Йотова за изгонените дипломати: Безпрецедентно решение на правителство в оставка

Редно би било да остане за следващ кабинет, този вече е загубил доверието, смята вицепрезидентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тая биволица реве за пияните руснаци. Щом тая и курнела ревът, значи нещата се оправят.

Курнела на кой служи в крайна сметка - на държава кооято ни е обявлила за враг или на българския народ?

Киро - Отцеубиец В Харвард така ли ви учеха боклуци мръсни

Пий хаповете и чети книги, дано разбереш какво е отце...

А бе, Кире, малоумен премиере мой все още, кой идиот ти каза или ти го нареди, а може би ти с тъпата си собствена кратуна си го измислил - да изгониш от България 70 руски дипломати!!! Много добре знаеш, че ние в Русия я имаме десет дипломати, я нямаме. И по логика те не могат да ни отговорят реципрочно! Ти какво искаш бе, вреден и дебилен малоумнико?! Да предизвикаш дипломатически скандал и Русия да прекъсне дипломатически отношения с България ли?! Понеже си недоучен и тъп да ти кажа – даже по време на Втората световна война България и Русия не прекъсват дипломатическите си отношения!!! Независимо, че са в два напълно противоположни лагери!!! И без това си пътник от българската политика, кирливецо Кире! Не знам кой излъга президента Радев да те направи министър!!! Махай се бързо, защото скоро даже и до Канада няма да можеш да се прибереш, задушен от народната любов, безумецо!!!

ако основанието е, че са работили за чужди интереси, първият, който трябва да бъде изгонен, е Кирил Петков

това е бунт срещу руския поп и Решетников.. Може ли така да гоните руските окупанти.. и господари..ха.ха

Поредната ти простотия

Аз още не мога да разбера, от какъв зор има толкова руски "дипломати". Никой не ходи в русия, че да издават виз, вече нямаме икиномически взаимоотношения и сами спряха туристите си. Няма значение кой крив кой прав, ама да си ходят в русия. Нали сега сме вражеска държава, Йотова на кой е вицепрезидент?

Когато руснаците първи ни спряха газа това каква значи, а!!! Скъсване на всички връзки с тези от "на изток от рая"

Да един ден руснаците се събудиха и решиха ей така да ни спрат газът. Я Стига драматизъм! Заявиха ни че за да получаваме газтта както обикновено ще трябва да я плащаме в рубли. Наш Кирчо възрази и заяви че може да плащаме ама не и в рубли. И руснаците в прав текст ни заявиха "няма плащане в рубли няма газ". И после майката на всичкият драматизъм как Русия ни шантажира и не знам какво си. Хей! Немците и всички около тях все още взимат руски газ и въпреки че са против искането в рубли си го плащат в рубли. хахахха

По договор плащанията винаги са били в евро. Русия връща превода в евро и едностранно иска плащане в рубли. Стига лъжи!

Гони мурзилките Обърнаха я на бащения България

Хахах Йотова с Радев ги е страх,да не ги отправят и тях Домой

Импийчмънт?

От понеделник рязко ще паднат путлеристките постове в мрежата. Затова ги и гонят, защото се занимават с пропаганда на фашизъм.

И Нинова квичи за рускоти дипломати Руското кавали изпъкнаха като свински мъди в кал

Проруското вице недоразумение пак се изявява в защита на путлеризма.

А Костя Копейкин руския масур кога ши го гонят

Хем в оставка хем хайде едно решение за това, едно решение за иначе и едно решение за еди кое си. Нали миналата седмица се оплакваше пред американски медии как кабинета му е свален поради руски интереси, влияние и въобще от Русия? Естествено че сега преди абсолютният си край ще прави подобни абсурдни изцепки! От друга страна интересно как не може да се отхвърли това решение след като реално е в оставка!?

Да буташ МОЛ с жеи и деца вътре с ракети вече не е безпрецедентно ли, другарко. А Вие с какво доверие сте?

Не. Не трябва да остава за следващ кабинет, защото следващите може и да са с русоробско мислене. Даже малко е изгонил. С какво ни помагат толкова много дипломати?

Редно беше Решетников да не се меси про вашия избор, ама ... Руски мегафони, кво да кажат

Жената Котка?

винаги може да иде да се пльосне в краката на някой руснак отново. Пред руският патриарх го направи за нищо. Сега поне повод ще има.

Приключвайте с диваците….Всички вън от България!

Да не изпуснеш самолета за Кремъл…

Само в България политици могат в светлината на събитията, да излязат и да защитават открито руснаци обвинени, че работят срещу интересите на нашата държава! Помнете тази продажна сган и гласувайте умно!

Гласуване бе , копейкин да се арестува незабавно

Ти реално ли смяташ, че 70 човека дипломати са намерили секретни теми и въпроси в областта на разузнаването, с които усърдно да се занимават? Или вярваш , че Кире Петковски е взел това решение еднолично, без Козяшка заповед? Това точно е вмешателство във вътрешните работи и предателство на националните интереси и сигурност.

Това е безпрецедентно СМЕЛО решение,

Безпрецедентно е, но не смело а идиотско решение.

Иска й се да каже, че ги ОБИЧА тия руZZки агенти, обаче не й стиска да се разкрие докрай. Защо бе, моме йотова?

Руски АГЕНТИ, значи ли това, че и служителите на американското посолство вече официално ги наричаме агенти?

запокитиха азбуката в македония - не беше "безпрецедентно" изказване, нали ! "в реда на нещата" беше , нали ?! когато ви подритваха цели 15 години не беше "безпрецедентно" нали ? "в реда на нещата" беше , нали ?! от къде на къде - ни е ще имаме там 50 човека /примерно/, , а те тук ще имат 250 /примерно/ ? какъв е този дисбаланс ? какво правят толкова много народ в малка държавица, като нас ? ахааа, слухтят , душат какво прави "козяк" нали и какво става "по морето" ? *свърши се тая , от тук насетне - "50 на 50"!

Да се измитат от България гадните руски фашаги

Нормално е Кирил Петков да е солидаререн с ЕС и НАТО, но ако действа така не дипломатично и с рогата нап.ед, сам ще докара Възраждане на власт при следващи избори. Реално той така помага за евентуалната им победа.

От възраждане вакзал и сибир. Мамацата и предателска, русороби не ни трябват

Йотова била СИГУРНА, че ИМАЛО ОСНОВАНИЕ за ГОНЕНЕТО на РУСКИТЕ ДИПЛОМАТИ, "след като е по информация на българските служби за сигурност"?! Разбира се, вкл. изгоненият руски дипломат, ПРИСТИГНАЛ ПРЕДИ няколко СЕДМИЦИ... ... ВКУПОМ станахте ЗА РЕЗИЛ.

абе тъпак, информация за дипломатите на Русия има в службите на партньорите без значение къде са по света, така че още преди да е дошъл този дипломат вече е било ясно какъв риск е.

хахахахахха Не е истина колко и тъп

Йотова ти си една долна кремълска фашистка подлога - ОСТАВКА ВЕДНАГА!

... ще се събудим един ден отново зад Евразийската желязна стена... Заедно с Беларус...

Mоля ти се да не ни занимаваш с драматичните си разсъждения.....

Много е бързал Киро да изпълни последните нареждания на Америка.

Е той нали за това е избран. Иначе нямаше да има партия.

русоробите ГАЗ пикаят (втеченен, разбира се)!

АЗ по-голямо желание на хора да искат да бъдат роби от соросоидите никога и никъде не съм виждала...

Мечтаеш за служебно правителство наредено отново от Решетников-Радев.

Изпъчи две големи “очи” напред - и пази Нефтохим!!!

Този Простото Киро, ще прави тъпотии докрай, и после тихичко ще се измъкне към горите в Западна Канада, откъдето е изпълзял, и ще ни остави ужасно наследство, в национален и международен план. Дори и вчера да можеше да се махне завинаги, пак ще е късно...

Йотова, когато Радев нарушаваше конституцията, защо тогава не коментираше? Аз съм за предсрочни избори защото смятам , че върхушката Радев,ПП,ИТН(Трифонов),ДБ и БСП се провалиха тотално, но също така смятам че на изпроводяк Петков направи нещо, което трябваше да се направи отдавна.

Нарушаване на конституцията...!!?>? Че вие от президентството непрекъснато я нарушавате,бъркайки се в политиката на държавата.Намерила другарката ...оправдания.Правилно са ги изгонили тези дипломати.Доста са на брой.Какви ли са ги вършили????

Това е най-доброто решение вземано от българско правителство последните години. За съжаление служебното правителство отново ще е бъкано с руски агенти!

Когато Русия скъсва дипломатическите си връзки със страната ни, за период от 10 години (1886-1896г.), България става първостепенна икономическа и политическа сила на Балканите, а министър председателя Стефан Стамболов е наричан българският Бисмарк. Така че преценете сами колко ни е "полезна" Русия.

това само някое едноклетъчно соросоидно създание може да го напише... без да си дава сметка че ако не беше омразната за вас Русия. България нямаше да я има на картата през 1886, а нищо чудно и през 2022 да я нямаше...

да не се изхвърляме, България е била в процес на получаване на независимост от Османската империя. Русия е започнала войната с изпреварваща цел.

Българският Бисмарк? Дето е искал да ни върне на султана? Разни псевдоисторици ви пишат някакви опорки, неподплатени с нищо, освен с емоции...

Мри оу, като лъска стола като евродепутат други ценности плещише, и да ни е къса паметта нета е пълен... Марш в Москва, и без това приличаш на тьотка!

Така е, много ни се прииска да има алтернатива на управлението на Борсиов и налапахме недостоиният Кирил Петков като шарани.

Абе защо заедно с руските шпиони не изпратим за Русия и резидента, и Йотова, и Корнелия, и Копейкин, и Слави, и Ахмед Доган? България определено ще е по-хубава страна без тях.

Много добро решение. Браво. Йотова, ти и подлогата РР като със служ правителство вземахте решения без да имате право, тогава не рева.

Йотова да не забравя, че е БЪЛГАРСКИ политик! И да си припомни, че руснаците първи ни обявиха за вражеска държава и то не предизвикано!

Те от 20 кладенеца вода ти мъкнат Самальота и да не съм ви видял Нахалници

Решението е на Киро тъпия , а не на правителството. Освен това едва ли има толкова на брой дипломати. Но Канадеца ще прави простотии до край. Чудя се как Радев допусна това нищожество да стигне на такъв пост ?

За русороби и кочинки, а за това, че един човек решава и прави каквото си поиска с държавата и взима решения касаещи нас, при това в оставка. Не изглежда добре.

Киро пЕдараса осра държавата. Петков е национален предател....

Както казвам вече две години, Русия ще бъде изхвърлена от България и Балканите. Който приеме бързо този факт, ще приеме спокойно и бъдещето.

Поинтересувайте се кои проспериращи фирми са работели с фашистка Германия. Има ги в нета. Това Лореал, Шанел, Фанта, Пежо, Шкода, Икеа, Кодак, Фуджицу, Адидас, Пума, Форд, Нестле, Даймлер, БМВ, Маги, Нивеа, Хуго Бос ... сигурно има още. Искам да кажа, че дори по време на война се прави бизнес, произвежда се и се хранят хора, а ние сме почти във война. Струваше ли си заради собственото си его Кирчо да гръмне всички дипломатически мостове към Русия? Добре, агресор била. Съгласен. Ама в нея са и газът, и нефтът и хлябът. Защо в нашите медии никъде не пише, че Латвия е възобновила преговорите с Газпром? Латвия!!! Ако правиш харакири, прави си го сам, а не с целия народ. Кирчо в случая ще си е в Канада тая зима, когато ние изпукаме без гориво, отопление, електричество. Политиката, реално, е за профани, бизнесът е за посветени. Кирчо се оказа идеологически, политически и икономически профан. Заедно с поддръжниците му, които не виждат по-далеч от носа си и засега заплатните им стигат, но не дай Боже да се наложи да преживяват зимата така, както ние оцелявахме през 90-те!