17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом се налагат упражнения за гласуваме, то очевадно, сме нация съставена от дебили.

Sm3hurk0

Пълна лъжа ! ул. "Лидице" 7 - 9 от 9:00 - 17:00 ч. в работни дни; Посетих адреса, понеже е близо до нас... Това е блока след хотел Европа в посока трамвай N20 по улицата. Първата врата от към улицата е със затъмнено стъкло. Имаше една жена, която каза, че не е чувала да има подобно нещо... Втората врата - имаше 2 момчета на които им преподаваха / наливаха в главите нещо по български език.. третата врата е някакъв офис дето е лапнал някакви пари по евро проект - има задължителното залепено на видно място по кой проект е клъвнал пари. Четвъртата врата - празно помещение... От вътрешната страна на блока, където е и входа - имаше само едни хора, които си правеха ремонт на гаража/офиса... На самия вхос от дясно пише 1993 г - година на строежа на блока, а от ляво на входа има четирилистна детелина.... Машини няма !

Овцете на избори че трябва да ви стрижем.

Призовавате да не се гласува,а вашите хора отиват да ви подкрепят. Ако хората гласуват масово, с комунизма е свършено и живота в България ще стане по-хубав .

Най-добре е да се упражняват в мисловна дейност! Че мъката е голяма…

Миналата година,защото се стреснаха от машините.Гласуването е лесно.Ако се объркате служителите в секцията ще ви помогнат.Те дават указания без да гледат в екрана и никой нява да види за кого гласувате.

Е как никой няма проблем с използването на банкомата, а голям рев голямо нещо за елементарната машина за гласуване?