Коментари - Йордания отзова посланика си в Израел, Техеран предупреди Тел Авив за "тежки последствия" | Днес.dir.bg

Йордания отзова посланика си в Израел, Техеран предупреди Тел Авив за "тежки последствия"

Иранският външен министър днес бе в Турция, а американският държавен секретар утре заминава за Израел и Йордания

Обратно в новината

Коментари - Йордания отзова посланика си в Израел, Техеран предупреди Тел Авив за "тежки последствия" | Днес.dir.bg

Коментари

70% от убитите досега палестинци са жени и деца според ООН! Израел е държава терорист!!!

На 7 октомври Хамас прекрачиха една червена линия, която не трябваше да прекрачват, и с това подписаха смъртната си присъда. От този момент, те станаха нацисти в очите на евреите, защото постъпиха като нацисти, засягайки най-чувствителната тема за евреите. Няма да има милост, ще ги преследват до дупка. Напук на целия свят, и на целия вой против Израел. Ще го направят докрай, без да се обясняват. Допреди седмица две ония злорадстваха против евреите и задръстваха социалните мрежи с "Happy October". Сега обаче, май спряха. Още нищо не са видели!

гледай да не те идентифицират евреите, че тогаз лошо ти се пише

гледай да не те идентифицират евреите. че лошо ти се пише

Следващите, които ще изядат пердаха, май се очертават Иран. Няма да им се размине, ама щом се натискат, ще си го получат. Гаранция.

Ти си мурзилка, не българин.

Тъй, тъй, мурзилке1

А когато Хамас колеха деца и жени, що не рева бе, боклук русофилски?

И кой точно ще удари Иран? Американците ли? Или май си правим хлад на устата а?

Това да не ти е ивицата Газа.

Кои са Иран, за да предупреждават Израел, същевременно подържат терористичната организация Хамас. Няма да ги оставят на мира, всички които посягат на Израел. Хамас започнаха и ще си го получат. Оставят ли ги на мира и не ги избият до крак, отново и отново ще си позволят това на които станахме свидетели.

Бягай при девиците бързо, чалмар прост

Тук няма русофили или русофоби. Товар една голяма трагедия и за евреите и за другите .Вие убит или тежко ранен човек виждали ли сте ? Незабавно прекратяване на военните действия и преговори .Това и за този конфликт и за другия в Украйна .Много е лесно да се пишат тъпотии ,като не ти е опряло яйцето до г....за .

Иран са една ит 10 те ядрени сили в света, каква беля може да стане не можеш да си представиш

Гледай сега повторение на Мюнхен 73. Ще ги гонят до край по всяка точка на света. Гейм

Иран не са ядрена сила но пакистан ще им даде бомба ако се наложи...

Че тая каша точно Иран я забърка.

Само не разбирам каква е тая врява. Нали чалмите се стремят към вечния път с девиците. Е май получиха експресен билет. Трябва да се радват и да са благодарни. Паметник на Нетаняху в средата на ГЪза и още един най отгоре на джамията в Йерусалим, за благодарност. Който му се помоли, веднага ще бъде пратен в рая при другите

В комбина са

Искам да отида в България - там, където няма война, спокойно е. Майка ми и баща ми са се оженили в България, родена съм там, живяла съм в България 4 години и после се местят в Газа". Това каза пред БНТ 29-годишната Самар Чинино. Тя се намира на ГКПП Рафа, където 19 български граждани чакат да напуснат ивицата Газа, след като попаднаха в списък на "Хамас" с чужди граждани, на които им е позволено да напуснат територията. Списъкът беше публикуван тази сутрин. Малко след това един от нашите сънародници там потвърди, че очаква пропускането му през граничния пункт. Хамас пуска чужденци да напуснат Газа, има и българи Самар Чинино чака на пункта с трите си малки деца и съпруга си. "Имам три деца - едното е на 7, другото е на 4, а третото е само на 1 годинка. Сестра ми е тук, също е български гражданин, тя е тук с 3-месечното си бебе", разказа тя. "Тук има много хора от различни националности. Тръгнала съм само с една чанта. Не ни дават храна и вода на границата, но аз нося за децата поне. Никой не ни казва кога ще преминем", каза още Чинино. Майката на Самар е българка, а баща и живее в Турция. "Мисля, че от другата страна на границата в Египет ни чака консул от българското посолство. Той чака всички български граждани да прекосят границата", каза тя. Семейството на Самар се тревожи, че няма да може да напусне. "Израел ни атакува и не знаем какво да правим - нямаме ток, нямаме нищо и нищо не знаем. Децата се разболяха, защото въздухът е токсичен. Не можем да дишаме, не можем да живеем, нямаме вода, храна, а сме с малки деца", сподели още тя.

За жалост трябва да го напиша диваците с чалми само от сила разбират иначе строят джамия до дома ти,раждат много деца и след време ако не станеш ,,правоверен,, ще има като в кибуците .....клане.

За 2 седмици Израел е избил в Газа повече деца, колкото не са били избити в последните 10 години в целият свят от всички войни. Прочетете го два три пъти…. докато ви уврат жълтите Хелоуински кратуни.

Чета че външния министър на Иран е в Анкара, явно се заформя една антиеврейска и антизападна коалиция Иран, Турция, Сирия. Нетаняху изписа очите на иранците и ги съюзи с Турция..

Монетата ,винаги има две страни .Трябва да се прекрати това безумие .Виновните и от двете страни на съд .Не може да се убиват деца ,щото чичо им бил психопат и застрелял 10 евреина .Децата не са виновни .Обратното също е вярно .Да спрат да избиват хора и после да си мерят онези работи кой бил крив и кой прав .

Ама не е в крайна и не е от руснаците. Затова света е сляп.

На 7 октомври Хамас прекрачиха една червена линия, отвъд която няма вече връщане, засягайки най-чувствителната тема при евреите. С това те станаха за Израел нацисти, и подписаха смъртната си присъда. Израел няма да спре, ще ги преследва до дупка, до последния от тях. Ще го прави методично, без да се обяснява на света и на всички дето вдигат вой до небесата. Сега Газа е Берлин през 1945. Разни идиоти задръстваха социалните мрежи с "Happy October", но май работата стана сериозна и нещо замлъкнаха. Тепърва ще видят какво предстои!

Тук в този район няма да има прошка. Гледайте и се учете, как действат Израел. Ама няма кфо казал Путаран, Байдан, ООН и прочие организации за мир и любов. Евреите са научени да се справят с трудностите и са пример как от пустиня правят райска градини. В челната десетка са във всички престижни области и сфери на човешкото познание. Или, да да подкрепим чалмите, така ли, Ганьо?????

Именно чичото-психопат, убивайки еврейски деца, не е осъзнал, че в същото време е убил и арабски деца. И пред Бог те ще съдят същия този чичо, а не евреите!

Стига повтаря като развален грамофон бе тъпунгер. Прекалено ти е куха простата тиква за да разбереш. Това е война и има жертви. Разликата е че арабските примати отиват да убият баби и бебета които спят, а Израел отива да убива терористи., които се крият в болници и зад деца. Разбра ли, примат долен

Стига повтаря като развален грамофон бе тъпунгер. Прекалено ти е куха простата тиква за да разбереш. Това е война и има жертви. Разликата е че арабските примати отиват да убият баби и бебета които спят, а Израел отива да убива терористи., които се крият в болници и зад деца. Разбра ли, примат долен

Примате, ционистките фашаги ше гризат дървото.

Кънчо ,какво не разбра .Да спрат да избиват хора .После който е доказан виновен на съд .Или аз не те харесвам идвам и те гърмя ,щото си бил по тъмно червен .Каква е разликата между Хитлер и Израел ?И обратното ?

хахахахъхахахахахахаххахаха имаш представа КАКВО Е ИРАН, глупако и на колко ХИЛЯДИ ГОДИНИ Е?????????

Споко, като утрепят 30 - 40 еврейски войника, евреите ще се изнизят от Газа както миналия път през 2006, тогава им шокаха репата и в Ливан и в Газа..

Ама и жените и децата ли се стремят? Тъпанар, избиват деца и жени. А те и Хамат така правели а? Скапаняк, нали затова са обявени за терористи! И къде е разликата с евреите? Каква е? Или онези са лоши като убиват деца а скапаните юдеи могат щото го правят демократично, така ли?

Досега евреите са избили към 2000 деца в Газа бе изрод!

Прошка няма да има да , затова краварите се снижиха .... Турция , Йордания , Иран .... тегаво е баце

Давай Израел! Арабелите и чалмите с нищо не те превъзходжат!

Не изглежда да си прав последните 60-70 години

Още веднъж: а 2 седмици Израел е избил в Газа повече деца, колкото не са били избити в последните 10 години в целият свят от всички войни. Прочетете го два три пъти…. докато ви уврат жълтите Хелоуински кратуни.

,,......... Тук няма победители ,примат горен.Всички губят .Но ще го разбереш малко по късно .Ама евентуално .

Не е важно миналото, а бъдещето.

Да, да 10,000. Мангъсите като стреляха по заспали бебета обсче беше ок така ли

Още 100 пъти да го повториш, няма да стане истина. Британците като са избили 10 пъти повече германци през войната, отколкото германците - британци, прави ли ги лошите?

И? Понеже ония са скапаняци и се крият зад децата, дай да избием и децата така ли? И къде е разликата бе? Или ако обявиш, че ще ги избиват за "добра кауза" може? Явно може след като кучката Олбрайт обяви, че си е струвало да се избията 300 000 цивилни в Ирак щото било за демокрация и било правилно и приемливо.

А добри ли ги прави? А когато са хвърляли детски играчки заредени с взрив над София какви са били? Приятели?

Съд ли? Вие живели ли сте в тези райони, за да видите как е. Всеки ден има въздушни тревоги. Всеки дом има скривалище. Хамас, подкокоросан и финансиран и от други терористични режими, като Иран, непрекъснато нападат Израел. Сега чашата преля и който си го е позволил ще изяде дебелия. Тази война ще бъде вечна и е смешно а говорим за Съд. В живота побеждава Силния, а приказки за справедливост и мир звучат по детски наивно.

Ама ти тука мслко бъркаш нещата а? И до този момент приматите не спират да стрелят рскети върху мирни граждани в израел. Тва ско е твойта къща ти кво ше нсправиш? Пращаш ги в рая. Тва че те слагат деца отпред, го прави твх виновни за тези деца, не израел. Не се прави че не еазбираш

Доста мошета вече няма да могат да мошенстват. Трябва да се докопат главните мошеници на запад.

Абе защо където има компактно еврейско население, рано или късно възниква антисеметизъм? Явно има причина..

Коментари - Йордания отзова посланика си в Израел, Техеран предупреди Тел Авив за "тежки последствия" | Днес.dir.bg

Йордания отзова посланика си в Израел, Техеран предупреди Тел Авив за "тежки последствия"

Иранският външен министър днес бе в Турция, а американският държавен секретар утре заминава за Израел и Йордания

Обратно в новината

Коментари - Йордания отзова посланика си в Израел, Техеран предупреди Тел Авив за "тежки последствия" | Днес.dir.bg

Коментари

70% от убитите досега палестинци са жени и деца според ООН! Израел е държава терорист!!!

На 7 октомври Хамас прекрачиха една червена линия, която не трябваше да прекрачват, и с това подписаха смъртната си присъда. От този момент, те станаха нацисти в очите на евреите, защото постъпиха като нацисти, засягайки най-чувствителната тема за евреите. Няма да има милост, ще ги преследват до дупка. Напук на целия свят, и на целия вой против Израел. Ще го направят докрай, без да се обясняват. Допреди седмица две ония злорадстваха против евреите и задръстваха социалните мрежи с "Happy October". Сега обаче, май спряха. Още нищо не са видели!

гледай да не те идентифицират евреите, че тогаз лошо ти се пише

гледай да не те идентифицират евреите. че лошо ти се пише

Следващите, които ще изядат пердаха, май се очертават Иран. Няма да им се размине, ама щом се натискат, ще си го получат. Гаранция.

Ти си мурзилка, не българин.

Тъй, тъй, мурзилке1

А когато Хамас колеха деца и жени, що не рева бе, боклук русофилски?

И кой точно ще удари Иран? Американците ли? Или май си правим хлад на устата а?

Това да не ти е ивицата Газа.

Кои са Иран, за да предупреждават Израел, същевременно подържат терористичната организация Хамас. Няма да ги оставят на мира, всички които посягат на Израел. Хамас започнаха и ще си го получат. Оставят ли ги на мира и не ги избият до крак, отново и отново ще си позволят това на които станахме свидетели.

Бягай при девиците бързо, чалмар прост

Тук няма русофили или русофоби. Товар една голяма трагедия и за евреите и за другите .Вие убит или тежко ранен човек виждали ли сте ? Незабавно прекратяване на военните действия и преговори .Това и за този конфликт и за другия в Украйна .Много е лесно да се пишат тъпотии ,като не ти е опряло яйцето до г....за .

Иран са една ит 10 те ядрени сили в света, каква беля може да стане не можеш да си представиш

Гледай сега повторение на Мюнхен 73. Ще ги гонят до край по всяка точка на света. Гейм

Иран не са ядрена сила но пакистан ще им даде бомба ако се наложи...

Че тая каша точно Иран я забърка.

Само не разбирам каква е тая врява. Нали чалмите се стремят към вечния път с девиците. Е май получиха експресен билет. Трябва да се радват и да са благодарни. Паметник на Нетаняху в средата на ГЪза и още един най отгоре на джамията в Йерусалим, за благодарност. Който му се помоли, веднага ще бъде пратен в рая при другите

В комбина са

Искам да отида в България - там, където няма война, спокойно е. Майка ми и баща ми са се оженили в България, родена съм там, живяла съм в България 4 години и после се местят в Газа". Това каза пред БНТ 29-годишната Самар Чинино. Тя се намира на ГКПП Рафа, където 19 български граждани чакат да напуснат ивицата Газа, след като попаднаха в списък на "Хамас" с чужди граждани, на които им е позволено да напуснат територията. Списъкът беше публикуван тази сутрин. Малко след това един от нашите сънародници там потвърди, че очаква пропускането му през граничния пункт. Хамас пуска чужденци да напуснат Газа, има и българи Самар Чинино чака на пункта с трите си малки деца и съпруга си. "Имам три деца - едното е на 7, другото е на 4, а третото е само на 1 годинка. Сестра ми е тук, също е български гражданин, тя е тук с 3-месечното си бебе", разказа тя. "Тук има много хора от различни националности. Тръгнала съм само с една чанта. Не ни дават храна и вода на границата, но аз нося за децата поне. Никой не ни казва кога ще преминем", каза още Чинино. Майката на Самар е българка, а баща и живее в Турция. "Мисля, че от другата страна на границата в Египет ни чака консул от българското посолство. Той чака всички български граждани да прекосят границата", каза тя. Семейството на Самар се тревожи, че няма да може да напусне. "Израел ни атакува и не знаем какво да правим - нямаме ток, нямаме нищо и нищо не знаем. Децата се разболяха, защото въздухът е токсичен. Не можем да дишаме, не можем да живеем, нямаме вода, храна, а сме с малки деца", сподели още тя.

За жалост трябва да го напиша диваците с чалми само от сила разбират иначе строят джамия до дома ти,раждат много деца и след време ако не станеш ,,правоверен,, ще има като в кибуците .....клане.

За 2 седмици Израел е избил в Газа повече деца, колкото не са били избити в последните 10 години в целият свят от всички войни. Прочетете го два три пъти…. докато ви уврат жълтите Хелоуински кратуни.

Чета че външния министър на Иран е в Анкара, явно се заформя една антиеврейска и антизападна коалиция Иран, Турция, Сирия. Нетаняху изписа очите на иранците и ги съюзи с Турция..

Монетата ,винаги има две страни .Трябва да се прекрати това безумие .Виновните и от двете страни на съд .Не може да се убиват деца ,щото чичо им бил психопат и застрелял 10 евреина .Децата не са виновни .Обратното също е вярно .Да спрат да избиват хора и после да си мерят онези работи кой бил крив и кой прав .

Ама не е в крайна и не е от руснаците. Затова света е сляп.

На 7 октомври Хамас прекрачиха една червена линия, отвъд която няма вече връщане, засягайки най-чувствителната тема при евреите. С това те станаха за Израел нацисти, и подписаха смъртната си присъда. Израел няма да спре, ще ги преследва до дупка, до последния от тях. Ще го прави методично, без да се обяснява на света и на всички дето вдигат вой до небесата. Сега Газа е Берлин през 1945. Разни идиоти задръстваха социалните мрежи с "Happy October", но май работата стана сериозна и нещо замлъкнаха. Тепърва ще видят какво предстои!

Тук в този район няма да има прошка. Гледайте и се учете, как действат Израел. Ама няма кфо казал Путаран, Байдан, ООН и прочие организации за мир и любов. Евреите са научени да се справят с трудностите и са пример как от пустиня правят райска градини. В челната десетка са във всички престижни области и сфери на човешкото познание. Или, да да подкрепим чалмите, така ли, Ганьо?????

Именно чичото-психопат, убивайки еврейски деца, не е осъзнал, че в същото време е убил и арабски деца. И пред Бог те ще съдят същия този чичо, а не евреите!

Стига повтаря като развален грамофон бе тъпунгер. Прекалено ти е куха простата тиква за да разбереш. Това е война и има жертви. Разликата е че арабските примати отиват да убият баби и бебета които спят, а Израел отива да убива терористи., които се крият в болници и зад деца. Разбра ли, примат долен

Стига повтаря като развален грамофон бе тъпунгер. Прекалено ти е куха простата тиква за да разбереш. Това е война и има жертви. Разликата е че арабските примати отиват да убият баби и бебета които спят, а Израел отива да убива терористи., които се крият в болници и зад деца. Разбра ли, примат долен

Примате, ционистките фашаги ше гризат дървото.

Кънчо ,какво не разбра .Да спрат да избиват хора .После който е доказан виновен на съд .Или аз не те харесвам идвам и те гърмя ,щото си бил по тъмно червен .Каква е разликата между Хитлер и Израел ?И обратното ?

хахахахъхахахахахахаххахаха имаш представа КАКВО Е ИРАН, глупако и на колко ХИЛЯДИ ГОДИНИ Е?????????

Споко, като утрепят 30 - 40 еврейски войника, евреите ще се изнизят от Газа както миналия път през 2006, тогава им шокаха репата и в Ливан и в Газа..

Ама и жените и децата ли се стремят? Тъпанар, избиват деца и жени. А те и Хамат така правели а? Скапаняк, нали затова са обявени за терористи! И къде е разликата с евреите? Каква е? Или онези са лоши като убиват деца а скапаните юдеи могат щото го правят демократично, така ли?

Досега евреите са избили към 2000 деца в Газа бе изрод!

Прошка няма да има да , затова краварите се снижиха .... Турция , Йордания , Иран .... тегаво е баце

Давай Израел! Арабелите и чалмите с нищо не те превъзходжат!

Не изглежда да си прав последните 60-70 години

Още веднъж: а 2 седмици Израел е избил в Газа повече деца, колкото не са били избити в последните 10 години в целият свят от всички войни. Прочетете го два три пъти…. докато ви уврат жълтите Хелоуински кратуни.

,,......... Тук няма победители ,примат горен.Всички губят .Но ще го разбереш малко по късно .Ама евентуално .

Не е важно миналото, а бъдещето.

Да, да 10,000. Мангъсите като стреляха по заспали бебета обсче беше ок така ли

Още 100 пъти да го повториш, няма да стане истина. Британците като са избили 10 пъти повече германци през войната, отколкото германците - британци, прави ли ги лошите?

И? Понеже ония са скапаняци и се крият зад децата, дай да избием и децата така ли? И къде е разликата бе? Или ако обявиш, че ще ги избиват за "добра кауза" може? Явно може след като кучката Олбрайт обяви, че си е струвало да се избията 300 000 цивилни в Ирак щото било за демокрация и било правилно и приемливо.

А добри ли ги прави? А когато са хвърляли детски играчки заредени с взрив над София какви са били? Приятели?

Съд ли? Вие живели ли сте в тези райони, за да видите как е. Всеки ден има въздушни тревоги. Всеки дом има скривалище. Хамас, подкокоросан и финансиран и от други терористични режими, като Иран, непрекъснато нападат Израел. Сега чашата преля и който си го е позволил ще изяде дебелия. Тази война ще бъде вечна и е смешно а говорим за Съд. В живота побеждава Силния, а приказки за справедливост и мир звучат по детски наивно.

Ама ти тука мслко бъркаш нещата а? И до този момент приматите не спират да стрелят рскети върху мирни граждани в израел. Тва ско е твойта къща ти кво ше нсправиш? Пращаш ги в рая. Тва че те слагат деца отпред, го прави твх виновни за тези деца, не израел. Не се прави че не еазбираш

Доста мошета вече няма да могат да мошенстват. Трябва да се докопат главните мошеници на запад.

Абе защо където има компактно еврейско население, рано или късно възниква антисеметизъм? Явно има причина..