Йотова: Виждаме, че правителството работи точно така, както му беше предписано в онзи запис

По-интересен е въпросът защо холандската председателка на комисията съкрати драстично времето за изслушване на Гешев, попита вицепрезидентът

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Виждаме, че правителството работи точно така, както му беше предписано в онзи запис | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което виждаме всички Йотова е че правителството за разлика от теб все пак работи !!! Ти пача червенокоса не си работила от поне осем години!!!!

Хрантутниците от БСП БКП, са така!

Малко ала бала с Радев и хоп -10%

За Москва?!

дай да чуеме записа де

Много е долна тая гуца!

ЕС крепи правителството, за да използва територията България за плацдарм за войната.

Тъпанарче, не ЕС а Москва води война, какъв “плацдарм” ти се върти в кратуната

.......абе тази комунистическа пуздра за сасво и плаща огромна заплата БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД,!!!

Става както си говориха в записа :) Предатели, народът Ви мрази !

Ами, мрази ги! Не е вярно! Ако е така, защо ходи на избори и ги избора, все едни и същи и все мародерстват над народа!! Народът хич не го е еня за съдбата на децата му!

Все тая, че простия народ ги мразел , важното е младите и образовани хора да вземат решенията за бъдещето на България.

Кога цунаше на Гундяйката г@з@ не рива,сега ривеш,подлога рушняшка!

Кога ще помилваш и ще пуснеш от затвора иванчева това зависи изцяло от теб и е в твоите пълномощия а не да си мълчиш и да се ослушваш тя е вкара натам невинна от гешев от същия тоя гешев в който и подметна парите в колата и цялата постановка направи той защо не я помилваш защо работиш по програмата на руския посланик мърла такава

А пък вие двамата с президента работите по програмата на руския посланик митрофанова не ви ли е срам

Ти другар коятова нали каза че ще разгледаш помилването на иванчева а всичко се замете под килима и си мълчите там от тебе да зависи да възстановиш справедливостта но ти си мълчиш и се спотайваш- един невинен човек пратен зад решетките за години напред изобщо ми безпокои съвестта ти

невинна ли? Друг път - тъпа, алчна фризьорка. Ако беше поискала по-малка сума оня щеше да си плати, като поп. Ама не, то колкото по-тъпо, толкова по-алчно... Фризьорка - кмет, голем смех

Начало на президенстването на пиги и зеления чорап ,президенството работи според наставленията на руското посолство, но дебелата свинкя това не го забелязва.

До ,,моя милост,, комунистите ги свалихме ,но те ряпа да хрускат сравнение с новата мафия ,която на черното казва бяло и си прави каквото иска без скруполи .И за сведение сигурно и вие сте от комунистическо семейство и сега за келепира се пишете ,,демократ,, срам !!!

Така трябва! Всички комунистически и ДС протежета, назначени от зеления чорап, трябва да бъдат изринати

Ако просветлението, което чак снощи получих е вярно, а именно, че Севда стои зад всичката тази мръсотия, която е на ръба на закона и много отвъд границите на морала и човещината, отделно типично в нейн стил вероятно е използвала заплахи, принуда, подкупи и прочие спрямо ВСС, все пак юристите да кажат точната формулировка, но дали не било могло да се квалифицира като опит за държавен преврат или нещо подобно? Мотивите им вече ги писах - не им се ходи у панделата, пък и защо да не гушнат още някое милионче? Това трябва да бъде спряно! Вие от Президенството сте единствения шанс на БГ! В миналото сме имали различия, включително излияния от моя страна в категорията 18+ години, но това си е останало в миналото! Както аз на вас съм ви дала втори шанс (какво като сте от БСП, читави се оказахте?), така и вие ТРЯБВА да дадате на Гешев втори шанс и да отложите парафирането на указа поне докато се произнесе КС и/ли Севда и компания бъдат арестувани за рекет, а още по-хубаво за държавен преврат, но за момента второто няма как да се случи, най-малкото защото трябва малко повече време да бъде подготмено такова обвинение!

SirBob

Добре формулирано. Така или иначе БСП, парадоксално или не, комай ще се окаже единствен радетел за опазване на националните интереси. Както и колкото странно да звучи, Гешев би могъл да има своята роля в тази насока.

Отделно, че аз като бивша адвокатка на Боко Тиквата вече поне няколко пъти съм му препоръчвала сам да се предаде на правосъдието и да оказва съдействие, защото колкото повече се върти, толкоз повече му влиза. Но той не е.ава(ше). Не съм очаквала обаче, че ще стигнат чак до опит за държавен преврат, ако така е юридическата формулировка на целия този фарс. Иначе още 90-те като дете съм се научила да съм надпартийна - любимата ми леля, адв. В (и не само тя!) си беше и си остана върла комунистка, с която сме научили да си уважаваме различията, защото тя беше невероятно готин човек и аз много си я обичах (комунистка или не :) :)). Може би обаче целокупният БГ народ да не го е научил този урок, а именно, да мисли надпартийно, да мисли с главата си?

SirBob

Добре е да се мисли надпартийно, безспорно. Защото това делене на "леви" и "десни" в специфичните български условия е твърде условно. Най-малкото като се има предвид, че след 10-ти ноември, именно много от средния ешелон на БКП се пребоядиса и стана "син" и демократичен. Няма да да забравя фразата на вдовицата на Луканов, която беше казала по повод на СДС веднъж: "Какво искат от мъжа ми - искаха кръгла маса, дадоха им кръгла маса. Искаха да се направи опозиция - НАПРАВИХА им опозиция".... Та така и сега. Най-лошото е, че след тези записи стана кристално ясно, че ПП-ДБ , а и ГЕРБ, са готови на национално предателство в името на това да запазят позициите си. Просто отвратително.

Не ти е работа да обсъждаш правителството. Президентската институция е с нулеви реални правомощия и се чуди какви батаци да забърка, като няма друго и го удря на пропаганда

Успех на всички в президентството в борбата срещу предателите.

Президента Радев домъкна Киро за да издейства новото робство на България. И робите българи сега ще бъдем отново роби.

Не той. Посолството. Много хора се подлъгаха по тях.

Йотова, Йотова, хареса ти да бъдеш вицепрезидент, а през втория мандат здраво си поела юздите на Президентството... Всичко винаги има и край...

Йотова силно се надявам са бъдете изритани барбар със зеления чорап, но с тояги и камъни. Долни руски подлоги, срам за родината на Левски и Ботев.млъкнете нямате срам. Ходи да празнуваш внучето в най- скъпо струващият ресторант и дай боже да се задавите!

Запенил си се нещо драги! Обърши си пяната от устенцата! А, ама то не било пяна - мъжко мляко си пил пак, а? Гиди мискинино!

Свиня

такъв и умът.

Много рев е настанал в съветските под.логи. тая дето приклекаше на гундяев, денем му целуваше ръка, а кой знае нощем какво, да не ми говори за записи. Да ходят да си взимат паспортите от мутрафона и беж оттатък черно море..

А ти си американска подлога.

Клекни моме да цунеш ръка.

Йотова, точно така трябва да работи правителството, за да не се повторят крайно унизителните речи на главния прокурор пред цяла Европа. И да, трябва да ни "спасяват" от Радев и от цялата проруска сган . Демонстрацията на Областните е перфектното доказателство за това. И да, ще стане !

Само комунистите и техните копелета трябва да лапат???

Връзката между записа и оставките на областните управители е очебийна.

Радев да ни спасяа от тая лъжлива,отиквочена,ококорена сган?

От какво да ни спасява като той ги натресе.

idio

Голем смех. пътува значи "главния прокурор на държавата" за да "присъства" на изслушване. Оказва се, че нито искат да го чуят, нито се интересуват. Върти се отвън като неканен натрапник, накрая се "смиляват" и го пускат. "слушат" го 15 минути !!! това е смешно, за 15 минути нито можеш да "разчупиш леда", как сте, ко стаа, времето, това онова, нито пък да свършиш каквато и да е работа. 15 минути не са достатъчно за 3ма души да обсъдят каквато и да е тема сериозно. И защо "пътуване" ? за 15 минути можеше и да стане онлайн. А и казаха, че той в лично качество се е появил никой не го е викал... Смешничко а ? Тъжничко ? Печалничко ?

цял един народ им признавам! Крадците и лъжливите мошенници си направиха хунта да ни довършат! В Радев е спасението....

А бе ясно е , че спасение няма. Радев ги докара за спасение от Борисов.

Какви плиткоумни и зомбирани Митрофановци шетат из тая земя ,наречена България. ?!? Абре Грую не знам за 5 имения на Зеленски но знам за черноморското на Путин дето мяза на цял град и трябва да го заобикалят и корабите в морето ....

В нашият край казват: знаеш ми ку.о!

Комента ти е доказателство, че ти се подава определена информация. Да ти се формира определено мнение, и очевидно успешно.

Приликата между Мунчо и Гелев е ,че и двамата си превишиха правомощията т.е оляха се.

се убеждавам, че всеки народ заслужава съдбата си, съдейки по плиткоумните коментари тук. Тези от вас, които няма да дадат живота си за 5-те супер луксозни имения на Зеленски и милиярдите изпрани през Украйна от сина на Байдън(няма да сте много, повечето ще умрете защитавайки изроди които, само ще се смеят на плитките ви мозъци), ще ровите по кофите и ще проклинате сегашното българско правителство. Но какво да се прави, ниско интелигнетните и лесно маниполируеми българи си заслужават съдбата на 100 процента....

Випреки всичките и президентски възможности не могат да я докарат в човешки вид!

Така е, ама кое от това, което пише не е истина? Най-ми хареса за областните управители.

Мунчо ,ако е предполагал ,че гледа американска змия в пазвата си ,хип нямаше и да ги кани.

Изпързаляха го здравата харвардските мошеници!

Къде му беше акъла на Мунчо?Или дрОгарете от ДС го подведоха,че така ще излъже народа и ще сия караме по цоциалистически.

Иди Йотова!

Йотова защо комуниска като теб пада на колене пред руския поп Кирил и му целува ръка?

и Боко не е нищо, че до последно охраняваше Тошо и си пазеяе партийния билет! Тия са от тези- вчера комунисти, утре демокрадци, утре обратното. Как ще си викат не им пука, важното е все те да управляват

Но храбрият Мунчо създателят на жълтопаветните Пълни Плазмодии, много ловко управлява БГ-то цели 2 години, благодарение точно на жълтопаветните лайна, чалгарите и ГРОБарите неспособни да направят правителство

селска курва

вашите градски ли са?

Ако не беше Путин, кой щеше да е виновен за българските простотии? Извънземните?

На бас ,че ако Россия изчезне и България ще се оправи?

Това въпрос ли е или бас?

Трите дядо попе.

Тая бая се е сбръчкала от както има редовно правителство. Направо им страха в гащите на тия от президентството с това смешно правителство.

Правителството било редовно.....ХАХАХАХАХ!

Нали онзи ден избухна скандал с открития “неизвестен” луксозен апартамент в Правителствена болница! Я прочетете това писмо от един явно достоен мъж, лекар, хирург, поредният прогонен от ВАФИЯТА и корумпираните й и самозабравили се БОКЛУЦИ, за да разберете що за корумпирани БОКЛУЦИ са Радев със съветниците му и Гълъб Донев и техните кръгове и обръчи, които успяха да си създадат за 2 години във властта: Български лекар в Швейцария: Г-да началници на държавата, в УМБАЛ „Лозенец“ се вършат безобразия. Спрете ги! 13.06.2023 УМБАЛ ”Лозенец” БНТ Г-н Президент, г-н Премиер и г-н Здравен министър, Пиша това писмо до медиите, защото разбрах, че мълчанието за това, което се случва в болница „Лозенец“, известна повече като Правителствена, води до нови и нови извращения на нормалните отношения в един екип и до унищожаването на лечебно заведение, което функционира вече 75 години. Не искам да мълча повече и се обръщам към Вас с настоятелна молба: Идете и вижте какво става в това болнично заведение, където потъват милиони, но все по-рядко се случват добри неща. Пиша тези редове от Швейцария, където работя, защото през януари 2023 г. след скандал с директора д-р Христо Стоянов напуснах УМБАЛ „Лозенец“. Сега лекувам и оперирам в Швейцария и Австрия. Нямам личен интерес, нито амбиции да заемам някакви постове в болницата, където работих 4 години с кадърни и честни колеги, които всекидневно се налага да търпят лошите решения и неадекватни действия на двама управници – д-р Христо Стоянов и заместникът му д-р Светлин Сталянов. Това пише в писмо до медията ни д-р Владислав Райков, който е бил част от Клиниката по ортопедия и травматология от 2019 г. до януари 2023 г. Провокиран съм, уважаеми господа, и от нелепите лъжи за някакъв мистериозен апартамент от 500 кв. м., луксозно обзаведен и с подслушвателна апаратура, плюс специален асансьор. Управляващите болницата чак сега разбрали за това потайно и съмнително място. Долна лъжа! Всички служители знаят за него от години. Опитът да се произведе скандал е насочен срещу предишния директор проф. Любомир Спасов, който кандидатства за декан на Медицинския факултет в СУ „Св. Климент Охридски“. Елементарно! И подло. До конфликтът ми с д-р Стоянов и д-р Сталянов се стигна заради създаването на подразделение на синдиката КТ „Подкрепа“ в болницата, на което бях избран за председател. И понеже нямаше как да бъде изтъкнат подобен аргумент, се наложи да бъда обвинен в нещо друго. Това „друго“ се оказа твърдение, че съм поискал подкуп от пациент за да уредя преглед на сина му през ядрено-магнитният резонанс. Историята бе съшита с бели конци и се разпадна с писменото обяснение на самия пациент, че е бил притискан от двамата ръководители да „признае“, че съм поискал някакви пари. Беше ми предложено да напусна сам иначе ме заплашва дисциплинарно уволнение. Не се поддадох на шантажа и отнесох случая да кабинета на доскорошния служебен министър д-р Меджидиев. Хората, които се запознаха с въпросния сюжет реагираха съвсем адекватно. Няколко часа по-късно обаче научих от тях, че нямало какво да се направи, защото имало някаква договорка. Оставям моя случай като частен, но това, което се случва с мен вече се е случвало и с други хора – лекари и медицински сестри и това може да бъде лесно доказано, ако някой си направи труда да прегледа документацията в „Личен състав“. Страшното е, че подобна практика на разчистване на сметки продължава и ще продължава, докато тези двама началници са начело на УМБАЛ „Лозенец“. Разпореждат се с всички и всичко като с бащиния. Появяват се в болницата с пистолети под белите престилки. Ползват автомобили на НСО и използват някои от шофьорите, за да ги свържат с министри и влиятелни хора от властта, за да прокарат свои интереси. Свои, не интереси на болничното заведение, медиците в него и пациентите. Стига се до там директорът Стоянов да паркира новото си Порше пред Спешно отделение, където хората получават по 1000 лева заплата. Налага се линейките да извършват маневри, за да стигнат до входа… Близостта на Стоянов с доскорошния служебен премиер Гълъб Донев позволи на болницата да бъдат преведени 17 млн лева за погасяване на дългове. В същото време ортопедите травматолози бяха изгонени от операционните на 4-я етаж и натикани в стара зала, която не е ремонтирана от 80-те години на миналия век. Инструментите в нея са от времето на Октомврийската революция през 1917 г. Налага се да се ползват апаратура и инструменти под нам от други клиники, за да можем да лекуваме и оперираме. Истински кошмар за медицинските работници и за гражданите, потърсили помощ. Давам си сметка, че времената са тежки, страната и обществото са изправени пред огромни предизвикателства. Но не е ли здравеопазването сред приоритетите на всяка власт? Нали вие сте хората, които носят отговорност за това грижите за здравето да са ефективни, за да се оттласнем от дъното на Европа по оказване на медицинска помощ. С кадри като д-р Стоянов и д-р Сталянов младите лекари и медсестри ще продължат да бягат от България и да търсят работа и развитие в чужбина. Това засяга и Вас лично, защото и Вие, и Ваши близки не сте застраховани и ще имате нужда от лекарски умения и професионализъм. Настоятелно Ви моля: Проверете какви безобразия се случват в УМБАЛ „Лозенец“. Има прекрасни специалисти, които могат да ръководят тази болница и тя да просперира. С уважение: д-р Владислав Райков Швейцария

И отговорил ли му е някой от Тримцата?

Това правителство е последният ни шанс наистина да излезем от орбитата на КремълНе случайно всички петоколонници са активирани на макс.Не казвам,че правителството е идеално,но екстремните обстоятелства изискват екстремни решения.

Решенията на посолството а американофилко

Естествено! Насери се от яд, че не е руско! Свърши с руското влияние!

Сега разбрах че Гешев с право е влязал в президентството..

Тавариш Радев върна мутрите.

sawo

Йота, иди на...

Виждаме, че президентството работи, точно така, както каже Решетников!

Другарката Йотова с тези ниски тънки токчета и аутфит ала Митрофанова си е баш руска тьотка.

Е, сега заради един запис нема светът да спре, я! Парите вече са дадени и усвоени. Нема начин, запис не запис - работата требва да се свърши според плащането и уговорката.