Еквадор лиши Асандж от интернет

Правителството на Еквадор лиши Джулиан Асандж от интернет в еквадорското посолство в Лондон, където той живее от юни 2012 г., предадоха световните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Еквадор лиши Асандж от интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче, какъв парадокс на историята, а? -десният Ленин срещу левия Асандж.

Вен се (насе)ремус!

Мадуро! Ти пък какво правиш тук преоблечен като спонсориран от НПО.

Нашите съветофили пак запяха гръмко за свободата на словото и за истината. Лицемери от селото и града.

типичен пример за болно, джендърско мислене.

Лицемерието- мярка за здравомислие.

едва ли е толкова трудно да се сдобие с хитроумен телефон, който има карта с възможност за превръзка (tethering) и заплащане не по банкова сметка. така ще има интернет и на компютъра си. инак, за всички джендъри и лицемери свободното слово е враг номер едно. а любимец номер едно са войните и борбата срещу свободата на словото и всички, които не са на тяхното лъжовно мнение и болно мислене.

На тоя кога ще му пратят дрона най-накрая? Коя година вече се церемонят с този предател

Вместо да забегне в масквата, забегна в посолството. Ако беше забегнал в масква вече щеше да си прави компания със сноудън и там дя има двама бежанци от англоезични държави, което е добре. Двама при руснаците и милиони напуснали руският рай...най богатата и най голяма страна в света,,,с най бедното население...имам предвид руснаците.

Практически са го убили. Асандж без Интернет не съществува. Господин Никой.

Вече всички квартални безжични рутери са хакнати.

путину не получается! пак не стана по путлеровата :)

тия демократи са му отнели цялата свобода ,как не ги е срам бе ?

Новичок и плутоний, а? Ама те го пускат навън бе, той не ще да ходи навън. Що ли? Никой никъде не го е спрял да ходи.

" Той се страхува, че ако бъде арестуван там, ще бъде екстрадиран и съден в САЩ за публикуването през 2010 г. на военни и дипломатически секретни документи. " Е какво? медал ли иска. Аз пък убих 200 човека и откраднах 5000 коли и за това ме е страх да не ме арестуват... ба си логиката.

Да го пращат при путя - по-голямо наказание от това здраве му кажи! Ей го сноудън - цъфна и върза, ха-ха-ха!

едно ми обясни - колко стотинки взе за тоя пост?

Да иска убежище от Путин. Там ще го носят на ръце, само да не му хримне да говори истината.

Точно защото говори истината, САЩ го търсят. Но американците не търпят истината.

Англия се е развихрила в притискането на другите, но този път ще претърпи накрая жесток крах.

така е , от кармата си никой не може да избяга , всичко се плаща на тоя свят , ама всичко

тука голяма поезия се пише, даже с окултен привкус...

Към Англия добави и останалия демократичен свят.

бабината ти ли?

Тия всичките- и Асанджът, и Пучдемонът и Сноудънът, е трябвало да попрекарат няколко години в бившето соцежедневие, друго щяха да говорят... западни левичарски лиг.льов.ци.

Тъпанарино ниедни, ти явно си бил както казват в скоростната кутия на баща ти по това време и нямаш понятие за какво пишеш. А ако не си бил там то си много голям продажник.

за вас всичките са все големи продажници, ако не мислят като ваши червени височества...

Ти да не си набор на Димитър Благоев случайно?

Апостол Димитров, не бе, минзухар! В любимата ти раССия е непрехвалената демокрация! ХАХАХАХАХАХА

Ами щом Чичо Сам е толкова силен, що не се разправи досега с Русия? Или само прегръща мутри от ИПОН или пияници като Елцин, пък слабаците от Русия му нагласяват изборите? Вместо да сте доволни, че има честни момчета като Асандж и Сноудън да ви покажат някои истини, вие лижете задници на янки и гаджари за някой презрян долар!

то Господ си знае работата- ей ги на, колко прокопсаха. ааа,ама те не са предатели на родината си , а вестители на истината-питай американците-патриоти, да ти кажат... предателите никой не обича, нали така? мерете всичко с един аршин, не бъдете пристрастни

Чичо ти Сам да не е тъпа мурзилка, че да се хвърля на всяка мърша?

Това е прехвалената западна демокрация! Колкото повече ни говорят за "цивилизационен" избор, толкова по-високо се размахва тоягата, а морковът става все по-къс! Дерзайте, джендъри - вашите права поне са гарантирани!

Този сигурно е изперкал, та интернет повече не му е необходим. Еми така, да си го бяха поубили американците навреме, да не се бе мъчило толкова момчето. Същото и с другия предател - Сноудън. И той на там върви, ми се струва.

Лишаването от интернет е равносилно на убийство за Асандж. ... Критикувал ареста на каталунския Пучдемон; Критикувал "експулсирането на руски дипломати от западни страни като реакция на "аферата Скрипал", става 12 часа след един от най-тежките пожари в постсъветската история на Русия". Искат да затворят устата на истината. ... "Една лъжа може да обиколи половината свят, докато една истина е все още на мястото си." Уинстън Чърчил

Кой бе, кой иска да затвори устата на истината, че не ти схващам логиката? Колкото до Асанчо, мястото му е там където е при това без интернет...хахаха.

явно някой е напълнил гащите... Във всеки случай и на магаретата в африка им стана ясно, че цялата шведска афера с изнаслването е било спектакъл на службите и свинете, които биват обслужвани.

Мислиш ли че службите на кочината са замесени ? Все пак Путин официално отрече

... ти си шведка, нали?..

Асандж трябва да потърси сделка , за да излезе, защото е под домашен арест, което си е чист затвор. А него го чака 100% пандела. С отнемането на нета за него настъпва тежко писхологическо изпитание и ще го чакат да пробва бягство.

Ами да бяга. Да не го държат насила там? Само че като излезе ще бъде арестуван.