички звънци.

Интересно, а дали са ваксинирани и ако не дали имат балиден ПЦР тест

Разбрах само,че ще глобяват 160 лева отказалите. Не разбрах, трябва ли да отговоря задължително на всички въпроси? Мога ли да откажа да отговоря на някои въпроси или трябва да излъжа. Кой може да знае със сигурност какво етническо самосъзнание имам или на кой Господ се кланя - каквито въпроси има в преброяването.

Всеки с две гънки в мозъка, знае към кой етнос се числи и каква му е религиозната принадлежност

но не искам да кажа! е, и?

Срам те е да кажеш че си българин ли?

Никакви такива. Преброихме се електронно. Вече съобщиха, че преброителите щели да бъдат уведомени, кои са го направили и щели да им бъдат дадени кодовете. Най-многото, което мога да благовлоя да направя е да лепна една бележжка отвън на вратата, на която да пише: МОЛЯ НЕ ЗВЪНЕТЕ! ПРЕПИШЕТЕ СИ КОДА НАПИСАН ПО-ДОЛУ И НЕ НИ БЕЗПОКОЙТЕ! И отодлу ще напиша получени код. Толкова.

Ако на преброителката и харесате очите, помолете я да свали маската. Ако ви хареса и останалата част на лицето, предложете и кафе, уиски или ракийка със салатка. Тя работата не е заек да избяга и утре е ден за преброяване.

Най-важно е маската…. Мама ви да еба ковидарска дееба я!

И аз така.

Идиот. Маската ти пречи. Вярвай си в тъпите теории и не пречи! И не забравяй, земята е плоска, във ваксините има извънземно ДНК, има графен (не че знаеш какво е), и с 5G ще ти контролират настроението и здравето. Нещастници, заради българите всезнайковци все сме на тоя 6 дередже

Като чета какви си ги написал, определено си за психиатър. От девет дола вода и нищо. К'ва плоска земя, к'ви ваксини те гонят, к'ви теории, само ти си знаеш :)))

Da ti EPM !!!